Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Oinaille lomakuukaudesta muodostuu liikkuva ja aktiivinen jakso. Olet utelias ja innokas kommunikoimaan moneen suuntaan ja yhteydenpito ympäristöösi on moninaista. Viestintä välineet innostavat sinua laajentamaan verkostoasi ja käytät tekniikkaa tuottavasti hyväksesi. Varsinkin kuun toinen viikko tuo eritoten näitä teemoja pintaan. Ihmissuhteissasi olet intiimillä tasolla ennemminkin vetäytyvä ja ristiriitoja nousee normaalia herkemmin esiin. Pitkään jatkunut suhdetilanne voi nyt muuttua ja jos olet näitä muutoksia aiemmin uumoillut, niin nyt on aika selvittää ja tehdä ratkaisuja suuntaan tai toiseen. Ilmassa voi olla pettymyksen ja yksinäisyyden tuntemuksia mutta toisaalta ratkaisun teon tuomia helpotuksiakin. Yhteistyö voi tuntua takkuiselta koska olet itse ehkä ehdoton tai toinen osapuoli ei ota kantaasi huomioon. Kannattaa olla rehellinen, avoin ja suora sekä välttää asioiden hautomista ja salailua. Kyseessä voi nyt olla valtataistelu peli, jossa kukaan ei voita mitään pidemmän päälle.

Harka, Heinäkuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Härät kokevat keskikesän tulon helpotuksena monen vuoden kestäneen vaikeahkon jakson jälkeen. Voit nyt saada elämän uskon taas takaisin ja luottamusta asioiden etenemiseen. Uusien mahdollisuuksien avautumisia voi nyt olla näkyvillä ja voit kokea elämänpiirisi laajentuneen. Kykenet omalla positiivisella asenteella näkemään uusin silmin olosuhteita ympärilläsi ja niinhän metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Ihmissuhteissasi on myös helppo jakso ja uusia, piristäviä tilaisuuksia jakaa aikaa lähimmäistesi kanssa löytyy helposti. Olet myös valmis usiin lähtöihin tunne-elämässä ja tilaisuus kohdata mielitietty on mahdollinen. Älä missään nimessä jätä kuukauden hyvää tekevää sävyä käyttämättä, vaan hakeudu ihmisten pariin. Varsinkin kuun toinen viikonvaihde lupaa tällä saralla piristystä. Hankinnoissa ja taloudellisissa asioissa ole tarkka kuun alussa, jokin tarjous voi osoittautua myöhemmin liioitellusti positiiviselta.

Kaksoset, Heinäkuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten perässä joutuu juoksemaan jos haluaa tietää missä mennään, sen verran vauhdikas meno nyt on. Itse toiminen ja ryhtyminen on pääasia: muut tulkoot mukana. Jossain määrin saatat tuntua lähimmäisistäsi jopa itsekkäältä moninaine uusine projekteineen ja ryhtymisineen. Kommunikointisi ympäristön kanssa on kuitenkin soljuvaa ja nautit mielipiteiden vaihdoista ja uusien ideoiden kehittämisistä. Toisaalta voit hankkia nyt elämääsi jotain uutta tekniikkaa, joka helpottaa yhteyden pitoa ympäristöösi ja antaa tilaa verkostojen luomiseen. Tunnesuhteet kieltämättä tahtovat jäädä hieman sivuun, tai ainankaan et ole kovin herkällä ja empaattisella tuulella. Kuun ensimmäinen viikko varsinkin avaa uusia väyliä toteuttaa itseäsi ja onneksesi tällöin olet realistisesti suuntautunut, etkä kurkoittele kuuta taivaalta, vaan jälkesi on tuottavaa. Kuun viimeisenä perjantaina sen sijaan on riski mennä mukaan liioiteltuihin hankkeisiin, joten pidä järkikulta mukana  äläkä ole liian sinisilmäinen.

Rapu, Heinäkuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Rapujen yritteliäisyys ja panostaminen aikaisemmin tänä vuonna alkaa tuottaa satoa ja heinäkuu merkitseekin suurempien haasteiden ohittamista. Pystyt nyt nauttimaan, varsinkin jos lomasi sattuu heinäkuulle, täysin siemauksin leppoisammasta tahdista. Sosiaalisuutesi on kasvussa ja viihdyt mainiosti kesän tapahtumissa ja toreilla. Kumppanuus tilanteissa käyt suurimmat muutokset ja jokin ratkaisun paikka voi nyt tulla kohdallesi. Ehkä on aika jättää taakse jokin kauan hiertänyt tilanne ja suuntautua uusille vesille. Kykenet nyt tuomaan itseäsi viehättävästi esiin, joten kulje avoimena ja jaa aikaasi ihmisille ympärilläsi. Kuun ensimmäisellä viikolla voi tapahtua tällä saralla jotain uudistavaa yllättäen ja saa sinut miettimään ratkaisua. Kuun toinen viikko merkannee asian esille ottamista ja päätöksen tekoa. Olet realistinen ja kykenet karsimaan jyvät akanoista ja ratkaisusi helpottaa elämääsi tulevaisuutta kohti.

Leijona, Heinäkuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonille alkukuun kontaktit ja yhteydenotot ovat moninaisia ja yllättävätkin tapaamiset mieltäsi virkistäviä. Ensimmäinen keskiviikko palauttaa jalkasi maan pinnalle ja saat taas rutiineistasi kiinni. Olet energinen, joten mitkään velvoitteet eivät kuitenkaan pääse pilaamaan lomatunnelmaasi. Heinäkuun toinen viikko vie sinua ahkerasti paikasta toiseen ja jos sinulla ei ole etukäteis suunnitelmia niin ideoita ja pyyntöjä lähteä liikkeelle satelee ympärilläsi. Kuun viimeinen viikko saattaa sinut vuoden omimmalle jaksollesi vauhdikkaasti ja positiivisia yllätyksiä ja tapahtumia täynnänsä. Ole tällöin kuitenkin ylimääräistä tarkempi siitä, mihin aikasi ja rahkeesi riittävät. Nyt ei ole liioittelun aika. Kuun viimeinen viikonloppu aloittaa kesäsi romanttisimman jakson ja tuo tullessaan miellyttäviä kohtaamisia ihmisten parissa. Jotain uutta on tapahtumassa sosiaalisessa tai romanttisessa mielessä, ole utelias.

Neitsyt, Heinäkuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Heinäkuun alku tuo järjesteltävää ja asioiden organisoimista. Joudut käyttämään aikaasi tehokkaasti ja aikatauluttaen aina ensimmäisen viikon yli. Kuudennen päivän jälkeen pääset hengähtämään ja ottamaan rauhaisamman tahdin tyytyväisenä saavutuksiisi. Kaiken kaikkiaan kesässä voi tänä vuonna olla jotain entisistä kesistä poikkeavaa perussävyltänsä ja uusiutuvien olosuhteiden myötä elämänpiirissäsi toisenlaista sävytystä. Taustalla on kuitenkin eteenpäin menon meininki ja yritteliäisyytesi pääsee vauhtiin. Pääset heinäkuussa mukaan moniin rientoihin ja seuraelämä on tasoittavaa ja onnistunutta. Ole yhteyksissä läheisiisi ja huomaat miten saat tukea ja ymmärrystä. Kuun lopulla mieti pikkutarkasti tapaa jolla ilmaiset itseäsi ja sanomisiasi, sillä väärinkäsitysten mahdollisuus on suuri vuorovaikutussuhteissa. Katso myös tarkasti sopimukselliset asiat, pilkkua myöten. Tällöin olisikin hyvä päästä vaihtamaan  maisemaa ja nauttia luonnon estetiikasta, ennemminkin kuin olla tekemisissä käytännöllisten asioiden kanssa.

Vaaka, Heinäkuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuun ensimmäiset päivät vaativat vaakoja pitämään vielä tiukasti velvoitteista kiinni. Tekemättömien töiden esiinmarssi vaatii aikataulutusta ja kärsivällisyyttä. Kuun toinen viikko on myös hektinen mutta vapaammin aikataulutettua. Olet liikkeellä moneen suuntaan ja kontaktit ympäristöön ovat runsaat. Voit myös ottaa jotain uutta tekniikkaa nyt onnistuneesti käyttöön, joka lisää liikkuma vapauttasi ja verkostoitumista. Ihmissuhteesi vaativat huomiotasi kuun toisella viikonlopulla ja hieman sen jälkeen. Saatat nyt olla jossain taitekohdassa suhteessa johonkuhun ja on aika ratkaista ja selvittää pitkään hiertänyt tilanne suuntaan tai toiseen. Suhteesta irti päästäminen voi olla ainut keino , johon on liittynyt valtataisteluita ja pelaamisia. Energisyytesi ja aktiivisuutesi myötä löydät kyllä piankin uutta ajateltavaa ja tekemistä, etkä jää pitkäksi aikaa murehtimaan tapahtunutta.

Skorpioni, Heinäkuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Alkukuu tuottaa skorpioneille kommunikaatio katkoksia ja väärinkäsitykset sotkevat suunnitelmiasi. Tarkista myös paperiasiasi, sillä saatat olla hieman hajamielinen ja näin ollen unohduksia sattuu herkästi. Ihmissuhteisiisi on tulossa sosiaalisuutta ja lähentymisiä viidennestä päivästä eteen päin. Tässäkin voi alkukuussa olla jotain yllätyksellistä ja odottamatonta, mutta yhteistyötä edistävällä tavalla. Kuukauden puoliväli kuluukin sitten suunnitelmiesi mukaisesti ja rauhoittuneissa olosuhteissa. Kuun viimeiseen viikkoon voit taas varautua joustavasti ja avoimuutta ylläpitäen, sillä luvassa on taas uusia käänteitä. JOku voi tarvita apuasi ja huomiotasi ja joudut näin ollen tekemään uusiksi toiminta suunnitelmasi. Ole valmis luopumaan jostain omastasi toisten tai toisen hyväksi. Liikut kuitenkin kaiken kaikkiaan tasaisemmissa maastoissa kuin moni lähimmäisesi ja sinulla on varaa avun antamiselle.

Jousimies, Heinäkuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille kuun alku päivät voivat tuottaa hieman päänvaivaa ja muuttuvat ja epävarmat olosuhteet häiritsevät suunnitelmiesi toteutumisia. Ärsyynnyt normaalia herkemmin toisten esittämille vaatimuksille ja diplomatiaa vaaditaan vuorovaikutus suhteissa. Voit kokea että sinulta vaaditaan liikoja ja et voi tehdä asioitasi omaan tahtiisi. Kuun toisella viikolla  kommunikointisi voi olla töksähtelevää ja ristiriidat tulevat julkipuhutuksi. Anna kuitenkin panoksesi yhteisten asioiden hoitoon, sillä monella muulla lähimmäisellä voi nyt olla enemmän ongelmia ja selvitettäviä asioita kuin itselläsi. Kuun viimeinen viikonloppu vaatii ylimääräistä tarkkuutta, sillä jokin lipsahdus tai unohdus voi sotkea asioitasi. Tarkista tarkoin sopimukselliset asiat äläkä usko kuulopuheisiin ja huhuihin. Koeta pitää myös itse kiinni siitä, että olet luottamuksen arvoinen.

Kauris, Heinäkuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäinen perjantai voi vaatia ylimääräistä aikaasi ja panostustasi saattaaksesi velvoitteet pois alta ennen viikonloppua. Toisella viikolla ihmissuhteissasi olevat ongelmat vaativat selvitystä ja tyytymättömyytesi voi aiheuttaa välirikkoja. Jonkun käytös voi tuntua sinusta nyt sietämättömältä ja tunnetasosi joutuu testaukseen. Jos suhteeseen on kertynyt liikaa selvittämättömiä ongelmia, niin nyt koet tarvetta irtaantumiseen ja välirikko voi olla ainoa tapa selvitä tilanteesta. Mutta aina voi olla kyseessä ilman puhdistus, joka auttaa taas jatkamaan viilenneistä tunteistasi huolimatta. Ota myös huomioon että voit olla nyt myös erityisen vaativa ja pedantti suhteessa kumppaniisi, joten älä kiteytä liiaksi omia näkemyksiäsi. Huumori on aina hyvä keino yrittää päästä yli liian pitkälle kiteytyneistä asenteistasi ja vaatimustasostasi. Viimeinen viikonvaihde suosii lomailua tai retkeilyä luonnon helmassa, sillä aistisi ovat tällöin herkkinä visuaaliselle ympäristölle.

Vesimies, Heinäkuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille on luvassa varsin leppoinen lomakuukausi. Pystyt lataamaan akkujasi ilman suuremmitta huolen aiheita ja viemään suunnitelmat  kutakuinkin läpi. Joskin ensimmäisen viikon alku voi aiheuttaa jotain sähläämistä vuorovaikutus suhteissasi. Älä lupaa tai odota tällöin liikoja itseltäsi, aina voi eteen tulla joku kommervenkki jos olet ylimitoittanut voimavarasi. Kuun toisella viikolla koet tarvetta ollaq enemmän tekemisissä ihmisten kanssa ja sosiaalisuutesi on kasvamassa. Energisyytesi ja aktiivisuutesi liikuttaa sinua paikoista toisiin ja nautit maisemien vaihdoista. Kuun viimeisellä viikolla kaipaat vaihtelua ja voit yllättäen saada kimmokkeita tehdä jotain suunnitelmista poikkeavaa. Anna tilaa luovuudellesi ja uusille ideoille, joita tunnut olevan täynnänsä. Viimeinen viikonloppu tuo joitain haikeuden tuntemuksia pintaan, jotka toisen poissaolo nostattaa.

Kalat, Heinäkuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Kaloille on luvassa miellyttävä ja hauska kuukausi, varsinkin ihmissuhteiden kannalta sekä sosiaalisesti. Kuun toinen viikonloppu aloittaa tässä suhteessa kohdallasi positiivisen jakson, jatkuen aina kuun lopulle asti. Et ole kovin energisellä tuulella, joten toivoa sopii, ettei kuukausi työllistä sinua, vaan lomailu onnistuu nyt parhaiten. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko tuntuu vievän mehut liiallisten velvoitteiden myötä. Ole erityisen tarkka sopimuksellisten asioiden kanssa kuun 2. ja 29. päivinä. Tällöin riskinä ovat väärinkäsitykset tai huolimattomuus virheet, jotka sitten herkästi tuottavat takapakkeja ja mielipahaa. Koeta myös itse pysyä sanojesi takana. Viestintä laitteet voivat tällöin myös takkuilla ja vaativat ylimääräistä vaivaa. Kuukausi on hyvä yhteistyölle, joten ongelmissa käänny muiden puoleen, niin huomaat miten asiat saavat helpotusta  toisten ihmisten avulla.

 

 

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.