Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Oinaille ajankohtaistuu tärkeitä päätöksiä ja ratkaisuja heinäkuussa. Jokin jo pidemmän aikaa välttelemäsi asia tai tilanne nousee pintaan tavalla, että sinun tartuttava toimeen ja tehdä lopullisia siirtoja. Jotain voi myös sattua ja koet että muutokset ovat nyt ajankohtaisia. Sävynä on uhkakuvia ja joku voi toimia epäoikeudenmukaisesti ja sinun on opittava pitämään puoliasi. Kuun puoliväli korostaa ed. mainittuja teemoja ja tunteesi nousevat pintaan tavalla, joka voi pelästyttää itsesikin. Rohkeutta vaaditaan ja uskallusta irroittautua vanhoista rakennelmista. Kuun ensimmäinen viikko on piristävä ja voit keksiä uuden tavan ajatella jostain asiasta. Verkostoidut ahkeraan ja voit luoda uusia kontakteja. Tämä on hyvää aikaa ideoida ja ottaa selvää asioista. Kuun viimeisenä viikonlopulla koet tarvetta tehdä jotain poikkeavaa ja kokeilla jotain uutta. Liikut ahkeraan ympäristössäsi ja koet saavasi uusia virikkeitä keskusteluista ja yhteydenotoista.

Harka, Heinäkuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Heinäkuun alku edellyttää häriltä itsehillintää, sillä jokin hanke tai sijoitus näyttää nyt lupaavammalta kuin se loppupeleissä ehkä onkaan. Koeta olla realisti ja ota huomioon riskitekijät. Kuun toinen viikko korostaa luovuutta ja voit löytää uuden idean tai tavan tehdä asioita. Kuun puolessa välissä jokin tärkeä päätös on ajankohtainen ja viitoittaa tulevaisuuttasi. Mieti asiaa pintaa syvemmältä ja ota selvää faktoista ennenkuin ryhdyt toimeen. Myös jokin ihmissuhde vaatii järkeistämistä ja pysähtymistä. Et koe saavasi nyt haluamaasi hyväksyntää yhteistyötä edellyttäviltä tahoilta ja joudut miettimään tilannettasi uusiksi. Vastuuta kasautuu harteillesi ja joudut sietämään vastaanhangoittelua. Varaudu siihen että tilanteen selkiytyminen vie aikaa aina syksyyn asti. On aika miettiä ratkaisua jo pitkään jatkunelle tilanteelle. Väsymystä voi olla ilmassa ja koet tarvetta väistyä taka-alalle miettimään asioitasi kaikessa rauhassa.

Kaksoset, Heinäkuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Heinäkuu alkaa kaksosilla mielenkiintoisesti ja voit varsinkin suhdetoimillasi saada huimaa edistystä aikaiseksi. Nyt on hyvä aika verkostoitua ja laajentaa kontakti piiriäsi. Keskustelut ja neuvottelut vievät sinut hyvään suuntaan ja uusia näkymiä on tarjolla. Voit olla luottavainen muihin ihmisiin nähden ja yhteistyö tuottaa iloa elämääsi. Ole liikkeellä ja jaa asioitasi muiden kanssa, sillä yhdessä saat nyt enemmän aikaiseksi kuin yksin toimien. Olet idearikas ja luova ajattelu tuottaa hyvää jälkeä. Toinen ja kolmas viikko edellyttävät taloustilanteesi tarkastelua ja vie aikaasi ja energiaasi. Ole tarkkana ja ota selvää asioista, ennenkuin teet mitään ratkaisevaa ja käänteentekevää. Kuun puoliväli tuo jo jonkin ratkaisun ja suunnan muutoksen tilanteeseen. Loppukuukausi vähentää seurallisuuttasi ja sosiaalinen elämä on hiljaisempaa. Voit kokea tarvetta rauhoittua ja tehdä asioita hetken omassa rauhassasi. On ehkä aika ottaa etäisyyttä tapahtumiin ja sulatella asioita yksin.

Rapu, Heinäkuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuu on rapujen kohdalla varsin energinen ja muutoksia elämänolosuhteisiin tuova. Kuun alkupäivinä jokin rahaan liittyvä asia voi järjestäytyä parhaalla mahdollisella tavalla. Voit saada mahdollisuuden lähteä toteuttamaan jotain muutosta elämääsi, jota olet pedannut ja suunitellut jo pidemmän aikaa. Ratkaisuja on syntymässä jo kuun puolessa välissä ja voit saada kimmokkeen tehdä jotain peruuttamatonta ja lopullista. Tutki tilannettasi pintaa syvemmältä ja tiedosta valinojesi vaikutukset tulevaisuuteen. Tilanteisiin mahtuu vielä yllättäviä käänteitä ja muuttuvia tekijöitä, ennenkuin voit luoda tilanteestasi lopullista kuvaa. Olet kuitenkin itse koko kuun aloitteikas ja jaksava ja olet valmis lähtemään uusiin hankkeisiin. Neljäs viikko on vastuuta vaativa ja käytännönläheinen. On aika selkiyttää realiteetteja ja ottaa asioista tarkemmin selkoa. Kuun viimeinen viikko kertoo hienoisen aikalisän ottamista, ennenkuin pääset toteuttamaan suunitelmiasi.

Leijona, Heinäkuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuu tuo ihmissuhteesi tarkastelun alle ja jotain muutoksia tällä rintamalla voi tapahtua. Kuun ensimmäiset päivät ovat positiivisia suhdetoimissasi ja yhteistyö on kantavaa. Jotain uutta voi sinkuilla olla näköpiirissä mutta kannattaa antaa ajan kulua ainakin kuun loppuun, ennenkuin luot mitään lopullista käsitystä uudesta mahdollisesta suhteesta. Kuun puolivälissä voit nimittäin huomata että kaikki ei niin ruusuista olekaan, vaan esteitä ja rajoituksia on otettava huomioon. Kovin energinen et tässä kuussa ole ja tekemiset ja ryhtymiset vaativat ylimääräistä ponnistusta. Parasta olisikin jos voisit nyt lomailla, sillä energiasi ovat sisäänpäin kääntyneitä. Parhaiten nautit olostasi jossain rauhaisassa paikassa luonnon keskellä hyvässä seurassa. Kuun viimeinen viikonloppu herättelee sinua jo liikkeelle ja haluat laajentaa kontaktipintaasi. Ole yhteyksissä muihin tahoihin ja lähde aktiivisesti liikkumaan vähintäänkin lähiympäristössäsi.

Neitsyt, Heinäkuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Heinäkuun alku tuo vielä neitsyille jonkin yllättävän käänteen asioiden hoitamisiin ja nopeita ryhtymisiä ja tekoja vaaditaan. Kuun sävy on kaikkinensa kuitenkin helpompi ja edistävämpi kuin alkukesän kuviot ja oma ryhtymisesi tuottaa nyt tuloksia. Jokin menneisyyteen liittyvä rahallinen selkeytys venyy kuitenkin syksyyn ennen ratkeamistaan. Toisella viikolla elämän pehmeämmät sävyt astuvat kuitenkin kuvaan mukaan ja voit tehdä jotain itseäsi huvittavaa. Käytä luovuuttasi ja nauti virtailevista tunnelmista. Kuun kolmannella viikolla voit myös keksiä jonkin uuden tavan tehdä ja suhtautua asioihin, joten luota tällöin omaan intuitioosi. Jokin tilanne on kannaltasi suosiollinen ja käänteentekeväkin. Nyt on hyvä aika tehdä jonkin asian suhteen jokin päätös tai ratkaisu, sillä pystyt nyt näkemään asioiden vaikuttimet pintaa syvemmälle. Neljäs viikko on sosiaalinen ja nautit ihmisten myötä yhteisistä projekteista. Jokin keskustelu on kannaltasi merkittävä ja tuo realistisuutta elämääsi.

Vaaka, Heinäkuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen heinäkuu alkaa sosiaalisesti erittäin miellyttävissä merkeissä ja jokin ihmissuhteisin liittyvä tilanne on onnekas. Varaa aikaasi yhteiseen tekemiseen niin saat nyt enemmän irti olosuhteista. Jokin uusi idea, älynvälähdys, tai keskustelu on olosuhteitasi edistävä ja voit saada nyt aikaan jonkin huomattavan parannuksen. Kuun ensimmäisiin tai viimeisiin päiviin kannattaakin sijoittaa kaikki onnistumista edellyttävät hankkeet, jolloin aika suosii puoleltasi edistystä. Sen sijaan kuun toinen ja kolmas viikko ovat kriitillisiä ja hankauksia ja ristiriitoja on herkästi kuvassa mukana. Jokin ylitsepääsemättömältä tuntuva tilanne on kannaltasi uhkaavan sävyinen ja voit tuntea joutuvasi ahtaaseen pakkorakoon. Nyt on hyvä ottaa tiukka asenne ja puolustaa omaa reviiriäsi. Jokin asia voi olla epäoikeudenmukainen ja nostattaa kiukkuasi. Koeta itse ottaa asiat esille suoraan ja kiertelemättä, jättämättä mitään hampaan koloon muhimaan.

Skorpioni, Heinäkuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Heinäkuun alkupäivinä skorpionien olotila on kovin höveli ja kevyillä kantimilla varustettu, joten riskinä on olla liian luottavainen ja sinisilmäinen tarjottuun etuuteen nähden. Jotain voidaan nyt luvata heppoisin perusten, joten ole tarkka hankinnoissa, äläkä ole turhan luottavainen. Jos nyt haksahdat johonkin kovin heppoisin perustein, niin kuun kolmas viikko palauttaa sinut takaisin maan pinnalle ja realiteetit paljastuvat. Toinen viikko korostaa luovia voimavarojasi ja voit saada kimmokkeen tehdä jotain sinua inspiroivaa ja innostavaa. Kolmas viikko on vaativampi ja jokin neuvottelu tai yhteydenotto edellyttää ratkaisuja ja valintoja. Jotain käänteentekevää voi tapahtua ja saat mahdollisuuden tehdä jonkin ratkaisevan siirron. Ota järkevä ja vastuullinen asenne, sillä päätökset joita nyt teet, sitovat sinua pitkälle tulevaisuuteen. Tosin voit samalla saada uudenlaista selkeyttä ja suunitelmallisuutta elämmäsi. Neljäs viikko tuo jonkin sopimusasian kohdallesi ja jotain konkreettista jää nyt käteesi.

Jousimies, Heinäkuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä heinäkuun suotuisin aika osuu kuun ensimmäiselle viikolle. Tällöin ihmissuhteissasi on kasvukausi ja yhteisyys toimii loistavasti. Voit saada miellyttävän yhteydenoton joltain yllättävältä taholta ja mielialasi kohentuu. Sijoita tähän jaksoon yhteistyötä edellyttävät kuviot, sillä nyt saat enemmään aikaiseksi yhdessä kuin yksin tehden. Olet itsekin idearikas ja kontaktisi ovat laajenemassa onnistuneesti. Verkostoidu, ota selvää asioista ja ole utelias. Kuun puoliväli antaa aihetta miettiä yhteisten raha-varantojen hoitamisia ja muutoksia niiden suhteen. Kätso tällöin että jokainen saa ansionsa mukaan ja että kaikki tapahtuu rehellisesti ja oikeudenmukaisesti. Jos epäilet jonkun vaikuttimia, niin selvitä asiat perinpohjaisesti, jotta säästyisit myöhemmiltä murheilta. Kuun kaksi viimeistä viikkoa tuovat vanhat murheet jonkin ihmissuhteen kannalta esiin ja koet tarvetta pysytellä omissa oloissasi. Viimeinen viikonloppu kuitenkin on edistävä ja keskustelut sekä neuvonpidot avaavat tietäsi eteenpäin.

Kauris, Heinäkuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Heinäkuussa kauriit kohtaavat ongelmia ja selvitettäviä tilanteita lähinnä ihmissuhteidensa myötä. Ympäristössäsi voi olla liikehdintää ja lähipiirisi ihmissuhteissa voi tapahtua muutoksia. Oma parisuhdetilanteesi voi myös joutua kriisin keskelle ja voit kokea että sinua ei kuunnella ja toivetasi ja tarpeitasi ei oteta huomioon. Joku voi käyttäytyä omavaltaisesti ja valtataistelu tilanteet kärjistyvät. Ole itse ainakin oikeudenmukainen ja koeta olla pakottamatta ketään liiaksi oman tahtosi alle. Neuvottele diplomaattisesti mutta nosta samalla esiin syvimmät tuntemuksesi myös, jättämättä mitään hampaankoloon. Eriävät näkökannat voivat nyt kuitenkin saattaa sinut tilanteeseen, jossa lopulliset ratkaisut voivat olla ainut tie. Kuun toinen ja kolmas viikko korostavat edellä mainittuja teemoja. Kuvassa on mukana myös yllättäviä ja suunnittelemattomia käänteitä toiminta tavoissa ja omien suunitelmien muuttumisia. Tälle kuulle ei siis ole edukasta tehdä liian suunitelmallisia ja tarkkoja aikataulutuksia.

Vesimies, Heinäkuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehillä heinäkuu alkaa sosiaalisesti vilkkaissa merkeissä. Miellyttävä yhteydenotto on piristävä ja uusia suunitelmia luova. Ole siis avoin ja utelias muutoksille. Yllättäviä tapaamisia ja vierailuja on luvassa ja hyvä tunnelma on päällimmäisenä. Sinkuille ensimmäinen viikko voi tuoda jotain uutta elämänpiiriin hyvinkin yllättävältä ja ennalta arvaamattomalta suunnalta. Taloudellisissa asioissa on sen sijaan hyvä olla nyt realistinen ja välttää turhia hankintoja. Joku hanke voidaan esittää sinulle nyt liian mallikkaasti ja sinisilmäisyyttä on hyvä välttää raha-asioissa. Kuun puoliväli tuo suhdetoimintoisi tilanteen, jossa joudut tekemään valintoja ja ratkaisuja. Jokin suhde voi tulla päätöspisteeseen ja ratkaisuja on tehtävä. Ole kauaskantoinen asenteeltasi ja mieti asioita pitkälle tulevaisuuteen. On asettettava tärkeät suhteet etusijalle ja vähemmän arvostamasi taka-alalle. Kuun viimeinen viikonloppu on piristävä ja kontaktisi ovat laaja-alaiset. Nyt on hyvä aika laajentaa verkostoasi ja luoda uusia kontakteja.

Kalat, Heinäkuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Heinäkuun ensimmäisen viikon yhteydenotot ja viestinnät pistävät sinuun vauhtia ja vilkastuttavat aikataulujasi. Kuukausi kaikenkaikkiaan suosii luovuuttasi ja voit saada tilaisuuden tehdä jotain inspiroivaa ja kehittävää. Energiatasosi on parempi kuin aikoihin ja innostut toteuttamaan ideoitasi käytännössä. Ota luovat voimavarasi käyttöön ja kuuntele herkällä korvalla sisintäsi. Toinen ja kolmas viikko ovat merkityksellisiä ja jonkin ratkaisun tai päätöksen tekeminen on merkittävä. Mieti ensin asioitasi syvällisesti ja tartu rohkeasti toimeen syväanalyysin jälkeen. Loppukuu tuo jonkin vanhan ihmissuhde tilanteen taas eteesi ja pistää sinut mietteliääksi. Vielä ei ole ratkaisua näkyvissä vaan anna ajan kulua ja muhita tilannetta sisäisesti, jotta saat selkeän päätöksen aikaiseksi. Tilanne voi tuntua hankalalta ja koet epäselvyyttä toisen aikomuksista. Varaudu siihen että vastuu koko tilanteesta on itselläsi mutta älä kiirehdi lopullista päätöstä ennen syksyä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.