Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden helmikuusta muodostuu varsin vauhdikas ja onnekaskin. Positiivinen jakso alkaa 5.päivä ja loppukuuksi onkin luvassa runsaasti sosiaalisia suhteita romantiikkaa unohtamatta. Kuun ensimmäinen viikonloppu nostaa ihmissuhteesi tapetille ja jotain käänteentekevää voi nyt olla ilmassa. Luovat kykysi ovat nyt huipussaan joten käytä aikaasi uusien ideaalien etsintään. Kuukauden kolmas viikko on hedelmällistä aikaa toimia yhteistyössä kanssaihmisten kanssa. Mene mukaan yhteisiin kuvioihin niin koet helposti saavasi positiivista palautetta. Jos erimielisyyttä on aiemmin päässyt syntymään niin nyt on aika sovitella niitä takaisin tasapainoon.

Harka, Helmikuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härkämerkkiset voinevat kokea helmikuun hieman takkuilevana. Kuun toisella viikolla ei kannata tyytyä liian heppoisien suunitelmien varaan, vaan niveltämistä tuntuu olevan riittämiin. Ole tarkkana myös asioiden kanssa joiden taustat eivät ole aivan selkeitä. Työsi saattaa nyt vaatia ison osan ajastasi ja ajankohta suosiikin uusien päämärien kehittelyä. Pura energiasi työskentelyyn ja asennoidu siten että sinä itse vastaat työsi tuloksista, näin saat purettua energiasi tehokkaasti.

Kaksoset, Helmikuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten helmikuu on täynnä energiaa ja aikaansaavuutta. Luovuutta on nyt tarjolla enemmältikin joten toteuta ideoitasi rohkeasti. Kuun viidennestä päivästä eteenpäin asioitasi loksahtelee kohdalleen kivuttomasti, ottaen kuvaan mukaan rakkauselämäsi. Varsinkin jos olet toukokuun kaksonen, kuukaudesta muodostunee onnistunut. Kesäkuun 10. - 13. päinä syntyneet joutuvat vielä hiomaan suunitelmiansa ennenkuin ne ovat valmiita toteutettaviksi. Nyt on maltti vielä valttia vaikka uudistutarpeet vetävätkin kohti uusia tuulia.

Rapu, Helmikuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun kaksi ensimmäistä viikkoa on vilkasta viestintää ulkomaailman kanssa ja varsinkin työkuviot pitävät sinua vilkkaassa liikkeessä. Saat vauhtia kaikkeen mitä tulee laskelmien ja paperiasioitten hoitoon. Nyt olisi kuitenkin hyvä osata kuunnella mitä työyhteisölläsi on sanottavaa sillä arvokasta informaatiota jää käyttämättä jos yrität tehdä kaiken omiin nimiisi ja jätät asiat oman arviointikykysi varaan. Kommunikoi ja pidä puhelin linjasi avoinna. Romanttisissa suhdekuvioissa saatat joutua hankalahkon päätöksen eteen kuun ensimmäisenä viikkona. Nyt ei kannata lähteä peleihin mukaan vaan asennoitua avoimesti, rehellisesti ja itsesi likoon pannen. Joku voi mielestäsi toimia itsekkäästi, mutta pidä huoli ettet se ole sinä itse.

Leijona, Helmikuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonat saavat maaliskuussa nauttia tapahtumista ja yhteydenotoista jotka vilkastuttavat elämääsi. Olet myös itse aktiivinen ja aikaansaapa ja energiamääräsi tuntuu riittävän loputtomiin. Kuun toinen viikko voi avata silmäsi näkemään jonkin pitkään hautuneen tilanteen toisessa valossa. Tieto valaisee ja auttaa sinua saamaan tilanteesta kokonaisemman kuvan. Puolessa välin kuukautta sosiaaliset tilanteet ovat rikastuttavia ja saattavat lisätä merkittävälläkin tavalla osallistumis mahdollisuukiasi eri piireissä. Tämä aika korostaa myös romanttisia mahdollisuuksiasi. Joku muu ellet sinä itse voi kylläkin näyttää itsekkäät piirteensä mutta sinulla on kuitenkin mahdollisuus olla tasoittavana tekijänä tilanteessa. Kuun viimeinen viikko täyttyy yhteydenotoista ja tapaamisista jotka ovat luonteeltaan piristäviä.

Neitsyt, Helmikuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet ovat helmikuun hieman sivussa tapahtumien polttopisteestä. Muutospaineet joita nyt ilmaantuu näköpiiriisi vaativat vielä kypsyttelyä ja hiomista. Kyseessä saattaa olla ristivetoa vanhan järjestelmän hajaannuksesta ja ajan hengen mukaisten uudistusten esiinmarssista. Mutta aika ei tunnu vielä olevan kypsä ratkaisujen tekoon. Energiasi suuntautuu nyt työhösi ja sen suhteen oletkin nyt aktiivisesti liikkeellä. Henki työyhteisössäsi on nyt hyvä ja työtoverisi tuki ja apu on nyt kohdallaan.

Vaaka, Helmikuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Kaiken kaikkiaan vaaoille helmikuu on aktiivinen ja piristävä, vaikkakin kuun ensimmäisen kokonaisen viikonlopun muutokset ihmissuhteissa voivat olla käänteentekeviä. Ole rohkea ja rehellinen suhteissasi niin pääset asioissa eteenpäin. Kuun toinen viikonloppu on vilkas sosiaalisesti ja romanttisestikin, joten ole myös itse aktiivinen suhteessa kanssaihmisiisi. Yhteistyö on helppoa ja koet tukevuutta ihmisten suhteen. Jokin viestintään liittyvä asiointi helpottuu kuun kolmannesta viikosta eteenpäin. Hyviä uutisia on myös tiedossa viimeisellä viikolla. Tapahtumarikas kuukausi varsinkin suhdetoiminnoissai.

Skorpioni, Helmikuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien on helmikuussa syytä noudattaa kohtuutta kaikissa toimissaan sillä ylilyöntien vaara on nyt herkässä. Nyt olisikin hyvä olla menemättä mukaan liian uhkarohkeisiin kuvioihin vaan pitäytyä tarkistusten kautta faktoissa. Kuun alkupäivät ja viimeinen viikko lienevät helmikuun helpoimpia aikoja; alkujakso korostaa sopusointua ihmissuhteissa, viimeiset 10 päivää taasen hyvää fyysistä ja henkistä vireyttä. 12. päivän tietämillä asiat voivat saada outoja käänteitä, jolloin kannattaa varoa lipsahduksia ja väärinkäsityksiä. Koeta ottaa asioista niiden taustat selville ennenkuin muodostat lopullista mielipidettäsi tilanteesta.

Jousimies, Helmikuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet saavat nyt nauttia leppoisasta helmikuusta. Pääpaino siityy vilkkaaseen kommunikointiin lähiympäristön kanssa. Koet että sinua kuunnellaan ja yhteistyö kumppanuuksissa on tuottavaa. Kuun toisella viikolla kuulet tilanteista niiden oikean version ja jokin väärinkäsitys voi nyt aueta. Kaiken kaikkiaan voit nyt luoda uusia kontakteja ympäristössäsi ja laajentaa toimialaasi. Nyt on myös hyvä laajentaa mahdollisia opiskeluja koska mielesi sulattaa nyt helposti uutta informaatiota. Jos olet syntynyt 10. - 18. päivä saatat joutua tilanteeseen jossa vanhat kuviosi ja käytäntösi vaativat tarkistusta ja tarvetta suunnan muutokseen voi löytyä.

Kauris, Helmikuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden helmikuu on vaihteleva. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat menestyksekkäitä suhteessa tiedovälitykseen ja vuorovaikutussuhteisiisi. Osaat nyt ilmaista itseäsi oikealla tavalla joten ole yhteydessä toisiin ja selvitä asiasi tehokkaasti puhumalla. 5. päivä saattaa tuoda tullessaan käänteen ihmissuhteisiisi. Jokin aikansa elänyt suhdetilanne voi nyt jäädä menneisyyteen mutta tilanne voi vielä sisältää pelaamista ja vallankäytön kuvioita. Ole itse suora ja avoin niin vauhditat parhaiten selkiytymistä. Tässä kuussa voit vauhdittaa toimeentulo mahdollisuuksiasi tai tehdä hyödyllisiä aineellisia hankintoja. Olet hyvin tuottava ja tämä onkin hyvää aikaa ahertaa erillaisten projektien kimpussa. Suhdetoimintojen kannalta kuukausi korostaa järkevyyttä ja tilanteiden niveltämistä suotuisammaksi. Ota siis vastuuta läheisistäsi tai toimita asioita itsenäisesti.

Vesimies, Helmikuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehillä helmikuun muutamat ensimmäiset päivät voivat olla vielä taustalla pysyttelemisen aikaa mutta siitä eteenpäin vauhti alkaa kiihtyä. Olet varsin energinen ja tuottava ja nyt olisiskin hyvä loppukuuksi varata aikaa asioiden vauhdittamiseen ja käytännön asioiden hoitamiseen. Kuun ensimmäinen viikonloppu painottaa ihmissuhteissa tapahtuvia suunnanmuutoksia. Voit törmätä menneisyyteesi liittyviä lähimmäisiä tahi joudut kuulemaan rajuista käänteistä kanssaihmisten elämässä. Kuun toinen viikko voi avata silmäsi toisenlaisille totuuksille ja jokin asia voi saada selventävän käänteen. Romantiikkaa on ilmassa kuun toisella viikonlopulla, nyt on syytä olla mukana sosiaalisissa kuvioissa sillä tarjolla on mukavuutta ja jopa jokin uusi suhde voi nyt saada alkunsa. Kuun viimeisen viikon positiivinen yhteydenotto tai viesti piristää mieltäsi.

Kalat, Helmikuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kalojen helmikuu alkaa romanttisissa merkeissä. Nyt on aika jakaa hetkiä kumppanisi kanssa ja seuraelämäsi on vilkasta. Mutta kuun ensimmäinen kokonainen viikonloppu muuttaa kohdallasi sävyä ja vietät aikaasi mieluimmin omiin nimiisi ja työstät asioita omista lähtökohdistasi. Sisäinen elämäsi on nyt vilkas ja vaatinee hieman painopisteen siirtymistä sisäisiin tunnelmiin pois ulkoisesta aktiviteetista. Kuun kolmas viikko herättelee sinua taas esille takaisin tapahtumiin mukaan. Helmikuussa syntyneet kalat voivat nyt viettää syntymäpäiväänsä käänteentekevissä merkeissä. Huomaat jonkin jakson elämässäsi jäävän taakse, antaen titysti mahdollisuukia uusien asioiden kohtaamiseen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.