Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Oinaille avautuu huhtikuussa ratkaisun paikkoja ja tilanteet merkitsevät sitä, että jokin keskeinen elementti elämässä muuttuu jättäen taakse jotain vanhaa mutta samalla aloittaen jotain uutta. Olet itse aloitteikas ja innokas tekemään uudelleenvalintoja ja tilanteisiin liittyy herkästi ihmissuhteita ja sosiaalisten kuvioiden muutoksia. Varsinkin puolen kuun tienoilla uudet aloitukset viriävät ja samalla koet, että joudut myös luopumaan jostain. Tilanteissa on onnekkuutta ja innokkuutta uusiin alkuihin mutta et voi välttyä myöskään tiedostamista siitä, että uudet valinnat merkitsevät vanhan aikakauden päättymisiä. Olet nyt myös kuitenkin käytännönläheinen, joten luota omaan intuitioosi.

Harka, Huhtikuu 2021

(20.4. - 20.5.)

Härät voivat kokea varsinkin huhtikuun alkukuun puolella olevansa hieman jumittuneessa tilanteessa ja voitkin joutua keskittymään menneisyyden tapahtumiin ja pohtimaan sitä, että miten tässä on nyt näin päässyt käymään. Anna siis itsellesi aikaa päättymisiin ja menneiden tapahtumien selvittelyihin. On hyväksi käydä läpi tapahtunutta myös sisäisesti, jotta saisit taas tilaa uusille aloituksille, joita kevään tulo kohdallasi nyt kuitenkin merkannee. Loppukuun puolella olet valmis uusiin ratkaisuihin ja sitoumuksiin niin ihmissuhteiden myötä kuin myös muidenkin hankkeiden kanssa. Oletkin loppukuussa erittäin kekseliäs ja uudet ideat innostavat itseäsi myös käytännön aloituksiin.

Kaksoset, Huhtikuu 2021

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten oma-aloitteikkuus tulee hyvään käyttöön huhtikuun käänteissä ja oma ryhtymisesi tuottaa nyt tulosta. Riskinä kuitenkin on ennen kuun yhdeksättä päivää tehdä liian heppoisia ratkaisuja tai virhearviointeja. On siis hyvä välttää alkukuusta ryhtymästä mihinkään kovin riskialttiiseen hankkeeseen, joka edellyttäisi käytännöllisyyttä ja suunitelmallisuutta. Alkukuun hankaluuksien jälkeen on kuitenkin mahdollista jo kuun puolessa välissä saada asioihin hyvää järjestystä ja tiettyä onnekkuuttakin jo tästä eteenpäin on kuvassa mukana. Jätä siis asioiden aloitukset ja suuret valinnat kuun loppupuolelle, jolloin olet enemmän selvillä vesillä asioiden laidasta. 

Rapu, Huhtikuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Rapujen elämässä huhtikuu tuo mukanaan ihmissuhteiden myötä muutosten tuulia ja asioita täytyy niveltää ja työstää. Jokin muutosvaihe vaatii itseltäsi nyt jonkinasteista vastuuta ja tilanteiden järkeistämistä. Omaa rauhaa voi nyt olla vaikea tavoittaa, vaan levottomuutta ja ylimääräistä velvoitetta mahtuu aina kuun puoliväliin asti. Jonkun läheisen elämä ja siinä tapahtuvat muutokset tuovat muutoksia myös omaan elämääsi niin, että omat itsenäiset ryhtymykset jäävät nyt sivuun. Loppukuun sävy on jo erillainen tuoden mukanaan uusia tuulia ja kokemuksia. Jotain uutta ja piristävää, sekä omaa mielenkiintoasi herättävää tilanteissa on mukana aivan loppukuuta myöten.

Leijona, Huhtikuu 2021

(23.7. - 22.8.)

Huhtikuun toinen viikonloppu tuo leijonien elämään ihmissuhteiden kautta positiivista henkeä ja yhteinen ajanvietto tuo mielihyvää ja piristystä. On hyvä aika jakaa asioitaan toisten kanssa, niin koet tulevasi kuulluksi. Samaan ajankohtaan liittyy myös vakavampi sävyistä keskustelua mutta asioita voidaan saada myös selkiytettyä ja toimintatavoista sovittua. Kuun toinen viikko tuo onnistumisia omissa ryhtymyksissään ja asiat etenevät vauhdilla nyt eteenpäin. Voit myös onnistua saamaan jonkin velvoitteen tai hankkeen valmiiksi ja positiivinen lopputulos lupaa hyvää. Kuun viimeiset päivät ovat jo vaativampia ja ihmissuhteissa ja sopimusasioissa edellytetään niin malttia kuin myös joustavuutta muuttuvioen tekijöiden myötä. Valmistaudu yllättäviin käänteisiin suunitelmissa.

Neitsyt, Huhtikuu 2021

(23.8. - 22.9.)

Huhtikuun ensimmäinen puolisko tuo neitsyeille kiireitä ja velvoittava sävy on vallalla. Riskinä on myös epärealistiset hankkeet ja ryhtymykset, joten mieti tarkkaan onko suunitelmasi käytännöllinen ja järkevä. Kuun toinen viikonloppu voi tuoda pettymyksen jonkin hoidettavan asian suhteen ja oma toimintakykysi on koetuksella. Älä siis tee mitään riskialtista tai turhan hätäisesti mietittyä. Kuun lopulla sävy muuttuu olosuhteiden myötä ja tilanteisiin tulee mukaan miellyttävämpiä sävyjä, joskin hieman yllättävällä tavalla mutta mielialaasi kohentaen. Varsinkin suhdetoiminta saa uusia sävyjä ja pystyt laajentamaan sosiaalista verkostoasi.

Vaaka, Huhtikuu 2021

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämää huhtikuussa painottavat ihmissuhteet ja niissä tapahtuvat muutokset. Jokin suhde elämässäsi voi nyt tulla päätökseensä mutta samalla koet hyvää tekevää vapautumista aikansa eläneistä tilanteista. Mahdollista tässä kuussa on myös koskettavaan uuden kohtaamiseen ja jotain uutta voi suhdetoimissasi myös nyt alkaa. Kuun puoliväli varsinkin painottaa näitä teemoja. Olet tänä kuuna toimelias ja energinen ja saat tekemisistäsi jälkeä aikaiseksi. Ole siis rohkea ryhtymyksissäsi, silllä velvoitteet eivät nyt rasita itseäsi liikoja. Loppukuun olosuhteet ovat hyvinkin säilyttäviä ja kantavia.

Skorpioni, Huhtikuu 2021

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuun alku painottaa skorpioneille sopimus-ja neuvotteluasioiden tärkeyttä. Jokin painava asia vaatii päätöksiä mutta pystyt nyt hyvin suhtautumaan asioihin pintaa syvemmälle ja saat hyviä ratkaisuja aikaiseksi. Kuukauden sävy on kuitenkin edelleen käytännöllisyyttä korostava ja asioihin on suhtauduttava maltillisesti ja aikuismaisesti. Vastuuta kasaantuu asioiden hoitamisista nyt itsellesi ja varsinkin ihmissuhteissa voit kokea että toinen osapuoli ei ota kantaakseen vastuuta omalta osaltaan. Kuun loppu tuo järeitä päätöksiä ja valintoja ihmissuhteiden kannalta ja jokin suhde voi nyt saada lopullisesti uuden suunnan. Varaudu neuvottelemaan asioista siten, että selvität itse kaikki faktat huolella. 

Jousimies, Huhtikuu 2021

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten huhtikuu painottaa ihmissuhteita ja niissä tapahtuvia muutoksia. Itseäsi voi turhauttaa nyt toisen osapuolen välinpitämättömyys tai holtittomuus ja voitkin löytää itsesi tilanteesta että hoidat toisen puolesta asioita. Nyt ei ole kuitenkaan syytä uhriutua tilanteiden edessä vaan on hyvä ottaa realistinen ote asioihin. Vaikka tapahtumissa on mukana luopumisen sävyä, niin voit myös löytää uudenlaisia väyliä tehdä asioita positiivisempaan suuntaan. Varsinkin kuun kolmas viikko tuo muuttuvia tekijöitä kuvaan mukaan. Loppukuu sujuu jo tasaisemmin ja sinulla on voinut muodostua eteesi uudenlainen näkemys tapahtuneesta.

Kauris, Huhtikuu 2021

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla huhtikuussa läheiset ihmiset ja ihmissuhteet tuovat vaativia tilanteita eteen ja jotain pitää päättä ja ratkoa pintaa syvemmältä vastuuta kantaen. Voit kokea haastetta olosuhteissa ja jokin tilanne voi tuntua pakottavalta ja ehdottomalta. Varsinkin kuun puoliväli on vaativa sävyltään ja malttia ja maalaisjärkeä tarvitaan, jotta saisit tilanteita rauhaisammin etenemään. Älä ole kuitenkaan nyt turhan päällepainava tai ehdoton, vaan ota myös toisen mielipide huomioon. Loppukuu suo jo kevyempiä ja iloisempia sävyjä ja mukavaa ilottelua on seuranpidon myötä luvassa. Luvassa on hyviä kuulemisia ja uutisia.

Vesimies, Huhtikuu 2021

(20.1. - 19.2.)

Huhtikuu tarjoaa vesimiehille niin edistystä asioihin kuin myös velvoittavia muutospaineitakin. Kuun puolenvälin aika on positiivinen sävyltään ja onnistut niin tekemisten ja ryhtymisten kanssa kuin myös ihmissuhteiden myötä. Aika voi avata eteesi uusia mahdollisuuksia monelta taholta ja pystyt tekemään eteenpäinvieviä valintoja. Kolmas viikonloppu suosii yhteydenpitoja ja kuulemasi asiat ovat iloa elämääsi tuovia. Kuun viimeiset päivät tuovat jonkin ratkaisun tai valinnan eteesi ja jokin ihmissuhteisiin liittyvä asia vaatii lopullisia valintoja ja päätöksiä. Aikansa eläneet suhteet voivat nyt saada päätöksensä. Ota asioita puheeksi vastuusi tuntien ja älä jätä nyt mitään puolitiehen roikkumaan, vaan puhu asioista suoraan ja rehdisti.

Kalat, Huhtikuu 2021

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on hyvä huhtikuussa ennen kymmenettä päivää miettiä tarkoin tekemisiään ja ryhtymisiään, ettet tekisi mitään turhan hätiköiden tai puolihuolimattomasti. On hyvä olla olosuhteissa realistinen ja välttää turhaa hyväuskoisuutta. Riskin otto ei ole nyt suotavaa käytännön asioiden suhteen, vaan käytä aikaasi ennemminkin ei-materiaalisten asioiden parissa. Jotain kiirettä ja ylimääräistä tekemistä aika tuo eteesi mutta kovin käytännönläheinen et nyt ole. Loppukuun sävyt ovat jo mukavia ja varsinkin ihmissuhteissa on keventyneitä ja mieltä piristäviä tilanteita tarjolla. Jokin tilaisuus voi aueta eteesi odottamattomalla tavalla mutta uudistusta ja piristystä on kuvassa mukana.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.