Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuun alku tuo herkästi oinaille vakavaa mietittävää jonkun jo tekemäsi sopimusasian suhteen. On hyvä palata ajassa taaksepäin ja koettaa korjata mitä korjattavissa on. Toisaalta on hyvä varautua siihen että asian oikaisemiseen kuluu hyvinkin aikaa aina loppuvuoden puolelle asti ja lopputuloksesta ei ole takeita. Kuun toinen viikko varoittaakin valtapeleistä ja hyväksikäytöstä. Katso että kaikki menee oikeudenmukaisesti ja ole ainakin itse mahdollisimman suora ja rehellinen. Jos jokin tilanne tuntuu epäoikeudenmukaiselta nyt niin sitä mitä todennäköisemmin onkin. Kolmas viikonvaihde palauttaa sosiaalisuutesi ja onkin hyvä lähteä ihmisten ilmoille rennommin mielin.

Harka, Huhtikuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Härille huhtikuun kuun alku tuo luovia ideoita ja myös mahdollisuuksia niiden käyttöön ottoon. Sopimusasiat alkavat luistaa ja saat juoksevat asiasi kuntoon. Tässä kuussa on kuitenkin hyvä olla tarkkana talouteen liittyvissä asioissa ja on syytä tutkia asioita tarkoin ennen toimeenpanoa. Jotkin yllykkeet loppukuun puoloella voivat herätellä sinua lähteä kokemaan jotain aivan uutta ja mullistavaa mutta talouteen liittyvät asiat on syytä olla tarkistettuja ja varmistettuja. Varsinkin 20. päivästä eteenpäin syntyneet härät ovat varsin uhkarohkealla tuulella ja omat luomisvoimasi pyrkivät esiin. kaikkea ei kannata kuitenkaan jättää taakse hetken mielijohteesta, vaan on hyvä olla tietoinen siitä että omat käyttämättömät luovat voimavarasi vaativat päästä nyt esiin.

Kaksoset, Huhtikuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset joutunevat herkästi huhtikuussa tarkistuttamaan ja hoitamaan juoksevien asioiden hoitamisia, kuten liikennöintiinn, sopimuksiin ja tiedonsiirtoon liittyviä aiheita. Nyt et voi olla turhan luottavainen, vaan kaikesta on hyvä ottaa itse selkoa. Kuukausi ei suosi myöskään suurien hankkeiden aloituksia, sillä virhearvioinnin riskejä on ilmassa. Olet kyllä aloitteikas ja innokas aloittamaan jotain uutta mutta aika suosii ennemminkin aineettomia asioita kuten luovuutta ja hengellisyyttä kuin kovin konkreettisia strartteja. Ole myös itse luottamuksen arvoinen toisille osapuolille, sillä olet kovin unohdusherkkä ja hajamielinen.

Rapu, Huhtikuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuu alkaa rapujen osalta hyvillä mielin ja pystyt myös toteuttamaan omia luovia intressejäsi. Toinen viikko on vaativampi ja jonkun toisen henkilön ongelmat uhkaavat kaatua päällesi. Joku voi nyt käyttää valtaa ylitsesi ja voit kokea ahdistusta liiallisesta vastuunkantamisesta. Katso että avun tarvitsija on aidosti liikkeellä, sillä riskinä on että tulet hyväksikäytetyksi. Koeta jakaa asioitasi luotettavan henkilön kanssa niin saat kyllä neuvoja ja apuja tilanteeseesi. Loppukuukausi vaatii huolellisuutta juoksevien asioiden kanssa on hyvä tarkistaa itse kaikki, jotta voisit luottaa asioiden etenemiseen. Loppukuu voi tuoda myös jotain vapauttavaa ja hauskuuttakin korostavaa tilanteeseesi, jos vain olet utelias ja rohkea kokeilemaan jotain uutta.

Leijona, Huhtikuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Huhtikuu tuo kepeämpiä sävyjä leijonien elämään ja energiasi virtaavat taas vapaammin. Alkukuu sujuu suunitelmallisesti ja voit luottaa tasaiseen etenemiseen. Kuun puoliväli tuo onnistumisen kokemuksia ryhtymisissäsi ja voit hyvin mielin aloittaa jotain uutta ja oman näköistäsi. Neljäs viikko on herkästi yllätyksellinen ja uusia tilanteita voi tulla eteesi ennalta arvaamatta. Jokin keikahdus voi tuoda suunnan muutoksia elämääsi ja voit joutua uuden tilanteen eteen. Avoimuus uudelle ja suvaitsevaisuus sekä uteliaisuus ovat nyt hyveinäsi. Koeta kuitenkin välttää trurhan äkillisiä päähänpistoja ja äkkivääriä ratkaisuja hetken mielijohteesta ja nuku ainakin yön yli ennenkuin ryhdyt mihinkään uuteen ryhtymykseen.

Neitsyt, Huhtikuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Huhtikuun alussa muodostuva tilanne tuo neitsyiden loppukuukauteen vauhtia ja tekemistä. Tässä kuuss on hyvä olla tarkkana tekemisistään ja ryhtymisistään, sillä riskejä on matkan varrella toimia epärealistisin perustein. On hyvä välttää kovin merkittävien tai elämäsi suuntaa muuttavien ratkaisujen tekemisiä, sillä jokin väärin ymmärrys voi olla mahdollinen. Jonkun toisen tahon käytös voi myös olla hämmentavää ja synnyttää epäluottamusta välillenne. On hyvä tarkistuttaa kaikki asiat, ennenkuin luot lopullista mielikuvaa asioista mitä kuulet tai miten asiat sinulle esitetään. Luota omaan järkeen ja ole tarkka. Vältä ylilyöntejä ja myös uhriutumista. Tee jotain hengellisyyteen tai luovuutesi liittyvää ja pidä käytännön asiat hanskassa.

Vaaka, Huhtikuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Huhtikuu alkaa suhteellisen tasaisissa olosuhteissa vaakojen kohdilla ja ensimmäisellä viikolla asiat luontuvat mallikkaasti. Toinen viikko tuo jonkin ongelman esiin ja paineet kasvavat. Hallitse stressiäsi tekemällä asioita yksi kerrallaan pois päiväjärjestyksestä ja ole maltillinen. Jonkun toisen käytös voi olla manipuloivaa ja et voi tukeutua toisten apuun. Ole itse mahdollisismman rehellinen ja ratko ongelmat puhumalla asioista suoraan ja rehellisesti. Toki myös jokin asia on voinut tulla tiensä päähän ja on aika punnita mitä karsit elämästäsi pois ja mihin panostat ja annat aikaasi. On hyvä tehdä inventaariota kohti tulevaisuutta ja miettiä järkeviä ratkaisuja.

Skorpioni, Huhtikuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuu suo helpottuneempia asioita ja tilanteita skorpioonien kohdalle ja asiasi alkavat luistamaan vaivattomammin. Kuun ensimmäisellä viikolla on kuitenkin hyvä olla vielä tarkka ja huolellinen juoksevien asioiden hoitamisissa ja jonkin asian saattaminen oikeille raiteille vaatii jonkin asteista vaivannäköä ja vastuuta. Voit kyllä päästä myös toteuttamaan joitain omia ideoitasi ja omaan arvomaailmaan sopivia asioita pienellä ryhtymisellä. Kuun puolessa välissä ihmissuhteesi ovat keskiössä ja joku voi tarvita apuasi ja huolenpitoasi. Kuun loppu sensijaan tuo ihmissuhteiden myötä jotain uutta ja raikasta sosiaaliseen piiriisi ja joku tai jokin taho voi herätellä sinua kokemaan ja kokeilemaan jotain aivan uutta ja mieltäsi kutkuttavaa.

Jousimies, Huhtikuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuussa jousimiehet tarvitsevat ylimääräistä käytännöllisyyttä ja realismia olosuhteisiin ja tilanteisiin, sillä kuvioissa on helposti jotain ylimitoitettua ja yliampumisia. On hyvä olla tekemättä mitään kovin suurisuuntaista ratkaisua, jonka vaikutus yltää tulevaisuuteesi, sillä tilanteissa on riskinä virhearvioinnit ja turhien asioiden edessä uhriutumista. Ei materiaaliset asiat kuten hengellisyys ja luovuus sensijaan ovat aiheita mihin on hyvä antaa aikaansa, sillä omat inspiraatiosi kaipaavat nyt ulostuloa. Tee jotain aistejasi herättävää, vaihda maisemaa tai unelmoi jostain uudesta. Joku voi myös tarvita apuasi omissa ongelmissaan ja sinulla kyllä nyt riittää energiaa toisten auttamiseen.

Kauris, Huhtikuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Kauriit saavat huhtikuun ensimmäisellä viikolla asioita vauhditettua ja jo jonkin aikaa odottamista vaatinut asia saa ratkaisunsa vihdoin. Kuun toinen viikko on jakson vaativin ja edellyttää sitkeyttä, työtä ja vastuunottoa. Nyt on hyvä avata sanainen arkkunsa ja ilmaista harkitut ja mietityt näkökantansa kuuluviin suoraan ja mitään kaunistelematta. Myös ihmissuhteisiin liittyvä asia edistyy mutta vain jos olet vakavissasi ja tarkoitusperäinen. Kuun loppu tuo uusia näkymiä yllättävälläkin tavalla mutta nyt on hyvä olla utelias uudistuksille ja rohkea kohtaamaan jotain uutta. Jokin uusi kiinostuksen ja inspiroinnin kohde voi tuoda uutta innostusta olosuhteisiisi.

Vesimies, Huhtikuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten on hyvä olla tietoinen valinnoistaan huhtikuun alkupuoliskolla aiheista, jotka liittyvät rahaan, hankintoihin ja yleensä talouteen. Voit herkästi olla turhan hyväuskoinen asioiden suhteen ja näin ollen virhearviointien riskit ovat olemassa. Oletko tietoinen omista resursseistasi vai uskotteletko itsellesi turhan aiheettomasti omat mahdollisuutesi. Myös kuun viimeinen viikonloppu varoittaa turhan hyväuskoisesta asenteesta. Olet tämän kuun kyllä energinen ja saat jälkeä aikaiseksi omista ryhtymisistäsi. neljännen viikon energiat voivat tuoda äkkikäänteitä vallitseviin olosuhteisiin ja jokin asia tai teema voi muuttaa olomuotoaan toiseen suuntaan. Ole joustava ja valmis uudistamaan omia näkökantojasi. Uteliaisuus uutta kohtaan on myös nyt hyväksi.

Kalat, Huhtikuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Kaloille on nyt hyvä kuukausi tehdä jotain omaa luovuutta inspiroivaa ja omia arvojasi korostavaa. Voit kokea tarvetta myös kääntyä kuulemaan omaa sisäistä ääntäsi ja havannoimaan uusia ideaaleja suhteessa maailmaan ja omaan elämäntilanteeseen. Käytännön asioiden hoitamisen kannalta kuukausi vaatii ylimääräistä paneutumista, sillä ulkomaailma voi tuntua epäkiinnostavalta. Vältä suurien ratkaisujen tekemisiä, mitkä vaikuttavat tulevaisuuteesi käytännön tasolla, sillä mielsi voi nyt olla kovin hajanainen ja utopistinen. Loppukuu tuo myös uusia näkymiä tilanteisiin, joten vaihtelevuus ja muuntuvuus tuo epävarmuutta suunitelmiin.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.