Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Oinaat saavat huhtikuussa tilaisuuksia toteuttaa päämääriään ja tavoitteitaan vauhdikkaasti. Oma aloitteellisuutesi ja ryhtymisesi on aktiivista ja ulospäin suuntautuvaa. Kuun ensimmäinen viikko on erittäin tapahtumarikas ja ihmissuhteesi ovat aktiivisia. Pystyt myös omalla viehätysvoimallasi tekemään vaikutuksen ja herättämään uteliaisuutta myös vastakkaisessa sukupuolessa. Kuun kolmas viikko tuo tilanteisiin uusiutumisia ja kiireitä. Jokin uusi projekti voi nyt olla aluillaan ja antaa tilaa uudenlaiseen toimintaan. Ole tarkka kuitenkin siitä miten ilmaiset itseäsi ja miten sovit asioista, sillä oma innokkuutesi voi jättää varjoon toisten näkökannat. Voit keksiä jotain uutta ja ideointisi on rikasta ja uusia näkökantoja tuottavaa. Kuun viimeinen viikko antaa tilaa asioiden toteuttamisille ja sinulle näytetään vihreää valoa. Elämässäsi on nyt raikkaita uusia tuulahduksia ja ssat tilaisuuksia uudenlaiseen tapaan nähdä ja tehdä asioita.

Harka, Huhtikuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Härille huhtikuun alku alkaa tasaisissa olosuhteissa ja voit kokea tarvetta rauhoittumiseen ja ennemminkin vetäytymistä miettimään menneitä asioita kuin ryhtymistä uusiin asioihin. Jonkin asteinen taustalla olo voi nyt tuntua hyvältä ja tilanteiden peilaaminen menneisyyteen voi olla päälimmäisenä. Kuun kolmas viikko hereistää sinut taas tapahtumien keskelle ja moni asia edellyttää järkeistämistä ja ajankohtaistamista. Tilanteet vaativat kärsivällisyyttä ja järjestelmällistä suunittelua. Voit kokea että tekemisissäsi on aina otettava rajoitukset ja säädökset huomioon ja tekemisesi on ulkoa päin säädeltyä. Kantamalla vastuuta ja etenemällä kärsivällisesti on nyt kuitenki mahdollisuus saada käytännössä paljon aikaiseksi. Kuun viimeiset kymmenen päivää ovatkin tehokkaita ja monia asioita lukkoonlyöviä. Kaikkeen edellytetään kuitenkin omaa panostasi ja vastuuntuntoisuutta. Olet kuitenkin energinen ja ihmissuhteissasi on hyvä yhteistyön henki.

Kaksoset, Huhtikuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Huhtikuun alku on kaksosille suosiollinen ja antaa asioihisi vauhdikkuutta ja onnistumisen kokemuksia. Ole itse aktiivinen ja utelias uusille asioille ja huomaat myöhemmin miten merkityksellisenä tilanteet kehittyvät. Kuun ensimmäinen viikonvaihde on ihmissuhteissasi tilannetta eteenpäin vievä ja luvassa on nautinnollisuutta ja hauskuutta. Ryhdy ja tee asioita yhdessä muiden kanssa, sillä kaikenlainen yhteistyö on helppoa.  Kuun kolmas viikko on merkityksellinen ja uusia uria avaava myös. Jokin inspiroiva mahdollisuus herättää uteliaisuuttasi tai kuulemasi asia avaa uutta tietä. Keskustele, kommunikoi ja liiku niin huomaat miten saat uusia virikkeitä. Tee jotain uutta ja ennenkokematonta, jotain sellaista mitä et välttämättä ole etukäteen tarkkaan suunitellut. Viimeinen viikko on edelleen erittäin kannustava ja tilanteet pitävät sinua hyvässä vireessä. Sopimukselliset asiat ja kaupankäyntiin liittyvät tilanteet ovat myös nyt positiivisessa nosteessa.

 

Rapu, Huhtikuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Rapujen huhtikuun alku on paineinen ja kiireinen, jolloin monet asiat edellyttävät tietoisia päätöksiä ja ratkaisuja. Voit kokea aikasi rajoitetuksi ja selvitettäviä asioita painaa päälle. Joku läheisesi voi sinusta käyttäytyä ärsyttävästi ja tilanteet kärjistyvät herkästi. Peruuttamattomia muutoksia voi nyt tapahtua elämässäsi tai ympäristössäsi ja sinulta edellytetään kykyä katsoa tilanteita uudesta näkökulmasta. Keskustele ja ota selvää asioista, sillä mielesi on kuitenkin avoin ja voit saada tilanteesta parempaa selkoa vuorovaikutussuhteissa muiden kanssa. Kuun viimeinen viikko rauhoittaa jo tunnelmia ja saat tilaisuuksia rauhoittavimpiin tunnelmiin. Energisyytesi palautuu ja koet pystyväsi olemaan avuksi toisille heidän omissa ongelmissaan. Kuun viimeiset päivät ovat kiireisiä mutta saat tehokkaasti nyt asioita tehdyksi. Jokin pitkään sinua vaivannut asia tulee päätökseensä ja tilanteet selkiytyvät.

Leijona, Huhtikuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Huhtikuun alku antaa leijonille mahdollisuuksia edistää hankkeita ja tilanteet ovat suotuisia. Oma yritteliäisyys palkitaan ja koet velvoitteet helppoina ja kantavina. Ihmissuhteissasi on nyt positiivinen henki ja voit luottaa yhteistyöhön niin sosiaalisesti kuin henkilökohtaisemmallakin tasolla. Kuun ensimmäinen viikonvaihde erityisesti korostaa suhteittesi positiivisuutta. Kuun kolmas viikko muodostuu vauhdikkaksi ja olet monessa aktiivisesti mukana. Jokin yllättävä yhteydenotto piristää mieltäsi ja voit kiinostua jostain uudesta asiasta. Kuun viimeinen viikko on paineisempi ja joudut keskittämään energiasi, jotta saisit velvoitteet suoritettua. Jokin vastuuta edellyttävä tilanne vaatii ylimääräisten asioiden karsimista elämässäsi ja sinun onkin nyt hyvä keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, jotta välttyisit stressiltä. Nyt on hyvä aika etsiä tietoa ja keskustella asioista muiden kanssa, sillä mielesi on avoin ja pohdiskelu tuottaa tuloksia.

Neitsyt, Huhtikuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden kevätkuukausi muodostuu suhteellisen tasapainoiseksi ja harmooniseksi ja saat rauhassa toteuttaa suunitelmiasi. Kuun alku tuo yhteiset raha-asiat esille ja niiden hoitamisen. Asiat edistyvät vauhdikkaasti, edellyttäen monia yhteydenottoja ja keskusteluja. Kuun kolmas viikonvaihde suosii ihmissuhteita, joskin sävynä on toisesta huolehtiminen ja yhteisten asioiden hoitaminen. Energiatasosi on nousussa ja koet jaksavasi helpostikin työstää asioita. Sopimuksellisissa asioissa on kuitenkin syytä olla tarkkana siitä että molemmat osapuolet ymmärtävät tilanteet samalla tavalla. Väärinkäsityksiä voi sattua nyt herkästi, joten älä anna mielikuvituksen edustaa todellisuutta. Tarkista kaikki yksityiskohdat huolella, jotta välttyisit sekaannuksien selvittämisiltä myöhemmin. Kuun viimeiset päivät ovat tuotteliaita ja nyt on mahdollisuus saada käytännössä paljon aikaiseksi hyvällä organisoinnilla ja etukäteissuunittelulla.

Vaaka, Huhtikuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen huhtikuu on sävyltään painottunut ihmissuhteisiin ja muiden kanssa tehtäviin yhteistyöhön. Kuun ensimmäinen viikko on aktiivinen näissä suhteissa ja tilanteet vauhdittavat elämääsi. Viikonlopulla romantiikkaa voi olla kuvassa mukana ja  voit nauttia saamastasi huomiosta. Kolmannen viikon yllättävät tapahtumat sensijaan voivat saada sinut hieman hämilleen ja kuulemasi asia tai saamasi viesti voi olla radikaali luonteeltaan. Koeta suhtautua tilanteeseen tiedostavasti ja mene asioissa pintaa syvemmälle. Kaikki ei välttämättä ole helposti nyt avointa mutta syvällinen läpikäynti ja keskustelut auttavat. Koeta ajatella asiasta uudella tavalla ja asenteella ja ole utelias. Jokin uusi asia edellyttää uutta tapaa ajatella ja pohtia ja rohkeus palkitaan. Kuun viimeinen viikko rauhoittaa mielesi ja selkiyttää asioita. Loppukuu antaa aihetta miettiä taloudellista asemaasi ja näissä asioissa on nyt hyvä olla tarkkana, etkä voi nyt sinisilmäisesti luottaa tilanteen etenemiseen.

Skorpioni, Huhtikuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuun alun tasaisuus ja rauhoittavat elementit antavat hengähdystaukoa velvoitteiden keskellä. Jokin asia edellyttää viimeistelyä ja parantamisia ja jos asia liittyy omaan terveyteesi niin pystyt nyt tehokkaasti toimimalla tuoda elämääsi lisää hyvinvointia. Ole itse aktiivinen niin saat paljon korjattua asioita. Kuun viimeiset päivät edellyttävätkin sitten vastuuntuntoista otetta ja kurinalaisuutta kaikessa mitä teet. Koeta pysyä aikataulussa ja järjestä tehokkaasti kaikki sovitut asiat. Nyt ei ole varaa hötkyilyyn vaan kaikki tilanteet tuntuvat vaativan tehokasta työstämistä ja kärsivällisyyttä. Jokin keskeneräinen projekti tuntuu vievän aikasi ja asioita on saatava päätökseen. Karsi ylimääräiset asiat elämästäsi ja keskity olennaiseen. Se edellyttää asioiden arvottamista niiden oikeisiin mittasuhteisiin ja tärkeysjärjestyksen löytymistä. Koeta olla pitkäjänteinen ja tee asiat niin että niillä on merkitystä pitkälle tulevaisuuteesi.

Jousimies, Huhtikuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuun ensimmäinen puolisko on jousimiehille ihmissuhteissa positiivista kehitystä lupaavaa. Tee yhteistyötä muiden kanssa niin huomaat miten saat enemmän aikaiseksi kuin yksin tehdessä. Kuun ensimmäinen viikonvaihde on erityisen vauhdikas ja hauskuutta lupaava ja voit nauttia yhteisistä tekemisistä. Kuun kolmannen viikon matkat ja yhteydenpidot virkistävät mieltäsi ja voit kokea jotain aivan uutta ja inspiroivaa. Oma aktiivisuutesi tuottaa tulosta ja velvoitteiden kanssa saat paljon aikaiseksi rasittamatta kuitenkaan itseäsi liikaa. Ole siis utelias uusille asioille ja keskustele ja ideoi avoimesti. Kuun viimeinen viikko on suosiollinen myös uusille kontakteille, sopimuksille ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Toisaalta kuun lopulla sinulta edellytetään kykyä empatiaan ja omasta uhraamista toisten hyvinvoinnin eteen. Jokin asia ei ehkä kehkeydy toivomallasi tavalla, mutta onkin aika ajatella yhteistä hyvää ja pienesti luopua omastaan.

Kauris, Huhtikuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Huhtikuu on kaurismerkkisille kiireinen ja ryhtymiset edellyttävät uudelleen pohtimista ja järjestelyjä. Kuun ensimmäinen viikonvaihde voi vaatia tietoista asennetta ihmissuhteissasi ja kulmia ja särmiä on hiottava jotta yhteistyö pelaisi. Aikatauluta asioitasi tehokkaasti ja karsi jotain turhaa pois jottet polttaisi kynttilääsi molemmista päistä yhtäaikaa. Kuun kolmas viikonloppu palauttaa sopuisutta suhdekuvioihisi jos vain olet valmis luopumaan jostain omasta asenteestasi tai pyrkimyksestäsi. Tällöin joustavuus  ja kyky ajatella asiaa uusiksi on hyväksi ja jokin kuulemasi asia voi avata uusia näkökulmia. Kuun viimeinen viikko palauttaa energisyytesi ja pystyt edistämään tilanteita pehmeämmin. Viimeisinä päivinä oma yritteliäisyytesi palkitaan ja koet saavasi paljon tilanteita ratkaistuksi. Asiat asettuvat aloilleen järkevästi mutta omalla panostuksellasi ja vastuuta kantaen.

Vesimies, Huhtikuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Huhtikuu alkaa vesimiehillä hereisesti ja aktiivisesti. Tilanteet kehittyvät asioitasi vauhdittavasti ja olet energinen. Kuun ensimmäinen viikko on onnekas ja pystyt nyt toimittamaan kevyesti käsillä olevat tehtävät. Viikonloppu on ihmissuhteissasi erittäin tukeva ja yhdessä tekeminen tuottaa nautintoa. Kuun kolmas viikko antaa myös vauhtia tilanteisiin ja sopeudut helposti olosuhteisiin. Viikonlopulla joku voi tarvita huolenpitoasi joten uhraa omaa aikaasi toisen eteen. Jokin uteliaisuuttasi herättävä asia voi yllättäen ilmaantua näköpiiriisi ja oma idearikkautesi tulee hyvään käyttöön. Keskustele ja jaa ideoita muiden kanssa, sillä jotain uutta voi nyt olla syntymässä. Kuun viimeinen viikko edellyttääkin sitten ryhtymistä sanoista tekoihin ja vastuu asioista tuntuu jäävän itsellesi. Ole kärsivällinen ja tee asioita käytännössä pitkän päälle suunitellen. Käsillä olevat tehtävät voivat vaatia useita yrityksiä onnistuakseen, mutta lopputulos voi olla hyvinkin realistinen ja tyydyttävä.

Kalat, Huhtikuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Kalojen huhtikuun alku, aina puoleenkuuhun asti, tuo tilaisuuksia laajentaa verkostoja ja yhteyksiä uusiin suuntiin. Yhteydenpidot erillaisiin tahoihin tuottavat nyt tulosta ja koet vuorovaikutus suhteet antoisina. Panosta aikaasi keskusteluihin ja ylläpidä aktiivisesti kontakteja. Kuun kolmas viikko on hyvää aikaa läheisempien ihmissuhteiden panostamiseen ja herkemmät tunnelmat nousevat etualalle. Loppukuu on hyvää aikaa luovuudelle ja voitkin tällöin saada kimmokkeita tehdä jotain kokeilevaa ja uutta. Anna tilaa sisäiselle inspiraatiolle ja kuuntele herkällä korvalla mielenmaisemiasi. Jokin yhteishyvällisyyttä koskeva tilaisuus voi myös  tuoda elämääsi uutta sisältöä ja antaa uutta suuntaa toiminnallesi. Kuun viimeisinä päivinä on mahdollisuus saada paljon aikaiseksi käytännön tasolla mutta tilanteet edellyttävät omaa panostasi ja vastuuntuntoista otetta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.