Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaille helmikuun alku merkitsee helposti jonkin tieto/viestikatkoksen selvittelyä ja vaateita ylimääräiseen työstämiseen. Ennen maaliskuun 26. päivää syntyneet oinaat löytänevät itsensä kuvioista, jotka vaativat nyt huolellista harkintaa ja suunittelua. Kärsivällisyys ja maltti ovat nyt hyveinäsi, joita et luonteesi mukaisesti luonnostaan omi ja halusi ratkaista nopeaan tahtiin tilanteita ei nyt tunnu pätevän. Koetä järkevästi ja perusteellisesti miettiä mihin entiset valintasi ovat sinua vieneet ja millä tavoin tilanteesi tarvitsee päivitystä. Kuun toinen viikko korostaa työkuvioittesi vaativuutta ja ehkä ylimääräistä panostusta tuottavuuteesi. Kolmannella viikolla halusi toimia yksin tilanteissa voi kohdata vastustusta kumppanisi taholta. Koeta otta toisen kanta huomioon, niin vältyt tilanteen paisumiselta äärimmäisyyksiin. Kuun viimeisellä viikonlopulla sinulle voi tarjoutua ylimääräistä vapaa-aikaa ja olisikin hyväksi piristäytyä viihteen tai muun sinua miellyttävän tekemisen parissa.

Harka, Helmikuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härkä merkkisille helmikuun ensimmäinen viikonloppu voi tarjota muassaan virkistävää vaihtelua paikan vaihdon tai muun piristävän vaihtelun merkeissä. Mene mukaan sponttaanisti vaihtuviin suunitelmiin, sillä kaipaat nyt elämääsi uusia tuulahduksia. Kuun toinen viikko voi olla suhdetoiminnoissasi outoja käänteitä tuova mutta tarkista tilanteen taustat ennenkuin teet lopullisia johtopäätöksiä tunnetilastasi. Kuun toinen viikonloppu muodostunee vaiherikkaaksi vaatien sinulta malttia ja järkevää asennetta. Kommunikointisi ei ole ehkä nyt parhaimmillaan, joten panosta ylimääräisesti siihen että tulet oikein ymmärretyksi. Aikataulut vaatinevat myös uudelleenjärjestelyitä, joten koeta olla joustava ja diplomaattinen. Jonkin väärinkäsityksen selvittämiseen voit tarvita nyt toisten tukea ja apua joten käänny ongelmissa läheistesi puoleen. Yhteistoiminnallisuutesi on myös kohentumassa loppukuuta kohden ja positiivisuutta elämääsi on tulossa ihmisuhteittesi kautta.

Kaksoset, Helmikuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten helmikuu alkaa suhteellisen tasaisesti. Olet energinen ja sosiaalisesti aktiivinen. Kuun ensimmäinen viikonloppu korostaa herkkiä tunnelmia ihmissuhteissasi, joten älä vietä tällöin aikaasi yksin. Kuun toinen viikko muodostuu käytännönläheiseksi ja nyt olisikin suotavaa asennoitua tilanteisiin juurevasti ja ratkaisuja tehden. Varo kuun kolmannella viikolla lupailemasta liikoja läheisillesi niin vältyt peruutuksilta ja sanojesi takaisin vedolta. Myös ihmiset ympärilläsi voivat nyt olla liioitellen liikenteessä luvaten ylimääräistä hyvää. Anna sen sijaan kuun viimeisellä viikolla vapautta mielleyhtymisillesi, sillä kykenet nyt visioimaan uusia suuntauksia ja mahdollisuuksia luovasti. Kuun viimeinen viikonloppu nostattaa tarvetta maiseman vaihtoon. Tee jokin retki tai matka pois totutusta ympyröistäsi, niin koet saavasi piristystä elämääsi.

Rapu, Helmikuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Ravuille helmikuuhun pääsy merkinnee asiaintilain helpottumisia ja hyvinvoinnin lisääntymistä raskaan keskitalven jälkeen. Tilanteesi alkaa näyttää kehittymisen ja etenemisen merkkejä, vaikkakin jotkut asiat elämässäsi vaativat vielä tarkistuksia ja suunnan muutoksia, varsinkin jos olet juhannuksen aikoihin syntynyt rapu. Jokin työ tai uusi projekti vaatii vielä hiomista, ennenkuin resurssisi ovat valmiit tehokkaampaan käyttöönottoon. Kuun ensimmäisen viikonlopun aikana saamasi viesti tai yhteydenotto osoittautuu miellyttäväksi. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin sosiaalinen elämäsi herää taas henkiin ja yhteistyö alkaa tuottaa tulosta. Jopa romantiikka voi nyt olla ajankohtaista ja tilanteet saavat vauhditusta tällä saralla. Kuun viimeinen viikonloppu on onnistunut ja kykenet luomaan asioille positiivisen sävyn, joten käytä aika hyväksesi joko rentoutumiseen tai muuten itseäsi virkistäviin asioihin.

Leijona, Helmikuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonille helmikuu tuottanee ihmissuhteissa herkästi vastakkainasetteluja. Omissa kiireissäsi et ehkä herkästi nyt havannoi toisen mielialoja ja saanet taituroida ehkäistäksesi törmäyksiä. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko tuonevat kuvaan mukaan outoja käänteitä ja väärinkäsitykset ovat herkässä. Koita olla mahdollsimman realistinen suhteissasi ja tarkista ongelmien todenperäisyys ja taustat, ennenkuin teet lopullisia päätelmiä. Varsinkin jos olet heinäkuun puolevälin jälkeen syntynyt leijona, niin olisi hyväksi välttää kaikenlaista riskinottoa ja tilanteita, joissa on vaarana antaa mielikuvituksen edustaa todellisuutta. Mutta jos olet varsinkin luovalla alalla tai viihteellisellä tai taiteellisella, niin kuukaudesta voi muodostua inspiroiva ja uusia visioita tuottava ajanjakso. Raha- ja talousasioissa parasta aikaa on kuun kolmannesta viikonlopusta eteenpäin. Kuun viimeinen viikonloppu voi tuoda myös kuvaan mukaan aikataulutuksissa myöhästelyä tai muuten tiedokulussa takkuamisia.

Neitsyt, Helmikuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Helmikuu painottaa neitsyille taloudellisten resurssien varmistamisia ja pitkäntähtäyksen suunitelmat ovat nyt käsillä. Voit kokea tarvetta rajoittaa kulutustottumuksiasi ja pitkäjänteinen suunittelu on nyt paikoillaan. Kuun ensimmäinen viikoloppu on piristävä ja varsinkin jos kykenet spontaaneihin suunitelmien muutoksiin saat ajastasi enemmän tyydytystä. Voit kokea tässä kuussa ajoittain tarvetta vetäytymiseen pois normirutiineistasi ja mietiskely ja tekemisen rauhallinen tahti voi sopia sinulle nyt parhaiten. Kuitenkin ihmissuhteisiisi on tulossa vilkkautta aina kuun puolesta välistä eteenpäin. Moninaiset kohtaamiset tuovat nyt uusia tuulahduksia elämääsi, joten älä jää omiin oloihisi, vaan osallistu yhteisiin rientoihin ja tapahtumiin. Kuun kaksi viimeistä viikkoa voi tuoda eteesi terveyteen liittyviä kysymyksiä ja elämänrytmisi tarkistuksia. Tarkkaileminen ja itsensä huomioiminen saattaa riittää hyvinkin nyt hyvinvointisi lisäämiseen.

Vaaka, Helmikuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Helmikuun tilanteet vaakamerkkisille voivat tuntua hitaasti eteneviltä ja vaatinevat suunitelmien lykkäämisiä. Varsinkin merkin alkupäässä syntyneet kokevat elämänsä vaativaksi ja vähän palkitsevaksi. On aika hioa uutta suunnanmuutosta ja kauaskatsoinen ja kärsivällinen asenne olisi nyt hyväksi. Aikansa eläneet asetelmat ovat nyt jäämässä elämässäsi taakse ja uuden sisällön hahmottaminen on vielä kesken. Kuun ensimmäiset kymmenen päivää ovat kuitenkin tukevoittavia ihmissuhteissasi, joten pyydä apua ongelmiisi ja ole myös itse läsnä apua tarvitsevalle. Toinen viikonloppu korostaa liikkumista ja tekemisen tarvetta, joten koeta löytää ajankohtaan sopivia väyliä purkaaksesi energiaasi. Visioi uusia mahdollisia maailmoja ja herkistä itsesi uusille ideoille. Ajankohtaa edesauttaa nyt luovuutesi, joten koeta kuulla samalla herkkiä ääniä sisälläsi. Kuun loppu suosii paikanvaihtoa joten retket ja matkat olisivat tällöin mieltäsi virkistäviä.

Skorpioni, Helmikuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit voinevat pysytellä helmikuun rauhallisemmilla vesillä, lukuunottamatta marraskuun 17. - 20. päivinä syntyneitä, jotka joutuvatten herkästi lentoonlähtö-asetelmiin kuukauden tapahtumista. Heillä alkukuukausi tuo ihmissuhteiden ongelmat pintaan, varsinkin jos odotukset ovat olleet liian korkealla. Myös oma luotettavuutesi voi olla tällöin suurennuslasin alla, joten nyt ei ole syytä luvata toisille asioita joita et pysty pitämään. Kaiken kaikkiaan kuukauden puoliväli antaa lisääntyviä mahdollisuuksia rakentavuuteen ihmissuhteissasi. Ole tästä eteenpäin aktiivinen ja vietä aikaasi läheistesi parissa yhdessäolosta nauttien. Kuun toinen viikonloppu muodostuu kiireiseksi ja eri suuntiin risteilevät tapahtumat vaatimuksineen voivat tuntua hermostuttavilta. Koeta säilyttää malttisi tilanteissa. Kuun viimeinen viikko korostaa luovuuttasi ja insproidut herkästi uusista asioista. Pidä tällöin kuitenkin huoli siitä että mielikuvituksesi ei lennä todellisten asioiden ja mahdollisuuksien edelle. Tämä on hyvää aikaa luvallisesti loikoilla ja haaveilla.

Jousimies, Helmikuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehien helmikuu starttaa aktiivisesti liikkeellä ollen lähiympäristössään. Ihmissuhteissasi on nyt herkkyyttä ja kykenet asettautumaan helposti toisen ihmisen tilanteeseen ymmärtäväisesti. Tarjoa läsnäoloasi ja apuasi sitä tarvitseville. Kuun toinen viikonloppu korostaa vastuullisuutta ja aikaansaavuutta. Nyt on hyvä aika pistää jokin suunitelma toteen konkreettisella tasolla ja saat selvää jälkeä panostamisestasi. Kolmas viikko voi nostaa pintaan kytevät ristiriidat ihmissuhteissasi. Älä ole liian ehdoton näkökannoissasi, mutta ei ole syytä alistua myöskään täysin toisten ehtojen varaan. Sovittelemalla ja paneutumalla tilanteen lähtökohtiin huolella edesauttaa asioiden selkiytymistä. Nyt ei kannata mennä siitä yli missä aita on matalin. Kuun viimeisellä viikonlopulla olisi hyväksi päästä ulos normiympäristöstäsi, sillä mielesi on nyt avoin ja vastaanottavainen ja uudet näkymät ovat inspiroivia. Tee jotain joka pistää mielikuvituksesi liikkeelle.

Kauris, Helmikuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Jos olet joulun ajan kauris, niin jo helmikuun alku tuonee näköpiiriisi jotain helpottavaa olosuhteisiisi. Kykenet nyt ehkä havannoimaan positiiviset ratkaisut tilanteeseesi ja voit rauhoittua hetkeksi. Jos taas olet tammikuun puolessa välissä syntynyt, niin kuun ensimmäinen viikonloppu on virkistävä ja avartava. Luota nyt vaistoosi ja tee jotain yllätyksellistä vapaassa hengessä. Kaikille kaurismerkkisille toinen viikonloppu tuo kuvaan mukaan sosiaalisuutta ja ihmissuhteisiin edistävää jaksoa. Ole kuitenkin tarkkana taloudellisissa asioissasi, sillä voit nyt huolimattomuuttasi tehdä jonkin virheen tai informaatio muiden tahoilta voi olla epätarkkaa. Tarkista kaikki yksityiskohdat paperiasioistasi tahi sopimuksellisissa kuvioissasi. Kuun viimeinen viikonloppu muodostuu nautittavaksi, joten ryhdy johonkin, joka kohentaa mielialaasi.

Vesimies, Helmikuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille helmikuu tuo pintaan jo ehkä kauankin sisällä muhineita unelmia ja aavistuksia tulevasta. Kuukausi voi ulkoisesti muodosta vähän aikaansaavaksi mutta sisäisesti uusia ovia auki saaden. On hyvä hiljentyä kuuntelemaan itsessäsi herkimpiä puolia ja aistia uusia sävyjä ympäristössäsi. Pettymys johonkin elämän käytännön puolen asioiden edistämisen suhteen voi merkitä ainoastaan sitä, että olet antanut unelmien liiaksi edustaa todellisuutta. Toisaalta ilman unelmiasi, ei olisi elämässäsi tarjolla mitään uutta ja houkuttelevaa mitä kohti kurottautua tulevaisuudessa. Aika suosii luovuutta ja hengellisyyttä, ei niinkään käytännöllisyyttä. Kuun kaksi viimeistä viikkoa saattavat kuitenkin jo herätellä sinua haavemaailmastasi kohti omien resurssien käyttöönottoa. Alkaa olla aika ryhtyä tuumasta toimeen ja liikahdella ulos omista maailmoistasi.

Kalat, Helmikuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kaloille helmikuu tarjoaa runsaasti uusia tuulahduksia ja mahdollisuuksia. Nyt on aika lähteä avarakatseisesti liikkeelle ja tarttua kiinni uusiin tarjolle tuleviin tilanteisiin. Kuun ensimmäisellä viikonlopulla jokin yhteydenotto on miellyttävä, joskin yllätyksellinen. Kuun toinen viikonloppu starttaa erittäin mielenkiintoisen ja eteenpäin vievän jakson suhdetoiminnoissasi. Jonkin uuden ihmisen kohtaaminen voi nyt olla merkittävä ja uutta suuntaa elämällesi luova. Kuun kolmas viikonloppu aloittaa omimman jaksosi vuodenkierrossasi, joten nyt ei kannata kuluttaa energioita mihin tahansa vaan valppaasti lähteä ajamaan omia asioitasi ja sellaisia, jotka ovat sinulle merkityksellisiä. Nyt kannattaa tarkoin miettiä mitä haluat saavuttaa, sillä tarjontaa on nyt yllin kyllin käsilläsi, jos vain osaat tarttua mahdollisuuksiin kiinni.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.