Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuussa syntyneille oinaille kevätkuukausi tarjoaa virkistäviä uusia tuulahduksia. Voit hyvin löytää uusia, yllättäviä ilmiöitä jotka saavat mielenkiintosi heräämään. Yhteistyö kamssaihmisten myötä avaa nyt uusia uria elämääsi ja huomaat ympäristössäsi uusia virtauksia jotka rikastuttavat elämääsi. Maaliskuussa syntyneet oinaat sen sijaan voivat nyt saada hahmotusta siitä mihin suuntaan tulevaisuudessa piirtyy uudistustarvetta. Aikansa eläneet ihmissuhteet vaativat tässä kuussa selvittelyä ja kuun viimeinen viikko avaa tomerasti uuden tien raivaamisen elämääsi. Vaarana on vain että käyttäydyt muiden mielestä liian itsekeskeisesti ja vain omista lähtökohdistasi ja palaute voi kuulostaa sen mukaisesti ärhäkkäältä tai syyttelevältä. Varo itse käyttäytymästä hallitsevasti tai manipuloiden vaikka kuinka tuntisit tarvetta sanoa suorat sanat puolestasi.

Harka, Huhtikuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härät heräävät huhtikuussa kevääseen hyvinkin energisesti ja asioihin vauhtia antaen. Oletkin nyt tomerasti toteuttamassa suurisuuntaisia suunitelmia ja tasainen, juureva otteesi asioihin säilyy. Kuun viimeisellä viikolla on kuitenkin syytä olla tarkkana miten ilmaiset ja viestität asioitasi vuorovaikutus tilanteissa. Väärinkäsitysten vaara on tällöin olemassa ja on syytä tarkistaa tilanteiden todenperäisyys ennen lopullisen käsityksen muodostamista. Jos mahdollista niin tarkistuta asiantuntijoilla asiapapereiden oikeudellisuus ennen omakätistä allekirjoitustasi, niin säästyt suuremmilta kommelluksilta.

Kaksoset, Huhtikuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten huhtikuu alkaa hieman jähmeissä tunnelmissa ja tilanteet tuntuvat junnaavan paikoillaan. Toimi kuun ensimmäinen viikko järkevästi ja vastuuntuntoisesti ja ota käyttöösi kaikki kärsivällisyytesi. Toisen viikon tunnelmat ovat jo kevyemmät ja antavat tilaa mielikuvituksen lennoille positiivisesti. Kolmas viikko vetää sinua ajassa hieman taaksepäin ja vaivut mietteisiin ja omiin oloihisi. Jonkin tilanteen yllättävä käänne voi sotkea suunitelmat ja koet tarpeena lyödä hanskasi tiskille. Kuun viimeinen viikko tuo taas vauhtia elämääsi ja yhteistoiminnalliset tapahtumat vetävät nyt sinua puoleensa. Sosiaaliset sekä intiimimmät tilanteet ovat nyt kohottavia joten ole rohkeasti jakamassa aikaasi muiden kanssa.

Rapu, Huhtikuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Ravuille huhtikuu tuo mahdollisuuksia osallistua aktiivisesti sosiaalisiin kuvioihin. Osallistu ja ota kantaa. Uusia yhteistyön muotoja on nyt hyvinkin muodostumassa ja voit olla innostuneesti mukana uusissa ideoissa. Varsinkin kuun kolmas viikko voi tarjota tilaisuuksia uudistaa hyvinkin radikaalisti yhteyksiäsi ulkomaailmaan. Kuun viimeinen viikko on sävyltään kriittinen ja voi nostaa ristiriitoja pintaan. Jokin ihmissuhteesi on nyt murrosvaiheessa ja molemminpuolinen irtipäästäminen ja suhteen uudelleen muovautuminen saattaa nyt olla käsillä. Koeta välttää menemästä mukaan kieroiluun tai ihmissuhdepeleihin. Avoimuudella ja suoruudella voit pitää nyt jauhosi puhtaana pussissa. Joku voi nyt yrittää kävellä ylitsesi ja sinun tehtäväsi on luopua olemasta kenenkään ovimattona. Voit joutua opettelemaan sanomaan tiukasti " EI " jossain vallankäyttö tilanteessa.

Leijona, Huhtikuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonille huhtikuun ensimmäiset kymmenen päivää tuovat mukanaan vilkastuvia vuorovaikutussuhteita ja yhteydenottoja lähipiiriltäsi. Erillaiset yhteistoiminnalliset tilaisuudet ovatkin nyt mielialaasi kohentavia joten osallistu, ole tekimisissä ihmisten kanssa ja kannna kortesi kekoon tiimityöskentelyissä. Kuun viimeisen viikon uutiset ja huhut mitä ympärilläsi liikkuu saavat mielesi hieman hämilleen. Koeta pysyä erossa valtataistelupeleistä mitä ympärilläsi tuntuu olevan riittämiin. Voitkin joutua nyt selvitysmieheksi eripura tilanteissa ja sinulla onkin nyt mahdollisuus tukea toisia heidän ongelmissaan.

Neitsyt, Huhtikuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden huhtikuu alkaa varsin työntäyteisissä merkeissä. Nyt on aika päivittää, korjata ja suorittaa loppuun keskeneräisiä tehtäviä. Ota järkevä ja kärsivällinen ote asioihin ja tilanteisiin. Joku voi vaatia sinulta vastuuntuntoa ja organisoimista ja nyt onkin sopiva aika toimia vastuunkantajan roolissa. Kuukauden kolmas viikko tuo mukanaan suunittelemattomia käänteitä, koeta joustaa ja olla avarakatseinen niin löydät uuden näkökulman muuttuneeseen tilanteeseen. Neljäs viikko on vireinen sosiaalisissa piireissä ja kohtaamiset kanssaihmisten myötä tuovat vauhtia arkeesi. Viimeisellä viikolla ympärilläsi voi liikkua huhuja ja perättömiä sanomisia. Kiinnitä huomiota vuorovaikutustilanteissa siihen että tulet oikein ymmäerretyksi ja tarkista varmistuksen varmistuksella että ymmärrät oikein asian minkä kuulet.

Vaaka, Huhtikuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen alkukuu on vilkas ja täynnänsä yhteydenottoja ja tapaamisia. Rakkauselämässäsi on nyt kuitenkin syvenevä vaihe joka vaatii tilanteen tarkistamista ja harkintaa. Kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko ovat akuutteja romanttisessa mielessä, mutta asiat eivät tunnu loksahtavan itsestään paikoilleen. Kyseessä voi ola valtataistelu tai joku yrittää pelaamalla lutvia asioitasi läpi. Koeta olla itse suora ja rehellinen niin vältät asioiden mutkistumiselta. Jokin loppuun edetty suhdetilanne voi vaatia vielä selvittelyäsi ennenkuin voit edetä kohti tulevaisuutta. Kuun toinen viikko vie asioitasi eteenpäin ja koet olevasi energinen ja aikaansaapa. Kolmannella viikolla olet luovimmillasi jolloin uudet ideat synyvät korjaamaan tilannettasi vaivatta.

Skorpioni, Huhtikuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien huhtikuu on varsin aikaansaapa ja energinen viimeiseen viikkoon asti. Oletkin hyvin relistisesti liikkeellä ja saat jälkeä aikaiseksi helpostikin ja vaivannäöttä. Pystyt nyt toimimaan relistisesti mutta kuitenkin uusilla areenoilla uusien virtausten myötä. Kuun viimeiset seitsemän päivää voivat kuitenkin luoda illuusioita tilanteista, joten tarkista etteivät omat toiveesi edusta liikaa todellisuutta. Tarkista asioiden oikeaperäisyys ennenkuin luot tilanteesta lopullista kuvaa. Kuun kolmannen viikon tapahtumat ovat yllätyksellisiä mutta suotuisia kannaltasi. Ole tällöin joustava vaikka alkuperäiset suunitelmasi saisivatkin yllättävän käänteen.

Jousimies, Huhtikuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet käyvät huhtikuussa varsin vaihtelevia kuvioita elämässään läpi. Toisaalta jokin tilanne vaatii tiukkuutta ja rajojen vetoa, asiaa josta ei ole syytä mennä yli siitä missä aita on matalin. Toisaalta asioitasi vauhdittuu ja luovuutesi on paikallaan. Saatat helposti kokea vastustusta ja ristiriitaa sillä oma ja toisen ihmisen tilanne saattaa kolahtaa kovastikkin vastakkain. Kuun kolmas viikko tuo hyvinkin yllättävän käänteen tilanteesi vapauttaen lisää elintilaa. Kuun viimeinen viikko onkin jo rauhoittava ja eneregiatasosi on vireä ja aikaansaapa. Luovuutesi on nyt avain taloudellisen tilanteesi kartoittamisessa.

Kauris, Huhtikuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriille ihmissuhteet nousevat käsittelyyn huhtikuussa ja vaativat syvällisiä läpikäymisiä. Varsinkin jouluna syntyneet kauriit joutunevat helposti nyt mukaan valtataistelu asetelmiin ja nyt olisikin hyväksi koettaa suhtautua tilanteisiin mahdollisimman rohkeasti ja avoimesti. Pidä itse huoli siitä ettet yritä manipuloida toisia oman tahtosi mukaan, mutta myös on syytä varoa ettet ryhdy ovimatoksi myöskään toisen tarpeiden toteumisille. Nyt olisikin hyväksi selvittää perinpohjin ihmissuhteissasi hiertävät epäselvyydet ja luoda avoin ja rehellinen katsaus vallalla olevaan tilanteeseen. Kuun ensimmäiset päivät vaativat nyt sinulta vastuullista ja järkevää otetta. Kolmas viikko tuo vauhtia tapahtumiin ja koet olevasi mukana ajanvirrassa uudistuvasti. Kun olet tarkkana raha-asioidesi hoitamisessa kuun viimeisellä viikolla huomaat jälkeenpäin miten vältyit suuremmilta ylilyönneiltä.

Vesimies, Huhtikuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten huhtikuu avautuu varsin vauhdikkaasti. Uusia laajennushankkeita on nyt viriämässä kuun ensimmäisten kymmenen päivän aikana. Varsinkin helmikuussa 7. - 12. välisenä aikana syntyneet vesimiehet voivat rohkeasti lähteä koputtelemaan avautuvia ovia sillä aika on nyt puolellasi suotuisasti. Nyt on yleensä vesimiehille talous ja raha-asiat tapetilla. Ota haltuun resurssejasi ja tarkista tilannettasi, jonkin uuden hankinnan puitteissa tarvitaan ratkaisuja. Ole kuitenkin varsinkin kuun viimeisellä viikolla tarkkana että ymmärrät sinulle esitettävät asiat ja paperit huolella ja oikein. Vältät virhearvioinnit tarkistamalla asioiden oikeellisuuden.

Kalat, Huhtikuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kalat toimivat huhtikuussa hyvinkin suoraviivaisesti ja uudistavat elämäänsä rohkeasti. Varsinkin 14. - 15. päivinä syntyneet ottavat nyt uusia rohkeita ratkaisuja käyttöön jotka loppupeleissä vapauttavat vanhoista sidonnaisuuksista ja antavat uutta vapauden tunnetta elämään. Kuun ensimmäinen viikonloppu on vakava sävyltään ja vaatiikin järkevää ja vastuuntuntoista otetta asioihin. Tarjolla ei nyt ole näkyvillä vielä mitään uutta vaan vanhaa pitää vielä selvittää Kuun kolmas viikko voi tuoda ratkaisuvaihtoehdon eteesi hyvinkin yllättävästi ja suunittelematta ja onkin syytä suhtautua tilanteeseen sponttaanisti ja avoimesti. Kuun kolmas ja neljäs viikko palauttaa sinut hetkeksi vanhoihin suhdetilanteisiin ja selvittelyä vaativviin asioihin. Kuukaudesta muodostuukin hyvin vaiherikas ja monet asiat vaativat ratkaisua. Paneudu kaikella tarmolla elämässäsi vaativiin uudistuksiin sillä asioiden lykkääminen ei nyt ole suotavaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.