Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Oinailla helmikuussa voi olla käsillä hyvinkin merkittäviä muutoksia olosuhteissa, joita olet jo pitkään suunitellut ja valmistellut. Nyt voi konkretisoitua jotain merkittävää ja jokin aikakausi voi jäädä lopullisesti menneisyyteen muutosten myötä. Voit kokea tilanteen vapauttavana ja päästä eroon jostain jo kauan sinua hiertäneestä asiasta tai tilanteesta. Tosin hintana voi myös olla johonkin ihmissuhteeseesi liittyvä lopullinen muutos ja jopa välien katkaiseminen. Jotain hankalalta tuntuvaa voi tilanteeseen liittyä ja et välttämättä saa kaikkea tahtoasi läpi ja kompromisseja on tehtävä. Katso kuitenkin että saat osaksesi sen mitä kuuluu, toisaalta tilanteesta irti pääseminen voi tarkoittaa myös jostain päämäärästäsi luopumista osittain. Joka tapauksessa voit tuntea taakan vähenemisen harteiltasi ja suurtakin vapautumisen tunnetta jo kuun ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin. Kuun viimeisellä viikolla sopimukset, neuvottelut ja hankinnat ovat onnistuneita ja omat ideasi kantavat eteenpäin. Olet idearikas ja keksit uusia raikkaita tapoja lähteä elämässäsi kohti tulevaisuutta.

Harka, Helmikuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Härillä on käsillä kiireinen ja hyvinkin hektinen helmikuu ja monet juoksevat asiat vaativat toimintaa. Kuun ensimmäisen päivän viestinnät ja yhteydenotot tuovat muutoksia suunitelmiisi ja vaativat äkkinäisiä ratkaisuja ja toimintatapa muutoksia. Ole joustava ja valmis avoimuuteen ja uusiin suunitelmiin. Ensimmäinen viikonloppu on vauhdikas ja liikut ahkeraan paikasta toiseen mutta menestyksekkäästi. Ihmissuhteet ympärilläsi vaativat huomiotasi ja ovat vaativia. Joku ei nyt välttämättä osaa/halua pysyä vauhdissasi mukana ja ilmaisee tahtonsa kuuluvasti. Toinen viikko on rauhaisampi ja menestyksekkäämpi yhteistyön kannalta ja pystyt nyt puhaltamaan yhteishenkeä helpommin yhteisiin hankkeisiin. Kolmas viikko rauhoittaa hieman tahtiasi ja voit paremmin keskittyä omiin asioihisi. Tosin viikonloppu tietää vielä tekemistä ja aikaa taukoihin ei liiemmin ole tarjolla. Kuun viimeinen viikko edellyttää tarkkuutta juoksevien asioiden hoitamisissa ja olet taas ahkeraan neuvottelemassa ja sopimassa uusista asioista. Viimeinen viikonloppu antaa tilaa omien luovien ideoiden pulppuamiselle ja voit keksiä luovalla tavalla jotain uutta ja innoittavaa.

Kaksoset, Helmikuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Helmikuun ensimmäinen viikko velvoittaa kaksosia suorituksiin ja asioiden tarkastamisiin ja viimeistelyihin. Voit saada paljon aikaiseksi huolellisella ja vastuullisella asenteella, tosin jos olet aiemmin kokenut hankaluutta ryhtyä parannustoimiin, niin nyt voit saada asiallisesti jälkeä aikaiseksi. Viikonlopun rento lennokkuus on ansaittua ja voit hyvillä mielin käydä vapaalle yllättävin kääntein. Vältä toisella viikolla ylilyöntejä ja harkitsemattomia ryhtymisiä. Jokin tilanne tai hankinta voi näyttäytyä houkuttelevalta mutta on syytä olla realisti ja pitää pää kylmänä houkutuksille. Kolmannen viikonlopun leppoisuus on tervetullutta ja saat rauhoittua rentoutumiseen. Viimeinen viikko on tapahtumarikas ja viikon alku on hyvä panostaa pitkäjänteisyyteen ja maltillisuuteen tehtävissäsi. Ota selvää asioista ja keskustele ja neuvottele niin voit löytää yllättävän ja vapauttavan mahdollisuuden edistääksesi olosuhteitasi. Kuun viimeisenä sunnuntaina voit olla hieman poissaoleva ja nyt onkin hyvä varata aikaa omalle pohdiskelule ja luovuudelle, sillä tehokkuutta ja järkevyyttä kuviot eivät nyt suo.

Rapu, Helmikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Ravuille helmikuu tuo tilanteita esiin lähinnä ihmissuhteiden kautta ja niissä tapahtuvissa muutoksissa. Myös sopimusasioissa ja neuvotteluissa voi syntyä uutta suuntaa ja tilanteet elävät ja muuttuvat hyvinkin totaalisesti. Nyt on hyvä tiedostaa pinnanalaiset virtaukset ja niin omat kuin toisenkin motiivit. Kaikki ei välttämättä ole kovin suoraa ja läpinäkyvää ja sinun tehtävä on puhua ja esittää asioita suoraan niiden oikeilla nimillä. Käytännössä voi myös ilmetä ongelmia liikkumisen ja tiedonvälityksen suhteen. Tilanteet muuttuvat yllättäen ja vaativat näin joustavuutta ja uteliaisuutta. Olemalla avoin ja joustava säästyt pahemmilta seurauksilta. Oikeudenmukaisuudesta on myös hyvä pitää kiinni ja olla rehellinen kaikessa. Jo toinen viikko on onnekaskin ja pääset tekemään asioita helpommin. Myös ihmissuhteissasi tapahtuu edistystä ja yhteistyö aukeaa eteenåäin. Loppukuu on energinen ja saat toimitettua tehtäväsi hyväsä järjestyksessä.

Leijona, Helmikuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Velvoitesävyinen kuukausi pistää leijonille vipinää tilanteisiin ja joudut olemaan ahkeraan liikenteessä asioitasi hoitamassa. Varsinkin kuun ensimmäiset päivät ovat velvoitteisia ja aikataulutusta tarvitaan järkevästi, jotta saisit kaiken ajan tasalle. Suuremmista elämänkuvioiden muutoksista tuskin on kysymys, vaan ennemminkin ylimääräisestä kiireestä ja velvoitteesta. Ensimmäisellä viikonlopulla on hyvä varautua yllättäviin käänteisiin ja suunitelmien muutoksiin kumppanin tai jonkun muun taholta käsin. Karsi turha ärsyyntyminen harteiltasi ja ole ennemminkin utelias ja avoin, sillä luvassa on hauskuutta ja mielenvirkistystä. Toisella viikolla taloudessa ja rahaan liittyvissä asioissa on edistystä ja hyviä mahdollisuuksia. Kuun viimeinen viikko painottaa sopimuksiin ja neuvotteluihin liittyviä teemoja ja tällöin harkinta ja maltillinen ote tuottaa parhaat tulokset. Vaihda mielipiteitäsi ja ota selvää asioista niin saat parhaat vinkit edetäksesi.

Neitsyt, Helmikuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Ensimmäinen viikko suosii yhteydenpitoa erinäisiin tahoihin kuin myös sopimuksiin ja neuvotteluihin liittyvissä asioissa on onnekkuutta mukana. Jaa asioitasi muiden kanssa, keskustele ja ota selvää. Ihmissuhteissasi on myös suotuisaa kehitystä luvassa ja yllättäen jotain hauskaa ja mielenkiintoista voi kehkeytyä. Kuun toinen viikko on varsin suosiollinen omissa ryhtymyksissäsi ja olet erittäin energinen ja saat jälkeä ja onnistumisia aikaiseksi. Myös jokin yhteinen hanke jonkun kanssa saa hyvää tuulta alleen ja asiat edistyvät yhteistyötä tehden hyvin. Ole itse aktiivinen niin saat parasta jälkeä aikaiseksi tästä hyvästä ajanjaksosta. Kuun viimeinen viikko on hieman vaativampi ja kiireisempi ja monet asiat vaativat huomiotasi. Ole tällöin tarkka siitä mitä sovit, jotta välttyisit unohduksilta ja väärinkäsityksiltä. Myös joku läheinen voi olla epäluotettava tai muuten tarvita ylimääräistä huolenpitoasi. Katso että uhraat aikaasi oikeiden asioiden eteen, jotta välttyisit turhautumisilta.

Vaaka, Helmikuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Helmikuussa ensimmäinen viikko on vaativin vaaoille ja heti maanantaina on hyvä olla tietoinen asioiden kuluista. Jokin yllättävä viesti tai neuvottelu ei ole mieleisesi ja saa sinut pohtimaan asioita perinjuurin. Asia voi liittyä talouteesi ja harkinta on paikallaan. Ole tietoinen oikeuksistasi ja pidä puoliasi. Myös ihmissuhteissasi voi tapahtua uusia käänteitä ja jotain lopullisuuden sävyä on helposti kuvassa mukana. Rahaan ja talouteen liittyvissä asioissa on tosin nyt vähemmän riskejä, joten mieti asioita pintaa syvemmältä. Kuun viimeiset viikot palauttavat hiljalleen tasapainoisemman olon ja voit alkaa luottaa asioiden järjestymisiin helpommin. On hyvä tutkia, ottaa selvää ja keskustella tällöin asioistasi, niin saat laajemman ja järkevämmän kuvan tilanteesta. Lopulta jokin ensikuulemalta yllättäväkin ratkaisu voi olla loppujen lopusksi paras, joten ole utelias ja käytä kekseliäisyyttäsi ja luovuuttasi hyväksesi.

Skorpioni, Helmikuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Huomattavaa on skorpionien kohdalla helmikuussa lisääntynyt energisyys, aloitteikkuus ja aikaansaavuus. Kuun alussa jokin ryhtyminen voi ensialkuun tuntua pakotetulta mutta jo toisella viikolla huomaat tyytyväisyytesi kasvavan positiivisen palautteen myötä. Ensimmäinen viikonloppu on vauhdikas ja olet sosiaalisesti vilkkaissa ympyröissä kuin kotonasi. Keskustelut ja tapaamiset ovat onnistuneita ja ihmissuhteissasi on hyväksyvyyttä. Älä anna äkkinäisesti muuttuvien tilanteiden ärsyttää itseäsi, sillä nyt saat parasta jälkeä aikaiseksi olemalla uteliaasti liikenteessä. Toinen viikko on ihmissuhteissasi aktiivinen ja koet että sinua kuullaan ja saat huomiota osaksesi. Kuun viimeisellä viikolla on hyvä olla kärsivällinen tilanteissa, jotka vaativat kuitenkin vain hitusen vastuuta ja realistista otetta. Viimeisellä viikolla voit tuoda luovuuttasi ilmi kannustavasti ja voit keksiä itseilmaisuusi jotain uutta ja visionäärisesti kutkuttavaa.

Jousimies, Helmikuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäisellä viikolla päällimmäisenä ovat rahaan ja talouteen liittyvät ratkaisut. Näihin liittyvissä asioissa on hyvä olla tarkkaakin tarkempi ja katsoa että kaikki menee oikein. Ota vastuuta ja tee selvityksiä ja katso että pidät puhtaat jauhot pussissasi. Valtä toisella viikolla myös ylilyöntejä ja menemästä siitä yli mistä aita on matalin. Jos jokin asia näyttäytyy liaan hyvältä ollakseen totta, se varmasti myös sitä on. Jotain yllättävää voi nyt ilmetä liittyen yhteisten talousasioiden hoitamisiin. Kuun viimeisen viikon arkipäivät ovat suosiollisia asioiden selvittämisille, sillä oma tarkkanäköisyytesi on nyt paikallaan. Keskustelut ja neuvottelut soljuvat järkevästi mutta omaa panostustasi ja ryhtymistäsi edellyttäen. Jokin sopimusasia voi nyt saada kantavuutta, mutta pidä itse kaikesta huoli loppuun asti. Viimeinen sunnuntai on hyvä varata lepoon ja rauhoittumiseen, sillä tehokkuutta ei ole energioissa nyt nimeksikään. Tee ennemminkin jotain luovuuttasi inspiroivaa.

Kauris, Helmikuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriille helmikuussa on merkittäviä käänteitä ja edistysaskeleita tarjolla jo heti kuun alusta alkaen. Käytä luovuttasi ja ideoi jokin vanha ongelma uudella tavalla, niin voit löytää yllättävän ratkaisun. Jokin hanke voi päästä käyntiin ja aika suosii neuvotteluja ja keskusteluja. Ota selvää asioista ja jaa näkemyksiäsi uteliaasti toisten kanssa. Ihmissuhteissasi voi myös syntyä uudenlaisia ratkaisuja ja jotain merkittävää voi lähteä liikkeelle. Kuun toinen viikko on varsinkin myöteinen yhteisten asioiden edistämisille ja sopusointu on helposti saavutettavissa. Olet erittäin energinen ja saat helposti velvoitteistasi jälkeä aikaiseksi. Katso kuitenkin että kohtelet kaikkia osapuolia reilusti ja yhdenvertaisesti. Loppukuu suo tasaisempaa ajanviettoa ja varsinkin viimeinen viikonloppu on hyvä varata vaikka henkisyydelle tai luoville harjoituksille. Rahaan liittyvät asiat voivat tuottaa jonkin verran miettimisiä mutta selviät pienillä järjestelyillä tilanteista.

Vesimies, Helmikuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille helmikuu alkaa varsin railakkaasti uusien ryhtymisten, velvoitteiden ja muuttuvien tilanteiden myötä. Jonkin toimia vaativan uuden tilanteen myötä on hyvä keksiä uusia tapoja suhtautua ongelmiin, sillä oma kekseliäisyytesi toimii nyt asioitasi edistävästi. Toki ymmärrys vastuusta ja realiteeteista on myös hyvin läsnä kohdallasi ja löydät täten mahdollisuuksia työstää asioita muuttuvissa tilanteissa. Kuukauden sävy on kiireinen ja tehtäviä tuntuu nousevan pintaan toisensa jälkeen mutta olet nyt kuitenkin sillä tavalla hyvässä vireessä että jälkeä myös syntyy tekemisistäsi. Puolenkuun jälkeinen aika on rauhoittuneempaa ja asiat tulevat eteesi tasaisemmin. Kuun viimeinen viikko on tosin mielenkiintoinen ja jokin uusi idea tai ajatus alkaa hahmottua mielessäsi eritavalla ja konkreettisemmin. Tällöin on hyvä jakaa ajatuksia muiden kanssa ja olla uteliaana tutkimassa uusia visioita. Ihmissuhteissasi on hyväksyvyyttä ja koet myös että sinua kuullaan ja otetaan tilanteissa huomioon.

Kalat, Helmikuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kaloille helmikuu näyttäytyy varsin miellyttävästi ja edistyksekkäästi. Ensimmäisen viikon tapaamiset ja yhteisten asioden hoitaminen on tuotteliasta ja saat hyvin puhallettua yhteishenkeä tilanteissa. Jotain merkityksellistä voi olla ilmassa liittyen ihmissuhteisiisi ja tilanteet syntyvät hyvinkin suunnittelemattomasti. Keskustelut ja yhteydenpidot ovat avartavia ja pystyt jakamaan asioitasi niin että sinua kuullaan. Toinen viikko suosii myös ihmissuhteita ja romantiikkaa ja voit luottaa toisen läsnäoloon. Olet koko kuukauden energinen ja saat helposti aikaan asioita. Viimeinen viikonloppu suosii omaa luovuuttasi ja jokin uusi idea tai unelma voi olla merkittävä uusien ideaalien syntymisen kannalta. Älä kuitenkaan tee tällöin mitään hätiköityä tai ratkaisevaa tulevaisuuteesi nähden. Tutkaile sen sijaan syntyjä syviä ja kuulostele omaa herkkää sisäistä ääntäsi. Tee jotain luovaa tai hengellisesti nostattavaa niin voit havaita olemassaolosta uusia sfäärejä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.