Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Kaikille oinaille energinen ja asioita edistävä helmikuu. Varsinkin maaliskuun oinaat ovat nyt jonkin läpimurron edessä liittyen todennäköisemmin työtilanteen edistymiseen. Ole täten aktiivinen ja aloitteikas uusille asioille tässä suhteessa. Kuun toinen viikko tuo oinaille eteen  jonkin ratkaisun liittyen ihmissuhteeseesi. Ota hieman miettimis aikaa itsellesi niin jo kuun kolmas viikko antaa viitteitä siitä mikä tässä suhteessa on realistista. Kyseessä voi nyt olla joko alkavan suhteen kohdalla sitoutumisesta ja tulevaisuuden suunitelmista jotka kiinnittävät sinut suhteeseen. Tai jos vanhassa suhteessa on päässyt kertymään paljon selvittämättömiä asioita niin tilanteet vaativat nyt tietoista työstämistä jotta jatkoon olisi varaa. Koeta tässä kuussa olla luomatta liian toiveikkaita visioita elämästä, sillä asioissa on nyt vakava taustasävy, joka vaatii harkintaa ja vastuunottoa. Jos olet täysin tietoinen ja koet hallitsevasti asiat joihin sitoudut niin riskinoton vaaraa ei ole. Mutta aivan uusiin kuvioihin kokemattomana sinulla nyt ei ole varaa.

Harka, Helmikuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Härillä on työläs ja vaativakin kuukausi käsillä, jolloin monet asiat vaativat ylimääräistä työstämistä edistyäkseen. Jos olet ennen 18. päivää toukokuussa syntynyt niin päässet helpommalla ja asiat vaativat vain mielen malttia ja ylimääräistä kärsivällisyyttä. Heille kuukausi ei tuottane suurempia kommelluksia. Mutta jos olet sen jälkeen toukokuussa syntynyt niin riskit ovat suuremmat. Koeta välttää tällöin sopimuksellisia asioita, vaan odota että asiat näyttäytyvät selkeämmin edessäsi. Nyt on vaarana että menet mukaan johonkin täysin epärealistiseen hankkeeseen mukaan tai että sinulle esitetään liian ruusunpunaisia visioita.  Koeta olla luottamatta liian herkästi kenenkään sanomisiin tai tekemisiin. Toisaalta jos olet luova tai muuten henkisesti virittäytynyt niin voit kokea uuden tason löytymisen elämässäsi. Ole auki kohtaamaan sisäisesti uutta, mutta harkitse käytännön asioita kahdesti ennen toimintaa.  Kuun 24. päivän jälkeen tilanteet rauhoittuvat ja alat nähdä selkeämmin tilannettasi ja vaihtoehtoja joita tarjotaan.

Kaksoset, Helmikuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla on käsillä hyvä kuukausi, jolloin energisyyttä on riittämiin ja aikaansaannoksesi ovat näkyviä.  Olet mukana hyvässä virtauksessa jolloin näet asiat realistisesti ja koet että voit tehdä valintoja elämässäsi.  Uudet mahdollisuudet ovat nyt käsillä ja riskinoton vaara on minimissä. Asiat joihin nyt menet mukaan on mahdollisuus saada jatkuvuutta ja lisää tukevuutta elämässäsi.  Kuitenkin jos olet ennen juhannusta syntynyt, niin kuun ensimmäinen viikko voi olla ihmissuhteissasi mieltäsi hämmentävä. Voit kokea tarvetta omaan vapauteen ja olet seikkailu mielellä liikenteessä joka loppupeleissä sotkee asiasi, tai kumppanisi osoittaa vastaavia merkkejä. Koeta pitää tällöin jalat maassa ja anna ajan kulua ennenkuin teet pitkälle vieviä johtopäätöksiä tilanteesta. Kuun viimeinen viikko sujuukin jo asioihin hieman etäisyyttä ottaen ja rauhoittumisen merkeissä.

Rapu, Helmikuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Ravuille helmikuu nostattaa ihmissuhteet työn alle. Jokin merkittävä muutos asetelmissasi on nyt mahdollinen.  Voit mm. huomata olevasi päällepainavassa suhteessa johonkin, jossa sinusta tuntuu ettei vaihtoehtoja enää ole. Jokin peruuttamaton tapahtuma voi nyt sysätä sinut uuteen vaiheeseen. Koeta karttaa valtataistelu tilanteita tai olla menemättä mukaan peleihin. Joku voi nyt yrittää käyttää sinua hyväksesi. Toisaalta jos olet sinkku niin uuden ihmisen ilmaantuminen on nyt mahdollista, mutta koeta olla menemättä mukaan liian vaativiin kuvioihin. Toisaalta pitkään jatkunut tilanne voi tulla päätökseensä ja jäädä menneisyyteen. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko nostattaa näitä teemoja esille. Jos olet heinäkuun lopulla syntynyt rapu niin kohdallasi tilanne voi olla hyvinkin erityyppinen. Loppu kuusta varsinkin seuraelämä on vilkasta ja rakkauselämäsi tyydyttävää. Kaikille ravuille kuun viimeinen viikko on palauttamassa tasapainoa elämään ja tilanteet rauhoittuvat.

Leijona, Helmikuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonille kuukausi voi merkitä vastavoimien kanssa kamppailua. Taustavoimat ovat kuitenkin helmikuussa puolellasi joten suurempia riskejä ei synny paitsi elokuun 20. päivän jälkeen syntyneille. Heille kuukausi voi tuottaa ihmissuhteissa ongelmia jos suhteesi ovat perustuneet liiaksi toiveittesi varaan epärealistisesti. Koeta olla tietoinen riskeistä, sillä kovin kauaskantoisiin suunnitelmiin ei ole nyt syytä tukeutua. Myös paperi asioissa on syytä olla tarkkana, sillä hajamielisyydessäsi voit nyt olla huomaamatta pieniä, mutta tärkeitä yksityiskohtia. Kaikilla leijonilla voi olla vastassa ärsyynnyttäviä tilanteita itsekkäiden ihmisten kanssa. Koeta pitää huoli myös omalta osalta hienotunteisuudesta kiinni ettet ole ottamatta läheistäsi huomioon. Ajat nyt herkästi ja sokeasti vain omia etujasi, mikä tuntuu palautteena kanssaihmisiltäsi. Tämä olisi hyvä kuukausi panostaa johonkin suoraan fyysiseen toimintaan, rakentamiseen, sillä olet kuitenkin väsymättömän energinen ja aikaansaava.

Neitsyt, Helmikuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille työasiat vaativat hiomista ja viilausta helmikuussa. Taitosi ja kykysi tulevat nyt vaativien tehtävien käyttöön ja ylityöt vievät aikaasi. Tekniset asiat vaativat ehkä korjaamista ja uusimista. Konkretian tasolla toimivat asiat ovat työn alla ja halusi saada asiat toimiviksi on päällimmäisenä. Kuun ensimmäinen viikko voi aiheuttaa päänvaivaa jonkin toisen ihmisen taholta. Et pidä yllätyksistä mutta koeta olla suvaitsevainen ja valmis joustoihin. Kuun toisesta viikosta yhteistyö kykysi kyllä palautuu ja voit luottaa läheistesi tukeen. Jollain kanssaihmisellä voi tässä kuussa olla omia ihmissuhde ongelmia, joihin sinulta voi nyt löytyä realistinen näkökanta. Ole apuna niin saat viisaista ajatuksistasi kiitollista palautetta.  Loppu kuun yhteyden otto tai viesti saa sinut mietteliääksi ja nyt olisikin hyvä keskustella asiasta tiedostaen ja syvällisesti.

Vaaka, Helmikuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Energisyytesi ja aloitteellisuutesi ansiosta etenet tehtävissäsi tässä kuussa vaikka vastuun raskas taakka vaatii nyt ylimääräistä panostusta. Hutilointi ei nyt vie sinua eteenpäin vaan harkitseva ja maanläheinen asenne on paikallaan. Johonkin vaativaan tehtävään saat kuitenkin nyt vauhditusta ja edistystä. Vaikeinta tässä kuussa on yrittää löytää sopusointua ihmissuhteisiisi. Jokin tapahtuma tai käänne voi nyt olla peruuttamaton ja saa sinut huomaamaan asiainlaidan muuttuneen. Ympärilläsi voi nyt olla joku joka yrittää manipuloida tekemisiäsi ja sinun tehtäväsi on pistää rajat tilanteessa. Voit nyt myös huomata että jokin suhde on tullut taitekohtaan ja vaatii tietoista työstämistä. Tilanne ei tunnu paranevan asenteella "katsotaan nyt", vaan järkevyys ja asioiden ratkaiseminen käytännön tasolla edistää tilaasi. Kuun kolmantena viikonloppuna haluat irrottautua arkiympäristöstä ja viettää aikaasi yksin tehden sinua miellyttäviä asioita.

Skorpioni, Helmikuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneilla on käsillä velvoitteinen kuukausi ja asiat vaativat järkeistämistä. Kuviot missä olet mukana nyt eivät ehkä ole kaikkein viihdyttävimpiä sävyltään vaan järkevyys ja realismi vaativat osansa. Suurimpana vaarana ovat epäselvyydet ja väärinkäsitykset. Koeta jaksaa selvittää tilanteiden taustat realistisesti etteivät tilanteet riistäydy käsistä. Mielesi valtaa herkästi "hällä väliä" asenne, mutta jos jätät asiat herran haltuun saatat menettää jotain ajankohtaista ja merkittävää. Varsinkin loppu kuu tuo näitä teemoja esiin. Onneksesi voit nyt tukeutua johonkin luotettavaan, ehkä virallisen tahon henkilön apuun, joten tukeudu häneen ja jaa asioitasi luottaen. Ole kuitenkin tarkka sopimuksellisten asioiden kanssa, etteivät ne myöhemmin osoittaudu toisenlaisiksi kuin etukäteen luulit. Kuun viimeinen viikko tuo tullessaan jo selkiytymisiä ja asiasi palaavat helpommin käsiteltäviin muotoihin.

Jousimies, Helmikuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä on varsin helppo jakso käsillä ja luovia,  uusia ja inspiroivia asioita on käsillä. Mene mukaan mitä maailma nyt tarjoaa ja anna energioittesi virrata vapaasti. Voit tässä kuussa saada uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi ja innostua liikkumaan normaali ympäristösi ulkopuolelle, niin henkisesti kuin konkreettisestikin. Kuun ensimmäinen viikko tuo ihmissuhteisiisi uudistavia sävyjä ja voit huomata ylittäväsi rajojasi ihmissuhteissa. Ainoaksi ongelmaksi voi tässä kuussa muodostua taloudellinen tilanteesi ja sinulle voi tulla ylimääräisiä kuluja joita et pysty sivuuttamaan. Ole tarkka ja pidä kukkaron nyörit tiukalla niin selviät parhaiten eteenpäin. Voit olla tilanteessa jossa joudut uusiin sitoumuksiin taloudellisesti. Onneksesi sinulla ei nyt ole riskiä olla epärealistinen ja liian luottavainen ja pystyt järkeilemään asioita eteenpäin. Kuun viimeinen viikko tuokin sitten jo arkisemmat kuviot elämääsi ja koet että on syytä pistää jalat takaisin maan kamaralle tiukasti.

Kauris, Helmikuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäisten päivien uutiset ja yhteydenotot ovat positiivisia, joten suhtaudu uteliaasti asioihin. Ideasi ovat nyt luovia joten keskustele ja tutki asioita rohkeasti. Kuun toinen ja kolmas viikko nostaa romanttiset tilanteet esille, mutta sävynä on nyt vakava asenne ja realismi. Kykenet kyllä saamaan huomiota osaksesi ja viehättämään vastapuoltasi, mutta vaarana on nyt ylimitoitetut hankkeet, joilla on kauaskantoiset seuraukset. Koeta olla olematta päälle painava ja liian ehdoton ja pidä huoli ettet mene mukaan mihinkään valtataistelu tilanteeseen. Voit nyt herkästi vaatia itsellesi jotain jota joudut myöhemmin katumaan. Raha-asioissa älä ole liian luottavainen. Jokin huolimattomuus tai väärinkäsitys voi tuottaa ylimääräistä menoa. Joku voi myös taloudellisesti näyttää nyt liian helpolta, joten älä luota onnekkuuteesi, vaan ota mieluummin ammattilaisen näkökanta huomioon. Kuun viimeisinä päivinä näet selkeämmin asioita joten kannattaa jättää ratkaisut sinne.

Vesimies, Helmikuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehillä on varsinainen energia ryöppy käytettävissään helmikuussa. Nyt on aika ryhtyä toimeen, tehdä tekemättömät työt loppuun ja aloittaa uusia projekteja. Luovuutesi kukoistaa ja kykenet toimimaan ideaaliesi mukaisesti. Jos olet henkisesti tai luovasti suuntautunut persoona niin voit hyötyä varsin paljon tästä uutta avaavasta jaksosta. Riskinsäkin tässä ajassa kuitenkin on olemassa. Jokin ylimitoitettu hanke voi nyt räjähtää käsiisi, jos olet ollut aikaisemmin liian epärealistinen. Vaarana on myös mennä mukaa liian kauas kantoisiin hankkeisiin mukaan, millä ei ole käytännön realistisia mahdollisuuksia toteutua. Riskiajat ovat 17. - 23. päivinä tätä kuuta. Ole tällöin tarkkana ettei lipsahduksia pääsisi syntymään missään asiassa. Sosiaalisesti parasta aikaa on kuun ensimmäinen viikko, loppuun teet asioita mieluummin omilla ehdoillasi. Kuun viimeinen viikko pistää sinut arvioimaan taloudellista tilaasi ja sitä mihin sinulla on riittävästi resursseja.

Kalat, Helmikuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Kiinnostava yhteydenotto pistää sinulla vipinää töppösiin kuun ensimmäisellä viikolla. Olet monessa tällöin mukana ja sosiaalisuutesi kukoistaa. Loppukuun sävy korostaa tarvetta mietiskellä asioita ennemminkin kuin olla käytännön työssä mukana. Koet tarvetta pohtia ja suunnitella, pysähtyä ennen ryhtymistä mihinkään. Ole kuitenkin yhteydessä läheisiisi, niin huomaat sen piristävän mieltäsi. Yhteinen jakaminen ja toisen tuki on kuitenkin tärkeää asioissa joita nyt pyörität pääsi sisällä. Kuun viimeinen viikko herättää sinut kohti kevättä ja koet piristyväsi. Nyt on aika ottaa asioita haltuun ja ryhtyä toimeen. UUsia hankkeita viriää ja innostuksesi kasvaa sen myötä. Suhtaudut tilanteen vaatimalla vakavuudella kuitenkin uusiin ideoihin, joten vältyt liioittelulta ja ohilyönneiltä. Jokin keskustelu tai uusi näkökanta, jonka jaat jonkun kanssa edistää tilannettasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.