Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Oinaat ottavat asioita nyt elämässään haltuunsa mitä suurimalla intensiteetillä. Olet valmis läpimurtoihin ja elämä tarjoaa nyt siihen sinulle mitä moninaisimpia mahdollisuuksia. Olet erittäin aloitteikas ja energinen, jopa siinä määrin että muut saattavat kokea sinut uhkana. Ota siis huomioon  myös kanssaihmistesi tarpeet niin vältyt ristiriita tilanteilta. Nyt kannattaa ottaa myös huomioon se tosiseikka että asiat mihin sitoudut, vaativat nyt suurta vastuunottoa ja velvoitteiden kantamista. Ryhtymiset ja sitoumukset ovat myös sitä luokkaa että ne tulevat vaikuttamaan pitkälle tulevaisuuteen elämässäsi. Kuukausi tarjoaa myös uudistuksia yllättävästikin, joten joustavuutta ja avoimuutta on myös hyvä pitää yllä. Ihmissuhteissasi romanttisinta aikaa on pääsiäisestä eteenpäin ja jos olet sinkku niin uusi suhde voi nyt saada alkunsa. Voit myös löytää itsesi tilanteesta jolloin luovuutesi hedelmät vaativat sinua luopumaan joistain vanhoista tavoistasi suhtautua asioihin.

Harka, Huhtikuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Huomaat saavasi omat asiasi tässä kuussa järjestykseen ihmeen vaivattomasti- varsinkin kun seuraat ympärilläsi olevien kanssaihmisten tohelointeja ja vatvoamisia.  Kuun ensimmäinen viikonloppu on energinen ja olet vauhdikkaasti monessa mukana. Ihmissuhteissasi on hauskuutta, joskin joku läheisesi tarvitsee ylimääräistä huolenpitoa ja ymmärtämystäsi.  Sen jälkeen koet tarvetta vetäytymiseen ja viihdyt varsinkin velvoitepitoisten asioiden kanssa omissa oloissasi. Haluat tutkiskella asioita rauhassa ja saatat kokea sisämaailmasi mielenkiintoisempana aiheena kuin maailmalliset asiat. Tässä kuussa kannattaisi kuitenkin olla kuulolla läheistesi suhteen ja huomaat paljon rakkaudellisia asioita elämässäsi. Voit luottaa lähimmäistesi tukeen. Pääsiäisen pyhät kuluvat kohdallasi leppoisasti ja koet syvää rauhan tunnetta sisälläsi. Jostain syystä vappukarkelointi ei tänä vuonna ole kohdallasi kovin inspiroivaa ja koet tarvetta vetäytyä muiden ilakoinnista omaan oloosi.

Kaksoset, Huhtikuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Jo huhtikuun alusta eläämääsi on viriämässä uusia tuulahduksia. Innostuneisuutesi ja aktiivisuutesi ansiosta olet mukana uusissa suunitelmissa omassa yhteisössäsi, jotka saattavat liittyä yhteistoiminnallisuuteen ja näin laajentavat toimintapiiriäsi. Kehitysnäkymäsi ovat nyt realistisia ja onnekkaitakin. Ilmassa alkaa olla sen tyyppisiä sävyjä että koet tarvetta uhrata aikaasi johonkin hyväntekeväisyyteen tai yhteistyöhön ilman rajoja. Kuun toisen viikon hyvät uutiset voivat vaatia lisä selvityksiä ja tarkennuksia loppukuusta, joten aivan hyväuskoinen ei ole vielä syytä olla. Sitoutuminen ja vastuullinen asenne tuottaa hyviä tuloksia pikemminkin kuin osaat ehkä odottaakaan, sillä jo loppukuusta huomaat onnistuvasi velvoitteiden hoitamisessa. Kuun neljänteen viikonloppuun asti ihmissuhteesi ovat henkilökohtaisella tasolla hieman taustalla, mutta ko. viikonvaihde virkistyttää  ja seuranpito vilkastuu. Uusia tuttavuuksia on nyt syntymässä ja kiinnostavia suhteita on tulossa elämääsi.

Rapu, Huhtikuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Ravuille huhtikuu ei ole kaikkein helpoimpia kuukausia, vaan ennemminkin monenlaista pähkäiltävää ja uudelleen miettimisiä on tiedossa. Jonkin velvoitteen vastaanottaminen aiheuttaa todennäköisesti enemmän mietittävää kuin alunperin luulitkaan. Ole siis tarkkaakin tarkempi mihin olet sitoutumassa ja varmistu siitä että realiteetit ovat tiedossasi. Jonkinlainen valtataistelu voi nyt olla edessäsi ja joudut tiukkaan sävyyn puolustamaan näkökantojasi. Katso kuitenkin myös itse etttet ole liian omavaltainen, vaan otyat huomioon toisten tarpeita myös. Kuun 20. päivään asti ihmissuhteissasi on tukevuutta ja avun pyytäminen otetaan huomioon. Sen jälkeen suhteesi vaativat avaramielisyyttä ja suvaitsevaisuutta erillaisuutta kohtaan ja äkkikäännäkset suhdetoiminnoissasi ovat mahdollisia.  Kuun 11. päivä sekä 18. ovat riskialttiita, jolloin kannattaa harjoittaa varovaisuutta kaikissa tekemisissään. Kuun viimeisellä viikolla voit kokea haikeutta jossain ihmissuhteessasi ja joku tilanne tuntuu jäävän lopullisesti menneisyyteen.

Leijona, Huhtikuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonat kykenevät toimimaan huhtikuussa hyvin tehokkaasti ja asioitansa edistäen. Teet realistisia siirtoja ja koet myös onnekkuutta tilanteissa. Olet innokas ja aloitteikas ja valmis menemään mukaan uusiin koitoksiin, kadottamatta kuitenkaan realiteettien tajua. Olet myös paikallaan tilanteissa, joissa kanssaihmisesi käyvät läpi elämää suurempia muutoksia ja kykenet tukemaan heitä heidän ongelmissaan. Omat ihmissuhteesi ovat järjestyksessä, joten aikaa ja energiaa sinulla on nyt riittämiin ja kykenet keskittymään tilanteisiin täydellä teholla. Voit myös innostua kehittämään itseäsi jollain aivan uudella suunnalla ja mielesi on avoin laajemmille kysymyksille. Olewt myös hyvä innostamaan muita ihmisiä ottamaan asioista selvää ja kehittämään itseään elämässä uusiin suuntiin. Tukeva kuukausi, jolloin voit riskittä tehdä valintoja ja ratkaisuja oman elämäsi tason kohottamiseksi.

Neitsyt, Huhtikuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet ovat aloittamassa huhtikuussa uuden tyyppistä elämänjaksoa. Saatat kokea sisäistä tyytymättömyyttä vallitseviin olosuhteisiin, mutta samalla koet kulkevasi kuin sumussa, tietämättä mihin outoihin satamiin olet ajautumassa. Ihmissuhteissasi koet herkästi tilanteissa kaipuuta ja haikeuden tuntemuksia. Voit myös kokea että uusia tavoitteita ja haasteita on ilmaantumassa, mutta käytännön keinot viedä asioita eteen päin ovat hukassa. Aika korostaa oman ajan uhraamista toisten hyvinvoinnin eteen ja luopumista omista mukavuustarpeista toisten hyväksi. On aika etsiä elämässä totuutta ja kauneutta, mutta keinot ovat vielä hakusessa. Tehokkuus ei ole ajanlaadun teema, vaan tilan antaminen uusille visioille ja haaveille ennemminkin. Herkän sisäisen äänen kuuleminen vaatii rauhaa ja aikaa, ilman kiireitä ja touhua. Kaukokaipuu iskee nyt herkästi, mutta aika näyttää mitkä ideat ovat käyttökelpoisia ja mitkä vain kuun kurkoittamista taivaalta.

Vaaka, Huhtikuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille huhtikuu vaatii ylimääräisiä ponnistuksia ja malttia päästä asioissa eteenpäin. Erityistä tarkkuutta vaaditaan, ettet mene mukaan mihinkään liioiteltuihin hankkeisiin, joilla on pitkäaikaiset seuraukset. Valtataistelu tilanteet vaativat suoraa  ja rehtiä asioiden puimista, sillä tilanteiden jättäminen selvittämättä vain mutkistaisi asioitasi. Voit kokea paineita auktoriteettien taholta ja kokea että sinua velvoitetaan liikaa ja kohtuuttomasti. Sinulta edellytetään nyt itsenäistä asennetta ja vastuunkantamista. Jonkin paperiasian selkiytyminen saattaa viedä myös enemmän aikaa kuin luulit. Ole tarkka ja maltillinen kaikessa ja älä anna muiden nyt kävellä ylitsesi. Pääsiäiseksi pääset kyllä jo suurimpien paineiden yli ja tilanteet rauhoittuvat. Kyseessä voi nyt kuitenkin olla suuria suunnan muutoksia ja olisi hyvä olla tietoinen valinnoista mitä nyt teet.

Skorpioni, Huhtikuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Koet nyt elämässäsi tiettyä tasapainoa ja rauhoittumista. Kohdallasi saattaakin syntyä tilanne jossa pitkään jatkunut epäselvä asia alkaa saamaan selkeitä raameja ympärilleen ja pystyt pikkuhiljaa alkaa rakentamaan pysyviä rakenteita ympärillesi. Luottamusta elämää kantaviin voimiin alkaa nyt palautua kohdallasi. Muut ympärilläsi voivat nyt vaatia apuasi omissa ongelmissaan ja koetkin pystyväsi olemaan nyt toisille tukena heidän muutospaineissaan. Kaiken kaikkiaan sosiaalisuutesi on nyt runsaslukuista ja romanttiset suhteet tyydyttäviä. Varaa siis aikaasi ihmissuhteille, sillä koet nyt yhdessä saavasi enemmän aikaiseksi kuin yksin. Aivan kuun alussa jokin taloudellinen tilanne kääntyy hyväksesi.  Pääsiäisenä olet valmis antamaan aikaasi sitä eniten tarvitsevalle ja vapunvieton suunnitelmiin voi tulla yllättäviäkin suunnan muutoksia.

Jousimies, Huhtikuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet kokevat huhtikuun virkistävänä ja tartutkin reippain ottein sinua kohtaaviin haasteisiin. Nyt on mahdollista saada paljon aikaiseksi ja näkymät ovat realistiset ja suosioilliset. Kuun ensimmäinen viikonloppu saattaa tuoda jotain turhautumista vielä tullessaan mutta loppukuun voit rauhoittua asioiden kanssa. Elämääsi on tulossa jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Mene mukaan uusiin hankkeisiin ja huomaat myöhemmin miten uudet tuulahdukset ovat mieltäsi virkistäviä. Läheisissä suhteissasi olet hieman poispäin vetäytyvällä tuulella, mutta sosiaalisuutesi kohenee pääsiäiseksi ja luvassa onkin hauskuutta ja rentouttavaa yhdessäoloa. Vappuna olet moneen suuntaan liikkellä ja viikonlopusta muodostuu erittäin aktiivinen. Ota kevät avoimin mielin vastaan ja huomaatkin herääväsi suosiollisempaan aikaan kuin monina edeltävinä vuosina samaan aikaan.

Kauris, Huhtikuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Kauriit voivat huomata huhtikuussa olevansa keskellä taistelutannerta , jolloin mikään ei tunnu edistyvän suosiolla. Älä vaadi itseltäsi nyt armotonta onnistumista, sillä asioillasi tuntuu nyt olevan sävynä, että kaikki pitää tehdä kahteen, kolmeen otteeseen edistyäkseen. Ota asia kerrallaan ja koeta varata aikaa lepoon, etteivät stressitekijät veisi liiaksi voimavarojasi. Kuun ensimmäinen, toinen ja kolmas viikko ovat vaativampia ja vetävät hermojasi kireälle. Huumoria ei ole syytä unohtaa, sillä sitä nyt tarvitaan. Koeta olla olematta liian ehdoton pyrkimyksissäsi ja vaatimuksissasi, mutta älä myöskään alistu peleihin missä joku yrittää kävellä ylitsesi. Onneksesi ihmissuhuhteissasi on nyt tukevuutta, joten ota läheistesi tuki vastaan, sillä sitä tunnut nyt tarvitsevan. Kuukausi voi tuoda tullessaan monia lopullisiakin käänteitä elämääsi, jolloin sinun saattaa olla parasta hyväksyä muutokset. Loppukuun suuret pyhät eivät ehkä suju suunitelmien mukaisesti, joten koeta olla suvaitsevainen.

Vesimies, Huhtikuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehillä on käsillä aktiivinen huhtikuu, jolloin laajennat kontaktejasi ja olet tekemisissä uteliaana moneen suuntaan. Ilmaiset itseäsi nyt hyvin ja saatat kiinnostua jostain uudesta aiheesta tai asiasta. Kykenet sulattamaan informaatiota ja tiedoitusvälineet ovat ahkerassa käytössä. Voit nyt myös esiintyä julkisesti ja jakaa omia mielipiteitäsi ja kannanottojasi hyvinkin suurisuisesti. Et välttämättä osaa nyt kuunnella toisia kovin herkällä korvalla ja tilanteet voivat myös johtaa sanallisiin yhteenottoihin. Kuun ensimmäinen ja kolmas viikko ovat varsinkin tässä suhteessa alttiita aikoja nostattamaan tämän tyyppisiä teemoja pintaan. Varo purkamasta turhautumisiasi ulos liian töykeästi, ettet loukkaisi kanssaihmisiäsi. Pura energiasi opiskeluun ja asioiden tutkimiseen, sillä uusien asioiden sulattelu sujuu nyt hyvin. Pääsiäisestä eteenpäin sosiaalisuutesi on hienovaraisempaa ja seuranpito saa ystävällisempiä sävyjä.

Kalat, Huhtikuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Huhtikuu aloittaa elämässäsi uuden, pitkähkön jakson, jolloin voit alkaa hahmottamaan elämässäsi uudenlaisia tasoja ja kokemisen laatuja. Saatat pikkuhiljaa alkaa huomaamaan elämässäsi uusien tarpeiden esiintuloa ja kaipuuta johonkin toiseuteen, jonka konkreettista muotoa on ehkä vaikea ilmaista. On aika antaa tilaa uusielle ideaaleille ja ne voivat nousta sisimmästäsi pintaan ainoastaan herkästi kuuntelemalla sisäistä ääntäsi. Aistimaailmasi voi herkistyä ja visiointi kykysi uudistua. Käytännön tasolla voit huomata olevasi tilanteessa, jossa sinulta edellytetään uhrautumis kykyä jonkin toisen tai toisten eteen. Toiset voivat kokea uuden henkisen tason löytymisen ja aineettoman maailman kiinnostuksen lisääntymisen. On ehkä aika alkaa toteuttamaan uusia puolia itsestäsi vaikka harrastamalla jotain uutta ja antamalla tilaa omalle luovalle minällesi. Pääsiäiseen asti ihmissuhteesi ja sosiaalisuutesi onnekkaasti siivittävät elämääsi ja saatat kokea romantiikassa jotain herkkää ja uutta. Tätä aikaa ei kannata tuhlata olemalla omissa oloissasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.