Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuu ei näytä olevan oinaille laakereilla lepäämisen aikaa, vaan ennemminkin aktiivisuutta vaativaa ja varsinkin yhteistyötä tehden. Panosta kaikenkaikkiaan asioihin jotka pitää suorittaa yhteistuumin ja tiedosta, että nyt et voi toimia kaikessa oman pääsi mukaisesti vaan asioista neuvotellen ja muut huomioon ottaen.  Kuun ensimmäisen viikon neuvottelut saavat sinut innostuneelle kannalle, vaikka kuvaan mahtuu mukaan suunnitelmien muutoksia ja uudelleen rukkausta. Kuun puolessa välissä on sitten tarkistuksen paikka näille asioille ja tilanne vaatii sinulta rajoitusten ja realiteettien tajua. Voit tällöin herkästi kokea että toimit nyt asiassa ainoana vastuunkantajana. Kolmas viikko edistää helpommin toteutumisia ja etenemisiä asioissa, joskin taas yllättäviä ideoita poikien. Kuun loppu antaa tilaa vapaammalle ajalle ja voitkin saada yllykkeitä tehdä jotain hauskaa ja suunnitelmista poikkeavaa. Anna tilaa vapaa-ajalle ja lataa akkujasi.

Harka, Heinäkuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Vauhdikkaan ja aktiivisen alkuvuoden jälkeen härät siirtyvät pohtimaan ja rakentamaan taloudellisia resursseja. Henäkuun alku voi tuoda tullessaan pienoisia yllätyksiä näissä asioissa mutta löydät nopeasti kehittelemisen arvoisia tapoja parantaa asemaasi. Panosta erityisesti neuvotteluihin ja sopimuksellisiin asioihin ja tarkista kaikki yksityiskohdat huolella. Kannattaa kuitenkin varautua pieniin viivästyksiin asioiden selkiyttämisessä, sillä kuun puolessa välissä sinusta saattaa tuntua ettet saa asioitasi ymmärretyksi muiden tahojen kanssa.  Tiedonkulku voi nyt hidastua tai viestintälaitteesi voivat vaatia korjauksia ja parannuksia.  Kuun lopulla yllättävät käänteet vaativat ripeitä otteita ja kiireentuntu tuo helposti levottomuuden tunnetta rauhaasi. Myös taloudelliset resurssit on syytä tarkistaa huolella ja voitkin huomata nyt asioita joissa olet aikaisemmin luottanut liikaa onneesi. Tee ripeästi tarvittavat korjaukset niin säästyt myöhemmin ikäviltä  seurauksilta.

Kaksoset, Heinäkuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten on hyvä heinäkuussa oivaltaa uudet mahdollisuudet parantaa asemaasi niin ammatillisesti kuin ihmissuhteissasikin. Uusia alkuja on nyt kaiken kaikkiaan tarjolla joten ole joka suhteessa liikkeellä avoimin mielin ja tartu tarjottuihin tilaisuuksiin. Kuun ensimmäisellä viikolla jonkun ihmisen yhteydenotto yllättä sinut positiivisuudellaan. Keskustelut ja vuorovaikutus tilanteet ovat piristäviä ja uusia uria avaavia. Kuun puolessa välissä voit yllättäen saada tilaisuuden toteuttaa unelmiasi ja positiivinen asenne synnyttää hyvää jälkeä tekemisistäsi. Käytä luovuuttasi rohkeasti. Kuukausi lupaa ihmissuhteissasi romantiikkaa ja pystyt nyt kiinnittämään helposti vastakkaisen sukupuolen huomion. Jos etsit uutta kumppanuutta niin tämä on aikaa jolloin mahdollisuutesi ovat parhaimmillaan. Kuun loppu jo kertoo mahdollisesta sitoutumisesta - tai ylilyönneistä suhde asioissa. 

Rapu, Heinäkuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Ravuille heinäkuusta, vaikka on perinteisesti lomakuukausi, tulee kiireinen ja velvoite painoinen kuukausi. Aina tuntuu löytyvän uutta hommaa joka vaatii välitöntä reagointia. Nyt voit olla jonkun uuden projektin alussa, jonka työstäminen voi kestää aina elokuun puolelle asti. Muista varata kuitenkin aikaa lepoon, jotta et polttaisi itseäsi loppuun. Jo kuun alussa saamasi yhteydenotto tai viesti voi saada vipinää aikaiseksi ja pikaisia päätöksiä on tehtävä. Kuun kolmas viikonvaihde on velvoite sävyinen ja paljon on satsattava jotta edistäisit asioitasi. Laakereilla lepäämiseen tuskin jää aikaa. Yllättävät käänteet ja muutokset pitävät sinut liikkeellä myös kolmannella viikolla. Ole tarkka siitä mihin menet mukaan, jotta jälkipuinnilta säästyisit. Pidä huoli oikeuksistasi, äläkä suostu tilanteissa kynnysmatoksi. Kannattaa myös pitää omat jauhot puhtaina pussissa, jotta selviät mahdollisilta kolhuilta. Pui asiat suoraan ja rehellisesti, aina ei kannata pitää mölyjä mahassaan.

Leijona, Heinäkuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuun tapahtumat ja tunnelmat ovat leijonille sävyisiä ja asioitasi helpostikin edistäviä. Kuukausi alkaa erittäin sosiaalisesti ja pidät moninaisia yhteyksiä yllä. Solmit helposti myös uusia kontakteja ja tuttavuuksia. Onnekkuutta on niin rakkauselämässäsi kuin yhteistyötä kaipaavissa asioiden hoidossakin. Jos olet alkukuusta matkoilla niin palaat sieltä virkistäytyneenä ja uutta energiaa pursuavana. Kuun kolmas viikko tuo muassaan yllättäviäkin suunnitelmien muutoksia mutta oma innostuneisuutesi ja avoimuutesi siivittää sinut uusiin seikkailuihin. Saatat saada kimmokkeita ryhtyä johonkin uuteen ja uteliaisuutesi vie sinua kohti uusia tuulia. Kuun lopulla et myöskään kerkiä rauhoittua yhteen paikkaan kovin pitkäksi aikaa vaan liikekannalla olo jatkuu aina kuun loppuun asti. Vauhdikas kuukausi suosiikin rohkeita leijonia ja voit nautiskella kesän monia uusia asioita kokien.

Neitsyt, Heinäkuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille heinäkuu tuo tullessaan rauhoittuneempia sävyjä ja tilanteiden asettautumista omille paikoilleen. Asioiden hoito ei vaadi enää jatkuvaa aktiivisuutta ja varsinkin lomalaiset pääsevät nauttimaan vapaa-ajan vietosta. Ihmissuhteesi vaatinevat kuitenkin vielä tietoista asennetta ja vastuun ottamista omiin nimiin. Kuun ensimmäisellä viikolla joku voi yllättävällä käytöksellään pistää kapuloita rattaisiin myös omiin suunnitelmiisi. Avoimuus ja suvaitsevaisuus auttavat tilannetta eteenpäin. Kuun kolmannella viikolla on hyvä olla luottamatta taloudellisesti liian positiivisiin näkymiin ja ennemminkin pitää kukkaron nyörit normaalia tiukemmalla. Voit saada kimmokkeita ryhtyä hankintoihin, jotka myöhemmin osoittautuvat turhakkeiksi. Kuun viimeiset päivät tuovat muassaan yllätyksiä. Jokin menneisyyteen jäänyt asia voi nostattaa päätään ja tilanne vaatiikin vastuullista yhteistyötä muiden ihmisten kanssa, jotta saisit asian hoidettua päiväjärjestykseen.

Vaaka, Heinäkuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmiset saavat uutta puhtia elämäänsä heinäkuussa ja aloitteeliset ryhtymiset aktivoivat kesääsi. Kuun ensimäinen viikko suosii laajenevia yhteydenpitoja erillaisiin tahoihin. Keskustelut ovat hedelmällisiä ja poikivat yllättäviä uusia ideoita. Ole aktiivinen yhteydenpidoissa ja jaa ajatuksiasi muiden kanssa. Kuun puoliväli korostaa käytännön ratkaisuja ja velvoitteet kuormittavat ajan käyttöäsi. Koeta pitää jalat maassa ja hoida yksi asia kerrallaan. Kuun kolmas viikko vaatii tietoista asennetta muuttuvassa tilanteessa. Jonkun toisen toiminta saa niskskarvasi pystyyn ja koet herkästi että ylitsesi kävellään. Koeta itse myös olla reilu ja ota toisten tarpeet huomioon. Vältä kaikessa valtapelejä ja sinulta vaaditaan suoruutta ja rehellisyyttä kaikessa mitä teet. Kuun loppupäivät vauhditavatkin jo tilanteita eteenpäin suotuisasti ja koet pääseväsi taas vauhtiin. Positiivinen mieliala palautuu ja uusia mahdollisuuksia asioiden toteuttamiseen syntyy.

Skorpioni, Heinäkuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien on syytä olla heinäkuun ensimmäisellä viikolla tarkkana sopimuksellisissa asioissa sekä viestimien ja liikennevälineiden käytössä. Jotain yllättävää voi sattua joka sotkee suunnitelmasi ja aikomuksesi. Koeta välttää väärinkäsitykset tarkistamalla asioiden taustat ja ole tarkkaakin tarkempi välttyäksesi turhilta harmeilta. Kuun puolen välin viikonvaihde on käytännönläheisyyttä vaativa ja velvoite pitoinen. Toisaalta voit saada paljon aikaiseksi suhteellisen helpostikin jos vain otat vastuullisen asenteen ja toimit kärsivällisesti ja maltilla. Kolmannen viikon tapahtumat ympärilläsi ovat peruuttamattomia, mutta eivät suoranaisesti ole sinusta itsestäsi riippuvaisia tai suoraan elämääsi vaikuttavia. Varaudu myös kuun viimeisinä päivinä yllättäviin muutoksiin. Tilanne vaatii nopeita ratkaisuja ja tilanteen uudelleen arviointia.

Jousimies, Heinäkuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten heinäkuu tuo helpotuksen tunnetta moneen asiaan elämässäsi paineisen jakson jälkeen. Joensimmäisellä viikolla voit huomata stressitason laskua ja varsinkin ihmissuhteissasi on tukevoittavia elementtejä mukana. Olet aktiivisesti yhteydessä läheisiisi ja ympäristöösi ja tilanteet piristävät sinua. Nyt on hyvä hetki jakaa asioita toisten kanssa ja tehdä yhteistyötä. Muilta saamasi ideat vievät nyt omaakin tilannettasi eteenpäin. Kuun ensimmäinen viikonvaihde lupaakin jo löysempää otetta ja pystyt nauttimaan ajanvietosta. Kuun kolmas viikko on aktiivinen ja muuttuvia tilanteita täynnänsä. Olet energinen ja hoidat kuitenkin suhteellisen vaivatta asiasi kuntoon. Ilmassa on jollain tasolla uutta vapautumisen tunnetta.
Kuun viimeiset päivät ovat menestyksekkäitä ja voit antaa luvan itsellesi tehdä jotain itseäsi kiinnostavaa. Jokin paikan vaihto tai matka onnistuisi tällöin parhain päin, jokatapauksessa olosi on innostunut ja asioista kiinnostunut.

Kauris, Heinäkuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ovat heinäkuussa työntäyteisiä olet sitten lomalla tahi et. Jokin tilanne vaatii pitkäjänteisyyttä ja muutoksissa sopeutuvaa asennetta. jotain voi sattua jo ensimmäisellä viikolla sekoittaen suunnitelmasi ja vaatien uudelleen arviointia. Torstain hektisyys saa helposti pääsi pyörälle ja tilanne vaatii uusia toimintatapoja. Kuun puoliväli kiristää myös hermojasi edellyttäen kärsivällis ja käytännön ratkaisuja ja toimia. Ole kuun lopulla tarkka talouteesi liittyvissä asioissa, äläkä tee mitään hätiköityä. Jokin yllättävä taho voi muuttaa rahallisen tilanteesi, mutta katso tarkkaan ettei ylitsesi kävellä ja tee tarvittavat toimenpiteet tilanteen vaatimalla tavalla. Helposti asiat eivät etene vaan ainoastaan omalla panostuksellasi saat muutoksen parempaan aikaiseksi. Ole tässä kuussa muutoinkin hereinen ja paneudu asioihin pintaa syvemmältä.

Vesimies, Heinäkuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet saavat nauttia leppeistä tunnelmista heinäkuun ajan. Jos kohdallesi osuu velvoitteita niin saat ne helposti ja tehokkaasti hoidettua. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja voit nauttia hyvästä yhteistyöstä. Kuun ensimmäinen viikko on ihmissuhteissasi rikastuttavaa aikaa ja pidät vilkkaasti yhteyksiä yllä moneen suuntaan. Jotain hauskaa ja yllättävää seurapiiri elämässäsi voi sattua ja tilanteet muodostuvat riemukkaiksi. Kuun kolmas viikko tarjoaa mahdollisuuksia tehdä jotain uutta ja luovaa. Asenteesi on positiivinen ja näin ollen sinun on helppo ryhtyä tekemään jotain joka loppujen lopuksi piristää mieltäsi.  Kuun viimeinen viikonvaihde inspiroi sinua myös olemaan liikkeellä ja yhteyksien luominen eri suuntiin onnistuu helpolla. Kuun viimenen päivä vaatiikin vastuuntuntoista asennetta ja paluuta takaisin arkeen. Haikeutta voi olla ilmassa mukavan ajanjakson jälkeen mutta nyt keskiössä on ihmissuhteet ja vastuu heistä.

Kalat, Heinäkuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille heinäkuu on tervetullutta aikaa pitkään kestäneen vaativan ajanjakson jälkeen. Pääset vihdoin hengähtämään ja koet ansainneesi taukoa kiireiden keskellä. Kuun ensimmäiset päivät voivat vielä vaatia joitain loppusilauksia tössäsi mutta jo ensimmäinen viikonloppu rauhoittaa mielesi. Ihmissuhteissasi on rauhallinen jakso, toisaalta aika korostaa velvoittavia suhteita tai aikaa yhteistyö kumppanien kanssa ennemminkin kuin kovin romanttisia suhteita. Ensimmäinen viikko onkin vilkas ja yhteydenpito eri tahoihin runsasta. Kolmannella viikolla ei kannata olla ylioptimistinen terveyteen liittyvissä asioissa vaan asiat kannattaa tarkistuttaa heti asiantuntijan myötä. Olet elämässäsi kaiken kaikkiaan siinä vaiheessa että odotat jotain uutta tapahtuvaksi elämässäsi. Rauhoittuminen hiljaisuuteen tai ajan vietto luonnonläheisessä ympäristössä antaisi parhaat virikkeet uusien ideaalien esiin pääsylle. Hiljenny kuuntelemaan herkästi sisäistä ääntäsi jotta unelmasi saisivat uutta ilmentymismuotoa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.