Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden elämässä huhtikuun alku on merkittävä ajankohta, jolloin uudet ratkaisut ja elämänmuutokset pistävät vauhdikkuutta toimiisi. Oma aloitteikkuutesi ja rohkeutesi vievät nyt tilanteita eteenpäin, merkiten samalla vanhan elämäntavan taaksejättämistä. Mahdolliset tilanteet syntyvät yllättäen ja suunittelematta, tosin oma kekseliäisyytesi edesauttaa uuden tien raivaamisessa. Voitkin nyt keksiä uuden tavan suhtautua vanhoihin tilanteisiin ja sävynä on tietynlainen vallankumouksellisuus ja uuden kokemisen tarve. Varsinkin kuun toisella viikolla synttäreitään viettävät ovat suurimman muutoksen keskiössä. Kuukauden sävyä siivittävät myös taloustilanteesi asiat vaatien selkeitä toimia ja tekoja. Varsinkin neljäs viikko tuo eteesi raha-asioissa vaativat ratkaisut. Neuvottele tällöin luotettavan ystävän kanssa tilanteestasi niin saat huomattavaa helpotusta ja edistystä hänen antamien neuvojen myötä. Vappusi kuluu rauhaisasti ja suunitellusti.

Harka, Huhtikuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Härkien huhtikuu on erityisen toimelias ja aloitteikas ja koet olevasi valmis uusiin koitoksiin. Vältä kuitenkin kuun toisella ja kolmannella viikolla liioittelua ja suurenneltuja hankkeita, sillä voit nyt herkästi haukata liian suuren palan välittämättä olosuhteista tai käytännöllisyydestä. Kuun neljäs viikko on jo tehokkaampi ja hallitset realiteetit paremmin. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa suosivat yhteistyötä ja koet saavasi aikaan yhdessä enemmän kuin yksin asioita tehden. Tukeudu tällöin toisten apuun ja jaa asioitasi muiden kanssa. Kolmannen viikonlopun luovat ideat ovat huomion arvoisia mutta käytännön toteutus vaatinee vielä hiomista ja aikaa selkiytyäkseen. Ole neljännen viikon alussa tarkka sopimusasioissa ja vältä liioiteltua hyväuskoisuutta. Myös hankintoihin ja kauppaan liittyvät aiheet ja ratkaisut voivat lähteä käsistäsi jos olet liian luottavainen. Kevään juhlasta voit nyt kuitenkin ottaa kaiken huvin irti ja viihtyvyys on taattua.

Kaksoset, Huhtikuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Huhtikuun alkupäivät tuovat kaksosten elämään voimakkaasti menneisyyteen liittyvien asioiden esiinmarssin. Ajatuksesi pyörivät jonkin kipeästikin tuntuvan menetyksen ympärillä ja pohdit asiota omissa oloissasi. On hyvä aika käydä läpi menneitä ja päästää jo aikansa eläneistä elämänolosuhteista irti, mutta niitä ensin läpikäyden. Voit kokea tahdottomuutta ja väsymystä ja onkin hyvä ottaa aikaa lepoon ja tasaantumiseen. Kuun toinen viikonloppu herättää sinut kuitenkin sosiaalisuuteen ja ympärilläsi olevat ihmiset ottavat sinuun yhteyksiä hanakammin. Kolmannen viikon tilanteet edellyttävät kuitenkin jotain uutta vastuunkantoa yhteisten asioiden hoidoissa. Ota järkevä ja maltillinen ote ja mieti mihin on nyt järkevää lähteä mukaan ja mikä on turhuutta. Neljäs viikko on avaavampi ihmissuhteissasi ja jokin asia kääntyy parhain päin. Jotain mieltä lämmittävää on nyt tapahtumassa ja koet uusia raikkaita tuulahduksissa muiden ihmisten parissa.

Rapu, Huhtikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Ravuilla huhtikuun alku nostaa esiin jonkin työstämistä vaativan asian ja voit kokea että olet jokseenkin ahtaassa tilanteessa. Ktso että tapahtumat etenevät oikeudenmukaisesti ja vältä menemästä mukaan mihinkään valtapeliin. Toisen viikon keskustelut ja neuvottelut ovat kiivaan sävyisiä ja onkin hyvä varautua sanomaan asiat suoraan ja puhua niistä niiden oikeilla nimillä. Joku voi nyt tuntua jyräävän sinua alleen omilla kohtuuttomilla vaatimuksillaan ja onkin hyvä huomata että "ein" sanominen ei ole syntiä. Olet kuitenkin koko kuukauden energinen ja jaksava, joten saat toimitettua hyvin tehtäviäsi. Neljännellä viikolla jokin yhteinen asian hoito on helpompaa ja avautuvat mahdollisuudet ovat suosiollisempia. Keskustelut ja neuvottelut vauhdittuvat ja koet että sinua kuullaan tasapuolisesti muiden kanssa. Jokin uutinen tai viesti pistää sinuunkin vauhtia ja tekemisen lisääntymistä on luvassa. Vapun tunnelmat ovat nautittavat ja rauhoittavat.

Leijona, Huhtikuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Leijonat, jotka ovat syntyneet elokuussa ennen 8. päivää, ovat erityisen onnekkaita huhtikuussa. Jokin uusi aluevaltaus voi olla tarjolla, joka laajentaa toimialaasi. Onkin hyvä olla tässä kuussa itsekin aktiivinen uusien aloitusten kanssa, sillä valinnat joita nyt teet, on tulevaisuuteen nähden positiivisia ja kauaskantoisia seurauksia. Kuun ensimmäinen, toinen ja neljäs viikko varsinkin vauhdittavat tilanteitasi haluamallasi tavalla. Kuun toinen viikko suosii neuvotteluja, sopimuksia ja uusien asioiden ideointeja, sekä kaupankäyntiin liittyvät teemat ovat suosiollisia. Neljäs viikko on ihmissuhteiden ja yhteistyön kannalta suotuisaa aikaa. Kiirettä on kuvioissa mukana ja käsilläsi olevat tehtävät vaativat aikaa ja erityistä keskittymistä koko kuukauden ajan. Kuun toisena viikonloppuna olet kuitenkin hieman vetämättömissä, joten kevennä tällöin tahtiasi. Vappuna vietät aikaasi mieluimmin omassa rauhassa tai pienessä tutussa piirissä.

Neitsyt, Huhtikuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Huhtikuu tuo neitsyille yhteisten resurssien tai rahavarantojen selvityksiä. Yllättäviä käänteitä voi olla tulossa, jotka vaativat selkiyttämisiä ja päätöksiä. Hallinninnointi hyvässä ja pahassa vaatii tarkkaa silmää ja oikeudenmukaisuutta ja tarkkuutta siinä, että kaikki sujuu oikeudenmukaisesti. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa, jolloin näitä ed.mainittuja teemoja on kuvassa mukana, yhteistyö ja sopusointuisuus onnistuu helpommin kuin loppukuun aikana. Kuun kolmas viikko onkin riskialtis yhteistyökuvioissa, sillä joku tai jokin taho voi osoittautua epäluotettavaksi. Kannattaakin olla tällöin tarkkana että asiat hoituvat tarkasti ja sovitun mukaisesti. Jonkun hutilointi voi herkästi nyt kaatua omaan niskaasi ja joudut olemaan myöhemmin selvitysmiehenä. Neljäs viikko on vauhdittava ja tekemiset ja ryhtymiset onnistuvat. Elinvoimasi ovat kohdillaan ja jaksat toimittaa tehtäväsi. Leppoisa vappu tuo hengähdystaukoa ja sujuu rauhallisissa tunnelmissa.

Vaaka, Huhtikuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen huhtikuun alku on hektinen ja muutosaltis varsinkin ihmissuhde rintamalla. Joku voi omalla toiminnallaan ja käytöksellään asettaa sinut uuden tilanteen äärelle hyvinkin yllättävällä tavalla. Joustavuuttasi ja kykyäsi sopeutua uusiin käänteisiin mitataan nyt tavalla, joka voi tuntua siltä, että oma sanomasi jää taka-alalle. Keskustelut, neuvottelut ja tapaamiset tuottavat parhaan tuloksen jos kykenet olemaan tilanteissa läsnä uteliaasti ja avoimin mielin. Kaikkeen ei kuitenkaan ole tarpeen mennä mukaan, varsinkaan jos vähänkään aistit että oikeudenmukaisuus ei toteudu. Ota rohkeasti kyselevä asenne, äläkä jätä mitään hampaankoloon muhimaan. Rehellisyys ja avoimuus on myös suotavaa sekä asioiden tutkiminen pintaa syvemmältä. Kuun neljäs viikko on jo suunnitelmallisempi ja yhteisymmärrys helpommin saavutettavissa. Yhteiset hankkeet onnistuvat suunnitellusti ja voit luottaa kanssaihmisten tukeen. Vappu tuo sosiaalisuutta ja nautittavuutta yhteisen ajanvietteen merkeissä.

Skorpioni, Huhtikuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuu tuo skorpionien elämän sävyyn kärsimättömyyttä ja tarvetta purkaa energioita suoraan ja peittelemättömästi. Malttamattomuus kannattaa purkaa lenkkipoluilla tai konkreettiseen käsillä tehtävään työhön ennemminkin kuin ärsyttää läheisiään suorasukaisuudella. Myös itse ärsyynnyt normaalia herkemmin muiden asioista tai esiin nousevista ristiriidoista. On hyvä kuitenkin välttää hosumista tai liiallista rasitusta, jotta säilyttäisit toimintakykysi. Eritoten kuun kolmas viikonloppu on riskialtis ylimitoitettujen hankkeiden suhteen. Samoin neljännellä viikolla kannattaa varoa sanomisiaan ja koettaa sen sijaan käyttää normaalia enemmän harkintaa. Oma tai toisen itsekkyys voi tuottaa ristiriitoja ja lisäsatsausta diplomatian suuntaan tarvitaan. Nyt on hyvä aika toteuttaa kevätsiivous tai suunnata energiat pihamaan kunnostukseen. Hienosäädöt ja viimeistelyt voivat odottaa suotuisampaa ja rauhaisampaa ajankohtaa.

Jousimies, Huhtikuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Vauhdikkaat tapahtumat siivittävät jousimiesten elämää huhtikuun alkupuolella. Ensimmäisen ja toisen viikon ryhtymiset vievät nyt eteenpäin ja saavutat päämääriäsi onnekkaastikin. Vaikka luvassa on yllättäviä käänteitä ja suunittelemattomia tilanteita niin pystyt nyt omalla aktiivisuudella ja avaramielisyydellä sovittamaan tilanteita toisiinsa. Kuun toinen viikonloppu lisää yhteydenpitojasi ja olet liikkeellä moneen suuntaan. Tällöin on kuitenkin hyvä varmistella asioita ja tekemisiä sillä jokunen hukkaliikekin tuo jo hieman tehottomuutta. Kolmannella viikolla jokin ihmissuhteisiin tai yhteistyhön liittyvä asia sen sijaan voi kärsiä luottamuspulasta ja jonkun toisen hutilointi aiheuttaa päänvaivaa itsellesi. Vastuuta kasaantuu tilanteen korjaamisesta osallesi ja joudut uhraamaan omaa aikaasi yhteisen edun nimissä. Neljäs viikko on jo sopuisampi ja yhteisten asioiden hoitaminen onnistuu paremmin. Vapunajan haluat olla mieluimmin rauhaisammissa kuvioissa ja vetää hetken henkeä omaan tahtiisi.

Kauris, Huhtikuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Huhtikuun alku tuo kauriille asioiden ja tehtävien niveltämisiä, sillä suunitelmiin ilmaantuu etukäteen suunittelemattomia käänteitä. Pääsiäisen jälkeinen aika voi asettaa sinut huomaamaan rakenteiden hajoamisia ja vanhat asetelmat eivät enää päde. On ehkä aika luopua jostain jo aikansa eläneistä kuvioista tai asenteista ja uudistettava näkökantoja. Tilanne voi tuntua sen laatuiselta että itseltäsi ei juurikaan kysellä mitä haluat. On aika siirtyä elämässä eteenpäin ja ottaa haltuun itsessään uusia puolia. Luovuus, uteliaisuus ja rohkeus auttavat tässä prosessissa. Kuun neljännen viikon energiat ovat jo helpottuneita ja ideoit tehokkaasti tilanteisiin uusia tapoja toimia. Olet energinen ja saat kyllä jälkeä aikaiseksi ja oma aloitteikuutesi tuottaa tulosta. Keskustelut ja asioiden jakaminen muiden kanssa edistää myös omia tarkoitusperiäsi. Vapunajan tunnelmat ovat rauhoittuneita ja voit ottaa rennosti hyvillä mielin.

Vesimies, Huhtikuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet ovat huhtikuun alkupuolella idearikkaita ja jokin uusi asia saa mielesi innostuneeksi. Kuun alku suosii tutkimista, asioista selvää ottamisia ja neuvotteluja. Oma kekseliäisyytesi ja luovuutesi vie sinua eteenpäin mutta aika näiden toteuttamiseen antaa vielä odotuttaa. Pääsiäisen aika tuo elämääsi vipinää ja olet moneen suuntaan liikenteessä. Nautit yllättävistä suunitelmien muutoksista ja koet ennemminkin piristyväsi, vaikka aikataulutukset vaativat uudelleen rukkaamisia. Anna tilaa spontaanisuudelle ja kokeile jotain uutta. Kuun neljäs viikko sensjaan varoittaa ylimitoitetuista hankkeista ja ryhtymisistä. Kannattaa miettiä yön yli ennenkuin lankeat hankintoihin, jotka helposti osoittautuvat myöhemmin turhakkeiksi. Ihmissuhteissasi sensijaan on tällöin hyväksyvyyttä ja tukevuutta, joten ota kumppanisi mielipide huomioon asioidessasi eri tahoilla. Vappuna koet tarvetta rauhoittumiseen ja vetäytymiseen. Tällöin on hyvä haistella kevättä vaikka luonnon helmassa nautiskellen.

Kalat, Huhtikuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kalat saavat huhtikuussa ponnekkuutta ja vauhtia tekemisiinsä ja energiatasosi on hyvä. Touhukas pääsiäisen aika tuottaa jo tehokkuutta ja aikaansaamisen merkkejä on ilmassa. Kuun toinen viikonloppu sensijaan painottaa omaa luovaa tekemistä ja voit inspiroitua toteuttamaan jo kauan jotain haaveilemaasi. Tähän asti myös ihmissuhteissasi on hyvä jakso ja alkukuuhun kannattaakin sijoittaa kaikki yhteistyötä vaativat projektit ja hankkeet. Kuun kolmas viikko on tässä suhteessa riskialtis ja luottamus voi kärsiä jonkun tekemisiä kohtaan. Nyt kannattaakin luottaa omiin voimavaroihin, sillä jonkun hutilointi tai epämääräiset liikkeet sotkevat helposti myös omia kuvioitasi. Älä ole liian luottavainen, vaan varaudu ottamaan vastuu asioista itse. Kuun neljännellä viikolla yhteydenpidot ja keskustelut tuovat selkeyttä ja edistystä asioihisi. Olet ahkeraan liikkeellä lähiympäristössäsi ja ryhtymiset ovat onnistuneita. Vappu rauhoittaa tekemisiäsi ja saat nautiskella leppoisuudesta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.