Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaat ovat pirteästi liikkeellä koko helmikuun. Toimissasi on nyt vauhtia eivätkä yrityksesi jää puolivillaisiksi. Oman hyvinvointisi edistämiseen hyvä kuukausi, mutta ihmissuhteissa riittää ylimääräistä työstettävää helmikuun kahden ensimmäisen viikon ajan. Ensimmäisen viikonlopun aikana oleva tiedonkulun kömmähtely saattaa joutua odottamaan selkeytymistään aina maaliskuun puolelle asti. Jos tiedonsiirtosysteemeissäsi on ongelmia et todennäköisesti ole ainoa joka siitä joutuu kärsimään. Suuremmat tilanteiden muutokset kohdallasi antavat vielä odotuttaa.

Harka, Helmikuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkien helmikuu painottuu myönteisesti ihmissuhde rintamalla. Ole aktiivinen sosiaalisissa suhteissasi sillä saat nyt helposti myönteistä palautetta. Menneisyydestä kumpuavat ristiriitaisuudet on nyt helppo notkauttaa positiiviseen kulmaan ja saat tukea ja kannustusta läheisiltäsi. Kuun alkupuoli on tapahtumarikas joten älä jää kotisohvaasi kuluttamaan vaan tee yhteistyötä muiden kanssa. Jokin viesti tai uutinen jonka kuulet kuun alkupuolella saattaa olla aluksi hämmentävä, mutta ennenkuin luot tilanteesta omaa näkemystä tarkista asioiden taustoja perusteellisemmin. Sopimuksellisissa asioissa kannattaa olla nyt tarkkaakin tarkempi, niin vältyt myöhemmiltä ihmettelyiltä.

Kaksoset, Helmikuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten helmikuu on varsin vauhdikas ja aikaansaava. Nyt on hyvä aika saada päätökseen keskeneräiset kuviot. Kaksoset toimivat tässä kuussa parhaiten itsenäisesti ilman tarvetta ottaa liiaksi muita huomioon. On kuitenkin syytä ottaa huomioon että myös toisilla on omat motiivinsa ja tarpeensa mikä saattaa nyt helposti unohtua. Kuun viimeisellä viikolla olisi hyvä asennoitua tilanteisiin vastuuntuntoisesti ja kärsivällisesti, jollakin joka on auktoriteetti asemassa suhteessa sinuun voi olla nyt herkästi huomautettavaa toimistasi.

Rapu, Helmikuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Helmikuu on ravuille vielä taustalla pysymisen aikaa. Energia tasosi tuntunee olevan minimissä ja onkin hyvä karsia ylimääräistä ja keskittyä olennaiseen. Jokin viime elo-syyskuussa alkanut jumittuma pitää sinua vielä otteessaan tämän kuun yli. Kuun toinen viikonloppu kuitenkin tarjoaa piristystä ihmissuhde rintamalla joten ole tällöin rohkeasti liikenteessä avoimin mielin. Kesäkuussa ennen juhannusta syntyneet ravut ovat ajautumassa pitkälliseen uudistusvaiheeseen elämässään. Vanhoja asioita, elämäntapamuotoja, ihmissuhteitakin on jäämässä taakse elämässäsi ja olisikin hyväksi ryhtyä pohtimaan syvällisesti mitä aikansa elänyttä on syytä jättää menneisyyteen. Myös kysymykset elämän tarkoituksesta ja ihmettely siitä miten aikoo loppuelämänsä viettää vaativat nyt pikkuhiljaa huomioita. Kysymys on hyvin syvällisistä kysymyksistä jotka vaativat aikaa selkiytyäkseen ja hätiköidyt ratkaisut on syytä unohtaa.

Leijona, Helmikuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Helmikuussa leijonat ovat varsin latautuneita ja energisiäkin, mutta muuten hieman taustalla pysytteleviä. Ideatasolla voi ilmetä uusia virityksiä, haaveita, mutta vaarana on ideoiden löysyys. Käytännön tasolla leijonat voivat olla unohtelevaisia ja hajamielisiä. Myös kommunikoinnissa voi tulla omistuisia käänteitä vastaan; väärinkäsityksiä tai outoja uutisia, juoruja. Asioiden oikean laidan selviäminen saattaa venyä aina maaliskuun puolelle asti. Vältä menemästä tänä aikana mukaan sopimuksellisiin kuvioihin ennenkuin olet viimeistä pilkkua myöten tarkistanut yksityiskohdat. Varsinkin kuun ensimmäinen ja toinen viikonloppu saattaa tuoda tämäntyyppiset ongelmat esiin. Ihmissuhteet vilkastuvat 18.päivästä eteenpäin ja on hyvä alkaa antaa aikaa läheisille.

Neitsyt, Helmikuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille helmikuu on ihmissuhteissa eteenpäin menon aikaa ja nyt kannattaakin panostaa aikaasi läheisiisi jos jotain erimieliisyyksiä vaikka aiemmin olisi ollutkin. Kuun kahdessa ensimmäisessä viikossa neitsyillä on mahdollisuus saada kanssaihmisten tukea ja hyväksyntää puolelleen. Muiden elämän alueiden taholta saatat herkästi kokea vastustusta ja tilanteiden ja asioiden ristikkäin asettelu on herkässä. Kuukauden viimeisen viikonlopun aikana irroittelu arkikuvioista ei ole pääteema vaan ennemminkin velvollisuuksien täyttämä ja vastuunoton aikaa.

 

 

Vaaka, Helmikuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille asiat joita voit hoitaa ominpäin luonnistuvat hyvin helmikuussa. Jaksaminen ei ole nyt ongelmana vaan ihmissuhteet vaativat erityistä panosta tässä kuussa. Varo heti kuun ensimmäisinä päivinä hutilointia tai ylilyöntejä suhdekuvioissasi, vaarana on antaa moraalin löystyä josta voi jäädä epämiellyttävä maku itsellesi. Kolmannen viikonlopun jälkeen tilanteet tasoittuvat ja suhdetoimintasi saa tukevuutta taakseen. Kuun toinen viikko saattaa avata uusia tasoja kehityksessäsi ja varsinkin jos olet viihde- tai taidekuvioissa mukana uusien sfäärien löytyminen on nyt mahdollista. Tarkista kuitenkin huolella taustalla olevat faktat ja tosiasiat ennenkuin annat ideaalien muodostaa kantaasi.

Skorpioni, Helmikuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille helmikuun alkupuolella esiintulevat tosiasiat saattavat luoda hämmennystä. Ole tarkka sovittujen aikataulutusten kanssa ja älä allekirjoita asiapapereita ennenkuin olet huolella tarkistanut kaikki yksityiskohdat pilkkuja myöten. Nyt on helposti vaarana väärinkäsitykset ja unohtamiset jotka voivat syntyä toisten taholta tai itsesi aiheuttamina. Romantiikassa ja ihmissuhteissa yleensä on tukevuutta aina kuun puoleenväliin asti. Varsinkin kuun ensimmäinen viikonloppu on skorpioneille suosiollinen ja mahdollistaa herkkienkin tunnesävyjen esiinmarssin. Ole tällöin aktiivinen sosiaalisissa sekä romanttisissa kuvioissa niin saat helposti positiivista palautetta ja yhteistyö on tuottavaa.

Jousimies, Helmikuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehiltä vaaditaan helmikuussa hienotunteisuutta ihmissuhteissa sillä pinnan alla kipunoivat ristiriidat leimahtavat nyt herkästi ilmoille avoimiksi vastakkainasetteluiksi. Taloudellisissa kuvioissa on nyt mahdollisuuksia tukevoittaa asemaasi ja löydätkin itsestäsi nyt tuottavia resursseja. Kuun loppupuoli on syytä ottaa rauhallisesti ja keskittyä käsillä oleviin keskeneräisiin tehtäviin. Jokin velvoite saattaa tulla kohdallesi joka vaatii kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja suunitelmallisuutta. Ota vastuuta ja pidä jalat tiukasti maan päällä niin pääset helpoiten viemään tilannetta eteenpäin.

Kauris, Helmikuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriille helmikuu avautuu uusien mahdollisuuksien aikana jolloin on mahdollista laajentaa elinpiiriään ja saada taakse hyväksyntää ja tukea. Nyt onkin aika olla rohkeasti liikenteessä haistelemassa uusia tuulia. Varsinkin kuun kaksi ensimmäistä viikonloppua avaavat kauriille mahdollisuuksia uudistaa ihmissuhteitaan positiivisella sävyllä. Uusi tai uudistunut romanssi virkistää elämääsi ja antaa elämääsi uutta sisältöä. Muilla elämän alueilla sopimustellisten asioiden suhteen on syytä pitää pää kylmänä ja tarkistaa loppuun pienetkin yksityiskohdat. Jokin talouteesi liittyvä epäselvyys saattaa venyä maaliskuun puolelle ennen selkiytymistä.

 

 

Vesimies, Helmikuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Helmikuu on tukeva kuukausi Vesimiehille. Energia tasosi on kohdallaan eivätkä työn alla olevat tehtävät tunnu rasittavan liikoja. Onkin hyvä aika tarttua käsillä oleviin asioihin ja pistää niihin vauhtia. Helmikuussa, 10. päivän tienoilla syntyneiden Vesimiesten kohdalla tosin on vastassa tilanteita jolloin asenteissa ja näkökannoissa on tapahtumassa muutoksia. Jonkin asian esiintulo saattaa muuttaa käsitystäsi vallalla olevasta tilanteesta, mutta selkeyttää kuitenkin omaa kuvaasi tilanteesta ja jonkin asian tietoon tulo loppujen lopuksi helpottaa eteenpäin suunnitteluissa. Jokin paperi- tai sopimusasia näyttää venyvän aina maaliskuun alkupuolelle asti. Ihmissuhteet saavat positiivisen nosteen 18.päivästä eteenpäin kuun loppuun asti.

Kalat, Helmikuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Ihmissuhteissa kaloille on maaliskuussa luvassa sopusointua ja tukea aina puoleen kuuhun asti. Tällöin tiimityöskentely on helppoa saat saat toiset helpostikin ymmärtämään kantasi. Jokin sinulta piilossa ollut menneisyyteen liittyvä asia nousee päivän valoon kuun ensimmäisenä tai toisena viikonloppuna. Asioiden oikea laita saa sinut hetkeksi ymmälleen mutta oikea tieto helpottaa kuitenkin omaa suhtautumistasi asioihin. Kuun viimeinen viikonloppu tuo eteesi tilanteen jolloin on syytä ottaa täysi vastuu tilanteesta. Suunittele pitkällä tähtäimellä, ole järkevä ja pidä jalat maassa niin vältyt pahimmilta kolhuilta. Tilanteen lopullinen ratkaisu syntynee heinäkuussa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.