Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun alussa oinaiden ihmissuhteissa on pulmatilanteita ja jokin yhteinen asia ei ota hoituakseen. Joku ympärilläsi käyttää valtaa omaehtoisesti ja tilanne jumittaa itseäsi. Katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja ota asioita suoraan ja avoimesti esiin. Jokin sopimuksellinen asia edellyttää toimia puoleltasi jotta saat tilanteen hallintaan. Luota kaikessa itseesi, jotta pystyt tekemään ratkaisuja ja tarkista itse kaikki huolella ja varmistuta taustasi. Jokin menneisyyteen liittyvä asia vaatii aikaa aina seuraavalle kuulle asti edistyäkseen. Kuun puolivälin tilanne panee kiirettä töppösiin ja oma toimintasi vauhdittuu. Nopeasti päätöksiä tekemällä ja toimimalla saat paljon aikaiseksi. Kuun viimeiset päivät nostavat avoimeen ristiriitaan jonkun suhdeasiasi. Koeta olla tekemättä liian nopeita ratkaisuja ja suostu avoimeen keskusteluun ja pidä huoli oikeuksistasi. Loppujen lopuksi tilanteen avoin kohtaaminen edistää parhaiten lopullisia ratkaisuja.

Harka, Helmikuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Härällä on helmikuussa asioita ja tilanteita jotka edellyttävät välittömiä toimia ja raskasta vastuun kantoa. Jokin keskeneräinen homma tai asia vaatii nyt kaiken huomiosi ja aikasi. Keskittymällä olennaiseen ja karsimalla turhuuksia elämästäsi saat panostettua taitosi ja kykysi parhaan mukaan. Ylityötunneilta et säästyne varsinkaan kuun toisella ja kolmannella viikolla. Keskity olennaiseen ja aikatauluta tehokkaasti jotta saisit mahdollistettua aikaasi myös taukoihin ja lepoon. Jokin tekniikkaan tai viestintään/liikkumiseen liittyvä asia on keskiössä ja edellyttää parannustoimia. Kuun viimeinen viikonloppu antaa tilaa ottaa rennommin ja tilanteet suosivat luovuutta ja uusia ideaaleja. Voitkin tällöin uudelleen ideoimalla edistää hankkeitasi uuteen suuntaan. Aika sitten näyttää toimivatko uudet viritykset käytännössä. Loppukuussa voit kuitenkin huomata saaneesi kaiken kaikkiaan paljon valmista jälkeä aikaiseksi käytännössä.

Kaksoset, Helmikuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Pääsääntöisesti kaksosilla on tekemisen meininki ja vauhtia asioiden hoitamisten kanssa helmikuussa. Riskinä kuitenkin on jonkun asian yliolkainen huomiointi, joka saattaa herkästi johtaa jonkun tärkeän asian tai näkökannan unohtumiseen. Viestinnässä tai kommunikoinnissa saattaa tapahtua myös väärinkäsitys tai ymmärrys. Jos teet kuun ensimmäisellä viikolla jonkun sopimuksen, niin nyt on syytä lukea sopimuspaperit huolella ennen lopullista ratkaisua. Tarkista myös että sinut ollaan ymmärretty oikein ja että itse ymmärrät täysin mitä sinulle esitetään. Voit kuitenkin herkästi löytää itsesi tilanteesta jonka selkiytyminen tai virheen korjautuminen kestää aina seuraavalle kuulle asti. Kuun viimeinen viikonloppu on saman tyyyppinen sävyltään ja riskialttius on mahdollista juoksevien asioiden hoitamisissa. Onneksesi olet tässä kuussa energinen ja jaksava, eivätkä tilanteet kuluta liikaa energioitasi.

Rapu, Helmikuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Pääsääntöisesti kaksosilla on tekemisen meininki ja vauhtia asioiden hoitamisten kanssa helmikuussa. Riskinä kuitenkin on jonkun asian yliolkainen huomiointi, joka saattaa herkästi johtaa jonkun tärkeän asian tai näkökannan unohtumiseen. Viestinnässä tai kommunikoinnissa saattaa tapahtua myös väärinkäsitys tai ymmärrys. Jos teet kuun ensimmäisellä viikolla jonkun sopimuksen, niin nyt on syytä lukea sopimuspaperit huolella ennen lopullista ratkaisua. Tarkista myös että sinut ollaan ymmärretty oikein ja että itse ymmärrät täysin mitä sinulle esitetään. Voit kuitenkin herkästi löytää itsesi tilanteesta jonka selkiytyminen tai virheen korjautuminen kestää aina seuraavalle kuulle asti. Kuun viimeinen viikonloppu on saman tyyyppinen sävyltään ja riskialttius on mahdollista juoksevien asioiden hoitamisissa. Onneksesi olet tässä kuussa energinen ja jaksava, eivätkä tilanteet kuluta liikaa energioitasi.

Leijona, Helmikuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Käsillä oleva tehtävälista leijonilla koko helmikuun ajan näyttää vievän kaiken aikasi ja tarmosi. Johonkin kauppaan tai sopimukseen liittyvä asia vaatii aikaasi vielä seuraavassakin kuussa ennen selkiytymistä. Siis laske tarkkaan, ota faktoja selville ja tarkista huolella kaikki juoksevat asiat. Kuun puolessa välissä kiireet ja paikasta toiseen juoksemiset vievät aikaasi, jolloin on hyvä tiedostaa levon ja taukojen vaatimukset, jottet polttaisi itseäsi loppuun. Yhteisten raha-asioiden hoitamisten kanssa on hyvä olla nyt pidättyväinen ja maltillinen, sillä riskitekijät ovat nyt normaalia suuremmat. Tarkista kaikki faktat huolella, äläkä luota suorilta käsin siihen mitä sinulle ensikädessä esitetään. Kuun toinen ja neljäs viikonvaihde ovat varsin riskialtista aikaa ed. mainituissa asioissa. Tilanteet on hyvä siirtää aina alkukevääseen asti, jolloin näet asiat selkeämmin ja realistisemmin. Ota tämä kuu rauhallisesti ja maltillisesti ja hoida alta pois yksi asia kerrallaan.

Neitsyt, Helmikuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Helmikuussa neitsyiden on hyvä olla tarkkana sopimuksiin liittyvissä asioissa ja juoksevien asioiden hoidoissa. Jokin väärinkäsitys on riskinä, joka herkästi voi sotkea suunitelmiasi. Kannattaa tarkistaa huolella asioita ja olla luottamatta sinisilmäisesti siihen mitä sinulle tarjotaan. Joku voi nyt esittää sinulle asioita liian ylimalkaisesti, joten on hyvä tarkistaa asioiden totuudenperäisyys ja taustat ennenkuin menet mukaan mihinkään uuteen projektiin. Varsinkin kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko ovat riskialttiita. Varaudu siihen että jos kuun alku tuo jotain sotkuja elämääsi niin tilanteen selkiytyminen venyy aina seuraavan kuun puolelle. Kuun alku suosii ihmissuhteita ja niissä tapahtuukin nyt edistystä. Jokin tilanne voi muuttua mutta kannaltasi edukkaasti. Tehokkuutta tämä kuukausi ei tahdo luvata sinulle toimissasi, ennemminkin luovuutta ja uusia ideoita on ilmassa. Aika sitten näyttää mitkä ovat tulevaisuudessa toteuttamisen arvoisia.

Vaaka, Helmikuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Olet helmikuun aloitteikas ja ryhtyvä ja pistät monia asioita vauhdilla liikenteeseen. Oman energisyytesi ansiosta saatkin nyt paljon aikaiseksi. Jos pistät aluille jotain uutta projektia niin voit varautua sen valmistumiseen kestävän aina ensi keskikesään asti. Joku läheisesi sen sijaan ei välttämättä ole samoilla linjoilla kanssasi ja ristiriitoja voi nousta pintaan. Joku voi pitää tapaasi toimia liian itsekkäänä ja näin ollen saat kuulla soraääniä ympäristöstäsi. Kuun alussa jokin konflikti tilanne voi syntyä ja valtataistelua voi olla ilmassa. Katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja vältä ihmissuhde pelejä. Jokin peruuttamaton käänne voi olla ajankohtaista ja muutoksen tuulia suhdetoiminnoissasi on edessäsi. Ole mahdollisimman suora ja rehellinen, äläkä luota sinisilmäisesti ihan kaikkeen miten asioita sinulle esitetään. Joku voi nyt yrittää saada sinusta otetta lupaamalla liikoja tai muuntamalla totuutta.

Skorpioni, Helmikuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneilla on käsillä kiireinen ajanjakso, jolloin monet keskeneräiset tai tekemättömät työt ovat käsillä. Virallisten asioiden esiinmarssi pitää sinua kiireisenä ja vaatii sinulta vastuuta ja velvollisuuden tuntoa. Ota järkevä ja päämäärätietoinen asenne kaikessa mihihin ryhdyt, sillä ilmaiseksi ei nyt tunnu mitään olevan tarjolla. Aikatauluta tehokkaasti tekemisiäsi ja hoida yksi asia kerrallaan ja varaa aikaa tarpeeksi lepoon ja palautumiseen, sillä rasitut nyt normaalia herkemmin tehtävissäsi. Kuun alku suosii ihmissuhteita ja voit saada hyviä neuvoja ja vinkkejä toisilta ongelmissasi. Tee tällöin yhteistyötä ja pyydä apuja asioissasi. Kuun viimeinen viikonloppu suosii luovuutta ja elämän herkempiä sävyjä. Voit löytää sisäistä rauhaa jonkun uuden idean tai luovuutesi kautta. Kuuntele tällöin sisäistä ääntäsi herkällä korvalla, sillä voi olla jotain uutta sanottavaa sinulle järkeilyn sijaan. Jokin uusi unelma tai ideaali voi olla syntymässä.

Jousimies, Helmikuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä juoksevien asioiden hoitamiset edellyttävät helmikuussa ylimääräistä tarkkuutta ja korjailemisia. Jokin väärinkäsitys tai unohdus voi olla kyseessä ja tilanteet vaativat korjailuja ja järkeistämistä. Koeta olla luottamatta ihan sinisilmäisesti kaikkeen miten asioita sinulle esitetään, varsinkin jos jokin kuulostaa liian helpolta tai hyvältä. Tarkista faktat ja taustat ennenkuin luot kuvaa todellisuudesta. Myös oma hajamielisyys voi tuottaa asioissa tarkistamisia ja selvittämisiä. Nyt kannattaa siirtää myöhempään suurisuuntaiset muutokset ja projektit, sillä riskinä on liiallinen hyväuskoisuus. Onneksesi olet tässä kuussa energinen ja aikaansaapa ja jaksat työstää ja selvitellä tilanteita. Kuun puoliväli on varsinkin vauhdikas ja mieltäsi piristävä moninaine tapahtumineen. Kuun viimeinen viikonloppu on hyvä viettää rauhaisimmissä merkeissä, sillä silloin et koe olevasi kovin tehokas tai vireä. Jokin omaan luovuuteesi liittyvä asia voi nousta esiin, mutta aika vaatii rauhoittumista ja pysähtymistä.

Kauris, Helmikuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Helmikuun alku on kauriille merkityksellistä aikaa ihmissuhteiden kannalta. Jokin uusi kehityskulku tai tilanne voi nyt käynnistyä ja muuttaa vallitsevia suhdekuvioita. Keskity antamaan aikaasi muille ja jaa asioita läheisen ihmisen kanssa. Vaikka kuun sävy kaikkineen on kiireinen ja työstettäviä asioita täynnänsä, niin kuun toinen viikonloppu antaa hengähdystaukoa. Tee jotain luovaa tai ideoi uusia asioita. Kuun kolmas viikonloppu onkin reipastahtisempi ja olet monessa menossa mukana ja aikaa lepäämiselle ei tunnu löytyvän. Loppukuusta joku läheisesi tarvitsee huomiotasi ja apuasi. Ole empaattinen ja ojenna auttava kätesi. Yhteistyö voi vaatia ponnistuksia ja vaivannäköäsi ja erimielisyyksiäkin nousee herkästi esiin. Osaat kuitenkin olla nyt diplomaattinen ja vakuuttava ja pystyt saamaan tukea toimillesi ja valinnoillesi läheisiltäsi, joskin et kenties kaikilta osin. Teet niin tai näin, niin joku tuntuu kuitenkin olevan eri mieltä kanssasi.

Vesimies, Helmikuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille helmikuu on vaihteleva vastuullisuuden, itsehillinnän ja asioiden vauhdittumisten lomitteluissa. Pääsääntöisesti voit kuitenkin kokea herkästi olevasi hieman jumissa ja rajoittuneissa olosuhteissa. Ottamalla vastuuta asioista ja suunittelemalla pitkällä tähtäimellä voit kuitenkin huomata selkiyttäväsi asioitasi. Jotain täytyy nyt raakata ja poistaa elämästäsi, jotta jonkin muun asian kehkeytyminen edistyisi. Taloustilanteesi aiheuttaa myös helposti pohdintaa ja vaateita, joita on selvitettävä. Ole tarkka raha-asioissa ja vältä liian nopeta päätöksiä ja ratkaisuja. Riskinä on nyt liiallinen hyväuskoisuus ja sinisilmäisyys. Koeta olla tarkkana juoksevien asioiden hoidossa ja varsinkin jos ne liittyvät taloudellisiin resursseihisi. Kuun puoliväli on kuun aktiivisinta aikaa, jolloin tehtävät ja vaateet kasautuvat eteesi. Koeta vuorottaa aikataulujasi siten että saat aikaa palautumiselle ja levolle. Loppukuusta voit kuitenkin jo huomata saaneesi paljon käytännössä aikaiseksi.

Kalat, Helmikuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Helmikuu tuottaa kaloille uusia ideoita ja inspiraatioita. Olet varsin luova ja voit saada kehkeytettyä itsellesi ja elämääsi uusia unelmia ja ideaaleja. Toisaalta aika ei nyt korosta tehokkuutta tai tuottavuutta käytännöllisellä tasolla, vaan ennemminkin sisäinen elämäsi kuplii. Kannattaakin olla nyt erityisen huolellinen ja tarkka asioiden hoitamisten kanssa, sillä mielesi ei tunnu kiinnostuvan lainkaan juoksevien asioiden hoitamisissa. On hyvä myös lykätä tässä kuussa tärkeiden asioiden päätöksiä tuonnemmaksi, kun olet ensin selvittänyt tilanteen todelliset taustat ja faktat. Ensimmäinen viikko korostaa hyviä ihmissuhteita ja kykyä tehdä helpolla yhteistyötä. Kuun toinen viikonloppu voi tuoda ongelmia eteesi joko liikennevälineiden tai viestimien käytössä. Myös jokin virhe paperi- tai sopimusasioissa voi tapahtua. Kuun viimeisellä viikolla on hyvä varata aikaa lepoon ja taukoon velvoitteista. Maiseman vaihto voi nyt olla erityisen virkistävää ja saat uusia ihmetyksen aihioita mieleesi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.