Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Pääsiäinen on oinaille ihmissuhteissa vilkas ja olet monien ihmisten kanssa tekemisissä. Ilmassa on ensin tarvetta pitää huolta jostakusta ja joku voi tarvita nyt neuvojasi ja huomiotasi. Pyhäpäivät antavat tilaa enemmän hauskanpidolle ja ympärilläsi on sosiaalisuutta ja uusiutuvia kasvoja. Kuun puoliväli tuo eteesi tilanteen jossa tarvitaan käytännöllisiä taitoja ja vastuunkannon kykyä. Jokin sitoutuminen johonkin uuteen projektiin voi nyt olla käsillä, joka edellyttää kärsivällisyyttä ja malttia. Kolmas viikko onkin jo vauhdikas ja pidät eri tahoihin yhteyksiä ja kontakteja moneen suuntaan on syntymässä. Innokkuutesi ja uteliaisuutesi tulevatkin nyt hyvään käyttöön ja luovia ideoita suorastaan pursuaa. Koeta loppukuussa olla tarkka sopimuksellisten asioiden kanssa ja tarkista huolella kaikki ennenkuin pistät nimiäsi papereihin. Joku voi nyt herkästi pitää joitain faktoja omina tietoinaan, katso myös että itse esität asiat hyvin suoraan ja rehellisesti.

Harka, Huhtikuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisillä positiivinen taustasävy säilyy läpi kevätkuukauden ja avaa uusia uria varsinkin toukokuussa ennen 11. päivää syntyneille härille. On aika olla aktiivinen koska saat nyt helposti positiivista palautetta ajatuksistasi, ryhtymisistäsi ja tekemisistäsi. Kuun ensimmäisellä viikolla joku kaipaa kipeästi apuasi. Katso kuitenkin tilanteissa tarkkaan ettet ylimitoita uhrauksia taloudellisesti. Kuun neljäs viikonvaihde antaa mahdollisuuksia toteuttaa ideoitasi luovasti. Herkistyneet aistisi kaipaavat estetiikan saralla uusia kokomuksia. Tee jotain luovaa ja henkisesti kohottavaa. Seuraava viikko on erittäin energinen ja koet saavasi paljon aikaiseksi. Voitkin saada tilaisuuksia viedä asioitasi eteenpäin ja oma aktiivisuutesi tuottaa tulosta. Kuun viimeinen viikonloppu korostaa jonkin asian haltuunottoa, joskin sinulta edellytetään panostusta ja tilanteen syvällistä tiedostamista.

Kaksoset, Huhtikuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten huhtikuu alkaa ihmissuhteissa varsin moninaisin muodoin. Jokin läheisesi toiminta vaatii sinulta herkästi uhrauksia ja tilanteet voivat muodostua mieltäsi hämmentäviksi. Kaikki ei suju mielesi mukaisesti ja koet helposti että sinulta vaaditaan liikaa ja suhteisiisi voi tulla outoja käänteitä. Kuun toinen viikko sensijaan on vilkkaampi tällä saralla ja koet olevasi valmis uusiin seikkailuihin. Tästä eteenpäin yhteistyö alkaa sujua ja pystyt esittämään itsestäsi parhaat puolesi ja viehätysvoimasi tuottaa hyvää vastakaikua. Kuun kolmas viikonloppu vaatii rauhallista etenemistä ja malttia.  Jokin asia tai tehtävä pitää sinua kiinni velvoitteissa aina viikonvaihteen yli. Seuraava viikko tuo taas vauhtia ja edistystä asioihisi pitkään jatkuneen jumituksen jälkeen. Jokin viesti tai yhteydenotto avaa uusia uria ja koet  että asiasi alkavat selkiytyä. Yllätykset ovat sinua miellyttäviä ja koet piristyväsi ja saavasi taas intoa tekemisiisi. Vapustasi kehkeytyy hauska ja seurallinen.

Rapu, Huhtikuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuun alussa joku ihminen - lähinnä menneisyydestä - vaatii ylimääräistä huolta ja auttamista taholtasi. Tarjoa tukevaa olkapäätä sitä tarvitsevalle sillä kykenet siihen helpostikin. Kuun puoliväli tuo asioihisi vauhdituksia ja lisää velvoitteita. Koeta katsoa mitkä asiat ovat realistisia toteutettaviksi ja mitkä taas kannattaa karsia hyödyttöminä. Tilanne vaatii kuitenkin kauaskantoisuutta ja vastuullista otetta, joten mieti järkevästi mihin sitoudut ja mihin ei kannata satsata. Kuun neljäs viikonloppu on vauhdikas ja monivivahteinen ja yllättäen voitkin tehdä jotain suunnittelematonta ja irrottautua normirutiineistasi. Innokkuutesi ja energisyytesi myötä voitkin toteuttaa jotain uutta ja luovaa. Kuun viimeisen viikon tilanne saa sinut hetken pysähtymään aloillesi ja koet ettei sinua olla kuultu. Kannattaa ryhtyä selkiyttämään asiaa saman tien ja pitää kiinni omista oikeuksistaan sekä näkökannoistaan ja huomaat tilanteen selkiytyvän hyvinkin nopeasti.

Leijona, Huhtikuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Leijonille pääsiäisen aika on vilkas ihmissuhteissa ja tilanteet muodostuvat miellyttäviksi ja hauskoiksi. Jopa yllättävät tahot ovat sinuun yhteyksissä ja piristävät mieltäsi, joten kovin tarkkoja etukäteis suunitelmia ei ehkä kannata pyhiksi lyödä lukkoon. Anna lisäaikaa johonkin taloudelliseen projektiin ja sen suunnitteluun sillä asia vaatii vielä tarkistuksia ja viimeistelyjä. Kuun neljäntenä viikonloppuna voit saada uusia ideoita johonkin asiaan jotka ovat miettimisen arvoisia. Hankkeen realistisuuteen kannattaa kyllä panostaa ylimääräistä, sillä kaikki faktat eivät heti saman tien ole ehkä hahmotettavissa. Tee laskelmia ja ole tarkka, äläkä anna mielijohteiden kuljettaa nyt liikaa. Kaiken kaikkiaan on hyvä pyytää apuja ja neuvoja niiltä ihmisiltä joiihin tiedät että voit luottaa niin selkeytät helpoimmin tilanteita. Vappuaaton vietät hauskassa ja mieltäsi piristävässä seurassa.

Neitsyt, Huhtikuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden on hyvä hoitaa kaikki yhteistyötä vaativat asiat heti huhtikuun alku päivinä, sillä pääsiäinen tuo tullessaan herkästi mutkia matkaan ja suunnitelmien muutoksia. Jokin tilanne on vaarassa riistäytyä käsistä jos olet kovin ehdoton ja tarkka suunnitelmistasi. Voit joutua uhraamaan omaa aikaasi jonkun toisen hyväksi ja näin luopua omista tarkoitusperistäsi. Koeta säilyttää malttisi ja vältä riitaisuutta. Kuun puolessa välissä jokin ajamasi asia alkaa vauhdittua ja saat taas ryhtiä ja toiminnallisuuttasi takaisin. Tilanteet tasaantuvat ja edistystä on näköpiirissä pitkään jatkuneen jumituksen jälkeen. Joskin tilanne on saattanut vaatia tarkistuksia ja parannuksia niin nyt alat pikkuhiljaa huomaamaan vaivannäkösi kannattaneen. Kuun neljäs viikko antaa luvan jo löysempään aikataulutukseen ja voit hengähtää hyvällä omallatunnolla. Kuun lopulla on syytä ottaa tarkkanäköinen ja syntyjä syviä pohtiva asenne ja voitkin löytää uuden näkökannan asioihisi.

Vaaka, Huhtikuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Pääsiäisenä vaa´at pääsevät käyttämään sovittelutaitojaan ihmisten välisissä ristiriidoissa ja ongelmissa. Uhraa hieman omaa aikaasi apua tarvitsevalle, sillä kykenet nyt sillanrakentajan roolissa hälventämään toisen pettymyksiä tai pahaa oloa.  Hauskuuttakin pyhiisi kyllä mahtuu ja miellyttävää seuranpitoa tarjoutuu hyvinkin yllättäen ja suunnittelematta. Kuun puoliväli vaatiikin sitten tilanteissa kärsivällisyyttä ja maltillisuutta. Jokin tilanne edellyttää vastuullista ja kärsivällistä otetta. Koeta pitää jalat maassa ja olla käytännöllinen. Neljäs viikonvaihde tuo taas yllättäviä tilanteita ja vaatii sinulta uudelleen arviointia ja joustavuutta. Ole tarkka sopimuksellisissa asioissa ja tarkista yksityiskohdat ennenkuin sitoudut mihinkään, sillä huolimattomuus voi tuoda jo seuraavalla viikolla ikäviäkin seuraamuksia.  Älä luota ihan kaikkeen ensi kuulemalta, sillä jokin asia on voinut jäädä pimentoon.

Skorpioni, Huhtikuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Raha-asiat vaativat alkukuusta ylimääräistä huomiotasi, sillä vaarana on että joku tai jokin taho huolimattomuuttaan aiheuttaa myös hallaa omalle tilanteellesi. Nyt ei kannata jäädä odottamaan tilanteen itsestään selkiytymistä vaan ennemminkin ripeät otteet ja tarttuminen asiaan edistää nopeimmin tilannettasi. Huhtikuun loppu soljuu kohdallasi tasaisemmin, vaikkakin ympäristössäsi riittää muutoksia ja läheisilläsi ongelmia. Sinun roolisi on olla tasapainottavana tekijänä ja ojentaa auttava kätesi. Kuun puolessa välissä kannattaa hoitaa kaikki omaan hyvinvointiisi liittyvät asiat päiväjärjestykseen ja välttää turhaa stressiä. Fyysiset tai sielulliset kipupisteet ehkä vaativat huomiotasi ja päivitystä. Älä lykkää asioiden hoitamisia niin pääset helpommalla. Kuun neljäs viikonloppu merkannee jonkun toisen asioista huolehtimista. Voit kuulla yllättävistä käänteistä jollakin läheiselläsi ja tilanne saa sinutkin mietteliääksi.

Jousimies, Huhtikuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten pääsiäisaika tuo ihmissuhteiden ongelmakohdat esiin. Jotain käänteen tekevää on ilmassa jonkun läheisesi kautta. Tilanne saattaa ärsyttää sinua koska koet herkästi että joku ei nyt hoida sovitulla tavalla omaa osuuttaan syntyneessä tilanteessa. Koeta käyttää empatian kykyäsi ja ymmärtää toisten heikkouksia. Joku voi nyt osallistua asioihin hullumaisesti, katso ettet se ole sinä itse. Viimeinen pyhä päivä tarjoaakin sitten jo hulluttelua ja hauskuutta virkistässä hengessä hyvässä seurassa. Kuun puoliväli vaatii vastuullista otetta, mutta tulosta on kyllä syntymässä panostamisen myötä. Loppukuusta kuulemasi yllättävä viesti tai uutinen on kohdallasi piristävä , vaikkakin tilanteita ja olosuhteita muuttava. Ole avoin ja rohkea muuttamaan näkökantaasi ja asennettasi, niin huomaat myöhemmin päätyväsi oikeaan ratkaisuun. Vappuna ympärilläsi liikkuu monenmoista seurakuntaa.

Kauris, Huhtikuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla huhtikuu vaatii työasioihin paneutumista ja ylimääräistä satsausta aina puoleen kuuhun asti. Pitkäjänteisyydellä ja sitkeydellä viet nyt tilannettasi eteenpäin. Ennen pääsiästä kokemasi asia on positiivinen, joskin se voi myös tuoda uusia käänteitä pyhien viettoon. Ole tilanteessa avoin ja joustava ja anna tarvittava apusi jotta asiat selkiytyisivät helpoimmin. Anna tilaa myös luovuudelle ja koeta jotain uutta ratkaisumallia. Loppukuusta kuulemasi asia tai saamasi yhteydenotto vaatii sinulta myös tilanteen tarkistamista. Yllättävä käänne saa sinut mietteliääksi, mutta saat siihen jo selkeyttä ennen kuun loppua. Jokin tärkeä päätös tai ratkaisu voi liittyä asiaan, jonka vaikutus ulottuu pidemmälle tulevaisuuteen. Ole tietoinen päätöksistäsi ja niiden seuraamuksista. Pidä myös huoli siitä ettet ole liian päällepainava tai vaativa, mutta katso myös että kukaan muu ei yritä hyötyä tilanteesta kustannuksellasi.

Vesimies, Huhtikuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet saavat edetä huhtikuussa tasaiseen tahtiin ilman suuremmitta kömmähdyksiä tai vaativia muutospaineita. Ensimmäinen viikko suosii viestintää ja jokin jumittunut taloudellinen tilanne voi saada vauhditusta. Pääsiäisenä ihmissuhteesi vilkastuvat ja monenmoista tapaamista on tiedossa. Joku läheisesi voi kylläkin saada inspiraatioita tehdä suunnitelmissa muutoksia mutta joustavuutesi ja sopeutuvuutesi myötä pystyt asennoitumaan muuttuviin tilanteisiin. Luvassa on myös virkistävää hauskuutta ja seuranpitoa. Kuun neljäs viikonloppu innostaa sinua kokeilemaan jotain uutta ja suunnittelematonta. Retki tai matka yllättäen voi tulla kysymykseen. Kuun viimeinen sunnuntai voi tuoda jonkin työtä ja ryhtymistä vaativan tilanteen eteesi. Kaikki ei ehkä suju helpolla mutta yritteliäisyys palkitaan ja panostuksestasi on hyötyä. Vappuaattosi kulunee rauhallisissa ympyröissä lähipiirin seurassa.

Kalat, Huhtikuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille huhtikuu tuo vihdoin edistystä ja helpotusta pitkään junnanneisiin tilanteisiin. Kuun ensimmäinen viikko edistää asioitasi suhteessa viestintään ja paperiasioittesi hoitamiseen. Jokin tilanne päätyy eduksesi. Ihmissuhteissasi vallitsee hieman sekasortoinen tilanne ja luottamus kysymykset joutuvat vaakalaudalle. Koeta pitää huoli siitä että itse pidät sovituista asioista kiinni. Toisaalta joku toinen voi olla puolestaan huolimaton yhteisissä asioissa ja voit kokea pettymystä suhdetoiminnoissa. Puolesta kuusta joku sinua pitkään ärsyttänyt tehtävä tai työ voi saada käänteen ja aiheuttaa tilanteen uudelleen arviointia. Kuun viimeinen viikko antaa jo merkkejä edistymisestä ja koet saavasi asiaa enemmän haltuusi. Vappuna ympärilläsi liikkuu paljon ihmisiä ja erillaisia tapahtumia on runsaati tarjolla. Koet kuitenkin viihtyväsi paremmin läheistesi seurassa hieman sivussa hälinästä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.