Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuu muodostuu oinaille kiireiseksi ja tapahtumarikkaaksi lomakuukaudeksi. Suunitelmiin mahtuu suunnan muutoksia ja äkkinäisiä käänteitä. Joustavuutta ja neuvottelukykyä tarvitaan, jotta saisit asioitasi edistetyä. Vastakarvaan sattuvia tilanteita ja tahoja täytyy osata diplomaattisesti ja sinnikkäästi käsitellä jotta saisit tahtoasi ja pyrkimyksiäsi läpiviedyksi. On kuitenkin hyvä tiedostaa että alkuvuoden jumitukset ovat kuitenkin osaltasi ohi ja asiat edellyttävät ainoastaan hieman lisäeslkiyttämisiä ja niveltämisiä. Kuun neljäs viikko sisältää sopimuksellisia ja paperiasioden työstämistä. Kuun viimeisen viikon tapahtumat ja mullistukset liittyvät ihmissuhteisiisi ja muutoksiin niissä. Parasta ja edistävintä aikaa ovat kohdallasi kuun kolme ensimmäistä viikkoa, jolloin yhteistyö ja -ymmärrys on helpoimmin saavutettavissa. Toisaalta kuun neljäs viikko tarjoaa myös joitain edistysaskeleita jonkin hankkeen osalta. Eli erittäin vaiherikkaasta ajanjaksosta on edelleen kysymys.

Harka, Heinäkuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Härkien lomakuukausi on tilanteitasi tasoittava ja olosuhteissa tapahtuu rauhoittumista ja helpottumisia vaativan alkukesän jälkeen. Jotain pientä tasottumista on ilmassa myös raha-asioiden suhteen ja tilanteet eivät ole kovin vaativia. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat tehokkaita ja saat asioitasi vastuuntuntoisesti viedyksi eteenpäin. Kuun puolivälistä eteen päin seuraelämäsi vilkastuu ja tunne-elämääsi tulee hyksyvää sävyä. Yhteiset ryhtymiset virkistävät mieltäsi ja voit nauttia toisen ihmisen läheisyydestä. 24. ja kuun viimenen päivä varoittavat toki ylilyönneistä jonkin hankinnan suhteen. Älä ole liian innokas ja sinisilmäinen jonkun asian suhteen tai älä koeta mennä siitä yli missä aita on matalin. Hutaisten harkittu hanke tai ryhtyminen voi myöhemmin osoittautua ylimitoitetuksi ja joudut tätä myötä tekemään korjausliikkeitä ja peruuttamisia.

Kaksoset, Heinäkuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten heinäkuu on erittäin sosiaalinen ja olet läheisesti tekemisissä ihmisten kanssa. Kuun puolivliin asti tilanteet edistyvät äkillisesti ja yhteistä tekemistä toisten/toisen kanssa tuntuu riittävän. Keskustelut ja ajatusten vaihdot virkistävät mielialaasi ja uusia ideoita syntyy, joita on nyt hyvä jakaa ja pohtia muiden kanssa. Olet myös erittäin energinen ja aikaansaava ja velvoitteesi saat vauhdilla hoidettua. Kuun neljäs viikko on onnekas, varsinkin 22. - 25.5. syntyneillä ja voitkin saada jonkin uuden tilaisuuden toteuttaa suunitelmiasi onnekkaasti. Kaiken kaikkiaan heinäkuun loppupuolisko aloittaa kaksosten merkin alla syntyneillä positiivisemman jakson, joka siivittää elämääsi aina seuraavan vuoden elokuun puolelle asti. Ole siis tässä kuussa aloitteikas ja luottavainen asioiden edistymisiin monella elämän alueella.

Rapu, Heinäkuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuun alku on ravuille vielä hektinen ja tilanteisiin ja olosuhteisiin muutoksia tuova. Vielä kuun toisen viikon alku edellyttää tietoista asennetta ja syvällistä ymmärrystä asioista vaativat tilanteet vievät aikaasi. Onneksesi kuvassa on mukana onnekkuutta ja luvassa on edistystä ja helpotusta elämääsi. Koko kuukausi, aivan viimeisiä päiviä lukuunottamatta, on kiireinen ja tahtisi on vaativa. Suunnittele ja aikatauluta tehtäväsi, jotta et kuluttaisi itseäsi loppuun. Kuun viimeinen kokonainen viikko tuo sopimuksellisia asioita esille ja niihin tarkennuksia ja kenties muutoksiakin. Ole tarkkana ja katso että kaikki menee oikeudenmukaisesti. Kuun viimeiset kaksi viikkoa ovat myös ihmissuhteissasi merkityksellisiä ja niissä olevat kipupisteetkin nousevat käsiteltäviksi. Kuun lopulla tosin talous- ja raha-asioihisi tulee kohennusta ja jotain edistävää tällä saralla on syntymässä. Harvinaisen hektinen lomakuukausi ei tänä vuonna oikein lomailua salli, sillä muutoksia on kuvassa mukana riittämiin, mutta nyt tilanteita vauhdittavalla tavalla.

Leijona, Heinäkuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuu on leijonille erittäin merkityksellinen, sillä kuukausi aloittaa leijonille onnekkuutta tuovan jakson, joka kestää aina ensi vuoden elokuun puolelle asti. Tässä kuussa varsinkin 23. - 27. päivä syntyneet saavat nyt jo nauttia erittäin positiivisista muutoksista, joita heille on tarjolla. On siis syytä olla kuun puolesta välistä eteenpäin kuulolla ja tarttua vastaantuleviin uusiin mahdollisuuksiin täydellä teholla. Jotain uutta voi nyt elämässä alkaa ja voit päästä toteuttamaan suunitelmiasi ja käyttämään potentiaaliasi täydellä teholla. Kuun alku on positiivinen ihmissuhteiden kannalta ja näissä kuvioissa on vilkastumista ja miellyttäviä käänteitä luvassa. Varsinkin kuun toinen viikonvaihde on suosiollinen romanttiselta kantilta ja yhteinen tekeminen tuottaa iloa. Olet myös aikaansaava ja energinen aina kuun viimeiseen viikonloppuun asti ja tehtäväsi suoritat vauhdilla ja itseäsi liikoja rasittamatta.

Neitsyt, Heinäkuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Heinäkuu osoittautuu neitsyille rauhoittavana ja asioita normaaliin tahtiin edistävänä. Tosin jokin sopimusasia tai neuvottelu, joka on alkanut jo toukokuun puolella, saa selkiytysta ja edistystä kuun puolenvälin tietämillä. Asia kääntyy eduksesi, joten kannattaa nähdä vaivaa ja selkiyttää tilannetta. Ihmissuhteissa joku läheisesi voi käyttäytyä yllättävälä tavalla ja sovitut asiat vaativat uudelleenjärjestelyitä kuun toisen viikon alkupuolella. Koeta olla suvaitsevainen ja joustava, vaikka kaikki ei sujuisikaan aivan suunitellusti. Kuun kolmas viikko aloitta suhderintamalla helpomman jakson ja yhteistyö on tästä eteenpäin kannaltasi edukkaampaa. Kuun viimeinen viikonloppu voi tarkoittaa kuitenkin tilannetta, jolloin apuasi tarvitaan toisten ongelmien selvittämiseen. Taloudellisesti kuukausi on vaativa mutta pienellä vaivalla saat tilanteita edistettyä. Kuun viimeiset päivät ovat energisiä ja toimit tasaisesti ja varmasti asioitasi hoitaessa.

Vaaka, Heinäkuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuu jatkaa vaakojen hektistä jaksoa vielä tämän kuun loppuun ennenkuin tilanteet tasoittuvat ja asettuvat uusille uomilleen. Sävy on kuitenkin vauhdittuneempi kuin aiemmin alkukesästä ja saat startattua uusia hankkeita ja siirtoja helpommin. Vastatuulta on vielä jonkin verran kuvassa mukana varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla. Voit kokea olevasi ahtaassa raossa ja jonkinlainen irtiotto voi tulla kyseeseen. Tilanteet vaativat rohkeutta puolustaa itseäsi ja jos huomaat tilanteisiin liittyvän epäoikeudenmukaisuutta niin on syytä puuttua asioihin ja vaatia korjausliikkeitä. Olet koko kuun kuitenkin aloitteellinen ja energinen ja kykenet ajamaan etujasi hyvin.  Kuun neljäs viikko tuo eteesi sopimus asioita tai paperiasioita ja on syytä olla tarkkana mihin menet mukaan. Sävy on kuitenkin edistävä ja koet jo hitusen onnekkuuttakin olevan kuvassa mukana. Viimeinen viikko tuo vielä ihmissuhteesi pintaan ja niissä tapahtuvat muutokset ovat vaativia.

Skorpioni, Heinäkuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Heinäkuu alkaa skorpioneilla suunitellusti ja tasaisesti. Kuun toinen viikko on tapahtumarikas ja tilanteissa on yllättäviäkin käänteitä mukana. Jotain voi suunittelematta tulla eteesi ja tilanteet edellyttävät nopeata reagointia tehokkaasti ja vastuuntuntoisesti.  Ole kuitenkin utelias ja avoin äkkikäännöksille, sillä luvassa on myös hauskuutta ja iloakin. Kolmas viikko korostaa luovuuttasi ja uusien asioiden ideointikykyäsi. Tee jotain itseäsi miellyttävää ja käytä intuitiotasi hyväksesi. Jokin keskustelu voi myös avata silmiäsi katsomaan maailmaa uudesta näkökannasta ja antaa näin uusia visioita. Loppukuu on ihmissuhteissasi kannustava ja koet yhteistyön helpoksi. Vietä aikaasi läheistesi kanssa ja anna tilaa sosiaalisuudelle. Vältä kuun neljännellä viikolla ylimitoitettuja hankkeita ja ylilyöntejä. Jokin tilaisuus voi nyt näyttäytyä paremmalta kuin se loppupeleissä onkaan. Kuun viimeiset päivät aloittavat myös kohdallasi erittäin energisen jakson ja jokin uusi ryhtyminen voi tulla kyseeseen.

Jousimies, Heinäkuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Kanssakäyminen muiden kanssa ja sosiaalinen elämä on vilkasta jousimiehille heinäkuussa. Kuun toinen viikko yllättää ja saat jonkun herättävän yhteydenoton. Ole valmis muuttamaan suunitelmiasi ja nauti suunittelemattomasta hauskuudesta. Kuukauden sävy on vauhdikas ja olet vilkkaasti liikenteessä moneen suuntaan ja moniin tahoihin. Verkostoituminen lisääntyy ja keskustelut ovat mielenkiintoasi herättäviä. Kuun neljännellä viikolla on mahdollisuus laajentaa toimialojasi ja jotain onnekasta on ilmassa. Voit saada tilaisuuden ryhtyä tekemään jotain uutta ja mieluisaa. Kannattaa olla itse myös aktiivinen ja kuulostella uusia tuulia ympäristössäsi, sillä asiat mihin nyt lähdet mukaan, lupaavat hyvää menestystä ja onnekkuutta. Tässä kuussa on hyvä yhteistyön henki, joten vietä aikaasi läheistesi kanssa ja nauti yhteisestä ajasta. Varsinkin marraskuun jousimiehet hyötyvät loppukuun onnekkaista kuvioista.

Kauris, Heinäkuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kovin leppoisaan lomailuun ei kauriilla ole varaa heinäkuussa vaan kiirettä ja toimintaa tuntuu riittävän koko kuukaudeksi. Jokin keskeneräinen asia on saatava päätökseen ja ratkaisut ovat vaativia ja herkästi myös tilannettasi muuttavia. Varsinkin ihmissuhteissa ilmenevät ongelmat ovat pinnassa ja nyt vaaditaankin syvällistä otetta jotta saisit selkeyttä tilanteisiin. Yllättäviä käänteitä ja suunittelemattomia tilanteita ilmenee koko kuukautena ja diplomatian kykysi joutuvat koetukselle. Koeta olla tilanteissa kuitenkin rehellinen, suora ja oikeudenmukainen ja vältä pelaamisia ja valtapelejä. Varaa aikaasi myös lepoon ja rytmitä tehtäväsi jotta et kuluttaisi itseäsi aivan loppuun. Kuun viimeiset päivät kertovat että tahtisi on rauhoittumassa ja olet saanut onneksesi oikeuden rauhaisempaan vaiheeseen. Varsinkin tammikuun alkupäivinä syntyneet kauriit kokevat kuukauden tapahtumat vaativina ja elämä on saamassa uutta suuntaa monien kohdalla.

Vesimies, Heinäkuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Heinäkuun toinen viikko on vesimiehille ihmissuhteissa viihdyttävä ja jokin yllättävä yhteydenotto piristää mieltäsi. Varsinkin kuun neljä ensimmäistä viikkoa ovat vauhdikkaitakin ja piristystä tuovat ihmissuhteissasi tapahtuvat käänteet. Olet myös itse energinen ja aikaansaava. Helmikuun alussa syntyneet vesimiehet ovat kuitenkin yllättävien käänteiden edessä ja jotain uutta voi nyt ilmaantua elämääsi joka edellyttää vankkaa sitoutumista. Ole järkevä ja suunittele elämääsi pitkällä tähtäimellä. Tilanteet vaativat vastuunottoa ja järkeistämistä. Kuun loppu on mielekäs ja voit saada tilaisuuden toteuttaa käytännössä jo jotain kauan suunittelemaasi. Tämä koskee varsinkin tammikuun 21. - 24. päivä syntyneitä. Joku voi nyt tarjota sinulle jotakin asioitasi edistävää ja yhteistyö on helppoa ja tuottavaa. Kuun viimeiset päivät ovat myös kuitenkin käytännön toimia vaativia ja kiireitä ilmaantuu aikataulutukseesi. Hoida asioita tehokkaasti ja ota tehokas ote tilanteisiin.

Kalat, Heinäkuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kaloille heinäkuu alkaa näyttää valon kajastusta jonkin asian hoidon suhteen. Jokin sopimusasia tai paperiasian hoitaminen alkaa edistyä monta viikkoa kestäneen jumituksen jälkeen.  Varsinkin kuun puolenvälin jälkeen voit huokaista helpotuksesta ja arkisten asioiden hoitaminen helpottuu. Myös ihmissuhteisiisi on luvassa tästä eteenpäin sovinnollisuutta ja edistystä. Tätä ennen sovitut asiat voivat saada yllättäviä käänteitä ja sinulta vaaditaan joustavuutta ja muuntautumiskykyä toisten tarpeiden eteen. Kevään ja alkukesän epäselvyydet alkavat nyt kuitenkin olla takana päin ja voit luottaa yhteistyön kantavaan voimaan ja asioiden selkiytymisiin. Kuun viimeinen viikko nostaa energiatasdoasi ja koet velvoitteet helpompina ja olet aikaansaavempi. Kuun neljäs viikko lupaa hyviä sopimuksellisia asioita mutta tarkista kuitenkin tarkasti kaikki yksityiskohdat ja pilkunviilaamiset, sillä tarkkuutta tarvitaan.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.