Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun alkupäivät tuovat oinaille eteen tilanteen, jolloin on tehtävä ratkaisu suuntaan tai toiseen. Tämän tehtyäsi ajatuksesi rauhoittuvat ja saat uutta inspiraatiota tulevaisuuden suunitelmiisi. Voit jo ensimmäisellä viikolla kokea vapautumisen ja helpotuksen tuntemuksia. Toisella viikolla jokin kuulemasi asia tahi tekemäsi reissu on mieltäsi piristävä ja positiivinen luonteeltaa. Myös hankintoihin ja sopimuksiin liittyvät asiat edistävät eloasi. Puolen kuun jälkeen ihmissuhteissasi tapahtuu erkanemisia ja teet selkeitä välintoja suhdetoiminnoissasi. Loppukuussa ajatuksesi siintävät menneisyydessä ja taaksesi jättämissäsi asioissa. Voit viettää joulunajan jollain tavoin erillaisissa kuvioissa kuin olet aiemmin tottunut viettämään. Teet rohkeita ratkaisuja itsenäisesti ja olet valmis kokeilemaan jotain uutta. Uutenavuotena on kuvassa muklana railakkuutta ja hauskuutta ja aika suosii rohkeita ryhtymisiä. Tee ja kokeile jotain ennenkokematonta rohkeasti.

Harka, Joulukuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Jouluukuun alku on härille hektinen ja paljon tekemistä tuottava.  Stressitasosi on kohonnut joten hoida asia kerrallaan ja vältä liikaa hyppimistä suuntaan ja toiseen. Ota vastuuta kuitenkin asioista ja organisoi huolella niin pääset helpommalla loppujen lopuksi. Loppukuu tuokin sitten kuvaan mukaan rauhaisamman tahdin ja pystyt paremmin toimimaan suunitellusti. Jo kuun toinen viikonloppu antaa tilaa elämän herkemmille sävyille ihmissuhteissasi ja saat aikaa viettää läheistesi parissa viihtyen. Kuun kolmas viikonloppu suosii luovuutta ja uusien ideoiden esiin tuomisia. Kuuntele herkällä korvalla sisintääsi ja anna uusien inspiroivien ideoiden kummuta esiin. Joulunaikoihin kommunikoit monien tahojen kanssa ja voit saada kimmokkeita liikkua lähipiirissäsi ahkeraan hyvinkin sponttaanisti. Kuun viimeinen viikonloppu on rauhoittava ja saat aikaa ajanviettoon haluamallasi tavalla. Uusi vuosi on hieman levoton sävyltään ja riskinä on ryhtyä tekemään jotain ylimitoitettua tai ylilyövää.

Kaksoset, Joulukuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Joulukuun alussa kannattaa satsata normaalia enemmän juoksevien asioiden hoitamisiin, sillä sekavat ajatukset ja keskittymiskyvyn puute voi olla vallalla. Tarkista myös kuulemiesi asioiden todenperäisyys, jotta välttyisit sekaannuksilta ja sotkuilta. Kuun ensimmäisen viikon loppupuoli pistää jo vauhtia aikatauluihisi ja monet asiat liikuttavat sinua suuntaan jos toiseenkin. Toisen viikon uutiset ovat mieltäsi kohottavia ja keskustelut vilkkaita. Jokin sopimus asia voi selkiytyä ja saada uutta vauhtia alleen. Liikut ahkeraan paikasta toiseen ja koet jaksavasi tehdä asioita ja vauhdittaa tekemisiäsi. Kuun kolmas viikonloppu voi yllättäen tuoda eteesi tilanteen, jolloin voit ryhtyä tekemään jotain uutta ja mielenkiintosasi herättävää. Ole rohkea kokeilemaan jotain uutta ja luovaa, niin huomaat herääväsi uuteen henkeen. Joulunaika kulunee suunitelmallisesti ja rauhaisasti ja nautit vallitsevasta olotilasta. Uusivuosi onkin sitten hektinen ja olet liikkeellä ahkeraan ja nauttien hereisestä vaihtelusta.

Rapu, Joulukuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Rapujen elämään joulukuun alku tuo kuvaan mukaan jonkin asian loppuunsaattamisen. Kiristävä ote voi alkupäivinä vielä tuntua raskaalta mutta jo viikonloppua kohden olosuhteet rauhoittuvat. Ole tehokas aikataulujen suhteen ja järjestä asioita järkevästi. Kuun toinen viikonloppu korostaa ihmissuhteitasi ja hempeää sävyä on vallalla. Katso kuitenkin että otat tosiasiat huomioon, etkä rakenna asioita kuvitelmiesi varaan. Kolmannella viikonlopulla ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat ovat päällimmäisenä ja jokin tilanne nousee pintaan suunnittelematta ja odottamatta. Jotain epämukavuutta on kuvassa mukana ja voit kokea ettet voi vaikuttaa asioiden kulkuun. Koeta itse puhua asiat mahdollisimman suoraan, jotta kantasi tulisi kulluksi, äläkä suostu ylikäveltäväksi. Joulunajan hektiset muutokset aikatauluissa pitävät kiireen tunua yllä ja joudut olemaan joustava suhteessa alkuperäisiin suunitelmiin. Sensijaan uusivuosi sujuu jo suunitelusti ja rauhaisastikin.

Leijona, Joulukuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla joulukuun alku on piristystä elämään tuova ja ihmissuhteissasi varsinkin on loistava henki päällä. Myös jokin epäselvyyttä tilanteisiisi tuova asia selkiintyy ja saa vauhditusta alleen kuun ensimmäisellä ja toisella viikolla. Jotain nopeatempoista voi sattua ja pistää hankkeisiisi vauhtia. Onnistut helposti toimittamaan asioitasi ja voit olla lopputulokseen tyytyväinen. Toisesta viikosta eteenpäin kiireen tuntua velvoitteiden hoitamisissa nousee esiin ja aikaa lepoon jää vähemmän. Kolmas viikonloppu voi muuttaa suunitelmiasi ja sinulta vaaditaan joustavuutta yllättävissä käänteissä tilanteissa. Joulunkin kuvioissa on hektisyyttä ja ailahtelevia tilanteita, lähinnä jonkun läheisesi kautta. Oma hyväntuulisuutesi kuitenkin siivittää tilanteita, etkä luovuta positiivisesta asenteestasi.  Ennen uuttavuotta joku läheisesi voi yllättää sinut mieluisasti ja joudut olemaan valmis äkkikäänteisiin. Mene mukaan rientoihin niin huomaat tapahtumien virkistävän mieltäsi.

Neitsyt, Joulukuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden on joulukuun alkupäivinä hyvä olla tarkkana asioiden hoitamisten kanssa, sillä hajamielisyys ja keskittymiskyvyn puute voi iskeä. Vältä myös sopimuksissa hutilointia ja tarkista kaikki huolella ennen kuin ryhdyt mihinkään riskialttiiseen. Jokin keskustelu voi myös aiheuttaa väärinkäsityksiä ja onkin hyvä olla tietoinen että olet ymmärtänyt oikein toisen henkilön sanoman. Kaikkeen mitä nyt kuulet ei ole syytä luottaa heti ensikuulemalta. Ensimmäinen viikonloppu on hektinen ja yllättäviä suunitelmien muutoksia on luvassa. Toinen viikonloppu aloittaa ihmissuhteissasi tukevamman jakson ja yhteistyö on tästä eteenpäin helpompaa. Joulusta muodostuu runsaskontaktinen ja jokin paikanvaihto on mahdollinen. Olet yhteyksissä moniin suuntiin ja yllättävät yhteydenpidot piristävät mieltäsi. Joulun jälkeinen viikonloppu rauhoittaa tahtiasi ja nautit tunnelmoinnista ja hiljentymisestä omaan rauhaasi. Uusivuosi tarjoaakin sitten taas uusia maisemia ja olet aktiivisemmin liikekannalla.

Vaaka, Joulukuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen joulukuun ensimmäinen viikonloppu on tapahtumarikas ja nostattaa uteliaisuuttasi uusien käänteiden myötä. Voit keksiä johonkin pohtimaasi asiaan uuden ratkaisun ja ideoit vilkkaasti. Myös keskustelut ja yllättävät yhteydenotot piristävät mieltäsi ja kommunikoit ja verkostoidut uusiin suuntiin. Ihmissuhteissasi on tukeva henki ja tilanteet ovat positiivisia luonteeltaan. Kuun toisella viikolla joku läheisesi voi tarvita empatiaasi ja avunanto onkin nyt paikallaan. Jos ongelmia on ilmassa niin avoin keskustelu ja asioista selvää ottaminen auttaa parhaiten eteenpäin. Kolmannella viikonlopulla on hyvä välttää kaupanteossa hutiloituja ratkaisuja, sillä joku voi nyt luvata sinulle liikoja. Maltillinen asenne joululahjojen hankinnassa on suotavaa, jottet kiireessä tekisi virhearviointeja. Joulun yhteydenpidot ovat mieltäsi hämmentäviä ja yllättävät keskustelut saavat sinut herkästi hermostumaan. Puhu asioista suoraan niiden oikeilla nimillä, äläkä jätä mitään hampaankoloon. Uudenvuoden aatto on vauhdikas ja olet liikkeellä ahkeraan.

Skorpioni, Joulukuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Velvoitteinen tahti on skorpioneilla päällä joulukuun alussa ja ratkaisuja ja aikataulutuksia on kuvassa mukana. Hoida asioita, ole tarkka aikatauluissasi ja tee yksi asia kerllaan. Raha-asioden yllättävät käänteet vaativat huomiotasi ja pistävät sinut toimimaan ripeästi, jotta saisit tasapainoasi takaisin. Toinen viikonloppu tuo ihmissuhteisiisi läheisyyttä ja herkkyyttä ja yhteisymmärryksen paluuta. Pääset hengähtämään ja yhteistyö on helpompaa. Kolmas viikonvaide on hektinen ja yllättävät käänteet suunitelmissasi kiireistävät aikataulujasi. Olet monessa mukana ja ripeitä otteita vaaditaa muuttuvissa tilanteissa. Joulun aika kuluu onneksesi nyt suunitelmiesi mukaisesti ja jokin matka tai retki on mieltäsi koskettava. Keskustelet ja pidät yhteyksiä yllä vilkkaasti ja herkistyt koskettelemaan ja avaamaan oman mielesi sopukoita. Uutena vuotena on hyvä pitää malttia yllä, sillä hetken mielijohteet ja impulssit voivat johdattaa sinua arveluttaville teille. Käytä itsehillintää ja vältä ylilyötejä.

Jousimies, Joulukuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Joulukuun alun hämmentävä tunnelma jousimiesten elämässä voi herkästi aiheuttaa keskittymiskyvyn puutetta ja väärinkäsityksiä kommunikoinneissa. Koeta itse pitää faktat faktoina ja ota selkoa asioiden todellisesta laidasta. Sopimusasioissa kannattaa tarkistaa kaikki yksityiskohdat ennenkuin suostut mihinkään. Ensimmäinen viikko kaikkinensa on tapahtumarikas ja monia asioita nousee eteesi yllättäen ja suunnittelematta. Pyydä apua ja tee kuitenkin yhteistyötä. Jos jotain epäselvyyksiä ihmissuhteissa on päässyt syntymään niin loppuviikko on hyvä aika kuroa katkenneita langanpäitä taas yhteen. Toinen viikonloppu on mieltäsi virkistävä ja olet monessa mukana. Onneksesi olet energinen ja ryhtyvä ja jaksat olla mukana nauttien yllättävissäkin tilanteissa. Vauhti ei myöskään helpota kolmannella viikolla mutta olet uteliiana mukana vaihtelevissa olosuhteissa. Taloustilanteesi mietityttää joulun alla ja jokin ratkaisu odottaa päätöstään. Uutena vuotena voit valmistautua vauhdikkaaseen menoon ja hauskuutta ja tekemisiä on kuvassa mukana.

Kauris, Joulukuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kuu alkaa kauriilla velvoitteisesti ja aktiivisuutta vaatien. Ryhtymiset edellyttävät maalaisjärkeä ja vastuullista otetta mutta saat tehokkaasti myös nyt aikiseksi tehtäviäsi. Kuun toinen viikko on ihmissuhteiden kannalta merkittävä ja on mahdollista että läheisesi tarvitsee nyt apuasi ja tukeasi. Kuvassa on kuitenkin lempeyttä ja herkkiä sävyjä ja yhteisymmärrys pelaa hyvin. Kolmas viikonloppu niinikään korostaa keskittymistä ihmissuhteisiisi ja jotain käänteentekevää on tällöin ilmassa. Jokin tilanne voi olla sen kaltainen että vaikutukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen, joten on hyvä olla tietoinen tilanteessa ja omista valinnoistaan. Niinikään joulun aikoihin jokin tärkeä päätös tai sopimus on ajankohtainen ja vaatii syvällistä paneutumista. Jotain voi sattua, joka pistää sinut miettimään asioita pintaa syvemmältä. On hyvä jakaa ajatuksiaan ja puhua asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Uusivuosi on tapahtumarikas ja liikut ahkerasti paikasta toiseen muuttuvien impulssien viemänä.

Vesimies, Joulukuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Helmikuun puolenvälin jälkeen syntyneet vesimiehet ovat joulukuussa uusien velvoitteiden esiinmarssien edessä ja tilanteet vaativat harkintaa ja vastuullisuutta. Heidän on hyvä tiedostaa että aikaa kuluu aina  ensi kesään asti ennenkuin tarvittavat päivitykset on saatu päätökseen. Sitä ennen syntyneet vesimiehet vauhdittavat nyt asioitaan ja uusia ryhtymisiä on tarjolla. Kuun ensimmäinen viikko kertoo kaikille hyvistä ihmissuhteista ja runsasita kontakteista. Nyt on oiva hetki verkostoitua ja luoda uusia suhteita. Olet ahkerasti liikkeellä ja keskustelut ja tapaamiset ovat positiivisia hengeltään. Kuun toinen viikko kertoo myös että yhteispeli onnistuu ja koet että sinua kuullaan. Kolmannella viikonlopulla jokin uusi ja avartava ryhtymys voi olla paikallaan ja saat tilaisuuden kokeilla jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Joulun aika on rauhoittavaa ja voit viettää aikaasi suunitellusti ja nauttien olosuhteista. Uusivuosi villiinnyttä sinut aktiivisuuteen ja voit saada inspiraatioita moniin suuntiin.

Kalat, Joulukuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Ihmissuheet ovat kaloilla joulukuun alussa keskiössä ja muuttuvat tilanteet ja suunitelmat pitävät liikkeellä. Ole joustava ja koeta samalla saada tilanteisiin järjestystä, vaikka säätämisiä riittääkin. Yhteydenpidoissa voi sattua väärinkäsityksiä ja sekaannuksia ja kannattaakin tarkistaa asioita ennenkuin saat selkeyttä aikaiseksi. Kuun toinen viikonloppu lupaa jo rauhoittumista ja suunitelmallisuutta asioihisi. Kolmas viikonloppu korostaa myös suhdetoimintojasi ja keskustelut ja tapaamiset ovat syvältä luotaavia. Menneisyydestä kumpuavat teemat ovat pinnassa ja läpikäyntejä riittää. Kykenet nyt kuitenkin analysoimaan ja saamaan syvempää kosketusta asioihin mutta kannattaa myös ilmaista itseään rohkeasti. Joulu on rauhoittavaa aikaa ja  saat tilanteisiin sopusointua ja suunitelmallisuutta. Kuun viimeinen viikonloppu aloittaa elämässäsi uudenlaista jaksoa ja siivittää tulevan vuoden tapahtumia. On aika pistää realiteetit mietintään ja alkaa suunittelemaan tehokkaasti elämän käytännöllistä puolta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.