Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaille huhtikuu muodostuu hyvinkin rohkeaksi ja rajoja kokeilevaksi. Pidät yhteyksiä yllä moneen suuntaan ja osaat tuoda myös parhaita puoliasi esille. Mitä lähemmäs loppukuuta tullaan sitä enemmän on myös syytä hillintään sillä kaikkien voimavarat ovat kuitenkin rajalliset. Ihmissuhteissa kuun alussa voi tulla eteesi kriittinen tilanne joka pysäyttää sinut pohtimaan tilannetta uusilta kulmilta. Yllättäviä käänteitä romantiikassa on vastassasi taasen kuun viimeisellä kokonaisella viikolla, joka tuo suotuisammat kuviot näköpiiriisi. Kuun viimeiset päivät kehoittavat tarkkuuteen ja huolellisuuteen asioissa jotka liittyvät talouteesi. Nyt on hyvä olla tarkkana sopimusasioissa sekä kaiken sen todenperäisyyden suhteen mitä kuulet muilta tai miten itse ilmaiset itseäsi.

Harka, Huhtikuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkien huhtikuu on täynnänsä käänteitä ja muutosvoimia; hyvissä asemissa kuitenkin ollen. Olet energinen ja aikaansaapa. Toukokuun toisella viikolla syntyneillä on odotettavissa mieluisia käänteitä, joskin ehkä odottamattomilta suunnilta. Nyt voit mennä rohkeasti mukaan uusiin tarjolla oleviin tilaisuuksiin, niin huomaat piristyväsi lähdettyäsi liikkeelle. Huhtikuun 21. päivän tienoilla syntyneet härät huomaavat olevansa mukana suurimittaisissa suunitelmissa jotka vaativat sitoutumista ja käytännönläheisyyttä. Työ ja ura-asiat ovat nyt päänäyttämöllä ja ihmissuhteet jäävätkin vähemmälle huomiolle. Kuun viimeinen viikko saattaa avata silmäsi huomaamaan jonkin asian todellisen laidan, mutta tieto on aina parempi kuin harhakuvissa eläminen.

Kaksoset, Huhtikuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille huhtikuu starttaa kevään leppoisissa merkeissä. Ihmissuhteesi saavat positiivista väritystä aina toisesta viikosta eteenpäin. Kommunikointisi on luontevaa ja viihdyt hyvin muiden seurassa. Talousasioissa on syytä kuitenkin olla kriittinen, liioittelu ei ole nyt suositeltavaa. Jokin velvoite tai työ onnistuu ainoastaan jos pidät jalat tiukasti maassa ja harjoitat kärsivällisyyttä. Nyt ei ole syytä mennä siitä yli missä aita on matalin. Romantiikka valtaa mielenlaatusi kuun loppua kohden mentäessä. Silloin on hyvä antaa tilaa muiden tarpeille.

Rapu, Huhtikuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Ravut ovat huhtikuussa työteliäitä ja aikaansaavia. Saat uusia aloituksia liikkeelle elämässäsi ja energia tasosi toimii hyvin. Huomaa kuitenkin lähimmäisiäsi ja heidänkin tarpeitaan sillä ohitat ne nyt herkästi puskiessasi omien päämääriesi saavuttamiseksi. Liika itsekkyys voi tulla nyt kanssaihmistesi kautta takaisin. Ärsyynnyt herkästi jollet saa purettua tarmoasi johonkin konkreettiseen työstämiseen, joten lenkkeilykin on nyt paikallaan energiasi purkamiseksi. Kuun alkupuolella voit olla herkkä kääntämään kelkkasi jonkin ihmisen suhteen ja kuun loppupuoli korostaa tarvetta lähteä liikkeelle yllättävienkin impulssien inspiroimana. Uudet tuulet ovat tervetulleita kunhan et vain ylimitoita tilanteita.

Leijona, Huhtikuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonat voivat huhtikuussa nautiskella rauhallisemmilla vesillä ja seurata lähinnä sivusta kanssaihmisten kamppailua omien ongelmien kanssa. Elämä ei nyt vaadi suuria suunnan tarkistuksia - toisaalta hiljaisempi vauhti sopii hyvin tunnelmaasi. Ihmissuhteesi ja yhteydenotot lähimmäisiisi ovat vilkastumaan päin kuun toisesta viikosta lähtien. Luvassa on leppoisia tapaamisia eikä romantiikkaakaan tarvitse lähteä merta edemmäs hakemaan. Kuun viimeisinä päivinä jokin huhu tai viesti voi hetkeksi hämmentää mieltäsi, mutta on syytä tarkistaa asioiden taustat väärinkäsitysten välttämiseksi. Jos tällöin sinulla on käsillä jokin paperiasia tai sopimuksiin liittyvä tapahtuma, niin on syytä nukkua yön yli ennenkuin annat asialle oman allekirjoituksesi.

Neitsyt, Huhtikuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeille huhtikuu saattaa olla hyvinkin suurten muutosten tuulien kuukausi käsillä. Varsinkin syyskuun neitsyet tuntevat pakottavaa tarvetta uudistuksiin jotka antavat pitkälle tulevaisuuteen vaikutuksensa. Energia tasosi on nyt kohdallaan ja tunnet kykeneväsi kohtaamaan suuriakin haasteita. Kuun kolmas viikko saattaa käytännön tasolla tuoda esiin mitkä asiat vaativat huomiotasi. Ole nyt tarkka valinnoissasi sillä nyt rakennat tulevaisuutesi suuntaa. Loppukuusta ole ymmärtäväinen kanssaihmistesi möhläilyille, väärinkäsitykset selviävät kyllä aikoinaan.

Vaaka, Huhtikuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen huhtikuu voi merkitä käännekohtaa joidenkin asioiden suhteen. Yhteistyö vaatii nyt Sinulta erityistä panostusta ja Sinusta saattaakin tuntua että mihin tahansa käännytkin niin vastavoimat ovat edessäsi. Kuun ensimmäiset seitsemän päivää voivat tuottaa näitä ongelmia esiin herkimmin varsinkin syyskuun vaaoille. Suhtaudu asioihin realistisesti äläkä pidä itseäsi kenenkään kynnysmattona ja varo myös itse astumasta kenenkään reviirille suotta. Kuun viimeinen viikko varoittaa myös yliampumisen vaarasta suhteissasi kanssaihmisiisi. Vaadittavat käsillä olevat tehtävät suoritat helpoimmin omin avuin, mutta on hyvä varata aikaa myös rentoutumiseen sillä nyt pusket itseäsi myös helposti piippuun.

Skorpioni, Huhtikuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille huhtikuu on varsin energinen ja aikaansaava. Aikaasi paljonkaan vievät tehtävät eivät nyt tunnu Sinusta rasittavilta. Nyt on hyvä kuukausi pistää vireille uusia hankkeita silla tarjolla on nyt vauhdikkuutta ja positiivisia yllätyksiä. Varsinkin marraskuun puolen välin tienoilla syntyneet voivat kokea uusien tuulien virtaavan näköpiiriinsä. 22. - 24. päivän tapahtumat voivat tuntua aluksi suunittelemattomilta ja yllätyksellisiltä mutta "vain rohkeat elävät"-asenne saattaa helposti toimia näinä päivinä. Mene mukaan avoimin mielin uusiin käänteisiin ja ole suvaitsevainen. Kuun toiseksi viimeisenä päivänä ole tarkka tiedon kulun kanssa, nyt väärinkäsitykset ovat mahdollisia ja asioiden oikea laita on syytä tarkistaa viimeistä pilkkua myöten.

 

 

Jousimies, Huhtikuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet saattavat kokea olevansa hieman sivussa päivänpolttavista aiheista, mikä kuitenkin antaa hengähdystaukoa huhtikuun ajalle. Omien resurssien käyttöön otto taloudellisessa merkityksessä tuntuu vaativan tarkistuksia ja päännaivaa. Olisi hyväksi nyt ottaa vastuuta harteilleen ja aloittaa pitkäntähtäimen suunitelmia uusilta näkökulmilta. Alkuun pääseminen tuntuu ehkä takkuilevalta mutta tärkeisiin asioihin keskittyminen on vaivan arvoista tulevaisuutta ajatellen. Ihmissuhteissa on tasaisempaa ja keventynyttä tunnelmaa luvassa aina toiselta viikolta eteenpäin. Romanttisia kuvioita on luvassa kuun loppupuolella.

Kauris, Huhtikuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla on huhtikuussa isoja hankkeita käsillä jotka etenevät nyt vauhdilla eteenpäin. Ole siksi aktiivisesti mukana ympäröivässä maailmassa ja huomaat miten oma panostuksesi ansiosta saat takaisin positiivista palautetta. Itsearvostuksesi on nyt noususuhdanteessa ja kokemuksesi ja taitosi testataan käytännön tasolla. Oma vaikutusvaltasi on nyt lisääntymässä ja valta ja vallankäytön teemat pyörivät ympärilläsi. Kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko ovat merkittäviä ihmissuhteittesi kannalta, muuttuvat tilanteet pitävät sinut liikkeellä. Viimeisellä viikolla kuulemasi asia tai huhu ei sanottavammin muuta omaa tilannettasi suuntai tahi toiseen. Kuun 20. päivän tienoon tapahtumat tukevoittavat asemaasi jos olet tehnyt hyvän pohjatyön omasta puolestasi.

Vesimies, Huhtikuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Huhtikuussa vesimiehet ovat hieman sivussa päivänpolttavista tapahtumista, joka kylläkin takaa Sinulle vakaata etenemistä suunitelmiesi toteuttamisessa. Asioiden hoidossa parasta aikaa on kuitenkin kuun kolme ensimmäistä viikkoa. Asiasi hoituvat tällöin lutvikkaasti ja omalla painollaan. Ihmissuhteesi ovat tukevalla kannalla eikä yhteistyö muiden kanssa tuota takapakkeja. Kuun viimeisinä päivinä kannattaa olla tarkkana miten ilmaiset itseäsi tai vastaavasti sen suhteen mitä kuulet jonkun toisen kertovan sinulle, sillä väärinymmärretyksi tulemisen vaara on nyt mahdollinen. Muutenkin tiedon kulku voi tällöin olla sekavaa ja tökkivää, joten on syytä olla tarkkana allekirjoitettavien sopimimusten kanssa ja tehdä tarkistuksia vielä senkin jälkeen.

Kalat, Huhtikuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kalojen olisi hyvä paneutua huhtikuun alussa taloudellisten asioiden hoitoon vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisesti. Olet kyllä koko kuun tarmokas ja aikaansaava ja tilanteet alkavatkin vauhdittua kolmannen viikon jälkeen. Kaipuu johonkin uuteen on nyt vallalla ja irtioton tarve vanhoista rutiineistasi kiehtoo mieltäsi. Ota realiteetit huomioon äläkä anna tilaa liialle haihattelulle niin sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet uudistaa elämääsi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.