Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Helmikuu alkaa oinaiden kohdalla aktiivisuutta ja uutta ryhtymystä korostaen. Olet hyvällä energialla liikkeellä asioita tehden ja selvää ottaen. Myös sosiaalisissa kuvioissa tapahtuu yllättävällä tavalla uusiutumista ja oma uteliaisuutesi tuo uusia kohtaamisia tiellesi. Kuun kolmatta viikonloppua myöten oma ulospäin suuntautuneisuus tuo hyvää palautetta ja olet monessa mukana. Loppukuu on rauhallisempaa ja olet hieman normaalia enemmän sisäänpäin kääntynyt. Vanhat asiat ja tapahtumat mietityttävät ja pohdit vakavia mieluimmin omissa oloissasi. On hyvä käydä mielessään läpi menneitä mutta älä anna itsesi uppoutua liiaksi vanhaan, sillä et pysty enää kuitenkaan vaikuttamaan tai muuttamaan mitään.

Harka, Helmikuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Härkä merkkisten tahti helmikuussa hieman rauhoittuu  tekemisten ja  ryhtymisten suhteen. Joitain ylilyöntien riskiä on vielä olemassa kuun puoleen väliin asti, joten ylimääräistä harkintaa on vielä syytä harjoittaa. Jokin neuvonpito tai sopimusasia on syytä ottaa vakavasti ja välttää liian heppoista ja luottavaista suhtautumista. Jos olet ollut asioiden suhteen aiemmin turhan luottavainen, niin riskinä on tosiasioiden esiinmarssi ja virheiden työstäminen ja korjaaminen. Kuukauden loppupuolisko tuo realistisempia näkymiä ja rauhoittumista tilanteissa. Voit joutua korjailemaan ja viimeistelemään asioitasi ja ottamaan enemmän realiteetteja huomioon.

Kaksoset, Helmikuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten helmikuu muodostuu varsin ryhtyväksi ja tekeväksi. Jos teet yhteistyötä jokun kanssa, niin odotettavissa on uudelleen aloittamisia ja tilanteiden uusiutumisia. Kaikki ei välttämättä suju aivan rehdisti jonkun toisen taholta ja epäluottamusta voi syntyä. Kuun ensimmäiset kymmenen päivää ovat riskitömiä ja tällöin olet tukevalla maaperällä. Tämän jälkeen yhteistyökuvioihin syntyy muuttuvia tilanteita ja voit herkästi tehdä myös itse virhearviointeja. Loppukuu ei siis ole hyvää aikaa ryhtyä mihinkään uuteen ja konkreettiseen tekemiseen. Sensijaan luovuus ja uuden ideointi on paikallaan. Tarvitset aikaa itsellesi ja kuulostella mitä unelmia elämässäsi vielä haluaisit alkaa viemään ja kehittämään eteenpäin.

Rapu, Helmikuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Helmikuu tuo rauhoittumista ja tasaisempaa etenemistä asioiden suhteen. Hyväksyvämpi sävy on palautumassa vaativahkon vuodenalun jälkeen. Kesäkuun ravut joutunevat ottamaan huomioon elämän rajallisuuden ja karsiintumisia omasta ryhtymisestä on tarpeen. On hyvä keskittyä olennaiseen ja pitäytyä realiteeteissa. Järkevöitymistä ja jalkojen maahan pistämistä on hyvä harjoittaa. Heinäkuun 14. päivän jälkeen syntyneet saavat nyt helpostikin hankkeita ja asioita edistettyä ja energisyytesi ansiosta voit saada paljonkin aikaiseksi. 11.-13. päivinä syntyneet ovat vaativammissa asetelmissa ja muutosten aikakausi tuo muuttuvia olosuhteita elämääsi. Tässä kuussa kuitenkaan suuret muutokset eivät tunnu olevan ajankohtaisia.

Leijona, Helmikuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Kuukausi alkaa mukavasti leijonien kohdalla ja olet aktiivisesti mukana tilanteissa. Kuun ensimmäinen viikonloppu ja kuun puoliväli tosin varoittavat turhan hätiköidyistä päätöksistä liian heppoisin perustein. Älä mene sinisilmäisesti ja turhan luottavaisesti mukaan hankintoihin tai muuhun rahaan liittyviin asioihin. Ole ennemminkin utelias ja ota asioista selvää tarkemmin. Keskustelut ovat hedelmällisiä ja voit löytää uusia näkökulmia tarkastella tilannettasi. Kekseliäisyys ja uuden ideointi onnistuvat mutta käytäntöönpanon aika on ehkä hieman myöhemmin. Loppukuu soljuu tasaisemmin ja voit luottaa asioiden edistymisiin hyvillä mielin.

Neitsyt, Helmikuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Helmikuu tuo neitsyille joitain uusia velvoitteita mutta aivan riskittömäksi kuukausi ei muodostu. Varsinkin puolenkuun jälkeinen aika voi tuoda outoja käänteitä ja asioiden uudelleen tarkistuksia mukanaan. Jokin asia ei suju aivan mallikkaasti ja luottamuksesi johonkuhun tai johonkin tahoon voi kärsiä. Tällöin ei myöskään ole hyvää aikaa ryhtyä mihinkään uuteen ryhtymiseen tai hankkeeseen, sillä epähuomiossa jotain tärkeää voi jäädä huomioimatta. Sopimusasiat voivat mennä uusiksi tai väärinymmärrykset sekoittavat pakkaasi. Aika suosii eimateriaalista toimintaa. Jokin luova inspiroituminen tai hengellisyys voi herättää sinua uusiin sfääreihin.

Vaaka, Helmikuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Helmikuun alku alkaa vaakojen kohdalla vireästi ja olet liikkeellä positiivisella mielellä moniin suuntiin. Uusia kontakteja on syntymässä ja hauskuutta on tilanteissa kosolti mukana. Ole utelias uusille tuttavuuksille, sillä koet saavasi piristystä raskaamman puoleisen alkuvuoden jälkeen. Kuun puoliväli tuo uusia ideoita ja ryhtymisiäkin kohdallesi jonkun toisen kautta. Yhteistyö on virkistävää ja omaa uteliaisuuttasi herättävää. Oma kekseliäisyytesi tulee hyvään käyttöön ja pursuat uusia ideoita ja suunitelmia. Loppukuu on hieman rauhaisampaa ja sävy muuttuu tasaisemmaksi. Olet kyllä tekevä ja ryhtyvä mutta sosiaalisuutesi hieman laantuu.

Skorpioni, Helmikuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Helmikuun alkupäivinä juoksevat asiat tai sopimusasiat vaativat huomiotasi ja ryhtymistäsi. Jotain velvoitesävyistä on tilanteessa ja vastuuta tarvitaan asian hoitamiseksi. Puolenkuun jälkeen rahaan ja talouteen liittyvät asiat ovat tapetilla ja on hyvä olla tarkkana siitä, että kaikki tulee hoidetuksi oikein ja säännönmukaisesti. Huolimattomuua tai jonkun erhe voi sotkea omaakin tilannettasi. Neuvotteluissa ja tapaamisissa on vauhdikkuutta ja sosiaalisiin kuvioihisi voi nousta uudenlaisia piirteitä. Myös loppukuu korostaa vastuuta ja realismia mutta suuria ponnistuksia ei nyt tarvittane. Tilanteisiin mahtuu mukaan myös luovuutta ja uusien ideaalien etsintää. Jokin oma kyvykkyytesi tulee tällöin hyvään käyttöön.

Jousimies, Helmikuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Helmikuu alkaa erittäin aktiivisesti ja olet valmiina uusiin ryhtymyksiin. Kovin suuriin siirtoihin ei nyt kuitenkaan ole syytä ryhtyä, sillä kuun puolenvälin aika voi tuoda herkästi takapakkia tilanteisiin. Ota selvää asioista ja vältä riskinottoa, sillä jotain epärealistista kuvassa on mukana. Jokin hengellinen, taiteellinen tai idealistinen toiminta toisten hyväksi sensijaan voi nyt nousta tapetille ja näistä teemoista voitkin saada hyvää mieltä itsellesi. Kuun alkupuolisko tuo myös joitain uusia kontakteja lähistössäsi ja on hyvä keskustella ja jakaa ideoita muiden kanssa uteliaasti. Kuun viimeiset seitsemän päivää ovat ihmissuhteissa ja yhteistyö kuvioissa riskialttiita ja jonkun luottamus kannaltasi voi kärsiä. Älä siis ole turhan sinisilmäinen tilanteissa.

Kauris, Helmikuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Helmikuu on kauriille rauhoittumisen aikaa muutoksia tuoneen tammikuun jälkeen. Energiasi ovat hieman sisäänpäin kääntyneet varsinkin alkukuun ja viihdyt mieluimmin omissa maailmoissasi. Vasta kolmas viikko herättelee ryhtymisiin ja vastuuta tilanteista on hyvä ottaa. Saat järkeviä ja mietittyjä asioita aikaiseksi ja koet olevasi tehokas. Keskustelut ja neuvonpidot ovat realistisia ja näet asiat järkevästi. Taustalla on toki koko kuukauden painaviakin asioita mutta kovin ajankohtaisilta ne eivät nyt tunnu näyttäytyvän eteesi. Varsinkin uraan ja ammattiin liittyvissä asioissa on suuriakin keikauksia ilmassa mutta aika ei ole vielä kypsä lopullisiin ratkaisuihin.

Vesimies, Helmikuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Helmikuu on vesimiehille aina kolmatta viikonloppua myöten hyvin aktiivista ja ryhtymisiä korostavaa aikaa. Kuun alun uudet ideat ja mielenkiintoasi herättävät asiat pitävät sinua heti mukana toiminnassa. Ihmissuhteissasi on uudistumista ja uusia tuttavuuksia voi tupsahdella elämääsi hyvinkin yllättävissä yhteyksissä. On kuitenkin hyvä välttää mitään turhan suurisuuntasia tai kauaskantoisia ratkaisuja, koska oma arviointikykysi voi nyt olla turhan luottavainen. Jokin asia voi nyt esittäytyä turhan houkuttelevana ja virhearviointejakin voi mahtua kuvaan mukaan. Kuun kolmannella viikonlopulla ja siitä eteenpäin olet selkeämmillä vesillä ja sinulla on enemmän tilaa uusiin ja järkeviin ryhtymyksiin.

Kalat, Helmikuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Kalat voivat kokea olevansa tässä kuussa normaalia ärsyyntymis herkempiä ja turhautumiset tuntuvat pakkaavan energioitasi tukkoon. Kuukausi voi tuoda uudelleenaloituksia virhearviointien myötä ja olisikin hyvä olla nyt tietoinen kaikista faktoista, ennenkuin ryhdyt mihinkään uuteen. Sosiaalisuutesi ja kontaktien pitosi hereistyy loppukuuta kohti mutta jotain epäluotettavuutta voi myös olla ilmassa. Pidä ainakin itse kiinni sovituista asioista ja ole normaalia tarkempi juoksevien asioiden hoitamisissa. Jokin asia voi myös ilmaantua elämääsi, joka vaatii sinulta itse toimia, jotta väärinkäsitykset selkiytyisivät. Tarkista siis kaikki huolella ja älä luota aivan kaikkeen, mitä edessäsi nyt esitetään. Kuukausi sopii hyvin hengellisten asioiden, taiteellisuuden tai hyväntekeväisyyden parissa toimimiseen.

Uusimmat artikkelit

Rakkauden enkelit
01.03.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.