Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Oinaille huhtikuun tulo tuo tullessaan uusia näkymiä ja helpotuksen tunteita. Stressitasosi vähenee ja asiat saavat uutta vauhdikkaampaa tempoa. On kuitenkin hyvä vielä välttää uusia aloituksia, varsinkin sellaisia, jotka ratkaisevasti muuttavat elämän suuntaasi pitkän päälle. Nyt on hyvä aika hengähtää, antaa pölyn laskeutua ja toipua vuosia kestäneestä paineisesta ajanjaksosta. Kuun puoliväli ja kuun loppu varoittavat ryhtymästä mihinkään harkitsemattomaan turhan hyväuskoisesti, vaikka oma innokkuutesi olisikin nyt kohonnutta. Oletkin energiempi kuin aikoihin ja ihmissuhteissasi on nyt myös hyväksyvyyttä ja luotettavuutta. Nauti elämän seesteisyydestä ja ota rennosti.

Harka, Huhtikuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuussa härkä ihmisillä on näköpiirissä uusia velvoitteita ja ryhtymisiä. Jotain täytyy saada aikaiseksi käytännön tasolla ja uutta vastuuta on hyvä ottaa tilanteiden edistämisiksi. Aivan kuun alussa stressitekijät ovat kohonneita, joten omasta jaksamisestaan ja terveydestään on hyvä pitää huolta. Toinen viikko voi tuoda yllättäviä käänteitä ja suunitelmien muutoksia ja kykyä sopeutua muuttuvaan tilanteeseen tarvitaan. Samoin kuun neljäs viikko kehoittaa olla toimitta turhan hätäisesti ja harkintaa ja maalaisjärkeä tarvitaan. On hyvä tiedostaa että ne hankkeet mihin menet mukaan nyt, niin valmista jälkeä on syntymässä vasta loppu vuodesta.

Kaksoset, Huhtikuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla kuun alku painottaa selkeyttä kommunikoinnissa, sillä väärinkäsitysten riski on nyt kohonnutta. Kaikkeen kuulemaasi kohtaan on nyt hyvä olla kriitillinen ja tarkistuttaa asioiden taustat. Pidä huolellisesti huolta sopimusten ja kauppaan liittyvissä asioissa, jotta tiedostat riskitekijät. Ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin sosiaalisuutesi on kasvamassa ja ihmissuhteisiin tulee runsautta. Aivan loppukuu kuitenkin tuo herkästi epäluotettavuutta yhteisten toimien suhteen, joten ole ainakin itse selkeä ja suora omalta puoleltasi. Olet kuitenkin tässä kuussa suhteellisen energinen ja velvoitteet eivät nyt kasaudu liiemmin osallesi.

Rapu, Huhtikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuussa rapujen elämään tulee helpottuneisuutta pitkään kestäneen hankalahkon ajanjakson jälkeen. Jokin este tai ongelma voi nyt poistua elämästäsi ja saat lisää elintilaa ja vapautta tilalle. Kuun alku voi myös merkitä jonkin uuden alkua, joka liittyy yhteistyöhön ja yhteisten hankkeiden eteenpäin viemiseen. Kuun puolivälissä jokin asia vaatii huomiotasi ja joudut puolustamaan näkökantojasi. Katso että oikeudenmukaisuus toteutuu ja ei ole syytä nyt suostua aivan kaikkeen mitä sinulta odotetaan. Vältä kovin suuria siirtoja ja suhtaudu ennemminkin tietoisesti ja varovaisesti toisten esittämiin vaateisiin itseäsi kohtaan. Kuun loppu tuo jo mukavaa vaihtelua elämään ja uusia raikkaita tuulia on tarjolla.

Leijona, Huhtikuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Huhtikuun alku aloittaa leijonille uuden jakson, joka herkästi tuo tullessaan uudenlaista vaatimusta ryhtyä toimeen ja olla käytännönläheinen. Jokin tilanne voi olla pysäyttävä ja vaatia nyt uudenlaista harkintaa ja ajattelua. Jokin velvoite tai vaade lisää vastuutasi ja oma-aloitteisuutta tarvitaan. Jonkun toisen tahon tai ihmisen vaateet tuntuvat kasautuvan harteillesi ja stressiä on ilmassa. Hoida asioita siis maltillisesti omat voimavarat huomioiden. Neljäs viikko tuo yllättäviä käänteitä ja nyt onkin syytä olla joustava muuttuvien olosuhteiden myötä. Kaikkea ei nyt pysty suunittelemaan, vaan sopeutumista tarvitaan. Koeta pitää pää kylmänä ja jalat tiukasti maankamaralla faktoihin tukeutuen.

Neitsyt, Huhtikuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Huhtikuun ensimmäisellä viikolla on hyvä olla tarkka käytännön asioiden hoitamisissa, sillä jonkun toisen tekemä huolimattomuusvirhe tai unohdus saattaa herkästi sotkea omiakin suunitelmiasi. Älä ole turhan luottavainen nyt siihen miten asioita sinulle esitetään, joten vältä suurien hankintojen tekemistä tai sopimusasioita. Kuun toinen viikko on jo selvästi onnekkaampi ja voit myös löytää ratkaisun johonkin sotkuun tai käsillä olevaan asiaan. Loppukuu painottaa uusien tuulien virtauksia ja innostuneisuuden sävyttämiä tilanteita. Kuun vimeisellä viikonlopulla voitkin päästä tekemään ja kokemaan jotain uutta ja mieltäsi innostavaa. Ole utelias uudelle ja avvoin uudistuksille. Kaiken kaikkiaan hyvä kuukausi, joka takaan edistystä ja hyvää mieltä.

Vaaka, Huhtikuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämässä on nyt kiireettömämpi kuukausi käsillä kuin pitkiin aikoihin ja voit saada hengähtää tilanteiden myötä helpommin. Stressi tekijät tasaantuvat ja saat pikkuhiljaa kerättyä voimiasi takaisin. Tässä kuussa on kuitenkin vielä joitain asioita syytä välttää, kuten suurempien ratkaisujen tekemisiä ja kovin riskialttiisiin hankkeisiin mukaan menemisiä. Voit myös huomata miettiväsi syntyjä syviä ja pohtia elämän suuria kysymyksiä mutta oman jaksamiseesi ja hyvinvointiisi asiat eivät enää kohdistu. Kuukausi suosii seuranpitoa ja ihmissuhteita pääsääntöisesti mutta kuun lopulla kuulemiesi asioiden tai uutisten suhteen on syytä varautua tarkkanäköisesti.

Skorpioni, Huhtikuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien huhtikuun alku tuo herkästi uusia vaateita olosuhteisiin ja tilanteet voivat edellyttää uudelleen miettimisiä ja järjestelyjä. Työelämä tai muut velvoitteet voivat vaatia uudelleen organisoimisia ja uusia tapoja tehdä asioita voi olla vaateena. On hyvä yrittää välttää ylikuormittumista varaamalla tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumiseen. On hyvvä pysähtyä miettimään mikä on tärkeää ja mikä turhuutta ja keskittyä olennaiseen. Kuun lopulla on myös muuttuvia tekijöitä liikkeellä ja joustavuutta ja kekseliäisyyttä tarvitaan tilanteissa. On hyvä koettaa ottaa rauhallisesti ja olla tekemättä mitään suurisuuntaisia ratkaisuja hetken mielijohteesta. 

Jousimies, Huhtikuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä huhtikuun alussa kommunikointi, tiedonvälitys ja liikennöinti voivat tuottaa ylimääräistä päänvaivaa ja uudelleenmiettimisiä. Kaikkea mitä nyt kuulet, ei ole syytä ottaa vastaa aivan hyväuskoisena, vaan tarkistaa kaikki taustat ja faktat tarkoin. Huhupuheet ja väärinymmärrykset voivat sotkea omia aikataulujasi. Nyt ei ole hyvä hetki myöskään tehdä mitään järeitä hankintoja tai sopimusasioita. Voit myös itse olla nyt kovin hajamielinen ja käsittää asioita helposti väärin. Ottamalla asioita hoitaaksesi järkiperäisesti ja käytännönläheisesti saat kyllä tilanteeseen enemmän selkeyttä ja toimivuutta jo alkukuusta. Loppukuu voi tuottaa uusia tilanteita ja kysymyksiä lähinnä ihmissuhteiden myötä, joten et voi aivan tukeutua tällöin toisten ihmisten tukeen.

Kauris, Huhtikuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kauriiille huhtikuu tarkoittaa suurempien stressitekijöiden vähentymisiä ja helpottuneita tilanteita. Voit kokea energiatasosi nousevan ja mielialasi muuttuvan positiivisempaan suuntaan. Joitain muutoksia kuukausi vielä tuo mukanaan mutta voit jo kokea mahdollisuuksiesi kasvavan ja uusien valintatilaisuuksien ilmestyvän. Pystyt nyt tiukoissakin tilanteissa viemään asioita eteenpäin ja varsinkin kuun puoliväli ja kuun viimeinen viikonloppu tuovat joitain ratkaisujen tekemisiä eteesi. Koeta näissä tilanteissa pitää kiinni rehellisyydestä ja oikeudenmukaisuudesta kaikkia osapuolia kohtaan. Kuun viimeinen viikko tarkoittaa jo helpottuneita ja vapautuneita sävyjä tilanteissa.

Vesimies, Huhtikuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Huhtikuun alku edellyttää vesimiehiltä uutta vastuunottoa jostain muuttuvasta tilanteesta ja itseltäsi edellytetään toimintaa ja asioiden hoitamisia. On syytä kuitenkin tarkkaan harkita tilannetta ja koettaa olla ryhtymättä toimeen aivan suinpäin. On hyvä karsia nyt kaikki turha tekeminen ja keskittyä olennaiseen. Rauhallinen ote ja harkitut ratkaisut ovat nyt kyseessä. Kuun loppu tuo vielä eteesi saman tyyppisiä tilanteita mutta olet jo itse kuitenkin toimintavalmiimpi ja pystyt tekemään asioita hallitummin. On hyvä olla tässä kuussa avoin ja utelias muuttuville olosuhteille, sillä oma joustavuus tulee nyt hyvään käyttöön. Ideoi uutta ja katso asioita uudelta kantilta.

Kalat, Huhtikuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Huhtikuun alussa kalojen on hyvä koettaa ylläpitää huolta ylenmääräisesti juoksevien asioiden hoitamisista, sillä olet nyt normaalia hajamielisempi. Sen sijaan aika suosii luovaa ajattelua ja keskittymistä elämän ei-materiaaliseen puoleen. Toisella viikolla omat ideasi tulevat jo hyvään käyttöön ja vuorovaikutus tilanteet ovat kannaltasi suotuisia. Lopppukuu voi tuoda uuden tyyppistä vastuuta toisten ihmisten hyvinvoinnista ja sinulta edellytetään valmiutta tukea toista hänen tilanteessaan. Olet toisaalta myös hyvin kekseliäs ja löydät uusia tapoja ajatella asioista. Jaa ajatuksiasi muiden kanssa, niin saat myös hyviä vinkkejä asioihisi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.