Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaat kykenevät joulukuun alkuviikkoina osallistumaan tuottavasti sosiaalisesti ja yhteisöllisesti luovaan toimintaan. Suhdetoiminnot ovat runsaita ja moninaisia varsinkin huhtikuussa syntyneille. Idearikkautesi hyödyntävät nyt itseäsi laajempia tahoja, joten yksin toimiminen ei ole nyt ajankohtaista. Laajenna verkostoasi ja ole aktiivisesti liikkeellä, niin huomaat suhdetoimintasi merkityksellisyyden. Suhdekentältäsi ei tule myös romantiikkaa puuttuman, sillä viehätysvoimasi on nyt huomattavaa. Sen sijaan jos olet syntynyt ennen maaliskuun 26. päivää, niin tulkinta kohdallasi on hieman toisen sävyinen. Kuun alusta saatat löytää itsesi keskellä uudentyyppistä tilannetta, jossa vaateet on asetettu suhteellisen korkealle ja tilanne vaatii äärimmäistä huomiota tai työstämistä ennenkuin jälkeä alkaa kehkeytyä. Ole tarkka kaikissa sitoumuksissa ja sopimuksellisissa asioissa, sillä asiat vaatinevat nyt kohdallasi täyden vastuun ottoa. Kohdallasi myös joulun tunnelmissa voi sattua jotain dramaattista, joka panee sinut miettimään tilannetta läpikotaisin. Tahi sitten pyhistäsi muodostuu rauhallisempaakin rauhallisemmat ja ihmettelet miten kanssaihmisesi ovatkin onnistuneet jättämään sinut täysin omaan oloosi. Tässäkin tapauksessa tilanteen syväluotaaminen voi olla nyt ajankohtaista ja uutta suuntaa luovaa.

Harka, Joulukuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härät kokenevat joulukiireet nahoissaan ja ryntäily suunnasta toiseen verottaa aikaansaannoksiasi. Et koe olevasi nyt kovin käytännöllinen, sillä jokin outo selvittämätön tapaus tuntuu vievän keskittymiskykyäsi. Vaarana on nyt myös joulubudjettisi rönsyily yli äyräiden ja näin ollen talousasiat vaativat malttia ja tarkkuutta. Koeta ottaa rauhallisesti ja priorisoi asiasi. Ärsyyntymiskynnyksesi on nyt herkässä, joten asioiden yksin tekeminen voi olla tuloksekkaampaa kuin tiimityöskentely. Tilanteita parhaiten vie nyt eteenpäin kykysi luoda tilanteesta uusia näkökulmia, sillä mielenlaatusi on nyt kekseliäs ja luova. Saavutat kuitenkin jouluun mennessä tasapainosi ja kykenet rauhoittumaan pyhien viettoon. Voit jättää keskeneräiset asiasi hetkeksi herran haltuun ja vetäytyä nauttimaan ympärilläsi olevaan rauhan tunnelmaan.

Kaksoset, Joulukuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille joulukuu on hereistä aikaa, eikä talven harmaus tunnu häiritsevältä. Energisesti olet liikekannalla ja aikaansaamisesi on näkyvää. Olosi tuntuu keventyneeltä, kuin pitkään harteillasi ollut painolasti olisi hälvennyt. Olet aktiivisesti tekemisissä lähipiirisi kanssa ja yhteydenpidot ovat runsaita. Puolenkuun aikana koet inspiraatioita uuden kokemiseen ja haluat tarjota läheisellesi jotain inspiroivaa hyvinkin yllätyksellisellä tavalla. Runsautta riittää myös sosiaalisissa kuvioissa ja kykenet luomaan hauskuutta ja iloa ympäristössäsi. Joku vastakkaisen sukupuolen edustaja herättää sinussa myös herkempiä tuntemuksia ja kaipuuta romantiikkaan. Ole itse aktiivinen, sillä viehätysvoimasi on nyt huomattavaa. Joulunaika rauhoittaa eloasi ja kiinnostut kenties omasta hyvinvoinnistasi monen viikon hurvittelun jälkeen. Siirryt uuteenvuoteen rauhallisin mielin.

Rapu, Joulukuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Ravuille joulukuu tuo mukanaan vaiherikkaita tilanteita, varsinkin jos olet juhannuksen tienoilla syntynyt. Kuun toisen viikon uutinen tai yhteydenotto voi merkitä jonkin asian selventämistä ja vaativaa keskittymistä vielä seuraavan vuoden puolelle asti. Kuukausi sujunee kuitenkin työkuvioissasi positiivisessa hengessä ja vauhditusta on tulossa taloudellisen tilanteenkin suhteen. Ole aktiivinen ajamaan niin omia kuin yhteisiäkin etuja, tehokkuutesi on nyt palkitsevaa. Joulurauhan aikaan saamiseksi vaaditaan nyt sinulta ylimääräistä panostusta ja koet olevasi erisuuntaisten ristivetojen aallokossa. Kenties läheisesi ympärilläsi puuhaavat omiaan ja koet tulleesi ylijyrätyksi. Ihmissuhteesi ovat nyt vaativia ja kovin helppoja ratkaisuja ei tunnu löytyvän. Pidä kuitenkin huoli myös omista tarpeistasi ja keskity olennaiseen. Loppukuu voi tuoda eteesi ongelman jonka selvittämistä et voi enää lykätä. Järjen käyttö onkin nyt suotavaa ja tarvetta asioiden kiteyttämiseen voi ilmaantua vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisellä asenteella.

Leijona, Joulukuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonille joulun valmistelu sujunee vaivatta ja energisyytesi ansiosta kykenet toimissasi saamaan ylenmäärin valmista jälkeä aikaiseksi. Vaikka vauhdikkuutesi välillä tuntuu kanssaihmisistäsi kadehdittavalta niin kykenet kuitenkin toimimaan diplomaattisesti ja muiden tarpeet myöskin huomioon ottaen. Seuraelämäsi onkin vilkasta ja tapaamisia ja ajanvietettä on tarjolla riittämiin. Vaarana on nyt kuitenkin mennä liiallisuuksiin lahjahankintojesi suhteen, sillä olet hieman suureellisella tuulella. Koeta säilyttää suhteellisuuden tajusi sillä sydämestä annetun lahjan ei tarvise ylläpitää muassaan kulutushysterian luomaa illuusiota. Kuun puoliväli korostaa elämääsi kuuluvan sydämenvalitun suomaa huomiota osallesi ja yhdessä vietetty aika nostattaa mieltäsi. Sen sijaan uudenvuoden vastaanotto alkaa tuntua sinusta jo hieman liialliselta juhlahumulta ja asennoidutkin vuoden vaihtumiseen käytännöllisesti ja terveitä elämäntapoja noudattaen.

Neitsyt, Joulukuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille joulunodotus tietänee joitain suunitelmien muutoksia mutta yleissävy pysynee rauhallisena. Kuun puolessa välissä voit varautua yllättäviin käänteisiin lähinnä kanssaihmistesi kautta, ja tilanteet vaatinevatkin sinulta joustavaa ja avarakatseista asennetta. Vapauden tuulet puhaltelevat ja näihin tilanteisiin ei jäyhyys ja suunitelmista kiinnipitäminen tunnu istuvan. Vuorovaikutussuhteesi vilkastuvat alkukuun hiljaisuuden jälkeen ja yhteydenotot loppupeleissä kuitenkin piristävät mieltäsi. Oma-aloitteelisuutesi on nyt hieman miinuksella ja koetkin herkästi mieluummin pysytteleväsi taustalla ja vallitsevissa olosuhteissa. Joulun pyhät koet kuitenkin palkitsevina ja saavutat itsellesi ja läheisillesi parhaan joulumielen vaivatta ja onnituneesti. Uudenvuoden vietto luvannee myös leppoisuutta varsinkin seurapiiri tasolla - ja miksei myös romanttisestikin.

Vaaka, Joulukuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaa'oille vuoden loppu on kylläkin energinen ja aikaansaapa, mutta voi myös tuoda tullessaan muuttuvia elämän olosuhteita. Varsinkin syyskuun 23. - 27. päivinä syntyneet voivat uumoilla olevansa jonkin suuren siirtymän edessä. Heille kuukauden toinen viikko ja viimeiset kymmenen päivää voivat antaa aihetta miettiä mitä tarvittavia muutoksia elämä tuo tullessaan. Järkevä ja pohtiva asenne tilanteisiin olisikin nyt paikallaan. Lokakuun vaa'at sen sijaan pääsevät suuremmilta muutoksilta ja varsinkin ihmissuhteissa on nyt nähtävillä positiivista kehitystä. Ossat nyt tuoda itsestäsi parhaat puolesi esille ja ilostuttaa lähimmäisiäsi huomiollasi. Romantiikkaa on ilmassa kuukauden keskivälissä, joten ole aktiivise4sti liikenteessä. Joulun valmistelut eivät tänä vuonna vie voimiasi, ennemminkin koet innostusta ja positiivista joulumieltä ympärilläsi.

Skorpioni, Joulukuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit saanevat toimia joulukuun ajan taustalla, seuraten muiden merkkien alla syntyneiden tahimisia jouluvalmisteluidensa puuhaamisessa. Tilanteet merkinneevät myös asioiden valmistumisien odottelua ja lykkääntymisiä. Omien tarpeiden toteuttamiset vaativat nyt kärsivällisyyttä ja malttia. Seurallisuutesi ei liene nyt parhaimmillaan ja koet tarvetta omissa oloissasi pysyttelemiseen. Piristä mielialaasi kuitenkin huolehtimalla säännöllisestä liikkumisesta, jotta patoutumat eivät siirtyisi painolastiksesi turhautumisien vuoksi. Joulun pyhät saattavat kuitenkin sinutkin mukaan seuraelämään ja koetkin sen piristävänä vaihteluna hiljaiseloosi. Kuun viimeiset päivät saattavat nostaa ympäristössäsi hyvinkin mullistavia käänteitä ja sinun rooliksesi lankeaa tällöin diplomaatin ja sovittelijan osa muiden ristiriitojen selvittelyssä. Kykenet nyt huomaamaan tilanteen olennaiset ongelma kohdat, joten anna läheisillesi tukesi ja käytä hyväksesi kykyäsi nähdä asian ydin. Uutenavuotena olet jo valmis menemään mukaan yhteisiin rientoihin innostuneesti ja vailla pidäkkeitä.

Jousimies, Joulukuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten omin ajanjakso on käsillä vuoden lopulla ja näinollen koet elävästi olevasi mukana tapahtumissa. Ihmissuhteissasi on luvassa rakentavuutta koska halusi ja kykysi esittää parastasi on nyt parhaimmillaan. Nyt on aika sopia menneitä ristiriitaisuuksia ja osoittaa läheisillesi että välittämisesi on aitoa. Jonkin uuden rakkaussuhteen alkaminen voi nyt myös olla käsillä, riippuen tietysti siitä kykenetkö kulkemaan avoimin mielin ympäristössäsi. Helppoutta on myös luvassa tekemisissäsi, etkä koe uupumusta talven pimeimpänä aikana. Huomioon otettavaa on joulukuussa tarkkuus taloudellisissa asioissasi. Kuun toinen viikko vaatii asioiden tarkkaa laskemista ja suunittelua. Hutiloinnista tällä hetkellä voi olla nyt hankalia seuraamuksia. Kuun viimenen viikko korostaa jälleen asioiden tärkeysjärjestystä tällä saralla. Ole äärimmäisen tietoinen riskeistä jos olet rahallisesti sitoutumassa johnkin uuteen yritykseen. Toisaalta jos olet elänyt yli varojesi niin kuukausi voi merkitä laskujen takaisin maksun aikaa.

Kauris, Joulukuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriille joulukuu osoittautuu varsin erityyppiseksi, riippuen siitä oletko joulunajan kauris tahi joulun jälkeen syntynyt. Pyhien jälkeen syntyneet viettänevät vuoden viimeisen kuukauden rauhallisissa merkeissä ja suuremmitta ihmettelemättä. Jakson sävy on enemminkin heille vilkas ja viihdyttävä ja mielikuvitusta herättävä. Näköpiirissä on uusia tuttavuuksia, jotka tuovat hyvinkin uudentyyppistä virtausta elämääsi muassaan. Sen sijaan jos syntymäpäiväsi osuu pyhien tienoille, niin vuosi loppuu kohdallasi syvempiä vesiä sukellellen. Saatat kokea elämässäsi olevan jotain uhkakuvaa joka tuntuu rajoittavan vapaata itseilmaisuasi.On kyse sitten todellisista tai sisäisistä uhista niin tilanteeseen on nyt syytä suhtautua pintaa syvemmälle uskaltautuen. Koeta kohdata rehellisesti ja aidosti ongelmatilanteet ja pistä itsesi likoon. Voimavarojasi nyt koetellaan ja katsotaan kuinka pitkälle alistut vai löydätkö omia, uusia voimavaroja käyttöönotettavaksi. Aikoja, jolloin ed. mainitut teemat noussevat pintaan ovat: kuun toinen viikko sekä aaton aatosta 29. päivään.

Vesimies, Joulukuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille vuoden 2009 viimeinen kuukausi merkinnee varsin idearikasta kautta. Uusia ideoita syntyy roppakaupalla ja myöhempi ajankohta ratkaissee niiden käyttökelpoisuuden. Anna tilaa haaveilulle ja toljottelulle jotta herkät aihiot tulevat kuulluksi. Ihmissuhteissasi on nyt tukevuutta, joten ole mukana yhteistyössä lähimpiesi kanssa. Varsinkin kuun puoliväli tuo muassaan romantiikkaa ja vilkastuneita kontakteja. Kuun toinen viikko saattaa vaatia sinua selvittämään saadun viestin vakavuusasteen. Tilanne voi kuulostaa rajoittavalta, mutta oma malttisi ja järkevä asenne voi nyt tuottaa parhaan tuloksen. Luota omiin havantoihisi. Jouluna koet tarvetta vetäytyä ylenmääräisestä hälystä ympärilläsi. Hyvä kirja saattaa nyt olla parahin seuralaisesi ja nautit juhlasta parhaiten rauhoittumalla pieniin ympyröihin.

Kalat, Joulukuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kaloille tämän vuotinen joulunodotusaika osoittautunee kenties epätyypilliseksi. Ilmassa voi olla tarvetta rikkoa totuttuja tapoja ja halua uudistaa traditioita. Mielesi voi olla kekseliäs ja löydät uusia tapoja ajatella totuttuja asioita. Paikan vaihto tai matkustaminen voi nyt onnistua kohdallasi. Tilanteita voi myös muuttaa kanssaihmistesi yllättävät päähänpistot, jotka voivat ensikuulemalta tuntua hulluttelulta. Joulunaika muodostunee kuitenkin harmooniseksi ja kykenet helposti asennoitumaan olosuteisiin jos toisiinkin tyydyttynein mielin. Odotuksesi tulevan vuoden positiivisista kehitysvaiheista onkin nyt kohdallasi oikeutettu, sillä monet kalat ovat joutuneet viime vuosina monien uudistusten pyörteisiin ja ovat jo saattaneet havaita että elämä on jälleen asettumassa rauhallisempiin uomiin syksyn edetessä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.