Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuun alussa jokin ilmituleva asia tai tilanne saa sinuun vauhtia jälleen ja oma aktiivisuutesi kasvaa. Olet koko kuun ryhtyvä ja aloitteikas ja omalla toiminnallasi saat nyt paljon aikaiseksi. Tekemisen tahti kiihtyy mutta on kuitenkin syytä huomioida että tämän ajankohdan ryhtymisiin voi tulla vielä suunnan muutoksia loppuvuoden aikana. Älä tee siis mitään kovin ratkaisevaa uutta aloitetta, sillä ne voivat kuitenkin osoittautua väliaikaisratkaisuiksi. Ihmissuhteissasi on kuitenkin hyvää henkeä ja yhteistyö on tuottoisaa. Alkukuussa jokin suunitelma liittyen liikkumiseen, sopimusasioihin tai neuvotteluihin vaatii lisäselvennyksiä ja uudelleen miettimisiä. Älä siis hätiköi turhan takia.

Harka, Heinäkuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Härkä merkkisille heinäkuu tarjoaa hengähdystaukoa vaativan kevään ja alkukesän jälkeen. Pystyt nyt paneutumaan enemmän omaan sisäavaruuteesi ja ulkoiset vaateet helpottuvat. Toimitkin nyt parhaiten omissa oloissasi ja asioita itseksesi sisäistäen. Kuun alun ideat ja uuden suunnan otto tuo helpotuksen tunteen ja ulkoiset paineet helpottuvat. Kuun viimeinen viikko tosin on hyvää aikaa verkostoitumiseen ja uusia ideoita on mahdollista saada liikkeelle. Jaa asioitasi muiden kanssa niin huomaat tulevasi kuulluksi. Ole kuitenkin tarkka talouteen vaikuttavista tekijöistä, sillä riski virhearviointiin on kohonnutta. Anna ennemminkin aikaa uusien ideoiden kehittämisille, toteutus voi siirtyä tuonnemmaksi.

Kaksoset, Heinäkuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Heinäkuun kuviot ovat kaksosten kohdalla rauhoittuneita ja elämäsi saa uutta puhtia vaikeahkon alkukesän jälkeen. Olet energinen ja pystyt toimimaan suunitelmallisesti. Myös ihmissuhteissa on sosiaalisuutta ja pystyt nyt saamaan itsellesi hyvää palautetta kanssaihmisisltäsi. Ainoastaan kuun viimeinen viikko kehoittaa maltillisuuteen ihmissuhteissa ja onkin hyvä välttää huonoa seuraa. Jonkun luotettavuus ei välttämättä ole aivan kohdillaan. Pidä huoli myös rahaan liittyvistä asioista ja vältä hutiloituja ratkaisuja taloudellisesti. Pidä huoli myös omista lupauksistasi toisille ihmisille.

Rapu, Heinäkuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Rapujen heinäkuu tuo ryhtymisiä ja kiireen tuntua päivän rutiineihin. Kuun ensimmäiset päivät ovat aloitteikkaita ja uutta ryhtymistä tuovia. Olet idearikas ja valmis kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi nostattavaa. Kuun puoliväli tuo vaativuutta elämääsi lähinnä jonkun toisen toimien kautta ja tilanteet voivat kärjistyä. Ota avoin ja rehellinen asenne tilanteisiin ja koeta puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Nyt ei ole tulevaisuutta ajatellen hyvä jättää mitää hampaankoloon muhimaan, vaan ottaa asioita suoraan puheeksi. Kuun loppu antaa mahdollisuuden rakentavaan keskusteluun ja pystyt paremmin vaativiin vuorovaikutus tilanteisiin. Jokin onnekas käänne on mahdollinen.

Leijona, Heinäkuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuu tuo leijonille helposti tilanteen, jolloin joudut palaamaan menneisyyden tapahtumiin takaisin. Jotain täytyy tarkentaa tai tehdä uusiksi. Kuun alku voi tuoda tässä suhteessa jonkin yllättävän asian esiin ja joudut toimimaan nopeaan tahtiin. Kuun loppu tuo kuitenkin jo uutta balanssia asioihin. Olet tässä kuussa toimivampi ja energisempi kuin alkukesästä ja saat nyt jälkeä aikaiseksi ryhtymisistäsi. Oma jaksamisesi riittää asioiden edistämisiin, etkä koe olevasi enää niin stressaantunut. Myös yhteistyö ja ihmissuhteet ovat tasaisemmalla alustalla kuin aiempina kuukausina. Ole siis tekemisissä muiden kanssa ja jaa asioitasi keskustellen.

Neitsyt, Heinäkuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Heinäkuuhun siirryttäessä neitsyiden paineet helpottuvat vaativan alkukesän jälkeen. Tekemisen tahti normalisoituu ja tasaantuu ja pystyt taas paremmin suunnittelemaan tekemisesi. Tosin kuun alku tuo mielenkiintoista ajateltavaa uusien tuulien myötä ja voit laajentaa verkostoasi. Jaa ajatuksiasi muiden kanssa niin saat mielenkiintoisia ideoita ja keskustelun aiheita aikaiseksi. Myös kuun neljäs viikko korostaa ed.mainittuja teemoja. Kuun viides viikko on kriitillinen yhteistyössä ja sosiaalisissa kuvioissa. Voit joutua uhraamaan aikaasi johonkin, minkä jonkun toisen olisi pitänyt suorittaa. Tai toisen ihmisen avun tarve voi vaatia oman aikasi uhraamista toisen eteen. 

Vaaka, Heinäkuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuusta muotoutuu vaaoille suhteellisen vaativa ja kiireinen aika ja tekemisen tahti on kiihtymässä. Voit kokea olevasi myös normaalia ärsyyntymisherkempi ja näin ollen ristiriidat voivat leimahdella esiin. Varsinkin kuun neljäs viikko voi tuoda kiivassanaisen tilanteen ja joudut miettimään sanojasi ja sitä miten ilmaiset itseäsi. Kuun alkupuolen viivästykset viestinnässä ja juoksevien asioiden hoitamisissa voi verottaa hermojasi. Ota vastuullinen asenne ja tarkista itse kaikki swopimasi asiat huolella. Tämä ei ole hyvä kuukausi tehdä suuria, pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavia sopimuksia, sillä ne voivat muotoutua väliaikaisratkaisuiksi. Jaa myös aikaasi lähimmäisille, sillä koet ihmissuhteissasi tulevasi kuulluksi.

Skorpioni, Heinäkuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Heinäkuun alku voi yllättää skorpionit yllättävillä uusilla yhteydenpidoilla ja uusilla ideoilla. Jotain mielenkiintoista voi lähteä käyntiin ja uusia kontakteja on syntymässä. Jokin kuun alussa alkava asia vaatii vielä tarkennuksia ja muutoksia mutta kuun lopulla asiat alkavat selkiytyä ja saada muotoansa. Kuun puoliväli on kylläkin onnekaskin ja saat jälkeä aikaiseksi omasta ryhtymyksestäsi. Jokin luovuutta esiin nostava hanke voi edistyä mutta seuraava viikko vaatii syvempää paneutumista asiaan. Kuun loppu suosii sopimus ja neuvotteluasioita ja voit saada tilaa toteuttaa jotain luovaa ja mielikuvitustasi inspiroivaa.

Jousimies, Heinäkuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä on luvassa helpotusta elämän kuvioihin heinäkuussa ja alkukesän epävarmuudet ja muuttuvat suunitelmat saavat selkeämmän muodon. Pystyt nyt suunitelmallisempaan toimintaan ja olet myös suhteellisen energinen ja aikaansaava. Suuria muutoksia tai vaateita ei nyt ryhtymysten myötä ilmaannu ja stressitekijät jättävät sinut rauhaan. Ainoastaan yhteistyö tilanteissa ja ihmissuhteissa voi ilmaantua viivytyksiä ja uusiutuvia tilanteita. Loppukuu on riskialtista ja luottamuksesi johonkuhun voi horjua. Älä tee myöskään mitään suuria taloudellisia ryhtymyksiä vaan käytä aikaasi ennemminkin johonkin luovuuttasi herättävän tekemiseen.

Kauris, Heinäkuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kauriille alkaa heinäkuussa jokin uusi hanke tai ryhtymys ja vastuuta lisääntyy osallesi. Kiire ja stressi vaativat nyt tietoista tauottamista, jotta et polttaisi kynttilääsi molemmista päistä. Myös jokin paperi- tai sopimusasia venyy ja vaatii hermojasi. Selvitä ja neuvottele itse aloitteikkaasti asioista, jotta saisit asioita eteenpäin. Kuun puoliväli on vaativa ja mutta jotain onnekkuuttakin on kuvassa mukana. Viimeisen viikon tilanteet kärjistyvät herkästi suusanalliseksi ja joudut asettamaan sanottavasi taidokkaasti. Ota tämä kuu pitkäjänteisesti ja realistisesti haltuun, sillä sinulla on nyt vastuu asioiden hoitamisista.

Vesimies, Heinäkuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Heinäkuu osoittautuu vesimiehille vähemmän paineisena ja vaativana kuin alkukesän tilanteet ovat olleet. Olet energisempi ja aikaansaavampi ja vaadittavat tehtävät eivät enää vie voimavarojasi piippuun. Saat aikaan asioita helpommin ja et vaadi enää aikaa lepoon niin paljoa. Toimimalla suunitelmallisesti saat myös paljon tehdyksi. Loppukuu tuo johonkin yhteistyöhön tai ihmissuhteeseen herkästi muuttuvia tekijöitä ja voit kokea että toisen toiminta on tällöin turhan omaehtoista. On ehä aika aika purkaa joitain vanhoja rakenteita tai sopimuksellisia asioita ja antaa tilaa uusiutumiselle.

Kalat, Heinäkuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Heinäkuu tuo rauhoittumista kalojen elämään aktiivisen alkukesän jälkeen. Kuun alun uutiset ja yhteydenotot ovat mielenkiintoisia ja uteliaisuuttasi herättäviä. Jokin uusi hanke voi alkaa mutta varaudu siihen että suunitelmien kehkeytyminen lopulliseen muotoonsa ottaa vielä aikaa kuun loppuun asti. Kuun puolivälissä jokin onnekas mutta sitova asia vie sinua eteenpäin, vaikkakin vaateitakin tilanteisiin liittyy. Kuun lopulla on hyvä olla olematta turhan sinisilmäinen toisen esittämille asioille, sillä kaikki ei valttämättä ole nyt aivan niin kuin sinulle asioita esitetään. Tarkista taustat ja faktat itse huolella, jotta saisit todellisen kuvan tilanteesta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.