Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden vuoden viimeinen kuukausi merkannee ahkeraa työntekoa ja velvoitepitoista aikaa aina joulun pyhien yli. Kuun alku on asioitasi kuitenkin onnekkaasti vauhdittava ja tekemisesi henki on hyvä. Saat paljon aikaiseksi ja koet onnistumisia. Kuun puoliväli inspiroi sinua kokeilemaan innostuneesti jotain aivan uutta ja olet moniin suuntiin vilkkaasti yhteyksissä. Uudet ideat purskahtelevat vilkkaasti ja voit saada idean jostain uudesta asiasta. Viikonvaihteena ennen joulua voit ottaa rennommin ja keskittyä enemmän ihmisten kanssa olemiseen. Luvassa on hauskuutta ja rentoa oloa. Kuun viimeinen viikko on vaiherikas ja muutos altis. Kaikki ei tällöin suju ilman yllättäviä käänteitä ja suunitelmien muutoksia. Voit kokea vastustusta toteuttaessasi uusiutuvia suunitelmia ja kannattaakin katsoa ettet mene mukaan valtataisteluihin ja peleihin. Joku voi yrittää määritellä ja raamittaa omaa olemistasi mutta nyt ei auta ryhtyä kynnysmatoksi muille. UUsivuosi on kohdallasi varsin vauhdikas ja koet tarpeellisena haistella uusia tuulia. Voit tehdä jotain repäisevää ja karistaa kannoiltasi totutut kuviot.

Harka, Joulukuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Joulukuu pitää härät kiireisenä ja kiinni työ asioissa. Velvoitteet tuntuvat kasautuvan liiaksikin harteillesi jollet pidä puoliasi ja karsi tehtävälistaltasi turhia töitä pois. Joku auktoriteetti taho voi lyödä kapuloita rattaisiin ja sinulta edellytetään vastuunkantoa ja pitkäjänteisyyttä. Olet energinen ja jaksava aina joulun pyhiin asti. Koeta olla olematta kuitenkin liian kaavoihin kangistunut ja yritä löytää aikaa muuhunkin kuin tehtäviisi. Varsinkin kumppanisi voi nyt herkästi esittää eriäviä mielipiteitään tilanteista jollet tunnu saavan aikaa myös läheistesi tarpeiden huomioimiseen. Joulun aika sujuu kohdallasi suunitelmien mukaisesti  ja kykenet nauttimaan ja luomaan hyvää tunnelmaa ympärillesi. Uusivuosi sen sijaan saa yllättäviä käänteitä ja voit saada inspiraation tehdä jotain tavanomaisesta poikkeavaa ja hauskaa. Koeta kuitenkin pitää myös läheiset ihmiset kartalla, sillä kaikki eivät suorilta käsin aina tahdo pysyä perässäsi.

Kaksoset, Joulukuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Joulukuu on kohdallasi mitä sosiaalisin ja yhteistyö muiden kanssa muodostuu aktiiviseksi. Kuun ensimmäinen viikko on vauhdikas ja monipuolinen ja pidät yhteyksiä yllä positiivisessa hengessä moniin tahoihin. Kuun toisella viikolla on syytä olla tarkkana sopimusasioissa, sillä väärinkäsityksen riski on tälläin olemassa. Hankinnoissa kannattaa miettiä ensin yön yli ennen lopullista päätöstä. Myös liikennevälineet ja viestintä voivat aiheuttaa takkuamista ja juoksevien asioiden hoidossa voi sattua herkästi unohduksia. Viikonlopulla voit joutua tilanteeseen jossa epäilet jonkun luotettavuutta. Asia kannattaa ottaa ääneen esille sillä saat sopusoinnun aikaiseksi pienellä vaivannäöllä. Viikonvaihde ennen joulua onkin ihmissuhteissa hyvää aikaa ja koet helppoutta myös sosiaalisesti. Joulun pyhinä puhtisi on hieman hukassa ja vietätkin mieluusti ajan rauhaisimmissa oloissa. Sen sijaan uutena vuotena olet aktiivisesti liikekannalla ja nautit vaihtelusta ja rennosta menosta.

Rapu, Joulukuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Hektinen ja asioiden työstämisiä vaativa joulukuu pitää rapua jatkuvassa liikkeessä aina joulun pyhien yli. Voit kokea ajanjakson liiankin velvoitepitoisena mutta toisaalta on mahdollisuus saada paljon aikaiseksi käytännön tasolla. Kykenet hoitamaan vastuuta vaativat tehtävät ja toisaalta osaat nyt myös karsia ympäriltä turhuuksia ja keskityt olennaiseen. Yhteistyötä edellyttävät toimet sujuvat hyvin aina puoleen kuuhun asti. Joulun aikaan koet tarvetta irrottautua rutiineista ja tehdä jotain ennenkokematonta ja uutta. Saatkin kohdata vastustusta ideoistasi ja joudut tekemään päätöksiä omin päin. Jouluviikon yllättävä käänne lennättää sinua uusiin maisemiin ja kannattaakin tarttua hetken tarjoamiin tilaisuuksiin, sillä tulet huomaamaan sen seuraukset ja tilanteen merkityksellisyyden myöhemmin. Uuden vuoden olosuhteet muodostuvatkin toisenlaiseksi kuin alunperin suunnittelit.

 

 

Leijona, Joulukuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Joulukuu alkaa leijonille hyvissä olosuhteissa ja jonkin asian edistyminen tuottaa iloa. Toisaalta tilanteet ovat sen laatuisia aina puooleen kuuhun asti että nyt edellytetään omaa panostasi ja järkevää otetta asioihin. Kaikki ei toimi kenties heti ensi yrittämällä vaan ennemminkin yrityksen ja erehdyksen kautta. Yhteistyön onnistuminen edellyttää vastuunkantoa puoleltasi ja ihmissuhteissasi tapahtuu herkästi muutoksia siihen suuntaan että joudut työstämään ja kantamaan vastuuta osaltasi.  Kuun kolmas viikonvaihde suosii keskusteluja ja kontaktien ylläpitämisiä. Kommunikoit tehokkaasti ja vuorovaikutustilanteet piristävät mieltäsi. Joulun ensimmäiset päivät sujunevat suunitelmien mukaisesti mutta jo pyhien loppuajasta lähtien yllättävät muutokset suunitelmissa sekoittavat pakkaasi. Koeta olla joustava ja avoin muutoksille, niin pääset vähemmillä kolhuilla. Uuden vuoden pyhät sujuvatkin sitten vauhdikkaasti uusiutuvissa suunitelmissa. Kokeile jotain uutta rohkeasti.

Neitsyt, Joulukuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Reipashenkinen joulukuu jouduttaa neitsyiden selviytymistä kohti tavoitteita. Työtehtävät tulevat joutuisasti tehtyä ja pystyt jakamaan velvoitteesi tasaisesti rasittamatta itseäsi liikaa. Tässä kuussa riskinä on kuitenkin ylimitoitetut hankinnat ja tuhlailu taloudellisesti. Voit kärsiä hieman keskittymiskyvyn puutteesta josta seuraa huolimattomuutta ostoksissa ja sinisilmäisyyttä kaupanteossa. Onkin siis syytä hieman hillitä itseään ja miettiä ainakin yön yli ennen lopullisia päätöksiä. Tiedonkulku ja liikennevälineet voivat myös olla riesana päivittäisten juoksevien asioiden toimittamisessa. Syytä on myös olla tarkkana sopimuksellisten asioiden kanssa ja tarkastaa taustat ja faktat kahteen kertaan ennen sitoutumisia. Jouluaika rauhoittaa kuitenkin mielesi ja voit nauttia joulurauhasta vaikka ympärilläsi voi olla muuttuvia suunitelmia ja äkkivääriä käännöksiä. Uusivuosi on rauhaisan sävyinen ja välttelet tällöinkin rientoja ja hulinaa ja olet mielummin omassa rauhassasi.

Vaaka, Joulukuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille joulukuu alkaa tasaisissa olosuhteissa ja tilanteet kehkeytyvät edistyksellisesti. Kiirettä on ilmassa ja työstettäviä asioita on riittämiin mutta koet kuitenkin että tilanteet pysyvät hallussasi. Kuun puolivälin yhteydenotto inspiroi sinua uusiin ajatuksiin ja voit saada inspiraation tehdä jotain uutta ja innostavaa. Tästä eteenpäin myös sosiaalisuutesi on kasvuvaiheessa ja voit kokea hyvää henkeä ja hauskuutta toisten seurassa. Jokin yhteinen ryhtymys piristää mieltäsi ja vaikka tilanteet ovat muuttuvaisia ja yllätyksellisiäkin, niin mielenkiintosi säilyy ja yhteistyö on hauskaa. Jouluviikolla koet tarpeelliseksi tehdä asioita uudella tavalla ja vaikka muut eivät aina pysy kannoillasi niin kykenet pitämään oman pääsi. Vuosi vaihtuu mielenkiintoisissa merkeissä ja kuvaan kuuluu niin aktiivista toimeliaisuutta kuin myös jonkun tahon kohtaamista vakavammissa ja peruuttamattomissa merkeissä.

Skorpioni, Joulukuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Marraskuussa skorpionit edistävät ja päivittävät vastuullisesti elämäänsä. Energisyytesi ansiosta saat nyt paljon aikaiseksi mutta vain jos ryhtymisesi ovat järkeviä ja pidemmän päälle rakennettuja. Hoida yksi asia kerrallaan, keskity olennaiseen ja arvota tärkeät tehtävät hyödyttömistä. Kohdallesi voi nyt kasaantua velvoitteita ja tekemättömiä töitä ja vain sitkeydellä ja kärsivällisyydellä onnistut edistämään asioita. Jokin sopimuksellinen  asia edistyy, joskin kuun toinen viikko nostaa pintaan asiat jotka eivät ole huolella hoidettuja. Tunnelma ihmissuhteissasi on hyväksyvä ja onnistut yhteistyössä aina kuun puoleen väliin asti. Voit nyt omalla viehätysvoimallasi saada toiset tukemaan asioitasi ja koet iloa lähimmäisistäsi. Joulun pyhäsi sujunevat suunitelmallisesti ja nautit rauhoittumisesta. Uusivuosi sen sijaan pitää sinut liikkeessä ja muuttuvia olosuhteita on ilmassa. Yllättävät käänteet edellyttävät sinulta vastuullisia toimia ja sävynä ovat velvoitteet ja asiallisuus.

Jousimies, Joulukuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten joulukuu on sosiaalisesti aktiivinen ja vilkas. Olet aloitteellinen ja ja yhteydenpito moneen suuntaan pitää sinua liikkeessä. Kuun toisella viikolla kannattaa kuitenkin tarkistaa huolella kalenteriasi että pitäisit aikataulusi ja sovitut asiat järjestyksessä. Tällöin voi helposti tapahtua unohduksia ja väärinkäsityksiä sopimuksissa ja sotkujen selvittelyt voivat viedä aikaasi. Ennen joulua saamasi yllättävät yhteydenotot piristävät mieltäsi ja vaihtelu tuntuu tervetulleelta. Voitkin saada suunittelemattomia kutsuja, jotka muuttavat viime hetkellä jouluaikatauluasi. Kuun kolmannesta viikosta eteen päin elämääsi mahtuu mukaan myös romanttisia kuvioita ja viehätät vastakkaista sukupuolta. Jotain uutta ja mieltäsi kohottavaa voi nyt tulla kuvaan mukaan. Pyhäpäivät kuluvat kohdallasi nautittavasti, joskin uutena vuotena aktivoidut helposti tekemään jotain hetken mielijohteesta. Ole tällöin avoin suunitelmien vaihtumisissa ja mene uteliaana mukaan rientoihin joita on tarjolla.

Kauris, Joulukuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ovat joulukuussa erityisen aloitteikkaitta ja kykenet nyt energisesti käynnistämään uusia hankkeita. Nyt on aika ryhtyä tekemään jotain konkreettista ja käsinkosketeltavaa, sillä relistisuutesi yhdistettynä tahdonvoimaasi voi aikaansaada helpostikin uudistuksia läpi. Koeta kuitenkin ottaa myös lähimmäisesi toiveet ja tarpeet huomioon sillä saatat nyt helposti puskea asioita läpi kysymättä muilta mitään. Puolenkuun aikaan jokin menneisyyteesi liittyvä ihmissuhde asia voi oudohkolla tavalla nousta esille. Jokin väärinkäsitys voi selkiytyä ja saat asiaan uutta näkökantaa. Joulunpyhinä saat herkästi kimmokkeita tehdä jotain uutta ja suunitelmista poikkeavaa. Traditiot eivät ole etusijalla, vaan ennemminkin inspiroidut yllättäen tekemään jotain uutta ja ennenkokematonta. Vuoden viimeiset päivät muodostuvatkin mielenkiintoisiksi ja jotain käänteentekevää voi olla ilmassa. Koeta olla tarkka siitä että tilanteet ovat kaikille osapuolille oikeudenmukaisia.

Vesimies, Joulukuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Joulukuun alku kuluu vesimiehillä rauhaisammilla tunnelmilla ja lievä asioiden jumittuneisuus voi hieman koetella kärsivällisyyttäsi. Viestintään ja liikennöintiin liittyvät asiat edellyttävät ylimääräistä työtä ja arjen sujuvuus voi tuntua junnaavalta. Ihmissuhteissasi olevat heikot kohdat tulleevat herkästi esille ja sinulta edellytetään kärsivällisyyttä. Kuun puoliväli herättä innostuneisuuttasi ja yhteydenpito läheisiisi vilkastuu. Voit saada inspiraation lähteä johonkin arkiympyröistäsi edemmäs ja jokin matka tai retki on onnistunut. Kuun kolmas viikko palauttaa sopusoinnun ihmissuhteissasi ja koet taas tunne-elämäsi vilkastuvan. Nyt voikin olla aika keksiä jotain virkistävää kumppanisi kanssa ja tehdä jotain uutta ja mielenkiintoista. Joulun aika kuluu rauhaisasti ja miellyttävästi sosiaalisissa merkeissä. Uutena vuotena levottomuus iskee ja ideoitkin tällöin uutta tapaa kohdata vuoden vaihtuminen. Tee rohkeasti jotain uutta ja hauskaa. Olet ansainnut sen pitkän syksyisen hiljaiselon jälkeen.

Kalat, Joulukuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Joulukuussa ensimmäiset kymmenen päivää on kaloille hyvää aikaa toimittaa järjestykseen käytännön juoksevia asioita. Kommunikointisi on sujuvaa ja edistät asioitasi keskustelemalla ja jakamalla tilanteita ja tapahtumia muiden ihmisten kanssa. Kuun puolessa välissä riskinä ovat virhearvioinnit jotka herkästi tuottavat jälkipyykkiä. Jokin sekaannus tai väärinkäsitys on mahdollinen ja voit huolimattomuuttasi ja hyväuskoisuuttasi esim. kaupanteossa tehdä turhia valintoja. Ihmissuhteissasi voi myös ilmaantua sotkuja jotka vaativat myöhemmin oikaisuja. Koeta tarkistaa sovitut aikataulut etukäteen ja ole tarkka sopimuksissa. Olet kuitenkin suhteellisen energinen ja kykenet tarttumaan toimeen vaadittaessa. Joulun rauhoittunut ilmapiiri tuntuu tervetulleelta ja koet mieluisana oleskelun hiljaisemmissa ympyröissä. Uusivuosi vaihtuu myös tasaisissa tunnelmissa ja haluat pysytellä totutuissa kuvioissa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.