Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Vuoden viimeisestä kuukaudesta muodostuu käänteentekevä niille oinaille jotka ovat syntyneet maaliskuun puolella. Psykologisesti aika on havahduttavaa ja olet siirtymävaiheessa kohti jotain uutta. Nyt on hyvä aika miettiä mitä asioita elämässäsi on aikansa elänyttä ja kulahtanutta. Karsi ylimääräistä sälää ympäriltäsi ja koeta nähdä mikä on olennaista. On aika luopua aikansa eläneistä asenteista ja tottumuksista, mieluummin suosiolla kuin olosuhteiden pakottamana. Huhtikuun alkupäivinä syntyneet sen sijaan ovat työelämän ja velvoitepitoisten asioiden kourissa. Vastuuta on nyt kannettava ja tyylillä "mitään et saa tarjottimella valmiiksi pureksittuna", vaan kaiken eteen vaaditaan tarkistuksen tarkistuksella omaa panostasi. Maaliskuun puolenvälin jälkeen syntyneet päässeevät joulukuusta läpi helpoimmin, joskin pieniä vastoinkäymisiä ja harmituksen aiheita tuntuu riittävän heillekin. Joulu muodostuu asialliseksi ja koet että nyt on syytä viettää aikaa rauhallisesti perhepiirissä.

Harka, Joulukuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härkien joulukuu on tukevan oloinen ja energisyytesi ansiosta koet saavasi asioitasi edistettyä. Kuun ensimmäiset päivät nostavat ihmissuhteesi työn alle ja nyt olisiskin sopiva hetki ottaa esille jokin kiperä kysymys keskustelun alle. Rohkeutta ja suoruutta kaivataan tilanteissa ja koeta välttää ihmisten välisiä pelejä ja kieroiluja.  Joulun odotus tuntuu kuitenkin piristävän sinua ja koet innokkuutta toimissasi ja suunnitelmissasi. Kuun kolmannesta viikonlopusta tullee hektinen ja olet monessa mukana. Kaikki aikataulutuksesi eivät tällöin ehkä aivan pidä kutinsa ja yllätyksiä on liikkeellä. Joku voi tarvita tukeasi omissa sotkuissaan ja kaivata tukevaa olkapäätä mihin nojata. Voit nyt realistisena antaa käytännön apua siinä missä sitä tarvitaan. Jouluna voit kuitenkin rauhoittua viettämään aikaasi perinteisin menoin ja nauttia keskitalven hämäryydestä jouluisin sävyin. Uuden vuoden aatostasi muodostuu sosiaalisesti hyvin vilkas ja hauska.

Kaksoset, Joulukuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Joulukuu yllättää kaksosia sävyjen ja tilanteiden vaihteluissa ihmissuhteissa. Sinusta saattaa tuntua ettet pysy kumppanisi perässä ja se tuo levottomuuden tunnetta elämääsi. Toisaalta voit myös itse toimia ennakoimattomasti ja seikkailun haluisesti, joka saattaa  kumppanisi ymmälle. Kuun ensimmäinen ja kolmas viikonloppu nostavat näitä teemoja pintaan. Koeta olla ymmärtäväinen ja joustava, sillä asioiden rajoittaminen vain hankaloittaa tilannettasi. Koeta välttää varsinkin ensimmäisenä viikonvaihteena liioiteltuja reaktioita ja kovin äkkivääriä päätelmiä tapahtumista. Joulurauhan julistus näyttää tepsivän myös kohdallasi ja koetkin hyvää tekevää rauhoittumista pyhinä. Uudenvuoden juhlan suunnitelmat myös onnistunevat kohdallasi ja voit liittyä juhlintaan keventynein mielin.

Rapu, Joulukuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Jos olet juhannuksen tienoilla syntynyt rapu, niin tämän vuoden joulun viettoon voit saada ennen kokemattomia sävyjä. Voit kokea että jokin asetelma elämässäsi on vuoden mittaan peruuttamattomasti muuttunut ja joudut kohtaamaan talven juhlan eri sävyisenä kuin ennen vanhaan. Kuun puoliväli nostaa valtataistelut herkästi esiin. Älä anna muiden kävellä ylitsesi, mutta katso ettet itse käyttäydy ylimielisesti muita kohtaan. Heinäkuun ennen puoltaväliä syntyneet ravut ovat tiukasti kiinni työkiireissä koko kuukauden ja puurtavat ylitöitä ehtiäkseen joulun viettoon. Heinäkuun lopun ravut sen sijaan saavat nauttia täysin rinnoin elämän tuomasta sadonkorjuu jaksosta, jolloin pimeät talvi-illat eivät tunnu lannistavan positiivista elämän asennettasi. Kaikilla ravuilla ihmissuhteissa on nyt hyvää tekevää aikakautta ja voitkin luottaa läheistesi tukeen ja yhteistyöhön. Pyhien välinen viikko on hektinen ja vaativakin, mutta uuteen vuoteen pääset jo rauhottunein mielin.

Leijona, Joulukuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonien vuoden viimeinen kuukausi on rauhoittava ja leppoisastikin eteenpäin vievä. Olet nyt sivussa elämän suurista käänteistä ja muutosvoimista, joten sinulla onkin nyt kykyä ja aikaa kuunnella ja auttaa muita kanssaihmisiäsi heidän vaikeuksissaan. Kuun ensimmäinen viikonvaihde antaa tilaisuuden toteuttaa jokin haave tai pitkään muhinut suunnitelma. Olet innokas lähtemään mukaan uusiin kuvioihin, joten anna itsellesi lupa tehdä jotain poikkeavaa ja luovuuttasi korostavaa. Toisella viikolla olet tehokas ja käytännöllinen ja kykenet pitämään realiteetit hyvin kasassa. Jouluun kykenet asennoitumaan reippain mielin ja koet tärkeäksi sen että teet läheistesi olon mahdollisimman rennoksi ja leppoisaksi. Joulun tunnelma on suorastaan idyllinen ja säkenöit kilpaa jouluvalojen kanssa. Uudenvuoden vastaanottamisessa voit joutua muuttamaan suunnitelmiasi ja aikataulutuksia. Joku läheisesi vaatii nyt ylimääräistä huomiota ja hyysäämistä, anna lämpösi ja tukesi sitä tarvitsevalle.

Neitsyt, Joulukuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Joulun odotus aika on neitsyille varsinaista hullunmyllyä muuttuvine suunitelmineen. Sinulta vaaditaankin nyt joustavuutta ja hyväksyvyyttä tilanteissa. Alkukuusta on hyvä pysähtyä keskustelemaan vaikeistakin asioista lähimmäisesi kanssa. Koet että tulet kuulluksi ja moni epäselvä tilanne voi aueta nyt kuuntelemalla toista ja toisaalta ilmaisemalla itseäsi ja mielipiteitäsi. Toisesta viikosta eteenpäin saat palautettua toiminta tarmosi ja pistät hihat heilumaan vauhdittaaksesi asioita. Joulupyhät ovat sosiaalisia ja osallistuvia aatonajan hiljaiselon jälkeen. Myös romantiikkaa ja läheisyyttä on ilmassa ja voitkin nauttia joulurauhasta rakkaimpasi seurassa. Uudenvuoden aatosta kehkeytyy riemukas ja villiinnyttävä rankan työviikon jälkeen, jokin keskeneräinen työasia vetää sinut tiukoille aattoon asti. Kaiken kaikkiaan siirryt uuteenvuoteen helpottunein mielin, sillä syksy on saanut elämäsi taas tasapainoon ja rauhallisimmille vesille pitkään kestäneen elämän muutosvoimien jälkeen.

Vaaka, Joulukuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Joulukuu tuottaa vaaoille kiireitä ja merkittäviä päätöksiä tärkeissä asioissa. Syyskuun puolella syntyneet ovat elämän perusasioiden kanssa käännekohdassa ja asiat joihin olet sitoutumassa nyt, viitoittavat tietäsi pitkälle tulevaisuuteen. Ole siis tarkka ryhtymisistäsi ja ota vastuuta asioista. On ehkä aika tehdä suunnan muutoksia ja tarkastella sitä ennen menneitä valintojasi. Ennen lokakuun kymmenettä päivää syntyneet ovat kiinni velvoitteissa, jotka tuntuvat vievän kaiken liikenevän ajan. Heidän on pysähdyttävä nyt myös miettimään tulevaisuuttansa ja minkälaista elämää mahdollisesti haluavat viettää tästä eteen päin. Helpoimmalla päässeevät tämän jälkeen syntyneet vaa´at, jotka saavat virrata leppeämmissä tuulissa. Joulusta voi tänä vuonna tulla tietynlainen merkki paalu vaakojen elämässä, jolloin moni asia on muuttunut vuoden sisään. Uudenvuoden vietto on kuitenkin jo rattoisampaa ja pääset irti rutiineistasi.

Skorpioni, Joulukuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Joulukuu avautuu skorpioneille ihmisläheisenä ja jopa romanttissävyisenä. Koet yhteistyön helppona ja saat tekemisistäsi kiitosta. Osaat nyt näyttää itsestäsi parhaita puoliasi, joka vetoaa vastakkaiseen sukupuoleen. Olet ahkerasti liikkeellä ja sosiaalinen elämäsi on vilkasta. Positiiviset käänteet piristävät mieltäsi ja koet elämässäsi nyt harmoniaa ja tasapainoa läheistesi parissa. Raha-asiasi ovat ehkä eniten vaakalaudalla ja joudutkin käyttämään kaiken luovuutesi pysyäksesi perässä yllättävien käänteiden ja outojen tilanteiden kanssa. Koeta olla menemättä siitä yli missä aita on matalin, äläkä jätä mitään sattuman varaan. Vaarana on nyt myös ylittää budjettisi liian hyväuskoisesti. Jouluna voit kuitenkin jo rauhoittua ja nautit leppoisuudesta läheistesi parissa. Siirtyminen uuteen vuoteen sujuu myös onnekkaasti sosiaalisissa merkeissä.

Jousimies, Joulukuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Joulukuussa ennen kymmenettä päivää syntyneet ovat hyvinkin realistisesti liikkeellä ja pitävät asiat ja tilanteet hyvin hanskassa. Mutta jos vietät kolmantena viikonloppuna syntymäpäiviäsi niin kuukauden sävytys on varsin toisenlainen: kuvaan mahtuu mukaan niin hullunkurisia käänteitä kuin taipumusta lähteä hieman lentoon käytännön asioissa. Koeta välttää hetken mielijohteita sillä arviointi kykysi saattaa olla hieman hataralla pohjalla. Vapauden kaipuusi ja seikkailun halusi on nyt korkealla, eikä tuota aina parasta mahdollista lopputulosta. Raha-asioissa kuun alussa vaaditaan nyt nopeita päätöksiä, mutta katso ettet anna toisten polkea etujasi kuuntelematta sinua ja kantaasi. Joulun pyhiksi tilanteesi rauhoittunee hetkeksi, mutta sen jälkeinen viikko vaatii ripeitä otteita käytännön asioiden hoitamisissa. Vaihdat uuteen vuoteen mieluummin oman pienen lähipiirin seurassa, sillä hektinen kuukausi on verottanut hieman jaksamistasi juhlintaan.

Kauris, Joulukuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Joulukuu on tammikuun puolenvälin jälkeen syntyneille kauriille suhteellisen tasaista , jopa onnekastakin aikaa. Laajentuneita hankkeita on näköpiirissä ja elämässä on menoillaan kausi, jolloin asiat tuntuvat loksahtelevan paikoilleen. Energisyyttä on kaikille kauriille luvassa ja tahtovoimiesi käyttö tuottaa tuloksia. Myös ihmissuhteissa kuukausi lupaa kitkatonta aikaa. Sen sijaan jos olet joulun ajan kauris, niin kuukaudesta muodostuu hyvinkin käänteentekevä. Toisella viikolla tilanteet muodostuvat ratkaiseviksi ja valinnoillasi on nyt kauas kantoisia seurauksia. Elämän ja kuoleman kysymykset ovat läsnä ja psykologista silmää tarvitaan asioiden ymmärtämiseksi. Olet ottamassa suurta askelta elämässä eteenpäin, joten tarkkanäköisyyttä ja suunnitelmallisuutta kaivataan. Ennen kahdeksatta päivää syntyneet ovat velvoitteissa kiinni tiukasti ja työ tilanteesi on tapetilla tavalla tai toisella. Varsinkin kuun viimeinen viikko muodostuu vaativaksi ja ratkaisevaksi. Suurten juhlapyhien ajaksi pääset sentään lepuuttamaan ja saat tarvittavaa taukoa käytännön asioiden hoitamisesta.

Vesimies, Joulukuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Joulukuu on vesimiehille pääosin rauhaisaa ajanjaksoa, joskin myös hieman sivussa pysymisen aikaa. Ensimmäinen viikonloppu saa sinut miettimään uusia ratkaisumalleja tilanteeseen. Koet että asia on sinun käsissäsi, eikä auta nyt kysellä muiden neuvoja. Toisella viikolla olet käytännöllinen ja teet järkeviä päätöksiä.  Kolmannella viikonlopulla saat aikaa rentoutua ja maiseman vaihto tekisi nyt hyvää. Seikkailunhalusi vie sinua nyt eteenpäin, varmista kuitenkin että valintasi pysyvät järjen rajoissa. Joulusi ei ehkä suju ihan toivomallasi tavalla, ilmassa on ihmisten välisiä ristiriitoja ja kunkin omat tarpeet tuntuvat vetävän nyt omiin suuntiin. Uuden vuoden vastaan otto on sen sijaan leppoisampi ja koet ihmisten läheisyyden miellyttävänä.

Kalat, Joulukuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kalojen joulukuussa on vauhdikkuutta ja vipinää. Varsinkin jos olet 14. päivän jälkeen syntynyt, kuukaudesta muodostuu uutta uraa luova ja uusia virtauksia elämääsi tuova ajanjakso. Koet nyt maailman paikkana, jossa voit tehdä valintoja. Ole rohkeasti liikkeellä ja koputtele oviin, sillä nyt niitä sinulle on aukeamassa. Ensimmäisen viikon ilmapiiri on sähköistynyt ja olet valmiina lähtöön ja moneen suuntaan samaan aikaan. Älä anna hyvien tilaisuuksien valua hukkaan, vaan tartu asioihin ja tee ratkaisuja, joilla on merkitystä tulevaisuudellesi. Voit nyt tehdä jonkin läpimurron ja alkaa toteuttaa omaa luovuuttasi. Joulusi on onnistunut ja ihmissuhteissasi on läheisyyttä ja yhteisymmärrystä. Saatat huomata että olet astumassa uuteen vuoteen uudistunein asetelmin ja virkistynein mielin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.