Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden joulukuusta muodostuu vaihteleva, kuitenkin pääasiassa asioita ja hankkeita eteenpäin vievä. Kuun alussa heti on kuitenkin syytä olla luottamatta muiden kuin omaan panokseen, toimi tällöin itsenäisesti. Tukevuutta yhteistoiminnallisiin asioihin syntyy kuun toiselta viikolta eteenpäin, josta lähtien läheistesi tuki on kannustavaa. Romantiikkakin mahtuu taas mukaan elämääsi ja ihmissuhteesi ovatkin loppukuun parhain päin. Jos olet maaliskuun 22. - 23. päivä syntynyt niin joulukuustasi saattaa muodostua uusia uria luova. Tällöin on syytä antaa menneisyyden jäädä taakse ja siirtyä uuteen aikakauteen. Se voi tarkoittaa rankkojakin leikkauksia, mutta aikansa elänyt on jo syytä unohtaa ja antaa tilaa uudistuksille. Pidä vain huoli siitä että olet itse rohkea ja rehellinen niin joudutat asioita parhaiten.

Harka, Joulukuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkien joulukuun alku on kannustava ja positiivinen ihmissuhderintamalla aina kuun toiseen viikkoon asti. Loppukuu merktsee kylläkin tilanteiden niveltämisiä ja joudutkin ehkä tarkistamaan minkälaisille olettamuksille olet suhteesi luonut. Joulunaika merkitseekin luopumista omista mukavuuden tarpeista yhteisen edun nimiin. Käytä tervettä maalaisjärkeä apuna tukeaksesi lähimmäisiäsi. Jos olet huhtikuun 20. tai 21. päivä syntynyt härkä edessä voi olla uuden suunnanotto elämäsi kulussa. Tällöin on hyvä ottaa syvääluotaava asenne tilanteisiin ja koettaa antaa tilaa tarvittaville uudistuksille. Suurisuuntaisia päivityksiä voi nyt olla ilmassa.

Kaksoset, Joulukuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten joulukuun alku näyttää velvoitepitoiselta aina puoleen kuuhun asti. Ole järjestelmällinen ja laita asiat tärkeysjärjestykseen. Rakenna tukevalle pohjalle nyt asioitasi sillä mikään puolivillainen ei nyt onnistu. Joulun aikoihin on kyllä tilaisuus pehmeämmille arvoille, ole tällöin tavoitettavissa läheistesi puolelta niin huomaat miten toisilta saatu tuki helpottaa oloasi. Kaiken kaikkiaan joulukuu lopettaa kohdallasi vuosia kestäneen elämänvaiheen, joten on hyvä selvittää kohdallasi aikansa eläneet kuviot, kääntää viimeisen kerran katse menneisyyteen ja valmistautua siirtymään uuteen.

Rapu, Joulukuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Ravuilla joulukuun ensimmäinen päivä on merkityksellinen suhderintamalla. Jokin tärkeä kohtaaminen tai tilanteen esille tulo voi nyt osua kohdalle. Kaiken kaikkiaan kuukausi tuo tullessaan monia ristiriitojakin pintaan ja on syytä olla kuulolla mitä mieltä muut ympärilläsi elävät ovat asioista. Jos olet syntynyt kesäkuun 21. - 23.päivä niin kuun 12., 22. ja 28. päivä ovat herkkiä kulminaatio pisteitä tuleville suuntauksille elämässäsi. Ole tarkka minkälaisia merkkejä tällöin liikkuu ymprilläsi, sillä ne voivat viitoittaa asioita pitkälle tulevaisuuteen. Jouluaika ja uusivuosi korostaa seurallisuutta ja lukuisten yhteyksien ylläpitoa.

Leijona, Joulukuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien joulukuu painottaa energisyyttä ja harmoniaa. Koet itsesi hyvinvoivaksi eivätkä jouluvalmistelut rasittane liikoja. Ihmisuhteesi vilkastuvat kuun ensimmäisen viikolopun jälkeen. Yhteydenottoja on riittämiin ja yhteisiä järjestelyjä on tiedossa. Joulunpyhäsi ovat onnistuneet, mutta sen jälkeinen viikonloppu tuottanee pettymyksen jonkun taholta. Ole ymmärtäväinen koska tilanteet eivät ole aina itsestä kiinni vaan olosuhteissa voi olla jotain joka vaatii sinua uhrautumaan toisen hyväksi. Kaiken kaikkiaan saat pysytellä vuoden viimeisen jakson erossa isommista ongelmainasetteluista ja seurata korkeintaan sivusta kun kanssaihmisesi tahivat omien muutospaineidensa kanssa.

Neitsyt, Joulukuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet joutunevat joulukuussa risteilevien vastavoimien keskiöön; vanhoillisuus kontra uudistukset vetävät eri suuntiin. On ehkä syytä antaa asioiden vielä muhia ennen suurempia ratkaisuja. Varsinkin kuun toinen viikko nostaa näitä teemoja pintaan. Malta tällöin mielesi ja anna ajan tehdä tehtävänsä. Mitä pidemmälle kuuta mennään eteenpäin sen helpommin asiat hoitunevat. Kuun loppu on jo lutvikas ja seurallinen ja uudesta vuodesta muodostuneekin varsin viihdyttävä ja leppoisa.

 

 

Vaaka, Joulukuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen alkukuu kuluu moneen suuntaan yhteyksien yllä pitämisessä ja vuorovaikutussuhteesi ovatkin hedelmällisiä. Mutta mitä lähemmäs joulua päästään sitä enemmän tunnut stressaavan tulevien pyhien järjestelyitä. Kuun toisesta viikosta eteenpäin on hyvä ryhtyä yhteistyöhön muiden kanssa. Jaa asioita ja velvotteitakin muiden kanssa niin saat helpommin jälkeä aikaiseksi. Joulun aika on herkkää jos jaat sen läheistesi seurassa. Jos olet syyskuun loppupuolella syntynyt vaaka niin vuoden viimeisimmät päivät antavat merkkejä siitä mihin muutos vaiheeseen olet siirtymässä. Ole tällöin tarkka valinnoissasi sillä nyt syntyvät tilanteet voivat merkitä pitkälle uusia suuntauksia.

Skorpioni, Joulukuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille joulukuun ensimmäiset päivät ovat ihmissuhteissa tukevoittavaa aikaa jolloin kannattaakin suunnata aktiviteetit tällöin seuraelämän suuntaan. Jos jotain epäselvyyksiä on päässyt syntymään niin nyt on hyvä paikata asioita. Kaiken kaikkiaan kuukausi korostaa taloudellisen tilanteesi tukevoittamista ja uusien resurssien etsintää elämääsi. Joulun jälkeisinä pyhinä koeta olla tarkka siitä mitä sovit kenenkin kanssa sillä väärinkäsitysten vaara on nyt olemassa. Varaudu selvittelyyn ja tarkista asioiden taustat ennenkuin annat mielikuvituksen edustaa todellisuutta. Joku saattaa tarvita nyt olkapäätäsi ja lohdutustasi.

Jousimies, Joulukuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet ovat jättämässä joulukuussa vuosia kestäneen ajanjakson taaksensa, joka on tuonut suuria muutoksia elämään. Nyt voivatkin jousimiehet hengähtää ja vaihtaa rauhassa elämänasennetta rauhaisampaan muotoon. Koko joulukuun olet energinen ja koet vieväsi tilanteita vauhdikkaasti eteenpäin. Jokin pysähtymisen hetki on kuitenkin käsillä kuun toisena viikonloppuna jolloin koet vaikeutena hahmottaa mitkä asiat pitävät sinut kiinni menneisyydessä ja miten avata uusia uria kohti tulevaisuutta. Tahto on nyt voimakas mutta asioiden asettuminen uusille raiteille vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä ja suunitelmallisuutta. Romantiikkaa ja sopusointua ihmissuhteissa on kuvassa mukana kuun toisesta viikosta eteenpäin. Joulusta muodostuu ihmisläheinen ja idyllinenkin, vaikkakin tiedostat ajanlaadun vaihtuneen entisestä ja menneistä ajoista.

Kauris, Joulukuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriille tämän vuoden viimeisestä kuukaudesta on muodostuva positiivisessa mielessä ikimuistoinen, varsinkin jos olet syntynyt tammikuun puolessa välissä tahi sen jälkeen. Kuun ensimmäiset päivät ovat merkityksellisiä rakkauselämäsi kannalta ja jokin toive voi nyt saada täyttymyksensä. Samoin uudenvuoden vietosta jää hyvin miellyttävät muistot. Toisaalta jos olet juuri ennen joulua syntynyt tilanteet voivat saada aika erillaisen sävyn. Näissä tapauksissa kuun toisen viikonlopun uutiset joita kuulet voivat olla merkittäviä. Samoin tapahtumat 22. päivänä sekä 28:ntena voivat olla merkkejä elämäsi uudesta suunnasta. Monet kauriit ovat siirtymässä joulukuun myötä elämässä uuteen vaiheeseen, joka edellyttää vanhojen asioiden selvittelyä ja sitten niistä irtipäästämistä.

Vesimies, Joulukuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten joulukuu on varsin energinen ja aikaansaapa. Varsinkin kuun ensimmäiset kaksi viikkoa korostavat aktiivisuutta ja yhteyksien pitoa moneen suuntaan. Luova kuukausi jolloin koet helposti uusien ideoiden vievän hankkeitasi eteenpäin. Toisesta viikosta lähtien alkaa erittäin positiivinen jakso ihmissuhteissa. Romanttiset tunnelmoinnit ovat nyt sydäntä lähellä ja sinkkujen on mahdollista kohdata uusia tuulia suhderintamalla. Yhteistyö muiden kanssa on tuottavaa ja koet että saat helposti muilta hyväksyntää ja tukea. Anna aikaasi läheisillesi niin koet arvokkaita hetkiä muiden seurassa. Jouluaika on vesimiehille idyllinen ja seurallinen mutta uutenavuotena haluat jo vetäytyä rauhaasi ja tunnelmoida kotipiirissä mennyttä vuotta.

Kalat, Joulukuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Sydämmellisyyttä on kalojen ihmissuhteissa joulukuun ensimmäisen viikon. Panosta tällöin yhteistyöhön niin pääset asioiden kanssa helpommin eteenpäin. Kuun 6. päivästä aina 15. asti joudutkin sitten viemään tilanteita eteenpäin itsenäisesti ja omiin voimavaroihin luottaen. Koeta olla tekemättä asioiden suhteen lopullisia ratkaisuja, anna aikaa asioiden selkeytymiseen sillä aika parantaa ja selkeyttää tilannettasi. Kuun viimeisenä viikonloppuna ennen uudenvuoden juhlaa huomaat miten energiatasosi nousee ja positiivinen mieliala valtaa alaa. Joten valmistaudu mukavaan vuodenvaihteen juhlintaan ja ole yhteydessä kanssaihmisiisi!

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.