Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Helmikuu vuosi 2019

(21.3. - 19.4.)

Helmikuu tuo oinaille joitain riskialttiita tekijöitä kuvaan mukaan ja tietoisuutta tarvitaan varsinkin ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Aivan kuun alku voi saattaa sinut tilanteeseen, jolloin on hyvä olla tarkkana omista ryhtymisistään ja tekemisistään. Suoruus, rehtiys ta tasapuolisuus on otettava huomioon, jotta et itse ylittäisi valtuuksiasi toimissasi. Katso että kaikki tekemisesi kestävät päivänvaloa, vaikka yllykkeet ryhtymisiin voivat olla paineisia. Puolenkuun jälkeinen aika tuo ihmissuhteissa kytevät ristiriidat esiin ja jokin tilanne voi muodostua hyvinkin vaativaksi. Ota järkevä ja vastuuntuntoinen asenne suhteessa toiseen ja yleensäkin yhteisiin hankkeisiin liittyvissä asioissa. Nyt ei ole hyvä kuukausi aloittaa tällä saralla mitään uutta, vaan ennemminkin saattaa päätöseen aikansa eläneet suhdetilanteet.

Harka, Helmikuu vuosi 2019

(20.4. - 20.5.)

Helmikuu alkaa härkien kohdalla hyviä neuvottelutaitoja korostaen ja järkevästi asioista keskustellen. Ota huomioon toisten mielipiteet, vaikka vastuu asioiden etenemisistä jääkin itsellesi. Saat kuitenkin pienellä maltilla järkevyyttä tilanteisiin. Puolenkuun aika aloittaa varsin toimeliaan ja ryhtymyksiä korostavan ajanjakson, jolloin uudet hankkeet starttaavat ja tekemistä loppukuulle tarkoittaen. Voit päästä toteuttamaan jotain omia ideointiasi korostavaa tai luovuuttasi herättävää. Omia unelmia onkin nyt hyvä laittaa vauhtiin, sillä olet idearikas mutta samalla toimelias ja käytännönläheinen. Kolmas viikko vaatii kuitenkin hienovaraisuutta läheisiäsi kohti, jotta et puskisi omia asioitasi kaiken muun edelle.

Kaksoset, Helmikuu vuosi 2019

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten helmikuu alkaa mukavasti onnistuen neuvotteluissa ja yhteisiin asioihin liittyvissä asioissa. Sosiaaliseen piiriisi voi nyt tulla uusia yhteyksiä ja piristäviä kontakteja. Kuun ensimmäinen viikko onkin parasta aikaa olla aktiivinen ja utelias uusille ryhtymisille ja akoituksille. Puolenkuun jälkeen ajanlaatu korostaa varovaisuuden ja harkinnan tarvetta. Jokin sopimuasia voi olla ylimitoitettu ja oma huolimattomuutesi voi myös tuda virhearviointien riskejä kuvaan mukaan. Ole niin ihmisten kuin mekaanisten laitteidenkin kanssa realistinen ja tarkista kaikki faktat huolella, ennenkuin teet mitään lopullisia johtopäätöksiä. Hankinnat ja ostokset on myös syytä lykätä tuonnemmaksi. Ole tarkka juoksevien asioiden kanssa, sekä vuorovaikutus tilanteissa.

Rapu, Helmikuu vuosi 2019

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun alkupäivät voivat herkästi nostattaa rapujen agressiot pintaan ja joudut puolustamaan asemiasi. Jonkun käytös voi olla niin omaehtoista ja vaativaa, että koet tulleesi ylikävellyksi. Sinulta vaaditaankin loppukuuta myöten psykologista silmää tilanteissa, että saisit oman äänesi kuuluville. Älä mene mukaan valtapeleihin, vaan edellytä suoruutta, avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Toisaalta aika voi osoittaa että jokin ihmissuhde on muuttanut lopullisesti luonnettaan niin, että joudut uuteen tilanteeseen. Kuun kolmas viikko on paras ajankohta ottaa asioita puheeksi ja saada tilanteeseen jokin selkeys ja uusi järjestys. Kuun viimeiset päivät antavat tilaa jo rauhoittumiselle ja tasaisemmalle etenemiselle.

Leijona, Helmikuu vuosi 2019

(23.7. - 22.8.)

Leijonien kekseliäisyys ja iderikkaus tulee helmikuun alkupäivinä hyvin käyttöön. Myös neuvottelut ja sopimusasiat ovat suosiollisia kohdallasi. On hyvä aika jakaa ajatuksiaan muiden kanssa ja koet saavasi hyvin vastakaikua. Ihmissuhteissasi on myös kuun alussa mukavia, joskin yllätyksellisiä tapaamisia. Myös jokin uusi ryhtymys saa hyvin vauhtia alleen ja voit laajentaa toimintapiiriäsi. Olet puoleen kuuhyn asti vireä ja saat helposti valmista jälkeä aikaiseksi omista ryhtymisistäsi. Loppukuu onkin velvoitteisempi ja tarvitset ylimääräistä tahtovoimaa saadaksesi asioita tehdyksi. Loppukuu on myös riskialttiimpaa aikaa hankinnoille ja onkin syytä välttää liian heppoisin perustein tehtyjä ratkaisuja.

Neitsyt, Helmikuu vuosi 2019

(23.8. - 22.9.)

Helmikuun alku tuo ihmissuhteisiin neitsyillä nopeita käänteitä ja suunitelmat voivat muuttua hyvinkin nopeaan tahtiin. Neljännestä päivästä eteenpäin sopusointua on helpommin saatavilla ihmissuhteissasi ja loppukuun ajan koet kyllä tulevasi kuulluksi. Kuun kolmas viikko voi tuoda käytännön asioiden suhteen sotkuja ja hämääviä tilanteita. Koeta olla tarkka juoksevien asioiden hoitamisissa ja tarkista itse kaikki sopimus asiat huolella. Jonkun ihmisen tai tahon epäluotettavuus voi sotkea omia asioitasi, joten älä ole liian sinisilmäinen asioille mitä kuulet. Tiedonsiirto ja liikennevälineet voivat myös takkuilla ja aiheuttaa huolta. Pyydä apuja tilanteisiin, niin saat jouduttettua ratkaisuja eteenpäin. Kuun loppu suosii luovia ryhtymisiä ja hankkeita.

Vaaka, Helmikuu vuosi 2019

(23.9. - 23.10.)

Helmikuun pääteemat liittyvät ihmissuhteisiin vaakojen kohdalla. Jo kuun alussa joudut vaativaan tilanteeseen ja jotain suhdetta on mietittävä uusiksi. Älä suostu nyt kaikkeen ensinäkemältä, vaan pidä oikeuksistasi kiinni. On hyvä ilmaista oma kantasi suoraan ja rehellisesti. Joitain uusia tuttavuuksia voi myös kuun puolivälissä syntyä mutta on hyvä ottaa näissäkin tapauksissa maltillinen ja järkevä asenne. Voit joutua tekemään sen suuntaisia valintoja, jotka muotouttavat jonkun suhteesi uuteen uskoon lopullisesti. Loppukuun aiheet pyörivät myös vahvasti suhdetoimissa ja tilanteet vaativat pysähtymistä ja miettimisiä. Kysymys tämän kuun kohdalla on ennemminkin ihmissuhteissasi loppuunsaattamisilla kuin uusien suhteiden solmimisilla.

Skorpioni, Helmikuu vuosi 2019

(24.10. - 22.11.)

Helmikuun alkupäivinä skorpionien on hyvä suhtautua keskusteluihin ja sopimusasioihin tilanteen edellyttämällä vakavuudella. Jotain pitää selkeyttää ja ottamalla vastuuta tilanteesta voit saada hyvinkin nopeasti ratkaiua aikaiseksi. Loppupuolella kuukautta ihmissuhteisiisi tulee hieman vastuunottoa korostavia tekijöitä. Malttia ja järkevyytä on hyvä harjoittaa ja hoitaa oma osuutensa yhteisistä asioista realistisesti. Loppukuusta voit myös kokea jonkin asteista ärsyyntymistä toisen käyttäytymisen johdosta. Suuremmista muutoksista ei nyt ole kyse, vaan ennemminkin itsehillinnä tarpeesta sosiaalisissa tilanteissa.

Jousimies, Helmikuu vuosi 2019

(23.11. - 21.12.)

Kuukausi alkaa varsin mukavissa merkeissä jousimiehille ja ihmissuhteissasi voi olla uusia virityksiä syntymässä. Pystyt nyt esittämään itsestäsi parhaita puolia ja vastaanotto on täten sen mukaista. Myös vaativat neuvottelut on syytä ajoittaa aivan kuun alkuun, jotta saisit parhaan lopputuloksen aikeistasi. Kolmas viikko onkin riskialtista aikaa juoksevien asioiden hoitamisille, sillä jotain outoa ja mieltäsi hämävää voi olla liikkeellä. Ole itse tarkka ja reakistinen sopimusten ja neuvottelujen suhteen, äläkä ole liian hyväuskoinen tai sinisilmäinen toisten lupauksille ja sanomisille. Rahaan ja talouteen liittyvät asiat ovat myös pinnassa ja jotain voi tällä saralla mennä uusiksi, jollet ole aiemmin ollut tarkkana ja vastuullinen .

Kauris, Helmikuu vuosi 2019

(22.12. - 19.1.)

Helmikuu alkaa kauriille vaativissa olosuhteissa ja tarkkuutta ja huolellisuutta omissa ryhtymisissään olisi hyvä noudattaa. Vältä riskinottoa kaikessa muodossa ja pysyttele varmoissa ja selkeissä olosuhteissa. Tekemistä ja velvoitetta riittää aina kuun puoleenväliin asti, jonka jälkeen vaateet hiemat hellittävät. Tämän jälkeen tahtisi rauhoittuu ja pääset tilanteissa helpommalla eteenpäin. Loppukuukausi on varsin ihmissuhdekeskeinen ja jokin sitoumus yhteiseen hankkeeseen voi olla ajankohtainen. Kuun viimeinen viikonloppu varoittaa ihmissuhdepeleistä, joten ole mahdollisimman suora ja rehellinen kaikessa. Keskustele ja ota selvää asioista ennen lopullisen mielikuvan saamiseksi asiain tilasta.

Vesimies, Helmikuu vuosi 2019

(20.1. - 19.2.)

Helmikuun alku alkaa vesimiehillä railakkaasti ja vauhdikkaasti. Olet sosiaalisesti liikkeellä ja koet iloa kanssaihmisistäsi ja seuranpidosta. Keskustelut ja sopimusasiat onnistuvat hyvin ja pystyt tekemään myös edukkaita hankintoja. Kuun puoliväli innoittaa sinua uusiin ryhtymyksiin ja kokeiluihin ja onkin hyvä kuulla nyt sisäisiä innoituksia ja lähteä tekemään ja kokemaan jotain uutta ja inspiroivaa. Puolenkuun jälkeinen aika toki kehoittaa maltillisuuteen ja tarkkuuteen rahaan liittyvissä asioissa ja riskin ottoa on syytä nyt välttää. Joitain pieniä velvoitteita myös astuu kuvaan mukaan kuun loppupuolta kohti mutta suurempia taakkoja harteillesi ei nyt heitetä.

Kalat, Helmikuu vuosi 2019

(20.2. - 20.3.)

Kaloille helmikuun alku tuo rahaan ja talouteen liittyviä asioita toimitettaviksi. Ota selvää tarkoin tilanteestasi ja ala toimia heti, jottei mitään lisäyllätyksiä sattuisi. Kolmas viikko vaatii erityistä huolellisuutta juoksevie asioiden, neuvottelujen ja sopimusasioiden kanssa. Nyt ei ole varaa luottaa hyvään onneen, vaan kaikki on hyvä tehdä ja tarkastaa itse huolella, jotta säästyisit virhearvioinneilta. Jokin unohdus tai epähuomio voi nyt tuottaa ylimääräistä selvitettävää mutta vastuuta ottamalla saat tilanteeseesi selkeyttä ja varmistusta. Onneksesi olet suhteellisen energinen ja vaateet toimia ei verota nyt liikaa voimiasi. Kuun viimeiset päivät tuovat jo mukavaa tekemistä ja mielekästä yhdessäoloa omaksi piristykseksesi.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.