Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Jokin keskeinen asia elämässäsi voi nyt saada käänteen ja jäädä menneisyyteen. Voit kokea tilanteen vapauttavana ja omalle elämällesi enemmän tilaa antavana. Ole siis avoin ja utelias uudistuksille. Alkukuun koet olevasi energinen ja työstät asioita helposti eteenpäin. Loppukuu vaatiikin sitten tiedostamista ja enemmän asioista perillä olemista. Joku tai jokin voi yrittää pitää sinua kynnysmattona ja joudut puolustamaan paikkaasi. Koeta pitää huolta oikeuksistasi ja ole kuitenkin itse oikeudenmukainen, äläkä mene mukaan valtapeleihin vaan ole mahdollisimman suora ja rehellinen itse. Jokin sopimus- tai paperiasia venytyttää selkiytymistään ja aikaa saattaa herkästi kulua seuraavalle kuukaudelle, ennenkuin voit jättää sen taaksesi. Kuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat hyviä yhteistyölle ja yleensä ihmissuhteille. Toisella viikolla jokin yllättävä kohtaaminen on miellyttävä ja mieltäsi piristävä.

Harka, Heinäkuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Härkien on hyvä ottaa heinäkuun ensimmäisenä päivänä vastuullinen ote ihmissuhteissa. Voit kokea että velvoitteet jäävät omille harteillesi, muiden vetäessä lonkkaa. Syvääluotaava keskustelu onkin nyt paikallaan ja tiedostava ote asioihin edistää ja selkiyttää parhaiten tilannetta eteenpäin. Joku voi vielä toisella viikolla itsekkäällä käytöksellään ärsyttää sinua, mutta koeta olla avarakatseinen ja suvaitseva. Kuun kolmas viikonvaihde on ennemminkin velvoitteinen kuin lomaa suosiva ja jokin tehtävä vaatii aikasi. Onneksesi olet energinen ja sinulla onkin mahdollista saada paljon aikaiseksi. Löydät nyt luovia ratkaisuja tehtävissäsi. Kuun viimeinen viikonvaihde on myös erittäin kiireinen ja vaatii tarkkaa aikataulutusta jotta saisit kaiken tehtyä. Tee asia kerrallaan ja organisoi ja ole kärsivällinen. Taustalla on kuitenkin positiivista henkeä ja avautuvia mahdollisuuksia käytettävissäsi. Yhteishenki on hyvä ja huomaat että ihmiset ovat avuliaita yhteisten asioiden hoitamisissa.

Kaksoset, Heinäkuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa kulkevat siivillä jatkaessasi viimekuun hyvää tekevää ja vauhdikasta aloitetta. Energiasi ei lopu kesken ja koet tehtävät helpoiksi. Jokin aloittamasi ryhtymys tai projekti on kohdallasi suotuisa ja vie sinua pitälle eteenpäin myös tulevaisuudessa. Kuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat suotuisia ihmissuhteissa ja kannattaakin tehdä yhteistyötä edellyttävät tehtävät tässä ajassa. Kuun toisen viikon yllätys jonkun taholta piristää myös mieltäsi.  Neljännellä viikolla suhdetoimintasi on epäluotettavampaa ja riskinä on liiallinen sinisilmäisyys tai liika uhrautuminen toisen eteen. Koeta välttää ihmissuhteissasi tällöin kaaoottisuutta ja epäselvyyksiä ja katso että itse olet luottamuksen arvoinen. Kuun lopulla omat resurssisi ja taloudelliset asiat ovat puolellasi, vaikka tilanteessa on muutosalttiutta. Koeta vain pitää huoli siitä että läheisesi tietävät myös käännöksistäsi, näin säilytät luotettavuutesi parhaiten.

Rapu, Heinäkuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Ravuilla heinäkuun alku voi merkitä jotain mullistavaa ja käänteentekevää. Voit kokea tilanteen aluksi hämmentävänä ja auttamattomasti jonkin ajanjakson elämästäsi taakse jättävänä. Koeta katsoa asiaa kuitenkin positiivisesti, sillä jotain uutta on kuitenkin samalla syntymässä ja kuvassa on mukana onnekkuutta ja uusia mahdollisuuksia. Ravuilla yleensä ottaen alkaa tässä kuussa erittäin positiivinen jakso, kestäen aina seuraavaan kesään asti. Voit kokea että pääset toteuttamaan jotain jo kauan haaveilemaasi tai voit ottaa luovia kykyjäsi käyttöösi. Varsinkin kuun kolmas viikko voi vauhdittaa ja avata jonkin tilanteen ja mahdollisuuden eteenpäin. Loppukuun ratkaisut voivat tuntua läheisistäsi radikaaleilta ja mullistavilta mutta voit itse kokea ja nähdä tilanteen hyvinkin mielenkiintoisena ja uutta tietä avaavana. Luota vaistoosi ja intuitioosi ja tee tarvittavat suunnan muutokset rohkeasti ja oma-aloitteisesti. Huomaat jo kuun lopulla että muutkin tukevat ja ymmärtävät kantaasi ja tilannettasi.

 

Leijona, Heinäkuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Vaikka leijonille kuun ensimmäiset päivät heinäkuussa saattavat herkästi tuntua ihmissuhteissasi nihkeältä niin loppukuu lupaa piristymistä ja heräämistä mukavampiin sävyihin. Jo kuun toisen viikon alussa jokin yllättävä tapahtuma piristää sinua ja saa sosiaalisuutesi vilkastumaan. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa olet toimelias ja nautit asioiden tekemisestä. Loppukuusta olet hieman energittömämpi tai muuten vain sisämaailma tuntuu kiinostavammalta. Muistot eletystä elämästä nousevat pintaan ja mietityttävät mieltäsi. Kuun viimeinen viikonloppu nostaa eriäviä asetelmia tullessaan ja sinulta vaaditaan vastuuta tilanteissa. Keskity johonkin välittömästi käsillä oleviin korjattaviin asioihin ja ole kärsivällinen. Jonkun toisen elämäntilanne voi olla sen tyyppinen että apuasi tarvitaan. Uhraa aikaasi toisen hyvinvoinnin eteen. Mutta talousasaioissa on syytä olla nyt tarkkana, jotta et menisi mukaan kaikenmaailman humputuksiin.

Neitsyt, Heinäkuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille heinäkuun sävy on positiivinen ja asioitasi edistävä. Kaksi ensimmäistä viikkoa ovat kiireisiä ja olet monessa mukana. Tehtäviä tuntuu riittävän ja onkin syytä tehdä aikataulutuksia ja organisoida tehokkaasti. Kolmannesta viikonlopusta muodostuu mielenkiintoinen ja monisärmäinen. Voit saada tilaisuuden tehdä jotain luovaa ja inspiroivaa, jota olet jo kauan suunitellut. Saat jälkeä nyt aikaiseksi ja voit olla tyytyväinen lopputulokseen. Kuun neljännellä viikolla on syytä olla tarkkana ihmissuhteissasi ja sopimuksissa mitä sovit muiden kanssa. Jonkun luotettavuus voi olla kyseenalaista ja liiallinen sinisilmäisyys ei ole nyt hyvästä. Katso myös tarkaan mihin laitat rahallista panostusta, jottet joudu myöhemmin katumaan hankintojasi. Kuun viimeinen sunnuntai sen sijaan lupaa hyväksyvää sävyä suhdetoimintoihin ja nyt voit luottaa siihen mitä sovitte yhteisesti.

Vaaka, Heinäkuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuun alussa jokin tärkeä päätös tai ratkaisu edellyttää vaaoilta tietoista otetta. Jokin tilanne voi olla päällepainava ja voit herkästi kokea että sinua ei kuunnella. Pidä huolta oikeuksistasi ja katso ettei ylitsesi kävellä. Jonkin sopimuksellisen asian lopullinen muoto voi antaa odotuttaa itseään aina loppukuulle asti ja vaatii kärsivällisyyttä. Kuun toinen viikko on ihmissuhteissasi piristävä ja luvassa on hauskaa yhdessä tekemistä. Kuun kolmannella viikonlopulla kannattaa olla tarkka siitä mihin menet mukaan ja mihin uhraat aikaasi. Jokin asia tai tehtävä voi osoittautua vaativammaksi kuin alunperin kuvittelitkaan. Kuun viimeisenä pyhänä kannattaa myös tiedostaa missä olet mukana ja miten teet asioita. Vältä riskejä ja tiedosta mitä ympärilläsi tapahtuu. Älä mene mukaan peleihin tai valtataisteluihin vaan ole omalta osaltasi mahdollisimman suoraselkäinen ja avoin ilmaisussasi. Joku voi nyt omavaltaisella käytöksellään ärsyttää sinua.

Skorpioni, Heinäkuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Heinäkuun alkupäivät ovat skorpioneille vastuuta edellyttäviä päivä ihmissuhteissa. Joku voi vaatia aikaasi ja huomiotasi ja koet että kannat vastuuta tilanteissa. Toisen viikon sävy on jo toisen tyyppinen ja koet vapautta velvoitteista ja vietät aikaasi mieluimmin omiin nimiisi kuin muiden kanssa. Kolmas viikonloppu muodostunee mielenkiintoiseksi moninaine mahdollisuuksineen. Vastuuta et tilanteissa voi nytkään vältellä, mutta voit tehdä jotain sieluasi koskettavaa ja herättävää. Tee jotain erillaista ja uutta ja anna luovuutesi nousta esiin. Kuun lopulla ihmissuhteisiisi tulee uutta sävyä ja tilanteet vaihtuvat nopeaan tahtiin mutta nyt on luvassa yhteisyyttä ja yhteisten asioiden hoitoa ja tehtäviä. Voitkin tässä kuussa huomata että järkevästi panostamalla asiohin saat aikaan tulosta ja viet tilanteia eteenpäin kärsivällisyydellä ja sitkeydellä. Jotain saavutksia on mahdollista jo saavuttaa ja saat tehtävissäsi jälkeä aikaiseksi käytännön tasolla tehokkaasti.

Jousimies, Heinäkuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Heinäkuu alkaa jousimiehille puuhakkaasti ja olet aktiivisesti monessa mukana. Vaateet muiden tahoilta voivat toisinaan olla mielestäsi jopa liiallisia ja koet herkästi että juokset paikasta toiseen muiden tahdittamana. Yhteishenki on kuitenkin tekemisissä hyvä aina kuun kolme ensimmäistä viikkoa ja ihmissuhteissasi on myös hauskuutta ja tukevuutta. Kuun kolmannen viikonlopun tienoilla koeta olla tarkkana siitä ettet mene liian epärealistisiin hankkeisiin mukaan. Varsinkin yhteisiin varoihin liittyvissä asioissa ja talousasioissa on nyt riskitekijöitä joten koeta olla tarkkaakin tarkempi ja ole tietoinen faktoista, jotka vaikuttavat tilanteeseen. Kuun viimeinen viikonloppu voikin avata silmäsi jonkun läheisesi tekemisten suhteen ja saatat nähdä tilanteen eri tavalla kuin alunperin oletit. Kuun viimeisillä päivillä ympärilläsi kuohuu ja tapahtuu mutta muuttuvat asiat eivät kuitenkaan vaikuta aivan suoraan omaan henkilökohtaiseen elämääsi asti.

Kauris, Heinäkuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Kauriit voivat herkästi kokea muutoksia elämässään heinäkuun ailahtelevissa kuvioissa. Jo kuun alku kertoo mihin nämä muutostarpeet osuvat ja mitä on muuttumassa. Henkinen kehityksesi on saavuttanut pisteen joka edellyttää myös käytännön tason uudistumista ja konkreettisia ratkaisuja. Vanha ja sisältönsä kadottanut raakkautuu nyt elämästäsi ja sinusta voi tuntua ettet mahda tilanteellesi mitään. Energiatasosi on korkealla ja voit halutessasi saada nyt todella paljon aikaiseksi. Koeta katsoa että tilanteet ovat oikeudenmukaisia ja ellei ole niin ota rohkeasti asioita esille ja tartu niihin. Vallankäytön teemat ovat vahvasti esillä ja katso ettet itse yritä määräillä muita liikaa. Jokin sopimuksellinen asia venyy ja voit joutua odottamaan tilanteen ratkeamista aina seuraavalle kuulle. Kuun viimeiset päivät ovat hektisiä ja suhteesi muihin ihmisiin on erityisesti esillä. Jokin äkkikäännös on mahdollinen ja suunnittelematon, joten varaudu käsittelemään asioita uudelta näkökulmalta.

Vesimies, Heinäkuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten heinäkuu nostattaa esiin keskeneräisten töiden esiinmarssin. Tilanteet edellyttävät välittömiä toimia ja paranneltavaa ja viimeisteltävää tuntuu riittävän monessa asiassa. Koeta ottaa vastuuntuntoinen ote ja hoida yksi asia kerrallaan. Aikatauluta ja organisoi ajankäyttöäsi ja varaa aikaa myös lepoon jotta välttyisit stressireaktioilta. Kuukauden alku nostattaa herkästi myös ihmissuhteissa olevat kipupisteet esiin ja saatat kokea yksinäisyyttä ja sivussa olemisen tunnetta. Tunteellisesti olet pakastinvaiheessa ja kriittinen ilmapiiri on herkästi vallalla. Kuun ensimmäinen puolisko lupaa kuitenkin edistystä asioihin joihin olet panostanut ja satsannut aikaasi. Oma aktiivisuutesi tuottaa tulosta ja koet edistysaskeleita pikkuhiljaa. Kuun viimeinen viikonloppu on kiireinen ja jokin tehtävä vaatii panostusta ja ylitöitä. Ota realistinen ote asioihin niin voit saada tässä kuussa paljon konkreettista jälkeä aikaiseksi.

Kalat, Heinäkuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Heinäkuu antaa kaloille mahdollisuuksia toteuttaa käytännön tasolla luovuutta ja ideoita. Voit löytää keinoja pistää toimeen jotain jo pitkään suunniteltua ja pohdittua. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat kiireisiä ja käsillä olevat asiat vaativat välittömiä toimia. Loppukuu on sävyltään rauhaisampi ja koet myös energiatasosi riittävän paremmin. Kuun kolmas viikonvaihde on merkityksellinen ja suosiollinen ja voit omalla panostuksellasi nyt helposti saavuttaa päämääriäsi. Kuun viimeisellä viikonlopulla on hyvä varata aikaa läheisille ja heidän tarpeistaan huolehtimiselle. Pystyt nyt antamaan jollekin apuasi ja toimesi ja läsnäolosi tuottavat yhteistä hyvää. Ole kuitenkin tarkka talouteen liittyvissä asioissa ja vältä hetken mielijohteita hankinnoissa. Kuun viimeisenä pyhänä yhteiset hetket lähipiirisi kanssa ovat piristäviä ja saat nauttia hyvästä ajanvietteestä hyvässä seurassa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.