Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Oinaat ovat huhtikuussa hyvin aloitteikkaita ja valmiita uusiin koitoksiin. Kuun alku jo tuo yllättäviä uusia tilanteita ja olosuhteisiin muutoksia. Olet utelias kokeilemaan jotain uutta ja ennenkokematonta. Nyt tarvitaan kuitenkin erityistä tarkkuutta, jotta huomioisit kaikki asianhaarat mitkä liittyvät tilanteeseen. Koeta olla olematta liian optimistinen ja muista ottaa huomioon muut asianomaiset. Kolmannella viikolla verkostoidut vilkkaasti ja uusia vuorovaikutussuhteita on syntymässä. Ota selvää ja jaa asioitasi ja ideoitasi muiden kanssa. Kuun neljäs viikko tuokin sitten puutteet ja huomioimatta jääneet asiat, jos sellaisia on päässyt syntymään. Joku läheisesi ei ole aivan samoilla linjoilla uusista ratkaisuistasi ja ilmoittaa kantansa selkeästi. Koeta välttää ristiriitoja olemalla diplomaattinen ja ottaa toisen näkökannat huomioon. Vältä menemästä mukaan peleihin ja valtataisteluihin ja koeta sensijaan olla mahdollisimman diplomaattinen. Jonkin tärkeän asian ratkeaminen voi venyä aina kesäkuuhun asti, joten vältä hoppuilua.

Harka, Huhtikuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuun alkupäivät nostavat härille esiin ja tehtäväksi jonkin tärkeän asian joka vaatii harkintaa ja vastuullisuutta. Ole tarkka pikkuasioidenkin suhteen ja tarkista kaikki yksityiskohdat tarkoin. Kuun toinen viikko antaa tilaa ihmissuhteissasi jo sopusoinnulle ja kykyyn tehdä yhteistyötä vaativan ajanjakson jälkeen. Toinen viikonloppu onkin hyvä aika antaa tilaa yhteisyydelle ja hempeydelle. Kolmannella viikolla on hyvä varautua muutoksiin ja menneiden asioiden ja tilanteiden hautaamiselle. Jokin voi nyt elämässäsi jäädä menneisyyteen ja vaatii sinulta uudenlaista näkökantaa ja asennetta. Kolmas viikonvaihde suosii jälleen suhdetoimintaasi ja uusia kontakteja on syntymässä. Jos erimielisyyksiä on menneisyydessä päässyt syntymään niin nyt on hyvä aika kuoroa katkenneita langanpäitä takaisin yhteen. Kuun viimeinen viikonloppu suosii luovuutta ja uusia ideoita. Käytä aika hyväksesi ja kuuntele itseäsi ja sisäistä ääntäsi. Jotain uutta voi nyt pulputa sisimmästäsi jos vain annat tilaa pysähtymiselle.

Kaksoset, Huhtikuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Huhtikuu alkaa kaksosilla kiireisillä aikatauluilla ja uusien tilanteiden siivityksillä. Olet innokkaasti mukana kaikessa ja kiireen keskellä, kuun ensimmäisellä viikolla, jokin unohdus tai väärinkäsitys vaatii selkiyttämistä ja päivittämistä. Toisena viikonloppuna ihmissuhteissa voi tapahtua sekaannuksia ja lentoon lähteviä tilanteita voi syntyä. Koeta olla realistinen ja ota selvää asioiden taustoista ennenkuin luot todellisuudesta kuvaa itsellesi. Kyseessä voi olla väärinymmärrys tai äärimmilleen vietynä suoranainen pimitys ja hyväksikäyttö. Jos joku lupaa tällöin sinulle sata hyvää ja tuhat kaunista, niin epäilyksille on syytä antaa huomiota. Kolmannella viikolla yhteydenpidot, keskustelut ja verkostoitumiset onnistuvat ja tuovat piristystä arkeesi. Jokin mielenkiintoinen asia voi innostaa mieltäsi ja tutkimushaluasi. Viikonlopulla ihmissuhteesi ovat taas pinnassa ja läheistesi piirissä sattuu ja tapahtuu. Loppukuu on tasaisempaa aikaa ja saat rauhoittua toimittamaan omia asioitasi suunitelmallisesti.

Rapu, Huhtikuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuu tuo rapujen elämään muuttuvia olosuhteita ja kiireitä niiden keskellä. Jotain uutta pitää rakentaa ja kokeilla varsinkin työelämän kuvioissa. Nyt on hyvä aikatauluttaa tekemisensä tehokkaasti ja tauottaa tehtävät järkevästi, jotta et kuluttaisi itseäsi loppuun. Onneksesi kuvassa on mukana laajentumishankkeita, jotka vakauttavat loppujenlopuksi asemaasi. Kaikkein suurimmat, koko elämän kenttää koskevat muutokset ovat heinäkuun alkupuolella syntyneillä ravuilla. Jotain voi nyt jäädä kertarytinällä elämästäsi menneisyyteen, uusien tuulien astuessa kuvaan mukaan.Kaikilla ravuilla jo kuun ensimmäinen viikko starttaa vauhdikkaasti. Kuun toinen viikonloppu lupaa rauhaa ja lepohetkeä ja korostaa luovuuttasi. Kolmannella viikolla sopimus asiat ja neuvottelut vievät aikaasi ja säätämistä riittää moneen suuntaan. Kuun neljännellä viikolla esiintyy korjausliikkeitä ja tarkistamisia ja voit varautua suunitelmien muutoksiin. Kuun loppu kuitenkin rauhoittaa mieltäsi jonkin onnistumisen ja saamasi hyvän palautteen myötä.

Leijona, Huhtikuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Leijonat tarkastelevat ja harkitsevat toiminta mahdollisuuksiaan tarkoin huhtikuussa. Ryhtymishalua tehdä tai aloittaa jotain uutta on ilmassa mutta asian eteneminen ja toimeen ryhtyminen edellyttää olosuhteiden ja realiteettien selkiytymisiä vielä. Järkevyys ja harkitsevuus on nyt etualalla ja näinollen vältytkin riskeiltä tehdä jotain huolimattomasti. Huhtikuun alku sysää sinua jo eteenpäin uuden idean tai suunitelman myötä ja kiinnostus asioita kohtaan kasvaa. Kuun kolmas viikko lupaa edistystä niin sopimusasioissa kuin neuvotteluissakin. Liiku, ota selkoa asioista ja keskustele ahkerasti ideoistasi muiden kanssa. Kuun viimeinen viikonloppu ja viimeiset päivät varoittavat liiallisesta riskinotosta. Katso että ymmärrät tarkoin mitä joku sinulle kertoo ja lupaa, jotta välttyisit väärinkäsityksiltä. Pidä juoksevat asiat ajantasalla ja vältä unohtelua ja huolimattomuutta. Nyt on syytä lykätä käsillä olevien asioiden päättämisiä tuonnemmaksi jotta saisit realistisemman kuvan tilanteesta.

Neitsyt, Huhtikuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteet ja yhteistyö muiden kanssa nousee neitsyille erityisesti esiin huhtikuun tapahtumissa. Ensimmäisellä viikolla vaaditaan keskustelua ja neuvottelutaitoja jonkin tilanteen ratkaisemiseksi. Ota asioita esille ja esitä diplomaattisesti mutta selkeäsanaisesti näkökantojasi. Kuun toinen viikonvaihde on riskialtis suhdetoiminnoissasi. Jotain hyvin epärealistista voi nyt sattua ja hämmentää sinua. Koeta olla realistinen ja vältä liiallista hyväuskoisuutta rakkausasioissa. Voit myös löytää tällöin itsesi tilanteesta , jossa joku tarvitsee apuasi ja tukeasi omissa ongelmissaan. Mutta jos joku lupaa sinulle liikoja niin hälytyskellojen on syytä soida ja tarkistaa taustat ja faktat. Kolmas viikko onkin jo hedelmällisempi ja yhteistyö muiden kanssa on helpompaa. Neljäs viikonloppu pistää sinut maanpinnalle ja jos olet ollut liian epärealistinen jonkun suhteen, niin nyt huomaat, mikä on suhteesi todellinen laita. Talous- ja raha-asiat ovat myös huomion arvoisia tässä kuussa ja yllättäviä mutta rakentavia muutoksia on edessäsi. Varsinkin kuun ensimmäinen puolisko korostaa näitä teemoja.

Vaaka, Huhtikuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmisille huhtikuu nostaa pintaan ihmissuhteet ja niissä tapahtuvat muutokset. Mutta on kuitenkin hyvä varautua siihen, että ennenkuin saat tilanteesta selkeämpää kuvaa, niin aikaa voi kulua aina keskikesään asti tilanteen tasaantumiseksi. Oma aloitteelisuus on toisinaan aktiivista, toisinaan turhauttavaa ja maltillisuutta vaativaa. Jo kuun ensimmäiset päivät antavat viitteitä siitä mitä ongelmakohtia on nousemassa esiin. Joku läheisesi voi nyt käyttäytyä tavalla joka yllättää ja tuo jotain epätavanomaista kuvaan mukaan. Tilanne voi olla käsitystäsi muuttavaa ja uusia puolia asioista esiin tuova. Jokin tilanne voi keikahtaa suunittelemattomasti ja saada sinut uuteen asemaan. Jotain voi tässä kuussa peruuttamattomasti muuttua suhteessasi johonkin ihmiseen. Ilmenemis muotoja voivat olla niin pakottavuus kuin peruuttamattomuuskin ja jokin suhdekuvio voi totalitäärisesti muuttua. Älä suostu menemään mukaan valtataistelupeleihin vaan koeta olla osaltasi mahdollisimman suora ja rehellinen.

Skorpioni, Huhtikuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille tärkeät neuvottelut ja juoksevien asioiden hoito osuu jo huhtikuun alkupäiville. Sopimukset ja keskustelut edellyttävät nyt sinulta tarkkuutta ja vastuuntuntoa. Hoida oma osuutesi velvollisuudentuntoisesti niin voit saada tehokkaan lopputuloksen aikaiseksi. Kuun toinen viikonloppu nostattaa esiin henkiset tai luovat elementit. Jokin uusi innoitus tai herääminen voi nyt tapahtua ja tuoda elämääsi uusia visioita kohti tulevaisuutta. Kolmas viikonvaihde painottaa suhdetoimintaasi ja ihmissuhteissasi voi tapahtua merkittävää edistystä. Sävynä on uudistus ja yllätyksellisyys, joten on syytä olla avoin ja rohkea tilanteissa. Loppukuu tuo herkästi vastuun lisääntymistä suhteisiisi ja tilanteisiin on syytä varautua järkevästi ja ehkäpä omaa aikaasi uhraten. Kuun viimeiset päivät ovat tehokkaita ja tuotteliaita ja kykysi ajatella ja järjestää juoksevia asioitasi tulee hyvään käyttöön. Nyt on aika tehdä ratkaisuja, sillä uudet mahdollisuudet ovat avautumassa eteesi.

Jousimies, Huhtikuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille huhtikuun alku tuo tullessaan vakavan sävyistä ajateltava. Jokin tieto, viesti tai yhteydenotto edellyttää nyt tarttumista toimeen ja tilanteen selkiyttämistä. Ole tarkka ja selvitä tilanteen faktat ja keskustele asioista suoraan ja syvääluotaavasti. Kuun toisella viikonlopulla jokin luottamussuhde voi tuottaa pettymyksiä ja hämmennystä. Onko kaikki nyt aivan luottamisen ja vaivannäön arvoista? Joku voi myös tarvita kipeästi tukeasi ja apuasi mutta selvitä realistisesti tilanteen todenperäisyys. Jos sinulle nyt luvataan suuria, niin olisi hyvä tarkistaa tilanteen perusteita ja faktoja. Kuun puolivälissä kuulemasi asia tai saamasi yhteydenotto on piristävä ja selkeyttävä, joskin tilanteita muuttava. Seuraava viikonvaihde tuo ihmissuhteesi taas esiin ja muutoksia niissä on nyt ilmassa. Jotain voi nyt jäädä elämässäsi menneisyyteen ja tunteesi heilahtelevat laidasta laitaan. Loppukuu tuo tullessaan tilanteiden rauhoittumisia ja elämäsi alkaa tasaantua jonkin asian suhteen uusiin uomiin.

Kauris, Huhtikuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kauriille kevät tuo elämään muutoksia ja huhtikuu tuo erityisesti ilmoille asiat, jotka saavat elämääsi uutta suuntaa. Tilanteisiin mahtuu kuitenkin vielä kesäkuun alkuun asti kestäviä säätämisiä ja tilanteiden hiomisia. Voit kokea voimakasta tarvetta päästä nyt asioissa pintaa syvemmälle ja hyvä olisikin jos pystyisit hiljentymään kaiken keskellä miettimään syvimpiä motiivejasi. Mutta äkkinäiset käänteet ja muuttuvat tilanteet pitävät sinua koko kuun otteessaan ja erityistä huomiota onkin syytä kiinnittää siihen että levottomuudeltasi huolimatta saat tarpeeksi aikaa lepoon ja harkintaan. Pidä huoli siitä että asiat mihin menet mukaan ovat aidosti sinulle merkityksellisiä ja koeta välttää valtataisteluita ja manipulaatioita. Työkenttäsi on erityisessä keskiössä ja tarve alkaa toteuttamaan itseäsi tehtävissäsi on suorastaan pakottavaa. Kohtalolla on nyt hyvinkin sormensa pelissä mukana, joten tarvitaan herkkää vaistoa eritellä aidot asiat erilleen elämän turhuuksista.

Vesimies, Huhtikuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet pääsevät huhtikuussa leppeämmille tunnelmille rankahkon lopputalven jälkeen. Jotkut asiat asettuvat toviksi uomiinsa mutta ei ole syytä jättää huomioimatta että kaikki ei ole vielä selkiytynyt ja lisätoimenpiteita tarvitaan tuonnempana. Alkukuukausi tarjoaa jotain taloudellista helpotusta, mutta katso että kaikki on realistisella pohjalla. Nyt ei ole syytä tuudittautua tilanteen hetkelliseen helpottumiseen, vaan on syytä miettiä asiaa tarkemmin ja järkevästi asennoituen. Kuun puolivälissä saamasi yhteydenotot ovat uusia ideoita herättäviä ja uteliasuutesi herää. Mieti asioita uudella tavalla ja tutki rohkeasti vaihtoehtoja. Kuun loppu voi tuoda pintaan raha-asioitasi ja niiden realistisemman luonteen. On aika tehdä pakottavia mutta järkevämpiä ratkaisuja ja ottaa asioihin vastuullinen ote. Jokin käsityksesi tilanteesta voi nyt muuttua mutta todellisuuden tajuaminen ilman illuusioita loppujen lopuksi edistää tilannettasi parhaiten.

Kalat, Huhtikuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Huhtikuu on kaloille merkittävää aikaa ihmissuhteissa. Ilmassa on nyt romantiikkaa ja jokin uusi kehityskulku voi saada alkunsa. Mutta rakkaus on hauras asia ja onkin hyvä olla ottamatta suuria riskejä tässä asiassa vaan ennemminkin aika sitten näyttää, kuinka kestäviksi tilanteet muodostuvat. Joku voi nyt herätellä kuitenkin herkimpiä tunteitasi, mutta älä ole liian sinilmäinen, vaan ota olosuhteet ja taustavoimat huomioon. Varsinkin kuun toinen viikonloppu on ed.mainituissa asioissa ajankohtainen. Kuun ensimmäisinä päivinä voit saada hyvinkin järkevästi edistettyä juoksevia asioitasi ja jokin vakava sävyinen keskustelu on tuottavaa ja hedelmällistä. Kolmas viikonvaihde on ihmissuhteiden kannalta positiivinen ja koet saavasi hyväksyntää lähimmäisiltäsi. Kuun viimeinen viikonloppu avaa ihmissuhteiden kannalta silmiäsi ja näet tilanteen realistisesti. Vastuuta on otettava ja tosiasat iskeytyvät pintaan. Loppukuu suosii luovuutta ja voitkin saada inspiroivia ja aisteja hiveleviä ideoita ja ajatuksia hyvinkin runsaasti.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.