Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Oinaille heinäkuun alku tuo monia selvitettäviä asioita eteen. Jokin tuntuu jumittuvan paikoilleen ja esteet voivat näyttää ylittämättömiltä. Jonkin tahon asennne kohtaasi voi olla ylikävelevä ja ehdoton ja joudut puolustamaan näkökantojasi. Älä mene mukaan peleihin vaan pidä kiinni oikeudenmukaisuuden periaatteesta. Jokin este vaatii selkiyttämistä ja varaudu siihen että tilanne ottaa oman aikansa ennen ratkaisun syntymistä. Kolmannella viikolla oma ryhtymyksesi vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä ja monia mutkia tuntuu olevan edessä. Mutta asiat vaativat enää malttia ja vaivannäköä ja jotain valoa on jo tunnelin päässä. Kuun viimeiset päivät tuovat lopulta uuden ajattelutavan kautta uudenlaisen ratkaisun asiaasi ja jokin asia saa vauhditusta. Ole tällöin tekemisissä monien tahojen kanssa uteliaasti, niin voit saada arvokasta viestiä ja vinkkiä mahdollisuuksistasi rakentaa tilannetta eteenpäin. Myös yllättävät keskustelut ja yhteydenotot piristävät mielialaasi.

Harka, Heinäkuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Kiireinen heinäkuu tuo härille edistystä hankkeisiin ja ryhtymisiin. Jokin jo tovin jumittunut tilanne saa vauhditusta alleen ja kuvaan liittyy myös yhteistyökuvioita. Varsinkin kuun ensimmäinen kokonainen viikko on tässä suhteessa edistyksellinen ja voit luottaa kykyysi tehdä yhteistyötä. Kuun viimeinen viikko sensijaan voi olla kriittinen ja sanomisia voi tulla jonkun taholta kovasanaisestikin. Kuun alkuun kuitenkin mahtuu onnekkuuttakin ja voit olla tyytyväinen tekemisiisi. Keskustelut ja neuvonpidot ovat positiivissävytteisiä ja lopputulokset miellyttäviä. Kolmannella viikonlopulla oma energisyytesi ansiosta saat paljon aikaiseksi ja vauhtia on tilanteissa riittämiin. Neljäs viikko tuo jonkin ongelman esiin, joka vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Nyt on riskinä unohdukset ja virhearvioinnit. Tarkista kaikki huolella ja hoida juoksevat asiat ajanmukaisesti. Viimeinen viikko voi helposti riitaannuttaa sinut jonkun kanssa, jollet osaa asetella sanojasi erityisen diplomaattisesti.

Kaksoset, Heinäkuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten heinäkuu on leppoisampi, tasaisempi ja edistävämpi kuin aikaisempi kesäkausi on ollut. Stressitekijät ovat nyt vähemmällä sijalla, joskin jokin projekti taustalla antaa odotuttaa itseään ja päätöksiä on vielä tekemättä. On aika vielä hioa suunnitelmia ja antaa ajan kulua ennen ryhtymistä toimeen. Kuukauden alkuviikot vaativat jonkin verran talousasioista huolehtimisia, mutta voit saada nyt uusia ideoita lähestyä niitä ja ottaa uusia näkökantoja esiin. Kuun puolestavälistä eteenpäin sosiaalisuutesi palautuu ja yhteistyö on suotuisampaa. Kolmas viikonloppu on leppoisa ja olet moniin tahoihin hyvissä yhteyksissä. Jaa ja keskustele asioistasi muiden kanssa, niin voit saada hyviä vinkkejä ja näkökulmia omaankin tilanteeseesi. Kolmas viikko on velvoitesävyinen ja yhteistyö vaatii omaakin panostasi. Ota vastuuta asioista ja ole harkitsevainen. Joku voi nyt myös omissa ongelmissaan tarvita aikaasi ja kykyäsi ottaa toinen huomioon. Viimeinen viikko suosii matkailua, neuvotteluja ja yllättävät mahdollisuudet virkistävät mielialaasi.

Rapu, Heinäkuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuun alku tuo monimutkaisia asioita eteesi ja ihmissuhteissasi varsinkin jotain ehdotonta voi tapahtua, minkä koet epäoikeudenmukaisena. Pidä puoliasi, sillä vaikka tilanteet ovat syvältä, selviät niistä olemalla itse avoin, suora ja rehellinen. On olemassa asioita ja ihmisiä joihin et voi vaikuttaa ja helpommalla pääset kuin hyväksyt asiat sellaisina kuin ne ovat. Löydät hyvin nopeasti tilanteista niiden parhaat puolet ja tasapainosi palautuu. Jo toisen viikon loppupuoli on hengeltään hilpeä ja mieltäsi piristävä. Loppukuusta rahaan liittyvät asiat ovat esillä ja niissä tilanteet vaativat järkeistystä ja uusia normeja. Nyt ei ole syytä olla liian höveli, vaan ennemminkin tarkistuttaa kaikki ja tehdä järkeviä ja mietittyjä ratkaisuja. Kuukausi on erittäin energinen ja saat paljon keskeneräisiä asioita tehdyksi ja valmista jälkeä syntyy.

Leijona, Heinäkuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla heinäkuu vauhdittaa jonkin hankkeen etenemistä ja tuo kiireen tuntua päiviisi. Olet myös jonkin verran normaalia helpommin ärsyyntyvä ja näinollen ristiriita tilanteita voi syntyä herkästi. Alkukuusta toimitkin parhaiten yksin ja omaa rytmiäsi noudattaen. Yksin saat enemmän aikaiseksi kuin toisten kanssa sovitellessa. Kuun toinen viikko aloittaa sosiaalisemman jakson ja ihmisläheisyytesi kasvaa. Kolmannella viikolla sävy tosin on yhteistyötaitoja vaativa ja velvoitteinen. Jonkun tarpeet ja ongelmat voivat vaatia apuasi ja huomiotasi. Viimeinen viikko on erittäin tapahtumarikas ja olet monien tahojen kanssa tekemisissä. Jokin yllättävä yhteydenotto piristää päiviäsi ja tuo uutta ryhtymistä ja ajateltavaa. Voit kiinostua ideoimaan jotain uutta ja rohkeaa ja siihen sinulla nyt onkin aikaa ja varaa satsata ja panostaa. Keskustele ja jaa asioitasi muiden kanssa, niin ideasi saavat lisää puhtia alleen.

Neitsyt, Heinäkuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Heinäkuu on neitsyille onnekas ja saat asioihin uutta puhtia ja vauhtia. Tosin aivan syyskuun alkupäivinä syntyneet ovat vielä seisovissa vesissä ja ratkaisut antavat odottuttaa kypsymistään. Heidän on suositeltavaa antaa ajan kulua ja pohtia asioita vielä sisimmissään. Jos olotila tuntuu vetämättömältä tai valjulta, niin sitä ei kannata pelästyä, sillä aika ei vielä ole kypsä lähteä toteuttamaan asioita käytännössä. 9. - 14. päivinä syntyneet sensijaan ovat vauhdissa ja jotain uutta voi alkaa heidän elämässään. Heidän on kuitenkin hyvä olla tietoinen valinnoissa, sillä sitoumukset ja ryhtymiset mitä nyt valitaan, joutuvat tarkemman suurennuslasin alle jo ensi talvena. Koko kuukausi on energinen mutta varsinkin kuun ensimmäinen ja toinen viikko vievät asioita eteenpäin. Kaksi viimeistä viikkoa hieman rauhoittavat sosiaalista elämääsi ja sävy muuttuu hieman velvoitteisemmaksi. Tällöin voit olla ennemminkin toiselle tukena hänen ongelmissaan.

Vaaka, Heinäkuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille heinäkuun alku tuo ihmissuhteissasi muhineet ongelmat pintaan ja voit herkästi kokea olevasi tilanteessa puun ja kuoren välissä. Jotain voi ilmentyä aivan ensimmäisinä päivinä joka pysäyttää sinut miettimään asioita uudelta kantilta. On aika katsoa tilannetta suoraan silmiin ja tehdä vihdoin joitain ratkaisuja ja päätöksiä. Joku voi yrittää kävellä ylitsesi niin että koet että sinä et tule kuulluksi. Rohkeutta tarvitaan ja kykyä puolustaa omaa näkökantaasi. Ole suora ja rehellinen, äläkä mene mukaan ihmissuhdepeleihin. Ensimmäisen viikon keskustelut eivät tunnu tuottavan mielekästä tulosta mutta jo kuun kolmas viikko lupaa realistisempaa mahdollisuutta sopia asioista järkevämmin. Kannattaa ottaa selvää faktoista ja realiteeteista ennekuin avaat keskustelua, jotta voit tukeutua tosiasioihin. Asiallisuus, realismi ja aikuismainen asenne takaa parhaan lopputuleman. Voit kuitenkin joutua toteamaan ihmisten sielussa olevan synkemmän puolen ilmentymän ja tunnelmat voivat olla raskaspainoitteisia.

Skorpioni, Heinäkuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit saavat heinäkuussä ripeästi toimimalla asioihin vauhtia ja tekemistä ja ryhtymistä riittää koko kuukaudelle. Asiasi kuitenkin edistyvät olemalla itse oma-aloitteinen ja ryhtyvä. Kuukauden ensimmäinen puolisko vasiten on positiivinen hengeltään ja monia asioita loksahtelee kohdilleen. Kuun ensimmäisellä viikolla voit varsin onnekkaasti vauhdittaa tilanteita ja saavuttaa päämääriäsi hallitusti. Ole itse aktiivinen ja tietämällä itse mitä peräänkuulutat, niin voit sen myös saavuttaa. Myös yhteistyö tällöin tuottaa mielihyvää ja sopusointu vallitsee ihmissuhteissasi. Kolmas viikko vaatii sinulta enemmän empatiaa ja vastuuta myös toisen läheisen asioista huolehtimiseen. Anna aikaasi sillä pystyt nyt toimimaan toisen avuksi jos vain itse niin haluat. Ainoa riski tässä kuussa on olla liian itsekeskeinen ja ajaa vain omia etujaan. Loppukuu voi tuoda ikävää palautetta jos olet sortunut liian omaehtoiseen toimintaan muista välittämättä.

Jousimies, Heinäkuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Heinäkuu on jousimihille tehokasta asioiden loppuunsaattamisen aikaa ja jotkin jo paljon aiemmin aloittamasi ryhtymiset saavat nyt vauhditusta alleen. Tilanne tuo helpotuksen tunnetta kuvaan mukaan loppukuuta kohden koska koet että voit taas alkaa vihdoin suunnittelemaan jotain uutta. Toimimalla yksin ja omiin nimiisi olet kuitenkin tehokkaimmimmillasi ja toisten seura ei varsinkaan alkukuusta tunnu itseäsi kiinnostavan. Puolenkuun jälkeinen aika tuo tosin vaativasti yhteistä ryhtymistä edellyttävät asiat esiin ja voit kokea lievänä rasitteena velvoittavat yhteiset hankkeet. Ota vastuuta asioista ja tee asia kerrallaan päämäärätietoisesti ja leväten kuitenkin tarpeeksi. Tarvitset tässä kuussa normaalia enemmän aikaa palautumiseen tekemisistäsi, sillä energiatasosi on normaalia matalammalla. Jos jotain kehollista vaivaa ilmenee, niin on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen, eikä jättää asioita hoitamattaja huomioimatta.

Kauris, Heinäkuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriit joutuvat alkukuussa pohtimaan tärkeitä asioita ja jokin keskustelu tai neuvottelu on syytä viedä harkiten läpi. Oma asemasi antaa sinulle päätösvaltaa muttta voit kokea vastustusta muiden taholta. Eriävät näkökannat ja mielipiteet vetävät eri suuntiin ja onkin hyvä olla nyt erittäin diplomaattinen ja oikeudenmukainen sanomisissaan ja katsoa että tasapauolisuus ja oikeudenmukaisuus toteutuvat. Voit kokea olevasi hetken puun ja kuoren välissä mutta keksit hyvin nopeasti keinon viedä asioita sovussa eteenpäin. Kuun toinen viikko on erittäin vauhdikas ja uudet käänteet vievät sinua nopeassa tahdissa tilanteesta toiseen. Varaudu yllätyksiin mutta suhtaudu myös joustavasti ja uteliaasti tilanteisiin. Voit loppujen lopuksi olla tyytyväinen saavutuksiisi ja oma paneutumisesi asioihin palkitaan. Loppukuu on tasaisempi ja voit luottaa siihen että asiasi etenevät suunitellusti ja kantavasti.

Vesimies, Heinäkuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten heinäkuu on velvoitteinen ja kiireinen mutta voit olla tyytyväinen, sillä jokin jo kauan muhinut ryhtymys tai projekti saa vihdoin vauhtia alleen. Vastuuta on hyvä ottaa ja välttää turhaa kuvitelmaa että joku muu hoitaisi asiat puolestasi. Mutta voit olemalla kriittinen lähennä itseäsi kohtaan saada nyt paljon parannuksia aikaiseksi. Työskentelytapasi voi olla nyt hieman puuskittaista mutta innostuttuasi saat vilkkaasti asioita tehdyksi ja voit sen jälkeen pitää rauhassa taukoa. Kolmas viikko lisää sosiaalisuuttasi mutta sävynä on tietynlainen vastuun ottaminen toisen asioista. Joku voi nyt olla omien ongelmien myötä pulassa ja sinun kekseliäisyytesi tulee hyvään käyttoon. Viimeisen viikon tahti on kiristyvä ja olet liikkeellä ja vuorovaikutuksissa monien tahojen kanssa. Olet hieman ylikireä ja sanomista voi syntyä erimielisyyksien johdosta. Vältä turhan purkauksellista ilmaisua ja koeta neuvotella rauhalliseen sävyyn.

Kalat, Heinäkuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kaloille heinäkuun tulo tietää vihdoin hengähdystaukoa raskassävytteisen talven ja kevään jälkeen. Voit nyt saadaa aluille jonkun jo kauan jumittuneessa tilassa olleen hankkeen tai ryhtymyksen. Jokin suuri päätös tai muutos antaa toki vielä odotuttaa itseään aina syksyyn asti varsinkin 3. - 5. päivä syntyneille mutta heillekin heinäkuu tuo raikkaimpia tuulahduksia tullessaan. 7. -12. päivinä syntyneet sensijaan ovat hyvinkin energisesti ja vauhdikkaasti liikkeellä ja monia uusia kontakteja ja suhteita luoden. Jotain suhdetoimintoihisi liittyvää edistystä on tarjolla ja sosiaalisuutesi on huipussaan. Varsinkin kuun alku suosii yhteistyötä ja yleensä ihmissuhteita ja koet saavasi taaksesi hyväksyntää ja tukea. Oma energisyytesi myös on nousussa ja koet saavasi asioita tehdyksi helpommin kuin alkuvuotena. Kolmas viikko vaatii hieman miettimisiä ja lisäparannuksia tai -selvityksiä tilanteeseesi. Ole tarkkana tällöin viestinnässä ja sopimusasioissa ja tarkista huolella kaikki yksityiskohdat.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.