Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Oinaat tarvitsevat joulukuussa aikaa ja tilaa pohdintoihin, uusien suunitelmien virittämisiin ja aikaa ideoida asioita uudella luovalla tavalla. Jo kuun alku antaa vinkkejä ja mahdollisuuksia ajatella ja suunitella uudistuksia elämääsi ja jokin kuulemasi asia tai mielipide antaa osviittaa loppukuussa tehtäville muutoksille. Joulupyhien käänteet ovat vauhdikkaita ja saat yllykkeitä toimia hyvinkin rohkeasti ja olosuhteitasi muuttavalla tavalla. Voit joutua kokemaan vastahankaa muiden taholta ja puolustamaan paikkaasi uusien valintojen myötä. Joku voi yrittää määritellä puolestasi tekemisiäsi hyvinkin kovakorvaisesti ja ehdottomasti mutta nyt on syytä kuunella itseään ja omia tarpeitaan. Ole siis rohkea ja tuo ilmoille omat kantasi hyvin suoraan ja rehellisesti. Kuun viimeiset päiväy osoittautuvat hektisiksi ja valinnat joita olet tällöin tekemässä, vaikuttavat elämääsi pitkälle tulevaisuuteen. Jotain voi menneestä ajasta jäädä nyt kohdallasi kertakaikkiaan taaksesi ja olet uusien tilanteiden ja asioiden äärellä.

Harka, Joulukuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Härät pääsevät joulukuussa vihdoin hengähdystauolle syksyn vaativien kuvioiden jälkeen. Tilanteisiin tulee sävyisyyttä ja suunitelmallisuutta ja voit koekea saavasi enemmän keskittymisrauhaa omille asioillesi. Voit jopa kokea että asia, minkä eteen olet raatanut ja nähnyt vaivaa, saa vihdoin edistystä ja kiitosta. Olisikin hyvä antaa tilaa rauhoittumiselle ja koettaa miettiä ja viisastua kuluneen vuoden tapahtumista ja valinnoistasi. Jotain on ehkä syytä suosiolla karsia ja miettiä mihin seuraavaksi vuodeksi kannattaa sitoutua. Joulun pyhät ovat rauhoittavia ja kykenet keskittymään hyvillä mielin järjestämään aikaa läheisten hyvinvoinnin eteen. Joku voi nyt tarvita erityistä huomiotasi ja olkapäätäsi mihin nojata, joten ole empaattinen ja herkkä muiden tarpeille. Kuun viimeisinä päivinä ympäristössäsi tapahtuvat muutokset vievät huomiotasi, vaikkeivät suoranaisesti omiin asioihisi liittyisikään. Voitkin olla nyt jykevä ja pysyvyyttä tuova muiden sekoillessa omien ongelmiensa kanssa.

Kaksoset, Joulukuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten joulukuun ensimmäinen viikko varoittaa liian riskialttiista hankkeesta. Meiti asioita tarkemmin ennenkuin ryhdyt mihinkään riskialtiiseen hankkeeseen ja tarkista asiaintilan taustat ja faktat ennenkuin luotat mihinkään. Olet myös hieman vetämättömissä vielä kuun alussa mutta toisesta viikosta eteenpäin saat asioitasi helpommin hoidettua ja energisyytesi on kasvamassa. Toisella viikolla kuulemasi asia piristää mielialaasi ja ideoit rikkaasti uusia asioita. Varaudu tekemään joulun pyhinäsi jotain uutta ja rutiineistasi poikkeavaa, sillä tilaisuus voi ilmaantua yllättäen ja etukäteen suunittelematta. Voit kuitenkin luottaa siihen että juhlatunnelma säilyy ja kaikki toimii mallikkaasti. Myös uusivuosi tarjoaa mahdollisuuksia poiketa vanhoista rutiineista ja mieltäsi virkistävät muuttuvat toimintatavat. Ympärilläsi voi olla kuohuntaa mutta asiat eivät varsinaisesti kosketa omaa henkilökohtaisia elämääsi.

Rapu, Joulukuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Joulukuu alkaa ravuille mielekkäästi ja ensimmäinen viikko on tehokas ja suotuisa toimissasi. Voit luottaa asioiden edistymisiin suunitellusti ja koet olevasi aikaansaava ja pirteä. Kuun toisesta viikosta eteenpäin tahtisi hieman hidastuu ja velvoitteet ovat painavempia. Voit tässä kuussa kokea olevasi hieman syrjäänvetäytyvä ihmissuhteissasi ja toimitkin tehtävissäsi parhaiten omiin voimavaroihisi luottaen.  Ihmissuhteissa sävy on ennemminkin velvoitteinen kuin huvituksellinen. Jouluaatto on kohdallasi vielä sävyisä mutta loppukuun käänteet ja yllättävät suunitelmien muutokset saavat helposti pääsi pyörälle. Jokin ei suju aivan suunitellusti, vaan on hyvä varautua jonkun toisen taholta tuleviin muutoksiin. Jonkun kovakorvaisuus ja omatahtoisuus voi kiristää hermojasi ja onkin syytä olla tarkkana siitä mihin menet mukaan. Joku voi yrittää käyttää hyväkseen hyväntahtoisuuttasi, joten katso että kaikki tapahtuu reilusti ja oikeudenmukaisesti.

Leijona, Joulukuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Talous- ja raha-asiat keskittävät leijonien huomiota joulukuun ensimmäisenä viikkona tilanteen parantamiseen ja selkiyttämiseen. Tilanteet eivät edellytä suuria siirtoja mutta vastuullinen asenne on paikallaan, jotta asia etenisi. Viikonlopulla voit herkästi huomata olevasi ristiriitaisessa kuviossa mukana ja halu luovuttaa ja hälläväliä mieliala voi vallata tunnelmaa. Kuun toinen viikko piristää mieltäsi jonkin yllättävän uuden ja hauskan idean kautta. Asiaa kannattaakin kehitellä pidemmälle ja huomaat saavasi tukijoita ajatuksillesi. Joulunaika on tänä vuonna jollain tavoin kohdallasi poikkeava mutta tunnelma on vapautunut ja innostava. Voit saada mahdollisuuden tehdä jotain uutta ja radikaalia totutuista tavoista poiketen. Uudet tuulet ja olosuhteet piristävät mieltäsi ja voitkin rohkeasti kokeilla jotain uudistusta. Uudenvuoden kuvioissa ympärilläsi on muutoksia ja mullistuksia mutta omiin henkilökohtaisiin olosuhteisiisi niillä ei ole vaikutusta.

Neitsyt, Joulukuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Joulukuun alku on neitsyille aktiivista kommunikoinnin ja verkostoitumisen aikaa. Omalla aloitteellisuudellasi saat pidettyä arvokkaita ja hyödyllisiä kontakteja yllä ja ideointikykysi on kohonnutta. Liiku, ota selvää ja jaa asioitasi muiden kanssa. Loppuviikosta onkin syytä olla tarkempi tekemisissään, sillä virhearvioinnit ja väärät huomiot voivat aiheuttaa hämmennystä tilanteeseen. Myös ei kannata olla kovin luottavainen vastaantuleviin tarjottuihin tilaisuuksien nähden, sillä jokin ei nyt välttämättä suju kovin järkevästi ja tehokkaasti. Joulua katsot tänä vuonna ennemminkin toisten tarpeiden kannalta kuin omiasi miettien ja huomiosi keskittyy muiden ihmisten tilanteisiin ja olosuhteisiin. Järjestät tilanteita ja otat huomioon vähempiosaisia ajatellen ja oma mukavuusalueesi jää hieman sivummalle. Uudenvuoden vastaanotto pistää sinut miettimään ennemminkin syntyjä syviä kuin huvituksia pyöritellen. Keskustelut ja pohdinnat elämän syvyystasoista ovat ajankohtaisia ja voitkin avata mieltäsi kokemaan jotain uudella tavalla ja tasolla.

Vaaka, Joulukuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Vaakaihmiset aktivoituvat ryhtymisissään joulukuussa ja pistävät muutoksia liikkeelle. Olosuhteissa voikin tapahtua nyt jotain, joka vauhdittaa muutoksia ja suorastaan pakottavat toimimaan uudella tavalla. Kuun alku on vielä rauhaisampi ja tilanteiden sävy maltillinen. Kuun toisella viikolla jokin kontakti tai yhteydenpito yllättää ja saat ideoita ajatella asioita uudella tavalla. Et ole tässä kuussa kaikkein seurallisimmillasi ja hoidatkin käsillä olevat tehtävät mieluimmin omaan tahtiisi. Joulun viettoon voi myös liittyä joitain uusia elementtejä ja olet valmis rikkomaan vanhoja kaavoja ja traditioita. Voitkin saada yllykkeitä tehdä jotain täysin uutta ja ennenkokematonta. Kuun viimeisinä päivinä ilmapiiri on muutosaltis ja jokin tilanne voikin muodostua toisenlaiseksi kuin alunperin suunnittelit. Jotain radikaalia voi olla ilmassa ja samalla nostaa pintaan ristiriitaisiakin elementtejä. Olisi hyvä olla tällöin tiedostava asioissa joihin menet mukaan ja katsoa että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja avoimesti.

Skorpioni, Joulukuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Joulukuu alkaa sorpioneilla hektisesti ja vilkkaasti asioita toimittaen. Olet kontakteissa moneen suuntaan ja asioiden hoito sujuu vauhdilla. Olemalla itse vastuuntuntoinen ja tunnollinen tuot nyt menestystäkin tehtäviisi ja asiohin tulee vauhdittumisia ja selkiytymisiä. Varsinkin kuun toinen viikko on kehityskulkuja nopeuttava ja saat huomata, että vaivannäkösi palkitaan. Joulunaika sujunee kohdallasi rauhaisasti, joskin sävynä on jonkun läheisesi avuntarve ja toisten tukeminen heidän vaikeuksissaan. Jokin tilanne olosuhteissa voi saada yllättävän käänteen ja muuttaa loppukuusta myös omia suunitelmiasi. Vaikka tilanteet eivät koske kohdallasi suoranaisesti omia henkilökohtaisia asioitasi, niin ympärilläsi voi kuitenkin kuohua. Anna tukesi ja ota huomioon toisten ihmisten tarpeet. Voit nyt tarjota tukevaa olkapäätäsi sitä tarvitsevalle.

Jousimies, Joulukuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Joulukuun alku tuo jousimiesten eteen tilanteen, joka vaatii ripeää toimintaa ja asioista selkoa ottamisia. Asiat edellyttävät tarkkuutta ja laskelmia ja välittömiä toimia. Ensimmäisellä viikonlopulla on hyvä olla erityisen tarkka juoksevien asioiden hoidossa, sillä riskinä on hairahtua luottamaan liian sinisilmäisesti sovittuihin asioihin ja toisen sanomisiin. Vaarana voi myös olla oma huolimattomuus tai unohdus tai väärinymmärrys. Toisella viikolla kuulemasi asia antaa uutta puhtia ja selkeyttä tilanteeseesi. Tästä eteenpäin tahtisi myös tasaantuu ja koet jaksavasi tehtävissäsi taas paremmin. Joulu sujuu mutkitta ja sävyisästi. Joulunpyhiin mahtuu myös yllätyksiä mutta koet ne lähinnä virkistävinä ja mahdollisuutena tehdä jotain uutta ja hauskaa.  Taloustilanteesi tuo jonkinasteisia rajoitteita olosuhteisiisi ja tarkkuutta onkin tässä suhteessa hyvä noudattaa kaikinpuolin. Jokin raha-asiaan viittaavaa selvitystä vaativa asia pyörittää kuun loppupäiviä.

Kauris, Joulukuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Joulukuun ensimmäinen viikko suosii kauriille aktiivista liikkumista ja vuorovaikutussuhteita. Ota selvää asioista ja keskustele vilkkaasti. Kuukausi tuo myös ihmissuhteisiisi hyvää henkeä ja omalla viehätysviomallasi pystyt nyt saamaan tukea ja huomiota osaksesi. Yhteistyö hankkeet edistyvät nyt helposti ja sosiaalisuutesi on kasvuvaiheessa. Joulun viettoosi liittyy tänä vuonna uudistavia sävyjä ja jollain tasolla murrat vanhoja kaavoja ja rutiineita. Jotain yllätyksellistä voi sattua ja saada sinut muuttamaan myös etukäteissuunitelmiasi. Uudet näkymät ja maisemat ympärilläsi sopivat nyt hyvin tunnelmaan ja piristävät mieltäsi. Keksi jotain uutta ja ole avoin mieleltäsi. Uutena vuotena omat suunitelmasi ja tekemisesi voivat toisaalta jo virittää ympäristössäsi vastustus mieltä ja voit kokea että joudut puolustuskannalle tilanteissa. Koeta olla joustava ja avoin myös toisenlaisille näkökannoille ja saat sovun parhaiten säilytettyä.

Vesimies, Joulukuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet etenevät joulukuussa tasaiseen tahtiin ja elämän sävy on rauhoittunut. Aika onkin tervetullut pitkän ja raskassävyisen syksyn jälkeen. Voitkin nyt rauhoittua suunittelemaan joulunaikaa ilman suurempia paineita tai velvoitteita omaan tahtiisi. Ensimmäisen viikon yhteydenotto tai kuulemasi asia tosin pistää sinuun vauhtia mutta ripeasti tarttumalla toimeen selvität asian samantien. Kuun toinen viikko inspiroi sinua ajattelemaan uudella tavalla ja voit ideoida luovalla tavalla vilkkaasti. Myös jokin käytännön asia voi ratketa kannaltasi suotuisasti yllättäen. Jouluna voit kokea olevasi hieman sivussa jouluriehoista mutta asiain tila tuntuu luontuvan kohdallasi hyvin tänä vuonna. Voit myös innoittua yllättäen tehdä jotain tavanomnaisuudesta poikkeavaa ja omaehtoista. Uutena vuonna ympärilläsi sattuu ja tapahtuu mutta asiat ja tilanteet eivät varsinaisesti kosketa sinua kovinkaan henkilökohtaisesti.

Kalat, Joulukuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Joulukuun ensimmäiset arkipäivät ovat kalojen kohdalla kiireisiä ja tehokkaita. Keskustele asioista ja ota ahkerasti selkoa tilanteesta niin saat asiasi parhaiten edistettyä. Kuun ensimmäisenä viikonloppuna olisi kuitenkin hyvä jo olla tarkkana kaupankäyntiin liittyvissä asioissa ja siitä mitä sovit, sekä keskustelet, sillä väärinymmärryksen riski on nyt herkässä. Toisen viikon yllättävä yhteydenotto voi liittyä raha-asioittesi hoitoon ja tilanne edellyttää pikaista selkiytystä. Joulun aika on kohdallasi erittäin idyllinen ja mieltäsi rauhoittava. Nautit hiljaisesta tunnelmasta ja harmoonisesta ympäristöstä ilman kiirettä ja melskettä. Kuun loppupäivät tuovatkin jo suunitelmiisi äkkinäisiä suunnan muutoksia ja voitkin huomata viettäväsi uuttavuotta eritavalla kuin alunperin olit suunitellut. Ole utelias uusille tuulille ja kokeile rohkeasti jotain uutta. Ympärilläsi voi myös olla vaativiakin tilanteita mutta pystyt nyt olemaan itse toisille tukena ja apuna.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.