Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Oinaat saavat helmikuun alussa uusia ideoita tehdä jotain uutta. Käytä nyt kekseliäisyyttäsi ja ideoi tilanteitasi uudelleen, niin huomaat löytäväsi uuden tavan tehdä asioita. Jokin menneisyyteesi liittyvä asia saa uuden muodon ja samalla mietit mitä kaikkea se tarkoittaa kohdallasi. Kuun kolmannella viikolla saamasi yhteydenotto tai viesti on kannaltasi edullinen ja asioitasi edistävä. Saat vihdoin järkeistettyä jonkin asian jota olet jo tovin työstänyt ja pohtinut. Neuvotteluista ja sopimuksista tulee nyt hyvää ja käytännöllistä jälkeä ja voit kokea helpotusta tilanteissa. Tämä viikko myös herättelee sinua taas mukaan toimintaan ja olet hyvin aloitteikas ja aikaansaapa tästä eteenpäin. Ihmissuhteisiisi on myös nyt tulossa vauhdikkuutta ja aktiivisuutesi tuottaa hedelmää. Älä tee asioita tästä eteenpäin enää yksin vaan ota läheisesi huomioon, sillä yhteistyö on nyt kannattavampaa kuin yksin puurtaminen. Kuun viimeinen viikko on tehokas ja erittäin tuottelias ja saat tekemisistäsi nyt jälkeä aikaiseksi.

Harka, Helmikuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Härkäihmisten on helmikuun alussa koitettava säilyttää maltillisuus ja tietyn asteinen varovaisuuskin tekemisissään, jotta et tulisi haukanneeksi liian suurta palaa purtavaksesi. Jotain liioittelun makua on herkästi kuvassa mukana, jota kenties sitten myöhemmin voit joutua katumaan. Kuun ensimmäisellä viikonlopulla on myös hyvä suhtautua jonkun kanssaihmisen tapaamiseen sen vaatimalla vakavuudella ja ottaa syvällinen asenne tilanteeseen. Olet onneksesi energinen ja aikaansaapa, etkä koe rasittuvasi liiaksi tehtävistäsi. Kolmannen viikon viesti tai yhteydenotto saa sinut mietteliääksi ja onkin syytä suunnitella asioita uusiksi harkinnalla ja kauaskantoisesti. Järkevä asennoitumisesi tuottaa kyllä tulosta nopeastikkin. Kuun viimeinen viikko antaa tilaa elämän pehmeämmille sävyille ja luovuudellesi. Tee jotain, jonka ei ole tarkoituskaan olla erityisen tuottavaa, vaan kuuntele herkällä korvalla mitä sisuskunnastasi on kumpuamassa pintaan.

Kaksoset, Helmikuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten ihmissuhteista voi puuttua luottamusta herättävä sävy aivan helmikuun alkupäivinä. Jokin voi nyt pysäyttää sinut huomaamaan, että olet antanut luottamustasi väärään osoitteeseen. Jokin pettymys tai menetyksen kokemus on mahdollinen ja koet herkästi tarvetta vetäytyä omiin oloihisi. Keskustele ja jaa kuitenkin asioitasi muiden kanssa, sillä yksin märehtiminen vain eristää sinua turhaan muista ihmisistä. Kolmannen viikon neuvottelut ja sopimukset sitovat sinua tiukasti velvoitteisiin ja nyt onkin hyvä suunnitella asioita pidemmän päälle tulevaisuuteen. Vastuu asioista on kasvamassa ja järkevyyttä ja maltillisuutta tarvitaan.  Kuun viimeinen viikonloppu aloittaa pirteämmän ja sosiaalisemman aikakauden ja koet tarvetta taas jakaa elämääsi läheistesi kanssa. Tilanteet vaativat kuitenkin realistista asennetta ja käytännönläheisyyttä. Myös jos olet aiemmin yrittänyt rakentaa elämääsi jonkin illuusion varaan tai liian heppoisin perustein, niin nyt on aika tarkistaa suuntaa ja tehdä tarvittavat korjausliikkeet.

Rapu, Helmikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Rapujen on hyvä panostaa aikaa helmikuun ensimmäiset viikot ihmissuhteisiin, sillä koet saavasi osaksesi hyväksyntää ja yhteistyö sujuu helposti. Olet myös energinen ja toimitat velvoitteitasi leppoisaan tahtiin. Tehtävät asiat eivät rasita nyt liikoja ja aikaa muuhunkin kuin työntekoon jää rutkasti. Kannattaakin toimittaa kaikki yhteistyötä edellyttävät tehtävät ennen kuun viimeistä viikkoa, sillä silloin koet herkemmin vastahankaisuutta suhdetoiminnoissasi. Kuun viimeinen viikko nostattaakin herkästi ristiriitoja esiin ja jonkun läheisesi omaehtoisuus sotkee helposti myös omia kuvioitasi. Jonkun vaatimukset itsellesi tuntuvat kohtuuttomilta ja koet että jäät yksin asioittesi kanssa. Koeta tällöin olla tietoinen pinnanalaisista virtauksista, äläkä suostu toisten ylikäveltäväksi. Joku voi nyt yrittää kävellä ylitsesi ja olla turhan ehdoton omassa kannassaan. Puhu asiat mahdollisimman suoraan jättämättä mitään hampaankoloon.

Leijona, Helmikuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Helmikuun ensimmäinen viikko on merkityksellinen yhteistyössä ja ihmissuhteissa yleisestikin. Jotain merkittävää uutta voi nyt olla alkamassa suhdetoiminnoissasi ja onnekkuutta on kuvassa mukana. Ole itse myös aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut, niin huomaat saavasi hyvää palautetta tekemisistäsi. Tilanteet voivat syntyä hyvinkin spontaanisti, paljonkaan etukäteen suunnittelematta. Kolmannella viikolla jokin sopimusasia tai neuvottelu saa edistystä pitkään jatkuneen odotuksen jälkeen. Olet tässä kohtaa realisti ja huomaat asioiden mahdollisuudet ja sudenkuopat selkeästi. Jokin sitoumus voi nyt alkaa ja omaa vastuuta asiasta korostaen. Kolmas viikonloppu on vauhdikas ja seurallinen ja yhteistä aktiviteettia on tiedossa. Nauti yhteisestä tekemisestä, sillä yhteishenki on nyt hyvä. Viimeinen viikko on tuottelias ja koet saavasi ripeästi velvoitteitasi hoidettua. Oma energisyytesi tulee hyvään käyttöön, eivätkä asiat rasita sinua liikoja.

 

 

Neitsyt, Helmikuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Helmikuu tuo neitsyille vastahankaisuutta lähinnä toisten ihmisten kautta. Varsinkin kuun alku voi tuottaa luottamuspulaa tahojen kanssa, jotka edellyttävät yhteistyötä. Joku voi toimia omavaltaisesti ja voit kokea että et saa ääntäsi kuuluville. Myös joku uusi velvoite voi viedä aikaasi ja vaatia ylimääräistä työstämistä. Kannattaakin nyt asennoitua tilanteeseen pitkäjänteisesti ja vastuullisesti, sekä siihen että asiaintilan korjaantuminen vie aikaa. Karsi ylimääräinen pois elämästäsi ja koeta keskittyä olennaiseen.  Nyt ei ole aika ryhtyä ryntäämällä uusiin hankkeisiin, vaan on hyvä suunitella ja kartoittaa olosuhteita ja mahdollisuuksiasi. Varaa tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumisiin, sillä energia tasosi on hieman madaltunutta. Kuun viimeinen viikko on myös vaativa ja kiireinen. Älä lannistu vaikka nyt voi tuntua siltä että et saa asioitasi etenemään. Ensimmäisen yrityksen jälkeen yritä vielä toisen, jos kolmannenkin kerran, jotta kokisit että sinua kuullaan.

Vaaka, Helmikuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille helmikuun alku on innostavaa aikaa ja koet olevasi vauhdissa mukana. Jokin uusi suunnitelma, hanke tai ryhtymys voi nyt alkaa ja innostaa sinua uusiin koitoksiin. Asiat muodostuvat eteesi hyvinkin suunnittelemattomasti, joten ole kuulolla ja kokeile uteliaana jotain uutta. Kolmannella viikolla jokin itsellesi tärkeä ratkaisu tai sopimusasia on osaltasi onnistunut ja selkiyttää asioitasi. Kuvassa on mukana jotain sitovuutta, joka helpottaa jatkosuunnitelmiasi. Kuun kolmannella viikonlopulla sosiaalisuutesi ja aktiivisuutesi ihmisten parissa kasvaa ja jokin ryhtymys kumppanin kanssa on mahdollinen. Voit aluksi kokea toisen käyttäytymisen itsekkäänä mutta nyt on syytä katsoa tilannetta uteliaana pidemmälle niin huomaat että hauskuutta on myös itsellesi luvassa. Sinkkujen on hyvä olla rohkeasti liikkeellä, sillä voit nyt kokea että saat osaksesi huomiota ja kiinnostusta. Kuun viimeinen viikko tuo kuvaan mukaan myös yhteistä tekemistä mutta sävy on velvoitteisempaa kuin viikonlopulla.

Skorpioni, Helmikuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneilla helmikuussa jokin arkipäiväistä toimintaasi helpottava tekijä järjestyy puolen kuun jälkeen. Muutaman viikon kestänyt haitta poistuu ja elämääsi on palaamassa järjestys, joka helpottaa jokapäiväistä toimintaasi. Alkukuu on muutoinkin kiireinen ja varsinkin ensimmäinen viikko vaihtelua elämääsi tuova. Äkkinäiset käänteet pitävät sinua liikkeessä ja tilanteisiin on reagoitava nopeasti ja etukäteen suunnittelematta. Koeta kuitenkin välttää yltiöpäisiä yllykkeitä varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla. Ihmissuhteissasi tapahtuu suotuisaa kehitystä ja koet että sinut huomioidaan ja sinua kuullaan. Voit nauttia läheisyydestä ja hyvästä yhteishengestä yhteistyötilanteissa aina kuun viimeiselle viikolle asti. Oma energisyytesi ja jaksavuutesi on huomattavaa ja ryhtymisesi tuottavat nyt tulosta. Kuun lopulla jokin käsillä oleva tehtävä saa onnistuneen lopun ja voit nauttia työsi tuloksista.

Jousimies, Helmikuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Kuun alussa jousimiesten ihmissuhteissa olosuhteet hankaloituvat ja tilanteita pitää selkiyttää ja järkeistää. Epärealistiset suhdetoiminnat ja yhteistyö tilanteet voivat tulla pisteeseen, jossa sinulta edellytetään vastuuta ja realiteettien huomioon ottamista. Voitkin huomata olevasi pattitilanteessa, josta ei tunnu heti löytyvän helppoa ulospääsyä. Ota itse vastuuta asioista ja ratkaisut on hyvä ottaa omiin käsiin. Voit kokea myös normaalia enemmän väsymystä ja haluttomuutta tarttua toimeen aina kuun viimeiselle viikolle asti. Hoida asioitasi ja velvoitteitasi järjestelmällisesti ja varaa aikaa tarpeeksi lepoon, jotta et polttaisi itseäsi loppuun. Kuun ensimmäisellä viikolla on toki hyvää aikaa saada jokin asia etenemään ja vauhdittumaan. Viimeinen viikko on vaativa ja velvoitteinen ja koet herkästi jaksamattomuutta jonkin hämmennystä aiheuttavan ongelman parissa. Tällöin on hyvä puhua ja jakaa asiasi jonkun läheisen ihmisen kanssa. Saat hyviä neuvoja ja tukea ja huomaat yhteistyön tuottavan tulosta.

Kauris, Helmikuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Helmikuun ensimmäinen viikko asettaa kauriit nopeiden ratkaisujen ääreen rahaan liittyvissä asioissa. Neuvottele asioista jonkun luotettavan läheisen kanssa niin huomaat saavasi tilanteen rauhoittumaan ja selkiytymään. Varaudu kuitenkin siihen että tähän liittyvien juoksevien asioiden hoitamiseen kuluu vielä muutama viikko aikaa ennen selkiytymistä ja lopullista varmistumista. Ihmissuhteissasi on positiivinen vire aina kuun viimeiselle viikolle asti. Olet myös itse hereinen ja jaksava ja yhteistyö tuottaa hyviä tuloksia. Voit luottaa toisiin ihmisiin ja saatkin enemmän nyt aikaiseksi yhdessä tehden kuin yksin puurtaen. Kuun viimeinen viikko muuttaa sävyä enemmän omaa vastuutasi korostaen ja toimitkin parhaiten yksin tehtävissäsi. Kuun loppu myös kiristää tekemisen tahtiasi ja kiireinen tempo lisääntyy. Uusia velvöitteita kasaantuu eteesi tiukkaan tahtiin ja joudut nopeuttamaan rutiinejasi ja tekemisiäsi.

Vesimies, Helmikuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten oma kuukausi on varsin miellyttävä ja asioita edistävä. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko avaa eteesi uusia mahdollisuuksia ryhtyä tekemään jotain itseäsi inspiroivaa ja miellyttävää. Jokin uusi tilanne voi avautua yhteistyön merkeissä ja joku voi nyt tarjota sinulle jotain itseäsi kiinnostavaa. Onkin oiva hetki lähteä kokeilemaan ja tekemään jotain uutta tai toteuttamaan jotain jo pitkään suunnitelman asteella olevaa hanketta. Jokin neuvotteluun, sopimusasiaan tai juoksevan asian hoitamiseen tulee vauhdittumisia aina kuun puolesta välistä eteenpäin. Jokin ajamasi asia alkaa vauhdittua ja koet helpottumista tilanteissa. Rahaan liittyvissä asioissa on hyvä olla kuitenkin realistinen ja välttää liian suuria siirtoja ja enemminkin antaa tilaa vielä harkinnalle. Kuun viimeinen viikko on romantiikan kannalta edistystä tuova ja voitkin läheisesi myötä aktivoitua johonkin uuteen ryhtymykseen. Oma energisyytesi ja jaksavuutesi on myös huomattavaa, etkä rasitu asioiden hoitamisista.

Kalat, Helmikuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on hyvä välttää helmikuun ensimmäisellä ja viimeisellä viikolla tekemästä mitään sitoumuksia tai kauaskantoisia ratkaisuja, jotka vaikuttavat käytännössä tulevaisuuteesi. Riskinä on mennä mukaan epärealistisiin hankkeisiin ja varsinkin ihmissuhteissa on nyt syytä pitää pää kylmämä ja jalat tiukasti maan kamarassa kiinni. Olet kyllä itse energinen ja aloitteellinen, joten saat ennemminkin korjattua asioita ja oikaistua aiemmin tehtyjä virheitä. Luovuutesi on nyt korkealla ja uusia ideoita ja haaveita voi nyt nousta tietoisuuteesi. Mutta nyt on ennemminkin aika pysähtyä miettimään ja suunnittelemaan tulevaisuutta kuin tehdä vielä mitään päätöksiä suuntaan tai toiseen. Unelmoinnin ja haaveilun kautta uudet ideaalit syntyvät ja vasta aika näyttää, mitkä niistä ovat toteutumiskelpoisia käytännössä. Kuuntele siis herkällä korvalla sisimmästäsi kumpuavia tuntoja ja anna tilaa oleiluun ja ihmettelyyn. Jokin neuvotteluasia, jonka olet laittanut aiemmin vireille, voi saada jo kuun lopulla selkiytymistä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.