Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuu tuo oinaille kärsivällisyyden vaateita, koska asioiden hoitamiset venyvät ja aikasi kuluu vaativissa tilanteissa. Joudut kohtaamaan ehdottomia tilanteita ja olosuhteissa voi esiintyä epäoikeudenmukaisuutta ja vallan väärinkäyttöä. Joudut puolustamaan kantaasi ja asian selvittelyt ovat vastuullasi. Älä suostu kaikkeen ensikuulemalta vaan pidä kiinni oikeuksistasi ja sano asiasi suoraan ja rehdisti. Ei ole hyvä jättää nyt mitään hampaankoloon muhimaan vaan avoimuus ja suoruus auttavat. Koko kuun sävy on velvoitteinen, joten aikatauluta aikasi ja ota rauhallisesti. Kuun puolenvälin jälkeen keksit kyllä uuden keinon edistää asioitasi joten ideoi rohkeasti. Loppukuu antaa jo enemmän tilaa keveämmille asioille.

Harka, Huhtikuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuu tuo härille ihmissuhteisiin vilkastumista ja sosiaalisuutesi on hyvässä nosteessa. Jokin yhteinen hanke tuo myös mielihyvää ja kohennusta olosuhteisiisi. Kuun alku on kiireinen ja vaatii tehokkuutta ja toimintaa. Voit toki saada myös paljon aikaiseksi mutta vastuuta asioista ottamalla. Jonkin juoksevan asian hoito pikittyy ja kärsivällisyyttä vaaditaan. Kuun lopulla jokin asia selkiytyy mutta ei ehkä aivan haluamallasi tavalla. Koeta välttää ylisuuria hankkeita vaan ennemminkin pidä realiteetit mukana ja pää kylmänä. Nyt ei ole syytä mennä siitä yli missä aita on matalin. Voit kuitenkin saada jonkin asian päätökseen ja tilanne antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä eteenpäin.

Kaksoset, Huhtikuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Jokin käytännön hanke huhtikuussa alleviivaa kaksosten eloa ja tilanteeseen liittyy yhteisten resurssien huomioimista ja jakamista. Jotain on otettava käytäntöön myös muita huomioiden ja vastuullista asennetta tarvitaan. Kaikki ei toimi aivan näppärästi vaan syventävää otetta ja tiedostamista on huomioitava. Jakautuuko vastuu ja velvoitteet omassa elinpiirissäsi tasan vai pitääkö tilannetta muutta ja parannella. Jotain voi sattua joka pistää sinut vakavien asioiden äärelle ja vaativuutta on käytäntöön asti. Puolen kuun jälkeen yllättävät ratkaisut selkiyttävät ja vapauttavat sinua tilanteesta ja saat edistettyä asioitasi. Loppukuu tuo myös ihmissuhteisiisi positiivisen hengen ja seuranpito tiivistyy.

Rapu, Huhtikuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Vakavuutta painottava sävy on vallalla huhtikuussa rapujen elämässä. Jokin tilanne on vaativa ja stressitekijät ovat kasvamassa. Muutos vaatii järkevää asennetta ja jonkin tilanteen perinpohjaista muutosta. Vaateet voivat painottua ihmissuhteisiisi ja jonkun toisen käytös ja elämäntilanne vaikuttaa myös omiin ratkaisuihisi. Jokin velvoite ja käytännönläheinen asetelma edellyttää vastuunottoa ja uutta asennetta. Epäoikeudenmukaisuuden tunnelma voi vallata alaa ja joudut puolustamaan näkökantojasi. On syytä varautua siihen että valintasi nyt ovat vaikutuksiltaan kauaskantoisia. On syytä ottaa selvää asioista ja pitää pää kylmänä. Lepoa travitaan normaalia enemmä, jotta säilyttäisit toimintakykysi.

Leijona, Huhtikuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Huhtikuussa leijonat keskittyvät asioiden ja olosuhteiden parantamisiin, kuten terveyteen tai jonkin keskeneräisen tehtävän viimeistelyyn ja paranteluun. Tarkkuutta on hyvä noudattaa ja koettaa keskittyä olennaiseen. Aivan kuun alussa voi ilmetä jotain, joka edellyttää tarkentamista ja selventämistä. Aikasi kuluu aina kuun loppuun asti kunnes saat selvää jälkeä aikaiseksi ryhtymisistäsi. Puolenkuun jälkeen on hyvä olla tarkkana hankintojen ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Sinulle voidaan esittää jokin asia tai tuote turhan ruusuisessa valossa ja hyväuskoisuutta on hyvä välttää. Myös ihmissuhteissa on hyvä olla olematta turhan sinisilmäinen tai luottavainen. Loppukuu rauhoittaa tahtiasi ja tasoittaa tietäsi.

Neitsyt, Huhtikuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Kuun alku huhtikuussa on neitsyille velvoitteinen ja jokin hanke tai tehtävä vaatii huolellisuutta ja perehtymistä. Kiireen tuntua on kuvassa mukana mutta kohtuullista vastuuta ottamalla saat kuun loppuun mennessä paljon aikaiseksi. Kuun loppu kertoo vaivannäkösi positiivisesta lopputuloksesta sekä tyytyväisyydestä ja kiitoksesta. Yhteistyötä on tässä kuussa hyvä tehdä, sillä saat nyt enemmän aikaiseksi yhdessä tehden kuin yksin. Voit huomata että voit luottaa toisiin ja pystyt hyvin tuomaan oman lisäsi yhteisiin hankkeisiin. Kuukauden varma eteneminen tuo lisää hyvinvointia elämääsi ja tukevoittaa taustaasi. Loppukuussa koet ihmissuhteissa ennemminkin velvoitteita kuin hyvää tuulta.

Vaaka, Huhtikuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Muutoksia vaakojen elämään tuova huhtikuu ilmenee uusien velvoitteiden myötä. Ratkaisuja on tehtävä tervettä järkeä käyttäen ja onkin aika pysähtyä miettimään mitä tulevaisuudelta haluaa. Jokin voi pysäyttää jo kuun alussa ja toimeen ryhtyminen on päällimmäisenä. Jokin sopimus tai neuvotteluasia vaatii aikaasi ja malttia tilanteissa vaaditaan. Tee tarvittavat korjausliikkeet ja vältä stressiä lepäämällä tarpeeksi. Tilanteissa edellytetään tosiasioiden hyväksymistä ja jotain voi nyt elämästäsi jäädä menneisyyteen. Auktoriteetit elämässäsi voivat asettautua poikkiteloin ja voit kokea epäoikeudenmukaisuutta tilanteissa. Katso kuitenkin että kaikki tulee rehellisesti ja rehdisti esiin ja puolusta itseäsi ja vaadi oikeudenmukaisuutta.

Skorpioni, Huhtikuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuu tuo skorpioneille niin velvoitteita kuin myös runsastuvaa sosiaalista elämää. Kuun alku voi merkitä jonkin käytännön asian tai tehtävän aloituksia ja maalaisjärkeä on hyvä käyttää tilanteissa. Pientä vastuuta ottamalla ja omalla yritteliäisyydelläsi huomaat kuun lopussa saavasi paljon jälkeä aikaiseksi ja hyvää mieltä tekemästäsi työstä. Oma aloitteikkuutesi tulee nyt hyvään käyttöön ja voit edetä hyvinkin kohti tavoitteitasi pienellä ponnistuksella. Kuukausi voi tuoda elämänpiiriisi uutta sosiaalista elämää ja jokin suhdetoiminta voi olla tulevaisuuttakin ajatellen kantavaa ja positiivista. Varsinkin kohtaamiset kuun puolessa välissä voivat olla merkittäviä.

Jousimies, Huhtikuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuussa jousimiesten aikaa vie  talouteen ja rahaan liittyvät asiat ja aikasi kuluu asioiden selvittämisiin ja odottamisiin. Jokin tilanne täytyy muotouttaa uudelleen ja lisäselvityksiin on hyvä varautua. Kaikki ei nyt välttämättä mene aivan suunitelmien mukaan ja tilanne voi turhauttaa ja uusia toimintatapoja kehittää. On hyvä olla realisti ja välttää turhan suuria ryhtymyksiä, jotka vaikuttavat taloustilanteeseesi. Pidä tilanteissa realiteeteista kiinni ja vältä liioittelua ja sinisilmäisyyttä. Kuun puolen välin jälkeen uudet ideat ja mielenkiinnonkohteet virkistävät mieltäsi. Ole utelias jollekin uudelle asialle, jotta saisit virkistystä oloihisi. Myös sosiaalisuutesi lisääntyy ja tuo hyvää mieltä itsellesi.

Kauris, Huhtikuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Huhtikuu on kauriille merkittävä kuukausi ja uusia hankkeita ja velvoitteita käynnistyy. Jokin keskeinen elämänalue lisää taakkaasi ja mahdollisesti työelämä tuo uuden tilanteen kohdallesi. Jotain pitää saada päätökseen, jotta olisit valmis uusiin koitoksiin. Stressiä aiheuttaa jonkin tilanteen epävarmuus ja odottelu mutta kuun loppu tuo sinulle jonkin ratkaisun, jossa on mukana myös jotain positiivistakin. Mieti ratkaisujasi pitkälle tulevaisuuteen, sillä valintasi vaikutukset ovat kauaskantoisia. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja hyvä olisikin jakaa aioitasi muiden kanssa ja välttää hautoutumasta yksin omiin aatoksiin. Ota rauhallisesti ja vältä turhaa huolehtimista ja tukeudu eloonjäämishuumorilla tilanteisiin.

Vesimies, Huhtikuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Huhtikuussa versimiehet eivät ole aivan reippaimmillaan liikenteessä ja energiasi ovat hieman sisäänpäin kääntynyttä. Voit nauttia omissa oloissasi olemisesta, sillä ihmissuhteissakin tuntuu olevan ennemminkin velvoitteita kuin viihtyvyyttä. Yhteistyö vaatiikin nyt hieman enemmän vastuunottoa ja huolenpitoa toisesta. Jonkun läheisen tilanne voi olla muutoksen alla ja joudut tukemaan toista hänen tilanteessaan. Puolenkuun jälkeen voit saada yllykkeitä ja päähänpistoja johonkin uuteen asiaan. On hyvä ideoida ja tutkia asioita mutta käytännön hankinnoissa voit nyt olla turhan sinisilmäinen. Vältä hankinnoissa turhan nopeita ratkaisuja, jotta et myöhemmin joutuisi katumapäälle.

Kalat, Huhtikuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Huhtikuun alku on kiireinen kalojen kohdalla ja tilanteet edellyttävät vastuunottoa ja ryhtymistä. Voit myös saada jo kuun alussa jonkin asian päätökseen ja loppukuu korostaakin jo säyseämpiä sävyjä. Kuukauden sävy on joka tapauksessa aikaansaava ja toimelias. Olet hyvässä vedossa ja velvoitteet eivät verota nyt liikaa voimiasi. Toisella viikolla on ihmissuhteissasi hempeyttä ja mukavat olosuhteet sävyttävät suhdetoimiasi. Kolmannella viikolla tapaamiset ja ihmissuhteet yleensä tuottavat iloa ja mielihyvää. Ole ahkera antamaan aikaasi läheisille, sillä yhteisymmärrys on taattu. Kuun loppu voi merkitä uuteen toimeen ryhtymistä mutta onnekkuuttakin on kuvassa mukana.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.