Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Oinaat pääsevät helmikuussa hengähtämään paineisen ja päätöksiä vaatineen keskitalven jälkeen.  Monet asiat ovat vaatineet päivittämistä mutta nyt voit onnitella itseäsi aikaansaannoksistasi. Kuun toisen viikon viesti tai yhteydenotto edistää asemaasi ja piristää mielialaasi. Toinen viikko aloittaa myös ihmissuhteissasi positiivisen jakson ja vauhdittaa seurallisuuttasi ja sosiaalisuuttasi. Myös romantiikassa voi nyt tapahtua käänne, joka saa sinut innostumaan. Kykenet nyt viehättämään vastakkaista sukupuolta, joten ole itse aktiivinen ja rohkea. Jotain voi nyt tapahtua aivan suunnittelematta ja yllättävissä olosuhteissa. Ole siis utelias ja avoin, aika näyttää mitä näistä mahdollisuuksista jää käteen. Kuun kolmas viikonloppu vaatii järkevyyttä ja nyt kannattaa satsata käytännöllisten asioiden työstämiseen. Tilanne voi vaatia ylitöitä mutta asia on vaivan arvoinen ja tilannettasi edistävä.

Harka, Helmikuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Härkien kannattaa tehdä helmikuun ensimmäisellä viikolla yhteistyötä ja olla aktiivinen ihmissuhteissa. Pyydä apua sitä tarvittaessa niin huomaat miten saat toisten kanssa helpommin asioita työstetyksi kuin yksin. Kaiken kaikkiaan kuukausi tuo moneen asiaan helpottumisen tuntemuksia, sillä jätät taaksesi vuosikymmenen kestäneen ajanjakson jolloin elämäntilanteesi on polkenut hieman paikoillaan. Elämääsi on palautumassa tehokkuutta ja aikaansaavuutta, joten voit alkaa luottamaan taas tekemisesi ja ryhtymyksiesi tuottavuuteen. Kuun kolmas viikko saa sinut innostumaan jostain asiasta ja tilanne antaakin mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja suunnitelmiasi vauhdikkaasti. Jokin asia näyttäytyy oikeassa valossa ja näet realistiset mutta avartavat mahdollisuutesi. Luota tilanteisiin mitä sinulle avautuu sillä käsillä on kasvuvaihe ja positiivisen uudistumisen aika.

Kaksoset, Helmikuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille helmikuun alku tuo ihmissuhteissa kipupisteet pintaan ja tilanteet vaativat tiedostamista. Anna ajan kulua ja hoida asioita mieluummin omiin nimiisi kuin yhteistyössä muiden kanssa. Jo kuun toinen viikko muuttaa tilannettasi parempaan suuntaan ja toisella viikonlopulla voitkin jo nauttia seuranpidosta ja hauskuudesta läheistesi seurassa. Myös toisella viikolla saamasi viesti tai yhteydenotto on kannaltasi positiivinen ja saa sinut innostuneeksi. Sen sijaan kolmannella viikolla olisi hyvä olla erityisen tarkka sanomisistasi ja myös tarkistaa paperiasioiden oikeudellisuus, sillä keskittymiskykysi ei ole nyt parhaimmillaan ja näin ollen väärinkäsityksiä syntyy herkästi. Kolmas viikonvaihde korostaa velvoitteiden hoitamista ja vastuunkantoa, joten ole järkevästi liikenteessä. Neljännellä viikolla syntyy herkästi suukopua ja ärsytys pintasi on herkässä. Koeta säilyttää malttisi ristiriitojen aallokossa ja ajattele ennenkuin ilmaiset itseäsi.

Rapu, Helmikuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Sosiaalinen elämä ja tunnesuhteet rikastuttavat elämää ravuilla helmikuun alku päivät. Yhteiset aktiviteetit tuottavat tällöin tulosta ja nautit lähimmäistesi seurasta. Kuun toinen perjantai saakin sitten yllättäviä piirteitä ja käänteitä jonkun läheisesi taholta. Tilanne saa sinut mietteliääksi ja keikahdus voi olla tulevaisuuteen suunta viivoja antavaa. Jokin tilanne ihmissuhteissasi voi nyt muuttua lopullisesti. Älä ole liian ehdoton, mutta toisaalta pidä huoli että tulet myös itse kuulluksi. Kolmannen viikon viestintä ja yhteydenotot luistavat ja vuorovaikutussuhteesi ovat rikastuttavia. Olet ahkerasti liikkeellä lähiympäristössäsi ja keskusteluista muodostuu avartavia. Kuun neljännellä viikolla tarvitaan sovittelu taitoasi joidenkin toisten ristiriidoissa. Olet nyt ymmärtäväinen ja empaattinen ja kykenet sanomaan ääneen  oikeita ajatuksia oikeaan aikaan.  Kuun viimeinen viikko lupaa helppoutta ja nautinnollista ajanviettoa. Positiivinen mielialasi tarttuu myös läheisiisi.

Leijona, Helmikuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Helmikuun toinen viikko tuo leijonille tapahtumia ja vilkastuneita vuorovaikutus suhteita ihmisten kanssa. Luvassa on hauskuutta ja yllättäviä käänteitä, jotka piristävät mieltäsi samalla kuin päiviisi tulee uutta sisältöä. Kuun toinen viikonloppu lupaa seurallisuutta ja olet monessa menossa mukana. Kolmannella viikolla saat jonkun kauan roikkuneen keskeneräisen, käytännön asian hoidettua. Yhteistyö muiden kanssa on tuottavaa ja realistista ja voit luottaa tilanteiden edistymiseen, joskin vastuuta osaltasi kantaen. Kaiken kaikkiaan kuukausi tuo leijonille elämään järkeistämistä ja olosuhteiden normalisoitumista. Varsinkin viime vuosina ihmisten kautta tapahtuneet kommellukset ja oudot käänteet rauhoittuvat ja voit taas alkaa pitkästä aikaa luottamaan kanssaihmisiisi ja yhteistyön kannattavuuteen. Tämä rauhoittuminen tuo elämääsi lisää toivottua vakautta ja suunnitelmallisuutta.

 

 

Neitsyt, Helmikuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille helmikuu tuo tullessaan moninaisia tilanteita varsinkin suhde toiminnoissasi ja vuorovaikutussuhteissasi. Olet kyllä energinen ja yritteliäs mutta tilanteet keikahtavat suuntaan jos toiseenkin muiden ihmisten kautta. Et ehkä saa helpolla selkeyttä siihen mitä kanssaihmisesi ajavat takaa ja joudut joustamaan ja ymmärtämään läheistesi sekoillessa. Sinulta vaaditaankin nyt ylimääräistä suvaitsevaisuutta ja empaattisuutta ja koet että joudut uhraamaan omista tarkoitusperistä muiden hyväksi. Jo kuun alku tuo näitä kipupisteitä pintaan, kuin myös kuun kolmas ja neljäskin viikko. Kuun kolmannella ja neljännellä viikonlopulla saat kuitenkin tilaisuuksia ja mahdollisuuksia selkeyttää yhteisiä asioita, käytä nämä ajat sovitteluun ja katkenneiden langanpäiden uudelleen yhteen sitomiseen. Aika suosii myös pehmeitä arvoja kuten osallistumista johonkin hyväntekeväisyyteen tai hengellisten arvojen esiin nostamiseen.

Vaaka, Helmikuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen helmikuu näyttäytyy aikaan saavana ja tehokkaana. Käytännön asioiden hoitamisissa on edistystä, joskin tilanteet vaativat sinulta omaa vastuun kantoa ja yritteliäisyyttä. Mahdollisuus saada paljon aikaiseksi on kuitenkin olemassa, joten tartu keskeneräisiin asioihin tarmokkaasti. Kuun toisen viikon yhteydenotto on positiivinen ja seuraava viikonvaihde lupaakin seuraelämän vilkastumista. Jotain uusia tuttavuuksia voi nyt tulla vastaan ja sävy on mieltäsi piristävä ja uteliaisuuttasi herättävä. Kuun kolmas viikko korostaa tehokkuutta ja käytännönläheisyyttä. Asioihin panostaminen tuottaa nyt toivottua tulosta jos vain kärsivällisyyttä riittää. Kolmas viikko vaatii myös panostusta ihmissuhteisiin ja niiden mukana talous asioiden läpikäymisiä. Älä suostu ylikäveltäväksi mutta älä liioin itse ole liian suvaitsematon ja ehdoton. Tiedosta valtapelit ja vältä niitä puhumalla asioista avoimesti ja suoraan.

Skorpioni, Helmikuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Helmikuu on sinänsä merkittävä kuukausi skorpioneille, sillä kykenet tästä eteenpäin selkeyttämään elämän olosuhteitasi rationaalisempaan suuntaan. Jo tämä kuukausi tuo eteesi tilanteita, jotka tuovat mahdollisuuksia saada asioitasi etenemään haluamallasi tavalla aina puolesta kuusta eteenpäin. Varsinkin kolmas ja neljäs viikko avaavat silmäsi löytämään realistisia vaihtoehtoja asioiden hoitamisissa. Ole itse aktiivinen ja huomaat uusien mahdollisuuksien aukeamisia. Kolmas viikko on hyvää aikaa selvittää vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisesti velvoitteitasi. Varaa aikaa ylityöhön, sillä sitä olosuhteet nyt vaativat. Neljäs viikko on positiivinen paperiasioiden hoitamisissa ja yleensä vuorovaikutus tilanteet tuottavat hyvää tulosta. Onneksesi olet energinen ja ja jaksat puurtaa tehtävien parissa. Ihmissuhteissasi parasta aikaa on kuun ensimmäiset kahdeksan päivää. Panosta tällöin läheisiisi ja yleensäkin yhteistyöhön.

Jousimies, Helmikuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Helmikuun alku päivät ovat vaativia ihmissuhteissa ja joudutkin panostamaan ylimääräistä selvittääksesi tilannetta. Tahtovoimalla et saa asioita järjestymään vaan ennemminkin tidostamalla ja tilannetta pohtimalla. Kuun toisella viikolla saamasi viesti tai kuulemasi asia on kohdallasi positiivinen ja rakentava. Kuun toinen viikonloppu lupaa nimenomaan suhdetoiminnoissasi hauskuutta ja uusien raikkaiden tuulien viriämisiä. Lähde mukaan rientoihin vaikka suunnittelematta ja hetken mielijohteesta, niin huomaat piristyväsi. Kolmas viikonvaihde onkin sitten hyvää aikaa satsata käytännöllisempien asioiden hoitoon. Käsillä on myös tilanteita jolloin joudut puhumaan asioista syvää luotaavalla tasolla. Pidä huoli ettet ole liian jäykkä omien mielipiteidesi kanssa, mutta älä myöskään anna toisen manipuloida sanomisillaan. Kuun neljäs viikko ärhäköittää myös vuorovaikutus tilanteitasi, koeta miettiä sanomisia etukäteen ja ota rauhallisesti.

Kauris, Helmikuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Helmikuun alku on hyvää aikaa tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Ihmissuhteissasi on tällöin tukevuutta ja voit luottaa kanssaihmisten apuun. Kuun yhdeksännestä päivästä eteen päin suhde rintama vaatiikin sitten tiedostamista ja työstämistä onnistuakseen. Kolmas viikko on erityisen kriittinen ja tällöin on syytä ymmärtää ihmissuhteissasi pinnanalaisia motiiveja ja tarpeita. Ehdottomuutta on hyvä välttää sekä myöskin valtapelejä. Koeta olla mahdollisimman rehellinen niin itsellesikin kuin toisellekin. Onneksesi loppu viikko antaa mahdollisuuden asioiden selkiyttämiseen puhumalla asioista niiden oikeilla nimillä. Kuun neljäs viikko onkin sitten jo positiivinen sävyltään ja koet saavasi edistettyä asioitasi helpommalla. Kolmas viikko on myös kannaltasi kiireisin ja velvoitteita ja asioiden päivittämisiä on riittämiin. Vastuuta kantamalla ja kärsivällisellä otteella saat kuitenkin työsi tehtyä.

Vesimies, Helmikuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Helmikkun tulo muutta merkittävästi vesimiehen elämän sävyä, merkiten olosuhteiden normalisoitumista ja suunnitelmallisuuden palautumista elämään. Vuosia kestänyt jakso, johon on mahtunut sekavia tilanteita roppa kaupalla jää nyt taakse ja saat elämääsi enemmän käytännöllisyyttä ja normaaliutta. Voit myös huomata miten energiatasosi nousee ja pystyt hoitamaan maanläheisiä asioita tehokkaammin. Kuun kolmas viikko on erityisen tuottelias ja saat tekemisistäsi jälkeä aikaiseksi. Kuun toisesta viikosta eteenpäin sosiaalisuutesi kasvaa ja ihmissuhteisasi on helppoutta ja tukevuutta aina loppukuulle asti. Varsinkin kuun toinen viikonloppu lupaa hauskuutta ja viihtyvyyttä muiden ihmisten seurassa. Puolesta kuusta eteenpäin talous asioissa on syytä olla tarkka ja varmentaa normaalia enemmän rahalliset asiasi. Liioittelua on syytä välttää ja kannattaa tarkistaa tilitietosi että ne pysyvät ajan tasalla.

Kalat, Helmikuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille helmikuun ensimmäiset kahdeksan päivää ovat suotuisimpia ihmissuhteissa ja romantiikassa. Kykenet tällöin hyvin yhteistyöhön ja koet että sinut huomioidaan. Kuun kolmas viikko korostaa luovuutta ja uusia ideoita. Kovin käytännön läheisistä asioista ei ole kysymys ja saatatkin kokea hajamielisyyttä ja unohduksia sattuu helposti. Koeta myös tarkistaa asioissa niiden taustat ja faktat, sillä olet nyt normaalia herkempi ja mielikuvitus saattaa tehdä kepposet. Nyt on myös hyvä aika mennä mukaan johonkin yhteishyvälliseen toimintaan mukaan. Kuvassa on mukana positiivisia mahdollisuuksia mutta älä ole liian sinisilmäinen, vaan käytä realistisuutta ratkaisuissasi. Kuun neljännellä viikolla on kuvassa mukana myös paljon idealistisuutta ja uudenlaisten asioiden ilmaantumisia näköpiiriisi. Aika näytttää mitkä ideat ovat toteuttamisen arvoisia ja mitkä eivät. Neljännellä viikolla jokin keskustelu tai yhteydenotto saa helposti kriittisiä sävyjä mutta onneksesi osaat ilmaista näkökantojasi nyt tavalla joka pehmentää kohtaamisia.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.