Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Oinaille, varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla syntyneille, huhtikuu tuo suuriakin muutoksia olosuhteisiin. Jokin keskeinen teema, joka on viime vuosina vaikuttanut elämääsi, voi saada äkkikäänteen ja voit kokea vapautuvasi jostain hankalasta tilanteesta. Voit löytää uusia kiinostuksen kohteita, jotka vievät aikaasi ja uteliaisuutesi tulee hyvään käyttöön. Ole rohkea ideoimaan uutta ja anna tilaa kokeiluhalullesi. Myös ihmissuhteissasi voi tapahtua mullistuksia ja voit kokea tarvetta irtautua liian päällepainavista suhteista. Vapaudentarpeesi on nyt kohonnutta, joten käytä kuitenkin harkintaa ennen lopullisia päätöksiä. Jokin seikkailu tällä saralla voi osua kohdalle mutta vasta aika näyttää kestääkö suhde arjen tuloa mukaan kuvioihin. Uusia yhteyksiä on kuitenkin hyvä solmia sosiaalisella tasolla, sillä verkostoituminen onnistuu nyt hyvin. Kuudennesta päivästä eteenpäin olet viehättävimmilläsi ja pystyt tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esiin.

Harka, Huhtikuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuussa härkien oma alitajunta voi tuottaa yllättäviä ulostuloja hyvinkin luovalla tavalla. Kuuntele intuitiotasi herkällä korvalla niin voit lisätä luovuuttasi. Jotain voi nousta pintaan liittyen omaan menneisyyteesi ja pystyt nyt luovalla tavalla muuntamaan kokemuksiasi uuteen muotoon. Kuun puoliväli suosii verkostoitumisia, yhteydenpitoja, sopimuksia ja neuvotteluja. Jokin voi asettautua haluamaasi suuntaan mutta varustaudu huolella tilanteisiin. Jokin viesti tai yhteydenotto on asioitasi edistävä ja voit lisätä toimialaasi tulevaisuutta kohdin. Ole kuitenkin tarkka puolenkuun jälkeen yhteistyötä vaativissa asioissa kuin myös henkilökohtaisemmissa ihmissuhteissasi, jotta et antaisi omien pimeiden yllykkeiden viedä liiaksi mennessään. Pidä asiat avoimina ja suorina ja vältä salailua. Jokin seikkailu voi kutkuttaa mieltäsi mutta on hyvä olla kuitenkin realistinen ja ottaa seuraukset huomioon.

Kaksoset, Huhtikuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Jonkin keskeisen tilanteen selkiytyminen kaksosten kohdalla venyy huhtikuussa ja asioita on aloitettava uudestaan. Turhautuminen voi vallata mielen ja usko asioiden etenemiseen voi horjua outojen tilanteiden myötä. On hyvä antaa itselle aikalisä ja varautua siihen että asioiden selvittely vie aikaa aina loppukesän puolelle. Tämä koskee eritoten toukokuun puolella ja kesäkuun alkupäivinä  syntyneitä kaksosia. On hyvä pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja tarkistuttaa esiin nousevia vaivoja. Realismi ja maltillisuus ovat hyveitä, joilla pääset eteenpäin. Jokin haave tai unelma vaatii toteutuakseen vielä aikaa ja tarkistuksia. On siis aika selkiyttää omien suunitelmien realistiset mahdollisuudet ja antaa aikaa kypsymiselle. Ihmissuhteissasi ja yleensä sosiaalisissa kuvioissa on puolenkuun jälkeen positiivisia näkymiä. Voit verkostoitua laajemmalle ja luoda yleensäkin uusia yhteyksiä itseäsi kiinnostaviin tahoihin.

Rapu, Huhtikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Jonkun läheisen ihmisen muuttuvat tilanteet aiheuttavat muutoksia ja päänvaivaa myös omaan elämääsi liittyen. Voit joutua uhraamaan aikaasi toisen eteen ja empatiankykysi tulee hyvään tarpeeseen. Tosin tilanteet voivat muodostua ehdottomiksi sävyltään ja koet olevasi herkästi puun ja kuoren välissä. Jotain peruuttamatonta voi sattua ja näin ollen muuttaa myös omia olosuhteitasi ja päämääriäsi. Katso että et tule ylikävellyksi vaan pidä tarkoin huoli myös omista oikeuksistasi. Yllättävyyttä on tilanteissa ja joudut sopeutumaan uusiin tilanteisiin äkkiväärästi. Kuun puolessa välissä keskustelut ja neuvottelut vievät asioitasi eteenpäin ja saat hyviä vinkkejä ja neuvoja koskien omaakin elämääsi. Loppukuussa tilanteet hieman rauhoittuvat ja tasoittuvat. Jokin ihmissuhteisiisi liittyvä asia nousee pintaan ja jotain uutta voi tulla näköpiiriisi tuoden piristystä ja hauskuuttakin muassaan.

Leijona, Huhtikuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Leijonien huhtikuun ensimmäinen viikko tuo eteesi yllättävällä tavalla jonkin uuden mahdollisuuden päästä toteuttamaan omia hankkeitasi. Ole utelias ja avoin uusille asioille, sillä uudet näkymät tuovat piristystä elämääsi ja avaavat uusia väyliä toteuttaa itseäsi.  Toinen viikko aktivoi ihmissuhteitasi hyvällä tavalla ja yhteinen tekeminen onnistuu. Jokin talouteen liittyvä asia voi nousta esille uusia mahdollisuuksia tuovana. Ota selvää asioista ennen päätösten tekemistä. Keskustele asiantuntijoiden kanssa ja suhtaudu tilanteeseen vakavuudella. Kolmas viikko on ihmissuhdepainotteinen tuoden muassaan sitoutumista järkevästi. Ota huomioon olosuhteiden realiteetit ja sen jälkeen kokeile jotain uutta yhteistä ryhtymistä tai tekemistä. Jotain voi alkaa tuoden uutta mielenkiintoa yhteiseloon ja kekseliäisyytesi tulee hyvään käyttöön.

Neitsyt, Huhtikuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden elämää ja asettamia tavoitteita huhtikuussa häiritsee viivytykset ja asioiden ratkaisujen venymiset. Kannattaakin asennoitua tilanteisiin kärsivällisesti ja tiedostaen sen, että tilanteet edellyttävät lisäselvityksiä ja uudelleen aloituksia. Jokin jo aloittamasi hanke voi saada helposti takapakkia ja turhautumisen tunteet vievät mukanaan. Voit luottaa kuitenkin siihen että taustalla on suojelusta kuvassa mukana, jotta et lähtisi liian heppoisilla perusteilla mukaan hankkeisiin, jotka eivät ole vielä tarpeeksi kypsiä toteutettavaksi. On aika hioa suunnitelmia ja ottaa asioista lisäselkoa. Kuun puolenvälin neuvottelut ja keskustelut auttavat sinua hahmottamaan tilannettasi paremmin ja asioistasi puhumalla voit saada arvokkaita vinkkejä kysymyksiisi. Kiireinen kuukausi vaatii paljon vastapainoksi lepoa ja aikaa palautumisille, joten on hyvä välttää liioittelua oman jaksamisensa kanssa. Rajaa tärkeimmät hoidettavat asiat ja jätä toisarvoiset ryhtymiset pois aikataulutuksestasi.

Vaaka, Huhtikuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Niin elämänolosuhteissa kuin ihmissuhteissakin vaakojen kohdalla on suuriakin muutoksia näköpiirissä huhtikuussa. Tilanteisiin tulee vauhdittumista ja jotain voi elämänpiiristäsi jäädä menneisyyteen. Varsinkin lokakuussa 10. - 14. päivinä syntyneet vaakaihmiset ovat polttopisteessä ja kohtalo tuo uusia elementtejä kohdattavaksi. Tilanteet voivat syntyä hyvinkin yllättävästi ja käänteet ovat kohtalonomaisia. Joku kanssaihminen voi yllättää omalla käytöksellään ja pistää sinut uuden tilanteen eteen. Nyt onkin tärkeää, että asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä ja avoimin kortein. Joku voi yrittää kävellä ylitsesi ja epäoikeudenmukaisuutta on syytä välttää. Pidä huoli oikeuksistasi ja omasta määräysvallastasi. Jokin ratkaisu voi olla lopullinen ja vie elämääsi uusia tuulia kohti. Rohkeutta tarvitaan ja kykyä havaita ja penkoa asioita pintaa syvemmältä. Määrittele omat rajasi ja katso, mitkä asiat vaativat uudelleenjärjestäytymistä. Kannattaa myös pitäytyä menemästä mukaan uusiin hankkeisiin ja välttää riskejä.

Skorpioni, Huhtikuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien kevät alkaa suhteellisen tasaisin kuvioin ja asiasi soljuvat suunitellusti. Toki rahaan ja talouteen liittyvät asiat vaativat ylimääräistä huomiotasi ja tarkkuutta ja vastuullista asennetta on hyvä pitää yllä. Alkukuun tilanteet ovat edistäviä ja jos vain suinkin hoidat oman osuutesi tehtävistäsi niin voit huoletta luottaa asioiden hoitumisiin. Kuun toisella viikolla yhteiset tehtävät edistävät myös tilannettasi. Myös jokin neuvottelu tai sopimusasia on kohdallasi onnekaskin ja tällöin on hyvä aika keskustella yhteisistä asioista ja ottaa puheeksi ääneen tärkeitä aiheita. Jos suunnittelet retkeä tai matkaa, niin tämä viikko lupaa piristystä ja onnistumista tämän suuntaisissa hankkeissa. Kolmannesta viikosta eteenpäin talouteesi liittyvät asiat viivästyvät ja vaativat ylimääräisiä toimenpiteitä edistyäkseen. Ole itse tarkkaakin tarkempi ja hoida osuutesi tunnollisesti.

Jousimies, Huhtikuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten huhtikuu on sävyltään innokas, aloitteikas ja energinenkin mutta jokin ryhtymys tai projektin aloittaminen voi toisinaan turhauttaa. On mietittävä asioita uudestaan ja malttia tarvitaan turhautumista tuottavissa tilanteissa. Omat halusi voivat joutua koetukselle ja aina tuntuu tulevan tilanteissa vastaan viivytyksiä toteutumisien tielle. On aika pysähtyä miettimään mitkä asiat ovat realistisesti toteuttamiskelpoisia ja mitkä turhuuksia. Karsintaa ja taakse jättämistä voi olla kuvassa mukana ja onkin hyvä pitää jalat tiukasti maankamaralla ja pää kylmänä. Riskinä on nyt mennä mukaan epärealistisiin hankkeisiin, joista ei tunnu jälkeä seuraavan. Ensimmäisen viikon yhteydenpidot piristävät mieltäsi ja voit keksiä uusia tapoja ratkaista ongelmia hyvinkin luovasti. Toisesta viikosta eteenpäin sosiaalisuuteesi tulee hauskuutta ja yhteinen tekeminen luonnistuu. Kolmas viikko suosii myös ihmissuhteitasi ja jotain uudistusta voi tälläkin saralla tapahtua positiivisessa mielessä.

Kauris, Huhtikuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriilta edellytetään huhtikuussa joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Alkukuussa jokin jo asettautuneen asian suunnan muutos voi hermostuttaa ja pistää sinua uuden tilanteen eteen. Voit kokea olevasi puun ja kuoren välissä ja uusia taitoja kohdata tilanteita vaaditaan. Katso, että kaikki sujuu tasapuolisesti ja anna kuitenkin tilaa toisenlaisille näkökulmille. On mentävä asioihin pintaa syvemmälle ja tiedostettava pinnanalaisia motiiveja, niin omiasi kuin muidenkin. Kuun puolivälissä jokin keskustelu tai yhteydenotto vie asioitasi eteenpäin, jos vain uskallat tuoda omaa näkökantaasi esiin syntyjä syviä puiden. Ihmissuhteet vaativat aikaasi kuun loppupuolella ja jotain äkillistä voi sattua saattaen tässäkin suhteessa sinut uuden asetelman eteen. Joustavuus ja avarakatseisuus ovat paikallaan, jotta saisit edes jotenkin asiaan luotua uutta näkökantaa. Joku voi toimia oman tahdon mukaisesti välittämättä toisista. Katso että se et ainakaan ole sinä itse.

Vesimies, Huhtikuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille huhtikuu etenee suhteellisen suunitellusti ja tasainen tahti luo tietynlaista turvaa olosuhteisiin. Talouteen liittyvät asiat ovat mietinnässä, mutta on hyvä ottaa aikalisää ennenkuin teet mitään ratkaisevaa, mikä vaikuttaa pidemmälle tulevaisuuteen. On aika suunnitella, ottaa selvää asioista ja pohtia edullisia mahdollisuuksia järkeistää tilannetta. Kuun ensimmäisellä viikolla jokin velvoite vie aikaasi, mutta saat nopeastikin jälkeä aikaiseksi vastuullisesta ryhtymisestäsi. Viikonlopulla voitkin antaa jo luovuudelle ja uusille innoituksille tilaa ja keksit jotain uutta ja mieltäsi kutkuttavaa. Kuun toisella viikolla on hyvä tarttua toimeen terveyteesi liittyvissä asioissa ja huomaat saavasi apua oikealla tavalla. Kolmas viikko painottaa ihmissuhteita ja hyvää yhteishenkeä yhteisissä asioissa. On aika ehkä alkaa ensin pohtia järkevästi tilannetta ja huomaat jo saman viikon loppupuolella voivasi nauttia uusista, yhteisistä ilonaiheista. Jokin uusi aluevaltaus yhdessä jonkun läheisen kanssa on realistinen, mutta kuitenkin uusia näkymiä ja mahdollisuuksia avaava.

Kalat, Huhtikuu 2016

(20.2. - 20.3.)

28. 2. - 7.3 syntyneet kalat ovat huhtikuussa suurten valintojen edessä. Hyvä olisi tarkentaa suunnitelmia ja lähteä ottamaan asioista lisää selvityksiä, jotta saisit mahdollisimman selkeän kuvan vaihtoehdoista. Voit kokea turhautumisia tilanteiden jumiutuessa mutta maltillisuus ja kärsivällisyys on nyt paras vaihtoehto, jotta et joutuisi tilanteeseen, jossa kaikki voi mennä uusiksi myöhemmin. Omien unelmien ja haaveiden eteen olisi hyvä tehdä tarkennuksia ja antaa ajan kulua ennen lopullisia päätöksiä. Stressitekijät voivat viedä voimiasi ja olisikin hyvä antaa armollisesti itselleen aikaa tarpeeksi lepoon. Väsymys voi vallata mielen kaikilla kaloilla ja velvoitteet ja jumitukset verottavat energioita. On hyvä koittaa pitää huolta tärkeistä asioista ajallaan ja arvottaa mitkä ovat turhuuksia ja aikansa eläneitä asioita kohdallasi. Kuun puoliväli on parasta aikaa luoda yhteyksiä ja saada lisätietoja omasta tilanteesta jakamalla asioita muiden kanssa. Keskustele ja jaa asioitasi muiden kanssa, sillä neuvonpidot tuovat tarvittavaa selkeyttä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.