Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuu tuo oinaille eteen keskeneräiset hankkeet ja velvoitteiden myötä tulevat kiireet. Kuun toinen viikko on vaativa ja stressitasosi on herkästi nousussa. Hoida asiasi tunnollisesti ja keskity olennaiseen. Voit löytää itsesi tilanteesta, jolloin ainut vaihtoehto näyttää olevan tilanteesta poislahteminen. Jotain pitää saattaa päätökseen ja puolustaa tällä tavoin omaa näkökantaasi. Nyt ei ole suotuisaa aloittaa uusia hankkeita, vaan on hyvä antaa ajan kulua. Myös ihmissuhteissasi on miettimisen paikkoja ja onkin hyvä välttää ihmissuhdepelejä. Kuun neljäs viikko antaa jo tilaa nauttia enemmän olemisestaan ja tekemisistään ja pääset toteuttamaan jo omiasikin suunitelmiasi. Viimeinen viikko palauttaa sinut taas ihmisten pariin positiivisissa merkeissä.

Harka, Heinäkuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Levottomuus on vallalla härkien elämän kuvioissa heinäkuussa ja asiat eivät tunnu asettuvan normaaleihin uomiinsa. Oma seikkailuhalusi ja tarpeesi ilmaista itseäsi vapaasti saavat aikaan vastustusta ja ristiriita tilanteilta on vaikeaa välttyä. Olisi hyvä purkaa levotonta oloa johonkin uuteen harrastukseen tai muuhun uuteen ryhtymykseen, mutta suuria ratkaisuja ei nyt kannata tehdä hetken mielijohteesta. Käytä luovuuttasi ja inspiroidu uusista asioista. Kuun toinen viikko on kuitenkin riskialtis ryhtymisille, sillä äkkipikaistuksissasi voit toimia turhan uhkarohkeasti. On syytä myös hoitaa maltilla kaikki sopimusasiat ja juoksevat asiat ja välttää näissäkin asioissa turhan äkillisiä päähäpistoja.

Kaksoset, Heinäkuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Heinäkuusta muotoutuu kaksosille suotuisa ja asiat etenevät tasaiseen ja suunitelluun tahtiin. Aivan kuun ensimmäiset päivät ovat parhaita ihmissuhteiden kannalta, sekä kuun viimeinen viikko. Näihin jaksoihin on hyvä panostaa suhteen toimimiseen niin saat haluttua jälkeä aikaiseksi. Olet koko kuun energinen ja tekemiset ja ryhtymiset tuottavat vaivatta tulosta. Varsinkin kuun neljäs viikko suosii omien toiveiden toteuttamisia ja jokin hanke saa hyvää vauhtia alleen. Tähänkin liittyy hyvä yhteistyökyky ja saat enemmän aikaiseksi yhdessä toimien kuin yksin tehden. Kuun viimeinen viikko tuo myös eteesi hyviä yllätyksiä, joten ole avoimin mielin liikkeellä.

Rapu, Heinäkuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuusta muotoutuu ravuille monimuotoinen ja tapahtumarikas mutta tekemisen tahti helpottuu ja kiireet jäävät taustemmalle. Kuun toinen viikko tuo ihmissuhteet esiin ja kuvassa on mukana niin yllättävää viihtyvyyttä mutta myös merkittäviä päätöksiä. Jokin suhde voi tulla päätepisteeseensä ja on aika jättää vanhat asiat ja tilanteet menneisyyteen. Toisaalta jotain uutta voi myös nyt olla ilmassa, joten aikakauden vaihdos voi olla herkästi kyseessä. Varsinkin kuun puoliväli tuo eteen tilanteita, joissa vaaditaan selkeää ajattelua ja kykyä olla päättäväinen. Myös jonkin juoksevan asian hoitaminen voi venyä ja tilannetta pitää tarkistella ja korjailla aina seuraavan kuun puolelle asti.

Leijona, Heinäkuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuu tuo leijonille uutta puhtia elämään ja olet hyvinkin aloitteikas ja jaksava aivan kuun alusta alkaen. Kuun toinen viikko varoittaa kuitenkin riskin otosta ja voit turhan herkästi ryhtyä uhkarohkeisiin ratkaisuihin. Ole maltikas ja nuku yön yli ennenkuin ryhdyt mihinkään uuteen. Neljännen viikon tilanteet sen sijaan tuovat suotuisia mahdollisuuksia laajentaa omaa elinpiiriään ja saavuttaa jotain mielekästä. Tällöin kannattaa tarttua tilaisuuksiin kiinni. On syytä olla tässä kuussa huolellinen juoksevien asioiden hoitamisissa ja varmistaa että kaikki sovitut asiat sujuvat sovitusti. Jonkin paperiasian selkityttäminen voi venyä aina elokuun puolelle asti. Kuun loppu voi tuoda yllättäviä ja merkittäviä tapaamisia mutta sävynä on hauskuus ja virkistävä tunnelma.

Neitsyt, Heinäkuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden energiat ovat heinäkuussa hieman sisäänpäin kääntyneitä ja viihdyt hyvin omissa aatoksissa. Kuukausi ei myöskään tuo eteesi suurempia tehtäviä tai toimitettavia asioita. Kuun toisen viikon tilanteet ovat kuitenkin ihmissuhdekeskeisiä ja hauskuutta tätä myöten on luvassa. Toisen viikonlopun tapahtumat pistävät sinua hieman vakavamietteiseksi mutta tuskin merkinneevät suuria suunnan muutoksia. Kolmas viikko tuo ihmissuhteisiin hieman velvoitteita ja voitkin nyt olla tehokkaana apuna jollekin lähimmäisellesi. Loppukuu sujuu suunitellusti ja suurempia vaateita suuntaan jos toiseenkaan ei sinulta enää vaadita.

Vaaka, Heinäkuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuun toinen viikko tuo vaaoille ylimääräistä velvoitetta ja joudut herkästi miettimään jonkin asian uusiksi. Jokin rajoite tai este on mahdollinen ja omaa kärsivällisyyttäsi mitataan. On hyvä ottaa hoidettavaksi yksi asia kerrallaan, jotta et stressaantuisi liikaa. Voit kokea olevasi normaalia väsyneempi ja tarvitsetkin ryhtymysten jälkeen enemmän lepoa kuin yleensä. Kolmas viikko vaatii vastuunottoa yhteisten asioiden hoitamisista. Nyt ei ole syytä tukeutua muihin, vaan omaa panostasi ja vastuuta tarvitaan. Katso että tulet kohdelluksi kuitenkin oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Tässä kuussa ei ole suotavaa aloittaa suuria uusia projekteja, vaan suunitteluaikaa tarvitaan. Viimeinen viikko antaa jo merkkejä edistymisistä ja pääset taas vauhtiin.

Skorpioni, Heinäkuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Muutosten tuulia on näkyvillä skorpionien heinäkuun kuvioissa ja äkkiväärät sattumukset vaativat joustavuutta ja uudelleen asennoitumista. Voit kokea tilanteet ja muutokset epävarmoina, mutta loppujen lopuksi ne voivat vapauttaa sinua katsomaan elämää uudesta näkökulmasta. On ehkä aika muuttaa totuttuja tapoja ja asenteita ja olemalla utelias ja avoin, voit löytää elämääsi uusia mielenkiinnon kohteita. Vänhat rakennelmat, jotka ovat aikansa eläneitä, eivätkä palvele kehitystäsi, ovat katoamassa ja uusia tapoja kohdata asioita on hyvä oppia. Kuun toinen ja viides viikko painottavat edellä mainittuja teemoja.

Jousimies, Heinäkuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet ovat heinäkuussa hyvässä vedossa ja saat asioitasi järjestymään mallikkaasti ja haluamallasi tavalla. Olet energinen ja saat ryhtymisistäsi nyt jälkeä aikaiseksi. Tosin velvoitteet eivät nyt kovin moninaisesti osu kohdallesi. Kuun ensimmäiset ja viimeiset päivät suosivat yhteistä tekemistä ja yhdessä oloa. Tässä kuussa on hyvä olla rohkea lähteämään kokeilemaan jotain uutta ja itsesi näköistä ryhtymystä. Sinulle voi avautua mahdollisuuksia toteuttaa haaveitasi käytännön tasolla. Olemalla itse aktiivinen saat hyvästä jaksosta parhaan mahdollisen lopputuloksen. Varsinkin neljäs viikko avaa näitä laajentavia näkymiä kohdallesi.

Kauris, Heinäkuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Heinäkuu nostattaa kauriiden ihmissuhteet työn alle ja ristiriidat nousevat nyt herkästi pintaan. Koeta kohdata tilanteita suoraan ja rohkeasti. Jotain täytyy ratkaista suuntaan tai toiseen, jotta pattiutunut tilanne ratkeaisi. Vastuu tästä jää itsellesi. Ota huomioon oikeudenmukaisuus kaikessa. Älä suostu itse ylikäveltäväksi mutta kohtaa myös toinen tasavetaisesti. Alitajuntasi voi nyt työntää esiin vanhoja traumaattisia asioita ja olisikin hyvä kohdata rohkeasti keskeneräiset asiat. Voit kokea yksinäisyyttä ja sivuun jäämistä mutta nyt on aika jättää taakseen vanhat toimintamallit ja tavat. On aika oppia uusia eloonjäämis keinoja ja tämä tapahtuu nyt kohtaamisella muiden kanssa. Toinen ja kolmas viikko ovat vaativimmat ajanjaksot tässä suhteessa.

Vesimies, Heinäkuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Muutosten tuulia puhaltaa vesimiesten elämäntilanteisiin heinäkuussa ja kaikki ei nyt välttämättä suju ihan vanhaan malliin. Jonkun läheisen käytös voi yllättää itsesi ja koet olavasi uuden tilanteen edessä. Nyt olisikin ensiarvoisen merkittävää alkaa tekemään kumppanisi myötä jotain uutta ja kokeilevaa, sillä vanha malli olla yhdessä ei enää välttämättä kanna. Tilannetta olisi hyvä arvioida uudelleen ja voit myös itse joutua uudelleenarvioinnin kohteeksi. Avarakatseisuus ja joustavuus olisi paikallaan ja uteliaisuus keksiä jotain uutta ja mielekästä olisi hyväksi. Kuun toinen ja viimeinen viikko voivat tuoda äkkikäänteitä suunitelmiisi ja pistävät sinut herkästi uuden tilanteen eteen.

 

Kalat, Heinäkuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Kaloille heinäkuu tuo mukanaan rauhottuneita olosuhteita ja mutkattomiakin tilanteita. Asiat etenevät nyt suunitellusti ja voit luottaa siihen että lomakuukausi sujuu mutkitta. Kuun toisen viikon alku tuo mukanaan hauskoja tilanteita ihmisten myötä ja yllättävät tapaamiset ja yhteydenotot piristävät mieltäsi. Kuun toinen viikko mahdollistaa jonkin unelman tai haaveen käytäntöön panon ja jonkin verran omaa ryhtymistäsi tarvitaan. Kolmannella ihmissuhteisiisi nousee käytännön toimia vaativia tilanteita ja joku voi nyt tarvita apuasi. Jonkun läheisen muuttunut ihmissuhdetilanne ei varsinaisesti kosketa sinua mutta vaatii huomiotasi ja aikaasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.