Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun alku on oinaille ihmissuhteiden merkitystä korostava ja ilmassa on muutoksen tuulia. Seuraavat kolmeviikkoa vaatii tilanteen järkeistämistä ja ratkaisujen tekoa. Tilanne vaatii harkintaa ja nyt on vastuuntuntoinen ja kärsivällinen asenne paikallaan. Yhteisten raha-asioiden hoito voi nyt olla myös polttopisteessä ja onkin ehkä aika tarkistaa rahaan liittyvät asiat ja tehdä vaadittavat ratkaisut ja siirrot taloudellisesti. Kaikki ei ehkä mene nyt aivan suunnitelmiesi mukaisesti ja voit huomata olevasi keskellä jossain ei niin miellyttävässä pelissä, jossa vallankäyttö ja manipulaatio sävyttävät olosuhteia. Joulunalus viikko antaa mahdollisuuden vapautuneempaan tunnelmaan ja mielialasi ja sosiaalisuutesi on kohoamassa. Voit saada yllykkeitä tehdä jotain normeista poikkeavaa ja yllättävääkin. Olet kuitenkin helpottunut ja koet vapauden tunnetta. Ennen uutta vuotta ilmenee vielä jotain huomiotasi vaativaa ja sinulta vaaditaan tahtovoimaa puolustaa näkökantojasi.

Harka, Joulukuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Härät tarttuvat joulukuun toimiin tarmolla ja vauhdilla asioita aikaan saaden. Pystyt nyt omalla positiivisella asenteella ja aloitteellisuudella innostamaan myös muita ja yhteistyö onkin kuun ensimmäiset kolme viikkoa helppoa ja elämääsi tukevuutta tuottavaa. Kuun alku lupaa myös romantiikassa kasvuvaihetta ja koetkin että yhdessä olet enemmän kuin yksin. Nauti seuranpidosta ja jaa asiasi muiden kanssa. Kuun kolmas viikonloppu edellyttä joitain sopimuksellisia asioita ja kannat mielelläsi vastuuta yhteisistä asioista. Joulu sujuu kohdallasi miellyttävissä tunnelmissa ja yllättäviäkin vieraita kestittäessä. Ympärilläsi voi tällöin olla ihmisiä  kaukaakin ja yhteydenpito on moninaista. Astut uuteen vuoteen toiveikkaana ja rohkeana ja voit katsella taakse jäävää vuottasi tyytyväisenä  ja mieli uusia suunnitelmia pullollaan avoimena kohti tulevaa.

Kaksoset, Joulukuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Joulukuu alkaa kaksosilla ihmissuhteiden kannalta hieman töksähtelevillä tilanteilla. Tahtovoimat repivät asioita eri suuntiin ja tilanteet vaativat työstämistä ja tiedostamista.  Kommunikointisi ei ehkä ole nyt parhaimmillaan ja sanomiset käsitetään helposti väärin. Malttia ja varovaisuutta olisi hyvä harjoittaa aina kuudenteen päivään asti jolloin tilanteet rauhoittuvat. Joulunalus viikko lupaakin sitten jo hauskuutta näihin asioihin ja jokin yllättävä tapaaminen on mieltäsi kohottava ja piristävä. Viikko on leppoinen sävyltään ja saat hyvin velvoitteesi suoritettua ennen pyhiä. Saat viettää joulun hyvissä tunnelmissa ja yhteisyyttä läheistesi kanssa kokien. Uusivuosi tuokin sitten taas levottomuutta mukaan kuvioihisi ja olet liikkeellä moneen suuntaan ja yht´aikaisesti. Koeta selkeyttää tilanteita ja tee valintoja jotka voit toteuttaa käytännössä. Kritiikkiä tulee helposti mutta saat puhumalla asiasi selvitettyä.

Rapu, Joulukuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Joulukuu alkaa ravuilla vaativasti ihmissuhde tasolla. Jotain voi nyt sattua ja tilanteet ovat muutosherkkiä. Epävarmuustekijöitä on nyt ilmassa ja saatat kokea herkästi että sinua ei kuunnella. Voit kokea tarvetta vetäytymiseen ja asioiden yksin miettimiseen. Kuun kolmas viikonloppu vaatiikin jo käytännön ratkaisuja tilanteelle ja joudut tekemään valintoja ja selkeitä päätöksiä suhteessa sitoutumiseesi. Päivät ennen jouluaattoa ovat hektisiä ja suunnitelmasi muuttuvat tuon tuostakin. Ole joustava ja valmis uudistamaan aikataulutustasi. Luvassa on kuitenkin hauskuutta ja runsautta, vaikka kaikki ei ihan sujuisikaan niin kuin etukäteen ajattelit. Uusivuosi edellyttää tahtovoimiesi esille nostamista jotta kykenisit saavuttamaan päämääriäsi. Joku on aina eri mieltä siitä miten asioiden kuuluisi olla ja koet tilanteet ristiriitaisina ja vaateliaina. Varo menemästä mukaan peleihin, sillä ilmassa on manipulaatiota ja vallankäytön kuvioita.

Leijona, Joulukuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Resurssisi tulevat hyvään käyttöön joulukuun alussa ja kykenet toimimaan tilanteissa tuottavasti. Ylläpidät yhteyksiä lähiympäristöösi vilkkaasti ja nautit vuorovaikutustilanteista. Luovat ideasi tulevat nyt hyvään kayttöön ja koet iloa tekemisistäsi. Työelämän yhteisössä saattaa kylläkin sattua jotain muutoksia mutta ne eivät kosketa sinua henkilökohtaisella tasolla. Joulunalusviikolla ideoit rohkeasti ja toteutat käytännössä suunnitelmiasi. Olet tehokas ja aikaansaava, etkä koe rasittuvasi panostamisestasi. Ihmissuhteissa velloo tällä viikolla ja sinusta saattaa tuntua ettet voi koskaan etukäteen tietää mitä joku on suunnitellut varallesi. Onkin syytä varautua muutoksiin aikataulutuksissa ja suunnitelmissa joulun pyhiksi. Varo juuri ennen pyhiä liioittelemasta hankintojen kanssa, et ehkä ole ajatellut aivan loppuun asti järkevästi nyt sitä mihin rahasi tuhlaat. Pyhät sujunevat kuitenkin miellyttävissä tunnelmissa ja uusivuosikin vaihtuu suunnitelmien mukaisesti.

Neitsyt, Joulukuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Energisyytesi on nyt joulukuussa huipussaan ja yrityshalusi saavat uutta puhtia. Olet nopea käänteissäsi ja haluat kärsimättömästikin painaa päälle tahtomasi asiat. Se voi aiheuttaa kanssaihmisissäsi vastustus halua ja voit joutua kuulemaan kritiikkiä itsekkyydestäsi. Varsinkin kuun ensimmäinen viikonvaihde on riskialtis ja olisikin hyvä että malttaisit miettiä tarkoin miten ilmaiset itseäsi. Voit myös kiirreessä koheltaa ja kompuroida herkästi, joten koeta ottaa hieman rauhallisemmin. Kuun toisella viikolla ihmissuhteisiisi on mahdollista palauttaa sopusointua jos on tullut kärjistettyä asioita aiemmin liiaksi. Joulun suunnitelmat ovat tänä vuonna varsin eläväisiä ja ihmiset ympärilläsi muuttavat aikeitansa ja aikataulutuksiansa herkästi. Ole joustava ja avoin muutoksille sillä joulun vietostasi muodostuu hauska ja miellyttävä. Lapset ovat tänä jouluna kohdallasi erityisessä keskiössä, kesakity heihin.

 

Vaaka, Joulukuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen joulukuu alkaa draamallisissa merkeissä. Voit huomata olevasi keskellä jotain valtataistelu peliä, jossa joudut puolustamaan oikeuksiasi. Nyt on syytä olla mahdollisimman suorasanainen niin yhteisten asioiden hoidossa kuin läheisemmissä ihmissuhteissakin. Kuun kolmas viikonloppu tuo tilanteeseen selkeitä ratkaisuja. Sitä ennen komminikointi voi saada outoja katkoksia ja yhteydenpito takkuaa. Ennen joulua tapahtuvat suunnitelmien muutokset vaativat uudelleen järjestelyjä ja vastuu siitä tuntuu jäävän viimekädessä itsellesi. Mukaan mahtuu kuitenkin positiivisia, joskin yllättäviäkin muutoksia, joten ole joustava ja diplomaattinen. Pyhien väliviikko tuo taas jonkin asian esille, joka vaatinee selvittämistä. Koita nähdä asioiden syvälliset merkitykset, äläkä alistu kenenkään vallankäytön edessä. Uuteen vuoteen mahtuu menemisiä ja tulemisia, etkä asetu aloillesi mihinkään pitkäksi aikaa.

Skorpioni, Joulukuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille vuoden viimeinen kuukausi lupaa rauhoittumista sekavahkon ja kaoottisenkin syksyn jälkeen. Voit kokea asioiden selkiytymisiä ja kykenet taas suhtautumaan asioihin realistisemmin. Ensimmäinen viikonvaihde korostaa hyviä ihmissuhteita ja yhteistyön helppoutta. Olet energinen, etkä koe rasittuvasi velvoitteiden hoitamisista. Joulunalus viikosta muodostuu monisävyinen. Joku tarvitsee alkuviikosta apuasi omissa ongelmissaan. Ihmiset ympärilläsi muuttuvine suunnitelmineen pyörittävät myös herkästi sinua ja aina tuntuu jollain olevan jotain muuta mielessä kuin mitä etukäteen sovittiin. Koeta taloudellisesti hillitä tuhlailun tarvettasi, yllykkeet hetken mielijohteesta vetävät nyt herkästi mukaansa. Joulu kuiten on miellyttävää aikaa ja nautit leppoisista tunnelmista. Saat vauhditettua rahallisesti tilannettasi kuun loppuun mennessä ja voit siirtyä rauhoittunein mielin seuraavaan vuoteen.

 

Jousimies, Joulukuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten joulukuu alkaa ärhäköityneissä tunnelmissa, jolloin ristiriitojen pintaan nousu on herkässä. Koeta ottaa rauhallisesti vaikka koetkin ettet saa tahtoasi läpi ensikuulemalta. Myös viestintä ja yhteydenpito voi tuottaa ongelmia. Postin kulku voi saada nyt häiriöitä tai tietokone saada tiltin. Joudut ehkä sekaannusten myötä aikatauluttamaan asioitasi uusiksi. Jouluviikon olet tehokas ja pystyt helposti suorittamaan vaadittavat tehtäväsi jo alkuviikosta. Myös jokin miellyttävä, yllättävä tapaaminen piristää sinua ja nostattaa tunnelmaasi. Olet joulun ajan erityisen sosiaalinen ja nautit läheistesi seurasta. Uudesta vuodestasi tulee aktiivinen ja olet moneen suuntaan liikenteessä. Hermostosi voi kylläkin käydä tällöin hieman ylikierroksilla, aiheuttaen herkästi häiriöitä tilannetajussasi. Koeta hieman hillitä myös kielenkantojasi, sillä ilmaiset nyt itseäsi normaalia suoremmin ja räväkämmin.

Kauris, Joulukuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Vuoden viimeisestä kuukaudesta muodostuu kauriille merkittävä ihmissuhteissa. Edessä on ratkaisujen tekoja jotka vievät pitkälle tulevaisuuteen. Jotain kohtalonomaista voi nyt sattua joka muuttaa tilannetta suuresti.  Jo kuun alku tuo eteesi herättävän tilanteen ja ennen joulua olet päätöksen edessä. Joulun vieton suunnitelmiisi voi myös tulla muutoksia ja yllättäviä käänteitä, joten varaudu joustamaan ja muuttamaan etukäteissuunnitelmiasi. Kuvassa on kuitenkin mukana viihtyvyyttä ja hauskuuttakin. Energisyytesi ansiosta olet reippaasti liikekannalla ja saat tekemisistäsi jälkeä aikaiseksi. Kuun viimeinen viikko tuo myös muutosvoimat pintaan. Koeta olla rehellinen ja asioiden merkitystä syvälle luotaava, äläkä tee mitään heppoisin perustein. Nyt vaaditaan syvälle porautumisia ja kykyä irottautua aikansa eläneistä elämän sisällöista. Kaikki ei ehkä mene ihan suunnitelmien mukaisesti ja sinulta vaaditaan rohkeutta ja uskallusta hypätä uuteen.

Vesimies, Joulukuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Kuukausi alkaa vesimiehillä rauhallisissa merkeissä vaikka ympärilläsi ilmenee kuohuntaa. Sinua tarvitaankin nyt sovittelijan ja rauhanrakentajan roolissa muiden ongelmissa. Järkevä ja asiallinen asenteesi onkin tarpeen kun läheisesi asiat vaatitavat selkiyttämistä. Joulun alusviikko herättää sitten vesimiehetkin mukaan joulujärjestelyihin ja tilanteissa riittää hässäkkää kun suunnitelmat tuntuvat muuttuvan päivittäin. Ihmiset ympärilläsi eivät tunnu saavuttavan selkeyttä ja saat varautua yllättäviin, joskin hauskoihinkin yhteyden ottoihin yllättäviltä tahoilta. Vältä nyt myös impulssi hankintoja, sillä monet yllykkeet  rasittavat taloudellista tilaasi jollet ole tarkkana. Joulunpyhiksi tilanteet rauhoittuvat ja pääset nauttimaan tasaisemmista tunnelmista. Uuden vuoden aattosi sisältää vilkasta kommunikointia moneen suuntaan ja vähintään puhelimesi soi kuumana.

Kalat, Joulukuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Kaloilla on edessä vauhdikas kuukausi ja saat käyttää kaiken järjestelytaitosi saadaksesi tilanteisiin jouhevuutta ja edistystä. Kuukauden alku voi tuoda tiukkoja tilanteita vuorovaikutussuhteissasi ja sovittelu taitosi tulevat hyvään käyttöön ristiriitatilanteissa. Tekniikka ja välineet voivat myös tuottaa harmia ja päivityksiä vaaditaan. Koet onneksesi saavasi apua ja neuvoja läheisiltäsi kiikkerissä tilanteissa. Jouluviikkosi on erittäin hektinen ja saat käyttää kaiken taitosi pitääksesi langanpäät käsissäsi. Koeta tehdä aisia kerrallaan velvoitteissasi ettet joutuisi mukaan ylenmääräiseen pyöritykseen. Joku ihminen menneisyydestäsi ilostuttaa mieltäsi ja saa sinut piristymään. Joulusi on rauhoittava ja nautittava. Sen sijaan uudesta vuodetasi tullee kiireinen ja hieman hermojasikin repivä, koska aikataulutuksesi menevät herkästi sivu suun ja koet ettet pysty oikein rauhoittumaan tilanteissa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.