Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaat saavat huhtikuussa vauhdikkaastikin asioitaan työstettyä eteenpäin ja energiasi riittää moneen suuntaan. Talous ja raha asiasi ovat tapetilla ja vaativat huomiotasi. Aivan tarjottimella ei nyt eteesi tipu senttejä taivaalta, vaan paneutumista ja vaivannäköäsi vaaditaan. Ole tarkka ja pidä puoliasi, nyt ei lipsuiluun ole varaa. Kuun kolmas viikonloppu tarjoaa hengähdystaukoa ja antaa tilaisuuden nauttia elämän viihdyttävimmistä puolista. Loppukuusta voit joutua odottamaan jotain tärkeää viestiä, liityen taloudellisiin asioihin. Tilanne vaatii omaa aktiivisuuttasi edetäkseen. Vuoden omimpana ajanjaksonasi saat kyllä onneksi ylimääräistä energialatausta, joten työstämisistäsi syntyy kyllä nyt jälkeä ja edistyt hankkeissasi. Vappujuhlan otat vastaan iloisissa ja miellyttävissä tunnelmissa.

Harka, Huhtikuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härkäsyntyisille huhtikuu tuo uusia mahdollisuuksia etenemiseen tunne-elämässä. Osaat tuoda itsestäsi kaiken kaikkiaan parhaita puoliasi esiin, joten älä vietä nyt aikaasi omissa oloissasi, vaan hakeudu muiden ihmisten pariin. Kuun ensimmäisen viikon yhteydenotot tosin voivat saada sinut mietteliääksi ja pistävät sinut pohtimaan kuulemaasi. Käytä tässä tilanteessa harkintaa ja malttia. Kuun kolmannesta viikonlopusta muodostunee viihdyttävä, jolloin myös romanttiset tunnelmat tihenevät. Siitä eteenpäin seuraelämäsi on tavallista vilkkaampaa ja mukavalta tuntuvaa vaihtelua on liikenteessä. Kuun alkupäivinä ja viimeisellä viikolla oma tahi jonkun toisen itsekkyys voi olla ärsyyntymis tunnelmia nostattava ja asioiden etenemiseen voi liittyä tahtojen taistelua. Koeta tällöin välttää liikaa päällekäyvyyttä ja yritä sen sijaan nostaa pintaan sovittelevampia toimintatapoja. Jätä joustovaraa vapunvietto suunnitelmiisi.

Kaksoset, Huhtikuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille huhtikuu tuo mukanaan vauhtia ja energisyyttä. Varsinkin toukokuussa syntyneiden energian määrällä ei tunnu olevan loppua. Ihmissuhteissasi on kuitenkin ilmassa jonkin asteista vetäytymistä, juontaen juurensa kuun ensimmäisten päivien tapahtumista. Jos olet kesäkuussa syntynyt, juuri ennen juhannusta, niin esille noussee ristiriitaisia käänteitä; jokin kesken jäänyt tilanne noussee pintaan vaatien selvittelyä ja loppuun saattamista ja samalla uudet virikkeet ja innostuksen kohteet tuntuvat vievän mukanaan. Nyt avuksi olisi jonkinasteinen uhrautuva asenne, ehkä olisi hyvä luopua hetkeksi omien mielijohteiden seuraamisesta ja ottaa aikuismaisen ja kärsivällinen ote tilanteisiin. Kuun viimeinen viikko aloittaa ihmissuhteissasi tukevamman jakson ja kykenet saamaan taaksesi tukea ja hyväksyntää. Vapun viettoon astut hyvillä mielin hyvässä seurassa.

Rapu, Huhtikuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Ravuille keväinen huhtikuu korostaa helpottuneita olosuhteita raskassoutuisen talven jälkeen. Varsinkin juhannuksen tienoilla syntyneet ravut ovat vetäneet talvikuukaudet läpi jossain määrin pysähtyneessä tilassa ja elämän syntyjä syviä pohtien. Aika on korostanut velvoitteita ja asioiden hiljaista puurtamista. Olet saattanut huomata että jossain määrin vastuu asioiden hoitumisesta on siirtynyt harteillesi. Ympärillä voi olla myös kovakorvaisia ihmisiä, jotka ovat pitäneet sinua ovimattonaan. Kaikille ravuille ihmissuhteisiin on tulossa nyt vilkastumista ja olet liikkeellä moneen suuntaan. Varsinkin kuun puolesta välistä eteenpäin kuvassa on mukana hauskuutta ja seuraelämän tapahtumia. Myös romantiikassa on mahdollisuuksia virittäytyä herkkiin sävyihin. Talousasiasi voivat alkukuun kangertelun jälkeen saada vauhditusta ja resurssisi tulevat hyvään käyttöön. Vapunjuhliin siirryt moninaisissa kontakteissa ympäristössäsi.

Leijona, Huhtikuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonille huhtikuu muodostunee ärhäkkääksi ja moninaisia tunnelmia nostattavaksi. Kuun ensimmäinen viikonloppu voi nostattaa pintaan teemoja jotka liittyvät ihmissuhteisiin ja kärjistyneisiin tilanteisiin vuorovaikutussuhteissa. Vastakkain kolahtavat itsekkäätkin pyyteet ovat nyt herkässä ja oma tahi toisen kovakorvaisuus voi olla ärsyynnyttävää. Kolmas viikonloppu olisi hyvää aikaa antaa tilaa rentoutumiselle ja maiseman vaihto ruokkisi uuden kokemisen nälkääsi. Neljännestä viikonlopusta eteenpäin, kuun loppuun, tilanteet vaativat joustavuutta ja uusiutumisia näkökannoissa. Uutiset, viestit ja yhteydenotot nostattavat herkästi niskavillojasi pystyyn ja kannattanee purkaa turhautumisia ja aggressioita lenkkipoluille tai kevätsiivoukseen. Yhteisten asioiden hoitaminen voi olla tässä kuussa työlästä, joten olisikin hyväksi jos tilanteet joustaisivat toimimiseen omin päin.

Neitsyt, Huhtikuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden huhtikuun tapahtumat ovat pitkälle kiinni siitä mihin ajankohtaan syksyä syntymäpäivä osuu. Jos olet ennen 19. päivää syntynyt neitsyt, niin kevään tulosi on rauhaisasti eteenpäin vievä. Ihmissuhteissa on tarjolla läheisyyttä ja yhteistyö helpottaa asioiden edistämisiä. Seuratilanteet ovat mieltäsi virkistäviä ja tapaamiset muodostuvat hauskoiksi. Varsinkin kuun puolesta välistä eteenpäin olisi hyvä varata aikaa yhteisille ajanvietoille. Jos olet jakson loppupuolella syntynyt neitsyt, niin kuukauden sävyt ovat hieman toisen tyyppiset. Jokin jo viime vuodelta auki jäänyt tilanne vaatii pohtimista ja loppuun asti käsittelyä. Ilmassa on risteileviä virtauksia kun jokin osa sinusta kehottaa varovaisuuteen ja toisaalta uudistusmieliset tuulahdukset inspiroivat mieltäsi. On aika pysähtyä miettimään tehtyjä ratkaisuja ja tarkistaa onko tarvetta muutoksiin. Ihmissuhteissasi voit nyt myös olla käännekohdassa ja tarvetta kohdata uutta on ilmassa. Mahdollisuuksia muuttaa elämäsi suuntaa voi olla nyt tarjolla, mutta on myös aika miettiä järkevästi, mistä olet valmis irroittautumaan ja mitä uudet käänteet tarjoavat tilalle.

Vaaka, Huhtikuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kevätkausi alkaa hereisesti ja energisyytesi avulla viet asioitasi eteenpäin. Tilanteet soljuvat nyt elämässäsi suuremmitta kommelluksitta ja koet herääväsi talven horroksesta reippaana ja aktiivisesti liikkeelle lähtien. Varsinkin jos olet vaakatähdistön alkupäivinä syntynyt niin talvesi on ollut pysäyttävä ja ongelmiakin esiin nostattava. Olet ehkä kokenut riittämättömyyttä ja tunnelmat ovat olleet miinusmerkkisiä. Kevään ja kesän sävyt muodostunevat nyt hieman toisen tyyppisiksi ja voitkin alkaa kokea että sinulla on mahdollisuuksia valintoihin elämäsi suhteen. Pääsiäisenä ympärilläsi voi olla vakavan sävyisiä keskusteluja ja ihmisten välisiä ongelmia, mutta sinulta onnistuu nyt diplomaatin osa ja kykenet olemaan rauhanrakentaja tilanteissa. Ihmissuhteisiisi on tulossa rakentava jakso aina kuun viimeisestä viikosta eteenpäin ja vappurientoihin saat viihdyttävää seuraa.

Skorpioni, Huhtikuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien huhtikuu starttaa ärhäkkäästi ja ihmissuhteissa ongelmia esiin nostaen. Asiat eivät luonnistu nyt jouhevasti, vaan malttia ja rauhallisuutta korostaen. Koeta olla epäitsekäs ja asettautua myös toisen näkökantoja huomioiden tilanteisiin. Älä myöskään suostu turhaan toisten purkauksien kohteeksi, vaan huomioi yksityisyytesi tarpeet. Tilanteet rauhoittuvat loppukuuta mentäessä ja kuvaan mahtuu mukaan enemmän liikkumavaraa ja hauskuuttakin. Yhteistyötä vaativat asiat saavat nyt odottaa ja toimitkin nyt parhaiten oman aikataulusi mukaan. Kuun lopussa jokin viesti tai uutinen saa helposti niskakarvasi pystyyn ja jonkin paperiasian eteneminen voi olla tällöin takkuavaa ja turhauttavaa. Ole itse aktiivinen ja selvittele asioitasi perinpohjin, itsestään tilanteet eivät nyt etene.

Jousimies, Huhtikuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet starttaavat kevään energisesti ja korkean vireystason ansiosta aikaansaamisesi jälki on näyttävää. Huhtikuun alussa voit olla hieman hajamielinen ja juoksevien asioiden hoidossa vaaditaan myös ylimääräistä tarkkuutta. Kuun alku päivät nostattavat ehkä ympärilläsi ihmmissuhteiden ongelmakohdat pintaan, mutta sinulle lankeaa ymmärtäjän ja sovittelijan rooli. Suo itsellesi vapaata tilaa kuun kolmantena viikonloppuna, sillä sovitut suunnitelmat voivat saada yllättäviä muutoksia omissa aikataulutuksissasi. Käytä luovuuttasi ja ole suvaitsevainen, omista päämääristä luopuminen hetkeksi voi nyt parhaiten edesauttaa asioiden edistymisessä. Jos olet juuri ennen joulua syntynyt jousimies niin kuukausi voi tuoda eteesi jonkin kesken jääneen homman tai asian joka vaatii vielä hiomista. Tilanne vaatii tällöin kärsivällisyyttä ja malttia sekä asioista vastuun ottoa. Vappujuhlat kuitenkin onnistunevat kohdallasi ja seuraelämäsi on vilkasta.

Kauris, Huhtikuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Kauriille huhtikuu tarjoaa hengähdys taukoa, varsinkin joulun aikoihin syntyneille raskaan talven jälkeen. Elämääsi pysäyttäneet tilanteet, jotka ovat saaneet sinut mietteliääksi saavat nyt valoisampia sävyjä. Kaiken kaikkiaan ihmissuhteissasi on positiivisempi jakso käsillä ja enemmän sopusointua on tarjolla. Suuntaudu ulospäin ja osallistu jakamaan aikaasi läheistesi parissa. Kuun alkupäivät ovat hyvää aikaa keskustella myös vakavammistakin asioista, jotka ovat muhineet ehkä pinnan alla. Kolmas viikonloppu muodostunee sosiaalisesti vilkkaaksi, joten hellitä hetkeksi ja anna tilaa hauskanpidolle. Neljännellä viikonlopulla ympärilläsi voi olla apua tarvitsevia ihmisiä ja sinulla onkin nyt kykyä olla olkapäänä sitä tarvitseville. Selkeytesi ja järkevyytesi on nyt tervetullutta muiden sotkuisissa ihmissuhde tragedioissa.

Vesimies, Huhtikuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Ennen tammikuun 25. päivää syntyneet vesimiehet aloittavat huhtikuun juhlapyhät ristiriitaisin tuntemuksin. Ärsyyntymiskynnyksesi on normaalia herkemmällä ja joutunetkin joko hillitsemään omia pyrkimyksiäsi tai läheisesi käyttäytyy omavaltaisesti. Koeta purkaa turhaumat lenkkipoluille ja vältä riitaisuuksia. Myöhemmin helmikuussa syntyneet vesimiehet päässeevät tasaisemmin aloittamaan kevätkautensa. Heille kuitenkin kuukauden loppupuolisko voi merkitä ihmissuhteissa outoja käänteitä, odottamisia ja turhautumisia. Kaikki vesimiehet tarvitsevat huhtikuussa mielen malttia suhteessa kanssaihmisiin; kipunat lentelevät vuorovaikutus tilanteissa herkkääkin herkemmin ja tasapainoilu vaatii ylimääräistä keskittymistä. Käytä myös harkitsevuutta ja tarkkuutta sopimuksellisissa asioissa, näin vältyt liian hätäisiltä ratkaisuilta ja harmittavilta jälkipyykeiltä.

Kalat, Huhtikuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Astrologisesti kaloilla on käsillä kaiken kaikkiaan tänä vuonna tarjolla runsaasti etenemisen mahdollisuuksia. Maaliskuun kaloilla huhtikuu merkannee uusia tilaisuuksia aloittaa jotain merkittävää nyt elämässä, joten ole aktiivinen äläkä sulje pois uusia tilaisuuksia mitä sinulle tarjotaan. Kaiken kaikkiaan ihmissuhteissasi on nyt hyväksyvyyttä ja hauskuutta ja koetkin että asioita yhteispelillä hoitaen saat aikaseksi parempaa jälkeä. Kuitenkin jos olet syntynyt 18. - 20. päivinä, niin menneet asiat vaativat vielä suunnan tarkistamisia. Tilanteet vaatinevat sinua vielä toviksi pysähtymään ja miettimään elämäsi tulevaa suuntaa. Uudistus tarpeet ovat kuitenkin nyt vallitsevia ja merkkejä uusista mahdollisuuksista on runsaasti. Ota käyttöön luovuutesi ja tarkastele rohkeasti mahdollisia tulevaisuuksia, käsilläsi on uusia virtauksia jotka vaativat suvaitsevaisuutta ja avarakatseisuutta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.