Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuu alkaa oinaille liikkeellä olon merkeissä ja olet menossa mukana ahkerasti. Parasta aikaa sosiaalisuuteen osuukin kuun ensimmäisiin kymmeneen päivään. Sen jälkeen jokin asia osoittautuu miettimisen arvoiseksi ja onkin syytä paneutua tilanteeseen sen vaatimalla vakavuudella. Ole kuitenkin harkitseva ja vältä turhaa epäsopua ja kahnausta. Puolustaudu jos koet sen aiheelliseksi ja ota asiat suoraan puheeksi jotta ne eivät jäisi vaivaamaan sinua hampaankoloon. Oma alitajuntasi voi nyt myös nostattaa turhia uhkakuvia pintaan ja tietoisuuteen, joten harkinta ennen ryhtymistä mihinkään on paikallaan. Kuun loppu lupaa taas keveämpiä sävyjä ja lisääntynyttä aktiviteettia.

Harka, Heinäkuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Heinäkuun ensimmäinen viikko on härkä ihmisille kiireinen ja neuvonpidot käyvät kiivaina. Voit nyt herkästi hajoittaa itseäsi moneen suuntaan mutta voit myös omalla ahkeruudellasi saada jotain merkittävääkin aikaiseksi. Kuun toisella viikolla on hyvä olla olematta liian hyväuskoinen mitä tulee kaupankäyntiin ja sopimusasioihin. Älä hätäile nyt turhia, jotta et joutuisi myöhemmin palaamaan samaan aiheeseen uudestaa. Tekemisen tahti on tässä kuussa kova ja loppukuu tuo vielä enemmän velvoitteita kuvioihisi. Jonkin asian valmistuminen venyy helposti ja kärsivällisyyttä vaaditaan. Toinen viikko tuo kuitenkin ihmissuhteiden myötä helpottavia tilanteita ja voit jo saada tukea omiin hankkeisiisi.

Kaksoset, Heinäkuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Heinäkuussa kaksoset ovat varsin leppoisin tuulin liikkeellä ja tekemisistä syntyy nyt vaivatta jälkeä. Kuun alku tuo liikehdintää lähipiirissä ja aktiviteettejä tuntuu riittävän. Kontaktisi ovat runsaita ja saat uutta ja mielenkiintoista mietittävää. Toinen viikko tuo ihmissuhteitasi pintaan ja joitain yllättäviäkin suunitelmien muutoksia voi tilanteisiin tulla herkästi. Ole joustava ja ota huomioon toisen tarpeita. Kuun viimeinen viikko tuo vahdikkuutta aikatauluihisi mutta pakottamatta ja mieluisalla tavalla. Ihmissuhteesi tosin vaativat tällöin realismia ja turhaa hyväuskoisuutta yhteisten asioiden etenemisiin on hyvä välttää. Pidä jalat maassa myös hankintojen suhteen.

Rapu, Heinäkuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Ravuille kuun alku tuo jonkin asian edistymisen ja voit nauttia tehdyn työn hedelmistä. Heinäkuun ensimmäinen viikko on onnekaskin ja voit saada asioitasi helpommin edistettyä. Toinen viikko tuo jonkin tilanteen ihmissuhteittesi kautta ongelmalliseksi ja valtataistelut ja pakottavat tilanteet ovat vaateliaita. Voit joutua puolustuskannalle ja onkin hyvä puhua suunsa puhtaaksi ja vaatia oikeudenmukaisuutta tilanteeseen. Voit joutua kuitenkin myös toteamaan että jokin aikakausi on lopullisesti kohdallasdi ohi kaikesta pyrkimyksesträsi huolimatta. Loppukuu on kuitenkin rauhoittavampi ja varsinkin ihmissuhteissasi voi tapahtua jotain positiivistakin kehitystä.

Leijona, Heinäkuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuu alkaa leijonille vauhdikkaasti ja ihmissuhdekeskeisesti. Olet moniin tahoihin yhteyksissä ja keskustelut viriävät vilkkaina. Jotain pientä ärsyyntymistäkin jonkun taholta voi ilmaantua ja onkin hyvä käyttää hillittyä otetta ilmaisussaan. Jokin hanke tai yhteiset ryhtymykset voivat venyä ja onkin hyvä varautua siihen että pyrkimyksiin voi tulla uudelleen ryhtymisiä ja tarkennuksia. Kuun toinen viikko varoittaa liiallisesta hyväuskoisuudesta neuvottelu- ja sopimusasioissa. Tarkista kaikki huolella ja vältä liiallista optimistisuutta. Kuun loppu tuo jotain yllätyksellisyyttäkin ja suunitelmiisi tulee tarkennuksia ja muutoksia ja aikataulut muuttuvat nopeaan tahtiin.

Neitsyt, Heinäkuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Heinäkuu alkaa neitsyillä hyvillä tunnelmilla ja koet onnistuvasi ryhtymyksissäsi. Kovin seurallinen et alkukuusta ole ja toimit parhaiten omaan tahtiisi. Toinen viikko tuo enemmän sosiaalisuutta ja jotain uutta kontaktipintaakin voi tällä viikolla syntyä. On kuitenkin hyvä olla tässä kuussa realistinen uusien tuttavuuksien kanssa ja varmistella ensin taustoja, ennenkuin luot lopullista kuvaa toisesta ihmisestä. Varsinkin kuun neljäs viikko on riskialtista aikaa ihmissuhteiden kannalta. On hyvä välttää tällöin turhaa hyväuskoisuutta ja ennemminkin ottaa asioista ja tilanteista selvää ennen lopullisen kuvan saamista. Kuun loppu voikin tuoda jonkin ratkaisun johonkin suhdetilanteeseen mutta ei aivan helpolla tavalla.

Vaaka, Heinäkuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuu ei ei tuo kovin suuria velvoitteita vaakojen kuvioihin vaan ennemminkin tahtisi on suhteellisen aikaansaava ja hyvä. Kuun toinen viikko edellyttää kuitenkin psykologista silmää tilanteissa, sillä kaikki ei nyt suju aivan omien suunitelmiesi mukaisesti. Jokin päällepainava tilanne voi tuntua mahdottomalta viedä eteenpäin ja nyt onkin hyvä arvioida tulevaisuuden kannalta sitä, onko syytä vetäytyä sivummalle jostain hankkeesta tai syntyneestä tilanteesta. Varoittavia merkkejä ovat manipulointi ja epäoikeudenmukaisuus. Jos huomaat jotain tämän suuntaista niin on hyvä rohkeasti puuttua peliin ja sanoa sanottavansa. Loppukuu rauhoittaa jo olosuhteitasi ja tilanteita.

Skorpioni, Heinäkuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Heinäkuun alku tuo uutta tekemistä ja ryhtymistä skorpioineille. Jotain velvoittavaa tilanteissa on mukana mutta pienissä määrin ja et koe rasittuvasi liikaa tekemisissäsi. Onnistumisiakin on kuvassa mukana ja hyvää palautetta ryhtymisistäsi. Toisella viikolla jokin sopimusasia selviää parhainpäin, kunhan vaan pistät hieman omaa panostasi peliin. Kuun kolmannesta viikonlopusta eteenpäin ihmissuhteisiisi tulee tiettyä helppoutta aina kuun loppupuolelle asti. Kuun viimeinen viikko tuo uutta sävyä tilanteisiin ja ja jokin muutos ja uudistus voi nyt osua kohdallesi. Ole avoin ja utelias ryhtymisissääsi ja kokeile ottaa uutta asennetta tilanteissa. Avaraa ja rohkeaa mieltä tarvitaan mutta vältä hetken mielijohteista syntyneitä impulsseja.

Jousimies, Heinäkuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Heinäkuu alkaa jousimiehille touhukkaana ja ahkeraan liikkeellä olemisena. Kontaktit ovat runsaita ja neuvonpidot sujuvat hyvin. Kuun kolmas viikonloppu tuo vastuuta lisääntyvissä määrin lähinnä ihmissuhteiden myötä. Vastuuta ja maltillista otetta tarvitaan, jotta yhteiset hankkeet ja ryhtymykset edistyisivät. Neljännellä viikolla luottamuspulaa voi ilmetä ja on hyvä olla tarkkaakin tarkempi siitä miten asioita sinulle esitetään. Huhupuheisiin kannattaa viitata kintaalla mutta faktojen suhteen on hyvä tarkistuttaa taustoja, jotta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin. Tiukkoja selvittelyjä voi olla edessä ja suoraan puhumisen taidot on hyvä ottaa käyttöön.

Kauris, Heinäkuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Heinäkuun alku on hyvää aikaa toimia yhteistyössä muiden kanssa ja jakaa yleensä asioitaan tilanteissa. Saat helpolla kontaktienpidoissa jälkeä aikaiseksi ja yleissävy on positiivinen. Toisen viikon tilanteet ovat tummempi sävyisiä ja kohtaamiset edellyttävät oikeudemukaisuutta ja rehellisyyttä. Koeta olla tasapuolinen kaikkia osapuolia kohtaan ja vältä asioiden sisälläsi pitämistä. Vastuuta on hyvä ottaa ja hoitaa tilanteet aikuismaisesti. Kuun kolmas ja neljäs viikko ovat jo jouhevampia ja onnistumisia suhdetoimissasi on jo näkyvissä. Kuukausi on siis varsin suhdekeskeinen ja muut velvoitteet ja aiheet ovat taustemmalla..

Vesimies, Heinäkuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Heinäkuussa jokin hanke tai ryhtymys on keskeisellä sijalla ja tilanteet venyvät ja asioita täytyy aloittaa uudestaan. On hyvä varautua siihen että aikaa kuluu aina syksyyn asti, ennenkuin saat valmista jälkeä aikaiseksi. Hermostosi voi joutua hieman lujille ja ärsyyntymiskynnyksesi on matala. Koeta purkaa energioita johonkin fyysisyyttä vaativiin toimiin, jotta turhaumat eivät purskahtelisi ilmoille väärään aikaan ja väärässä paikassa. Varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla sanaharakoiden välttämiseksi on hyvä harjoittaa itsehillintää ja koettaa olla diplomaattinen. Kuun viimeinen viikko lupaa jotain yllättävää tilannetta, joka ilmenee jonkun läheisen ihmisen myötä. Tällöin myös oma joustavuus ja uteliaisuus vievät tilanteesta eteenpäin parhaiten.

Kalat, Heinäkuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Heinäkuun alkuun kalojen on hyvä ajoittaa onnistumista edellyttävät hankkeet ja ryhtymykset. Aika on suosiollinen ja onnekaskin ja voit luottaa asioiden etenemisiin. Toisen viikon teemat ovat hieman vaativampia ainakin ihmissuhteiden nähden. Hauskuudesta voi seurata lisääntyvää vastuuta, joten harkitse mihin menet mukaan läheistesi myötä. Kuun neljäs viikko on erityisen vaativa suhdetoimintojen myötä ja jonkun luottamus voi joutua vaakalaudalle. Älä ole turhan luottavainen ja sinisilmäinen toisia kohtaan ja pidä realiteetit mukana. Riskinä on mennä mukaan joihinkin sotkuisiin ihmissuhdekuvioihin ja joudut herkästi uhrin osaan.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.