Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun alku tuo jonkin talouteesi liittyvän vanhan asian eteesi ja vaikka asia tuntuu hieman epäselvältä tai hämärältä, niin olisi kuitenkin hyvä tarttua asiaan ja selkiyttää se pois vaivaamasta ajatuksiasi. Kuun alun jälkeen ihmissuhteisiisi tulee enemmän vauhtia ja seuranpito alkaa tuntua houkuttelevalta. Kuun neljännellä viikolla on syytä kiinnittää huomiotasi hankintoihin ja kaupankäyntiin liittyviin asioihin, sillä voit nyt herkästi tehdä turhan heppoisia ratkaisuja. Kuun viimeiset kaksi viikkoa painottavat konkreettisia tekemisiä ja ryhtymisiä ja kiireen tuntu on lisääntymässä. Aivan kuun loppu voi tuoda jonkin ongelman esiin liittyen ihmisuhteisiisi ja yhteisiin asioihin. On syytä muistaa rehellisyyden tärkeys ja se että ainoastaan olemalla aito ja suora voit saada suhteeseen enemmän toimivuutta.

Harka, Helmikuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Helmikuun alku tuo härille ihmissuhteiden myötä velvoittavia asioita ja saat kyllä asioita hyvin edistettyä tekemällä järkeviä ratkaisuja ja ottamalla vastuuta tilanteissa. Jotain täytyy järkeistää mutta myös toisia läheisiäsi huomioiden. Olet myös älyllisesti hyvin virittynyt ja voit keksiä uusia tapoja tehdä jotain keskeistä ja merkittävää. Uusia kontakteja voi nyt myös syntyä, joista on itsellesi merkittävää iloa. Kuun kolmas viikko ajoittaa jonkin uuden hankkeen tai ryhtymisen ja koet saavasi elämääsi uutta suuntaa ja mielenkiinnon kohteita. Olet innokas ja tekeminen ei tunnu nyt puurtamiselta. Kaiken kaikkiaan hyvä kuukausi tuo tasapainoa olosuhteisiin ja positiivinen henki on vallalla.

Kaksoset, Helmikuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Helmikuun alku tuo ihmissuhteiden myötä lähinnä velvoittavia tilanteita kaksosten elämään. Olet itsekin normaalia ärsytysherkempi ja toisen käytös vaatii hermojasi. Suurista muutoksista tuskin nyt on kysymys, vaan maltilla ja asioihin järkevästi suhtautumalla tilanteet menevät nopeasti ohi. Tässä kuussa myös jonkin juoksevan asian hoitaminen vaatii myös huomiotasi. Asia voi liittyä liikennevälineisiin, tiedonsiirtoon, viestintään ja sopimusasioihin. Omaa panostustasi edellytetään asiain tilan korjaamiseksi. Nyt ei ole paras aika tehdä mitään sitovia sopimuksia, sillä jotain tärkeää voi jäädä huomioimatta. Ole siis tarkka ja tarkista itse kaikki huolellisesti. Kuun viimeiset kaksi viikkoa rauhoittavat tekemisen tahtiasi jo.

Rapu, Helmikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Helmikuu on ravuilla varsin ihmissuhdekeskeinen ja jonkun läheisen avuntarve voi tulla ajankohtaiseksi aivan kuun alussa. Selvittämällä tilanteita rauhallisesti ja harkiten, ottaen myös toisen näkökannan huomioon, tilanteet selkiytyvät hetkessä. Loppukuu asioiden suhteen on jo vaativampaa ja järeitä ratkaisuja on liikkeellä. Tällöin on syytä olla tarkkana siitä, että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja avoimuuden periaatetta kunnioittaen. Jokin tilanne voi vaatia sinulta ylimitoitettuja toimia ja tehväksi jää asetella rajoja ja omaehtoisia päätöksiä. Loppukuu tuo tullessaan myös jotain uutta teemaa ihmissuhteiden kautta ja uusiakin tuulia on näköpiirissä. Jokin yllättävä käänne voi tuoda raikkaita näkymiä mukanaan ja jonkun toisen ratkaisut ja valinnat ovat kannaltasi positiivisia. 

Leijona, Helmikuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Helmikuu on leijonien kohdalla rauhoittunutta aikaa ja asiat etenevät tasaisesti ja suunitellusti. Kuun ensimmäiset kaksi viikkoa olet energinen ja toimintakykysi on hyvä. Velvoitteet eivät ole nyt vaativia ja saat jälkeä hyvin aikaiseksi omista ryhtymisistäsi. Mahdollisia muutoksia elämääsi tuonut talvi antaa nyt hengähdystaukoa ja saat aikaa pohtia ja miettiä rauhassa tilanteita ja asioitasi. Loppukuun aika suosii ihmissuhteitasi ja voit luottaa rauhaisaan sävyyn yhteistyössä ja läheistesi myötä. Toki pinnan alla voi muhita elämässäsi muutospaineita mutta tämä kuukausi ei niitä nyt eteesi tuo konkreettisella tasolla.

Neitsyt, Helmikuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat neitsyille tekemisen tahtia lisääviä ja kiireen tuntua on päivien rytmityksissä. Kuun kolmas viikko antaa jo tilaa tehdä asioita keveämmin ja voitkin nyt innostua jostain uudesta hankkeesta hyvinkin tulisieluisesti. Kuun alku on varsin ihmissuhdekeskeinen mutta velvoitteinen sävy ja tarve hoitaa yhteisiä asioita on päällimmäisenä. Ottamalla vastuuta saat hyvinkin nyt yhteistyössä jälkeä aikaiseksi ja asioita valmiiksi. Kuukausi tuo myös jonkin juoksevan asian tai sopimusasian esille ja malttia vaaditaan, jotta asiat selkiytyisivät. Jonkun toisen huolimattomuus voi aiheuttaa harmia.  Jokin aihe viivästyy ja onkin tarpeellista että itse tarkistat kaikki huolella ja pikkutarkasti. Kuun loppu kuitenkin jo selkiyttää tilannetta hyvään malliin.

Vaaka, Helmikuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Helmikuun kaksi ensimmäistä viikkoa tarjoavat vaaoille tasaista etenemistä ja saat asiasi hoidetuksi mallikkaasti eteenpäin. Et rasitu liikoja velvoitteista ja suurempia rajoituksia ei ole vastassasi. Kuun toinen viikko on suotuisaa aikaa myös yhteistyö kuvioissa ja yhteiseen hiileen puhaltaminen onnistuu. Kuun viimeiset kaksi viikkoa sensijaan ovat vaateliaampia lähinnä velvoitteita lisäten ja vastuu asioiden hoidoista kasaantuu omille harteillesi. On tärkeää tiedostaa omat jaksamisen rajansa, jotta välttyisit liiemmiltä stressioireilta. Kuun loppu tuo ihmissuhteissa ja yhteisten asioiden hoitamisissa ongelmat esiin ja tällöin on syytä osata rajata oma sietokykynsä. Jonkun käytös on vaativaa ja koet että et tule kuulluksi. Puhu asiosta suoraan jättämättä mitään hampaankoloon ja ole rehellinen lähinnä itsellesi.

Skorpioni, Helmikuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Helmikuun alussa skorpioneja piristää jokin yhteydenotto tai kuulemasi asia. Voit myös saada yllättävää tietoa jostain asiasta mutta niin että mielenkiintosi herää. Tämä on hyvää aikaa verkostoitua ja luoda uusia kontakteja. Kuun kolmannella viikolla voit saada mahdollisuuden lähteä tekemään jotain uutta ja radikaalia. Mm. tekniikkaan liittyvät asiat voivat nyt ratketa ja tuo näin ollen itsellesi lisää toimitilaa. Jokin tekeminen on kiinnostavaa ja olet hyvin energinen. Ryhtymiset voivat liittyä yhteistyöhön jonkin uuden tahon tai kumppanuuden myötä. Ole rohkea ja utelias kokeilemaan jotain uutta ja saat uutta mielenkiintoista sisältöä omaan elämääsi. Vanhat totutut tavat eivät enää päde, vaan on aika uudelle niin, että saat omaa luovuuttasi ja lahjojasi enemmän käyttöön.

Jousimies, Helmikuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat jousimiehille erittäin aloitteikasta ja ryhtymistä korostavaa aikaa. Olet energinen ja valmis uusiin hankkeisiin. Tosin varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla voit saada kritiikkiä toisilta olemalla turhan omatoiminen tai itsekeskeinen. Ota järkevästi huomioon myös kanssaihmisten mielipiteet ja elämäntilanteet, jotta välttyisit liiemmiltä kritiikeiltä. Myös jokin kuulemasi asia tai saamasi yhteydenotto voi pysäyttää sinua yllättävällä tavalla ja joudut pohtimaan jotain keskeistä asiaa uusiksi. Varaudu siihen että asian selkiytymiseen kuluu aikaa aina seuraavan kuun puolelle asti. Neljäntenä viikonlopulla on hyvä kiinnittää huomiota taloudellisiin asioihin ja olla järkevä toimissaan ja valinnoissaan.

Kauris, Helmikuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kauriit voivat helmikuussa saada tilaisuuden toteuttaa jonkin unelman ja tai jo kauemmin haaveilemasi hankkeen. Kuun puolenvälinen aika korostaa uusia lähtöjä ja oma-aloitteikkuutesi tuottaa tulosta. Jokin avautuva mahdollisuus saa innokkuutta toimiisi ja koet löytäväsi uusia avartavia näkymiä. Jokin yllättävä käänne on mahdollinen, joka antaa lisää elintilaa itsellesi ja oman luovuutesi esiin tuomiseen. Voit toki tässä tilanteessa joutua tekemään suurisuuntaisia päätöksiä ja samalla on jotain karsittava ja jätettävä taakseen. Voit kokea vastustusta muiden taholta ja saada syytöksiä turhan omapäisestä toimimisesta. Onkin hyvä ottaa muiden näkökantoja huomioon ja käyttää ylimääräistä diplomatiaa henkilösuhteissa ja yhteistyö tilanteissa.

Vesimies, Helmikuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Helmikuun ensimmäinen viikko edellyttää vesimiehiltä huolellisuutta juoksevien asioiden hoidoissa, sekä kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Turhia riskejä on nyt hyvä välttää ja olla ryhtymättä mihinkään suurempiin ratkaisuihin taloudellisesti. Jokin ilmituleva asia ottaa selkiytyäkseen aina seuraavan kuun puolelle asti. Loppukuun puolella voit joutua toimiin, jotta jokin yllättävä tilanne tai tapahtuma saisi vauhtia alleen. Jälleen tilanteet voivat liittyä rahaan ja omien resurssien riittävyyteen. Tässä kuussa ei siis ole nyt syytä tehdä mitään äkkiväärää ja harkitsematonta, vaan ennemminkin antaa ajan kulua ja suunitelmien selkiytyä harkiten ja asiaa tarkemmin tutkien.

Kalat, Helmikuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuu alkaa kaloilla kiireiden ja toimitettavien asioiden parissa ja myös ihmissuhteet saattavat tuoda ylimääräistä miettimistä ja omaa ryhtymistäsi velvoittavaan sävyyn. Suhdetoimintaan voi liittyä jokin sitoumus tai konkreettinen tekeminen ja ratkaisu. Kuun ensimmäisen viikon uudet ideat viriävät ja voitkin saada jonkin yllykkeen ryhtyä mietteistä toimiin. Jokin viivytys voi hidastuttaa etenemistä loppukuun ajan, mutta kärsivällisyys ja maltti auttavat. Kolmannen ja neljännen viikon tilanteet ovat jo avaavia ja voit päästä tekemään ja toteuttamaan jotain omaa luovuuttasi ja mielikuvitustasi innoittavaa. Nyt voit olla rohkea ryhtymyksissäsi ja ottaa vastaa yllättävältä taholta kimpoavat mahdollisuudet uteliaana ja avoimena.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.