Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Oinaille näyttäisi joulun valmisteleminen sujua luonnikkaammin kuin itse joulun vietto tänä vuonna. Alkukuun oletkin puuhakas ja aikaansaavutesi on kohdallaan. Huhtikuun puolen välin jälkeen syntyneet oinaat ovat varsin onnekkaita ja jotkin positiiviset tapahtumat saavat sinut innostuneelle mielelle. Käytä aika tällöin hyväksesi ja aja asioitasi eteenpäin. Maaliskuun 21.-23. päivä syntyneet saavat kokea joulun vieton rasittavana ja asiat tuntuvat menevän töksähdellen eteenpäin. Koeta välttää ristiriita tilanteita ja hillitse halusi paeta työn tekemiseen, sillä saat vain kanssaihmisesi vastaasi ikävällä tavalla.

Harka, Joulukuu 2007

(20.4. - 20.5.)

Härkä merkkisille on joulukuussa luvassa tuntehikasta aikaa kun ihmissuhteet nousevat tapetille niin hyvässä kuin pahassa. Nyt on aika ottaa läheistesi toiveet huomioon jotta välttyisit pahemmilta draamoilta ja vastakkainasettelulta. Tunne-elämän kuviot vievät nyt helposti järjen mennessään, joten koeta herkistää itsesi ja asettua toisen asemaan, niin sopusoinnun säilyminen on helpompaa. Työ kuvioissa kykenet nyt toimimaan tehokkaasti ja tulevaisuuttasi rakentaen. Joulunalus viikko sysää Sinut onnellisten tähtien alle ja aloittaa aina 2008 vuoden loppuun kestävän tukevan jakson elämässäsi. Saat uutta positiivista henkeä elämääsi johon toisten ihmisten on helppo vastata Sinua tukien. Varsinkin huhtikuun 20.-23. päivä syntyneiden vuoden loppu näyttäytyy hyvinkin onnekkaana.

Kaksoset, Joulukuu 2007

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille joulukuu merkitsee pysähtymistä jossain määrin omien vajavaisuuksien käsittelemiseen, varsinkin muiden ihmisten antaman hyvinkin suoran palautteen johdosta. Olisikin hyvä nöyrtyä ja ottaa vastaan palaute ja miettiä missä kohdin olet antanut asioiden lipsua vailla vastuun ottoa tilanteista. Tutkiskele asioita ja ole valmis kuuntelemaan asiasta paremmin perillä olevia tahoja. 9. päivän aikoihin olosuhteissa on tapahtumassa muutoksia ja tällöin tunnet että sinulta ei paljon kysellä missä mennään. Jos olet tähän asti kyennyt pitämään jauhot puhtaina omassa pussissasi niin voit luottavaisesti olla mukana muutospaineissa.

Rapu, Joulukuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Ravut ovat energisesti touhussa mukana joulua valmistellessa; sukujuhlat eivät tunnu rasittavan ja muutenkin koet saavasi asiat hoidetuksi. Ihmissuhteissa on vireillä positiivista kaikua ja kykenet ottamaan muut huomioon omilta touhuiltasi. Joululoman mielenkiintoiset käänteet ihmissuhteissa voivat olla moninaisia ja sinua aktivoidaan toisen/toisten huomioimiseen. Jokin ylimääräinen huomionosoitus voi nyt osua kohdallesi. Ainut todellinen vaara on että olet nyt herkkä ylittämään budjettisi jouluhuumassa. Koeta muistaa että toisen huomioiminen ei tarvitse tilisi ylittämistä vaan aitoa läsnäoloa.

Leijona, Joulukuu 2007

(23.7. - 22.8.)

Leijonille joulukuu on varsin vauhdikas ja tähän jaksoon mahtuu mukaan paljon vauhtia ja toimintaa. Tiedossa on huvituksia ja tapaamisia ja varsinkin 9. päivän tienoilla olet hyvinkin rohkeasti liikenteessä hakeutuen mukaan laajentaviin hankkeisiin. Jos olet aiemmin tehnyt sijoituksia joihinkin yrityksiin tai hankkeisiin niin kuun puolessa välissä voit odottaa positiivista palautetta. Leijonat voivatkin hyvällä syyllä paneutua rauhallisempaan joulunviettoon sillä aikaansaavuutesi on tuottanut tulosta ja nyt on aika nauttia tehdyn työn tuloksista.

Neitsyt, Joulukuu 2007

(23.8. - 22.9.)

Monelle neitsyelle joulukuu alkaa lähinnä ikävien velvoitteiden merkeissä. Aika tuntuu vaativan sinua nyt ylimääräisiin velvoitteisiin ja joulun valmistelut ylimääräiseltä riesalta. Suorita vaaditut tekemiset sillä joulunalus viikonloppu vapauttaa lopulta sinut lopulta rauhaisaan tunnelmaan. Joululomasta näyttääkin tulevan neitsyeille hyvinkin leppoisa ja viihdyttävä ja huomaat ansaisevasi pukinkontista miellyttäviä yllätyksiä. Jos koko syksy on tuntunut vaativalta ja raskaalta niin 19. päivä alkava jupiterin positiivinen jakso alkaa kohdallasi ja avittaa asioiden hoitoa pitkälle tulevaisuuteen.

Vaaka, Joulukuu 2007

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille joulukuun 5 ensimmäistä päivää ovat suosiollisia ihmissuhteiden eheyttämiseen jos jotain kitkaa on ilmennyt. Suhteellisen harmoonista aikaa on myös aina jouluun asti ja saatkin helposti jouluvalmistelut tehdyksi. Mutta joulusta eteenpäin sinun on syytä varoa liiallista itsekkyyttä ja olisi hyvä koettaa pysyä kaidalla tiellä, sillä kanssaihmisilläsi on nyt yllättävän herkässä sana jos jotain huomauttamista löytyy. Joululoma saattaa tuntua yllättävän velvoitepitoiselta jos olet suunitellut ottavasi löysin rantein. Niveltämistä riittää kuitenkin yllin kyllin vaikka ehkä ajattelitkin etukäteen viettäväsi leppoisia pyhäpäiviä. Muut tarvitsevat sinua erikoisen paljon toimittamaan erillaisia kuvioita joihin et etukäteen suunitellut meneväsi mukaan. Käytä diplomatiaa ja sillanrakentamistaitoasi ristiriitaisissa tilanteissa.

Skorpioni, Joulukuu 2007

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille joulukuu tuo ihmissuhteet tapetille ja uutta virettä ja kohtaamisia on nyt tulossa. Ole aktiivinen koska nyt on aika päästää toinen lähellesi. Kuun 22. päivä saattaa nostaa romanttiset odotukset huippuunsa mutta hieman varovaisuutta on syytä kuitenkin pitää mukana, sillä vasta ajan hammas kertoo onko tarinalle jatkoa. Lokakuun puolella syntyneet skorpionit pääsevät mukaan positiiviseen virtaukseen joulun pyhiksi ja loman vietto onkin asia joka nyt onnistuu helposti. Nauti täysin rinnoin kanssaihmistesi seurasta: paljon tukea on tulossa tältä suunnalta. Myös raha-asioittesi hoidossa on tapahtumassa käänne parempaan tai joulupukki on runsaskätisesti liikkeellä.

 

 

Jousimies, Joulukuu 2007

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille on luvassa tänä joulukuussa vuoden paras kuukausi. Olet todennäköisesti voimasi tunnossa ja nyt onkin aika saada lisää vaikutusvaltaa ja näkyvyyttä elämääsi. Jonkin pitkä aikaisen uuden alueen haltuunotto voi tulla eteesi ja vain taivas näyttää olevan rajana. Käytä varsinkin aika ennen joulun pyhiä tehokkaasti hyväksesi ja ota rohkeita askeleita eteenpäin, sillä kehitysmahdollisuudet ovat nyt loistavat. Varsinkin kuun keskivälillä syntyneet voivat nyt olla elämänsä käännekohdassa.

Kauris, Joulukuu 2007

(22.12. - 19.1.)

Kauriista saattaa joulukuun alku puoli tuntua nihkeältä ja asioiden aloittaminen voi vaatia ylimääräistä tahdon ponnistusta. Mieluummin vetäytyisit omiin oloihisi pohtimaan asioita syvyys suunnassa ja pitäisit jouluvalmistelut sivussa. Jouluaika kuitenkin nostaa sinutkin huomaamaan ympärilläsi positiivisuutta ja vireystasosi on kohoamassa. Joulupukin tullessa oletkin hilpeästi juhlatunnelmissa mukana ja huomaat elämän sadunhohtoisen puolen tarttuvan tunnelmiisi. Oletkin ollut pukin mielestä ehkä kiltimpi vuoden mittaan kuin itse ehkä olet tiedostanutkaan.

Vesimies, Joulukuu 2007

(20.1. - 19.2.)

Joulukuussa vesimiehille parasta aikaa on aina jouluun asti ja saatkin helposti toimitettua kaikki joulun valmisteluun liittyvät asiasi. Olet tällöin energinen ja yhteydenotot tuntuvat tuottavan tulosta. Joulun aikaan tunnet kuitenkin saaneesi tarpeeksi kaikesta hälinästä ja touhuamisesta ja vetäytyisitkin mielelläsi omiin oloihisi pyhien viettoon. Hanki jotain hyvää luettavaa itsellesi valmiiksi koska sisäinen maailmasi tuntuu antavan Sinulle enemmän virikkeitä kuin yhteydenpito muihin ihmisiin. Varo kuitenkin tuottamasta pettymystä lähimmillesi vetäytymistarpeinesi, varsinkin viikonloppu ennen aattoa voi tuottaa ongelmia yhteisten suunitelmien eteenpäin viemisessä. Ole joustava ja luovu liiallisesta itsekkyydestä - se voi olla paras lahja mitä pystyt kanssaihmisillesi tarjoamaan.

Kalat, Joulukuu 2007

(20.2. - 20.3.)

Kalojen joulukuu tuo tullessaan ylimääräistä tarvetta ratkaista suuriakin asioita elämäsi suhteen. Tiettyä suunnan muutosta on odotettavissa ja tilanteet vaativat sinulta nyt hyvin rohkeaa ja suoraryhtistä kohtaamista. Nyt on kalojen elämässä aika itsenäistyä, joko omasta tarpeesta käsin tai ulkoisten olosuhteiden muuttumisen myötä. Nyt tehtävät ratkaisut ovat tärkeitä sillä niiden tuoma suunnan muutos vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Joulun pyhät kuitenkin rauhoittavat tilanteen ja sinun onkin helppo huomata että tekemäsi päätökset vapauttivat sinussa uutta energiaa. Kuun loppu sujuu leppoisasti ja antaa aikaa rauhoittumiseen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.