Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun alkupäivinä saamasi idea innostaa sinua uusiin hankkeisiin ja ryhtymisiin mutta joku kanssaihmisesi ei tunnu olevan samaa mieltä kanssasi. Älä kuitenkaan niele kaikkea heti vaan selkiytä kantaasi ja pidä kiinni oikeuksistasi. Jos jokin tilanne äityy kohtuuttomaksi niin koeta olla mahdollisimman diplomaattinen ja etsiä oikeudenmukainen ja tasapuolinen ratkaisu tilanteeseen. Kuun puoliväli muistuttaa juoksevien asioiden hoitamisista tunnollisesti ja pikkutarkasti. Kommunikointi ongelmia voi syntyä ja selkiyttämistä on hyvä tehdä. Katso myös että pidät sopimuksista kiinni luotettavasti ja vaadi samaa myös muilta. Voit vielä jouluviikolla muuttaa suunitelmiasi jonkin yhteydenoton myötä. Kannattaa olla joustava ja avoin muutoksille. Joulun vietto sujuu rauhaisasti mutta varaudu siihen että uutena vuotena olet ahkerasti liikkeellä muuttuvien suunitelmien myötä.

Harka, Joulukuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Yhteiset raha-asiat ja talouteen liittyvät teemat teettävät härille töitä joulukuussa. Jotain suunnanmuutosta ja käänteitä on odotettavissa alkukuussa, mutta otat tehokkaasti tilanteen haltuun. Kuun lopulla huomaat että panostuksestasi on seuraamassa hyviä asioita ja pystyt hoitamaan juoksevat asiasi mallikkaasti. Yhteistyö ja ihmissuhteet vaikuttavat nyt myös tekemisiisi ja toisen näkökanta on hyvä ottaa huomioon. Kuun toisella viikolla joudut uhraamaan jotain omaasi yhteisen hyvän eteen mutta loppujen lopuksi saat hyvää palutetta myös kumppaniltasi. Joulun ajasta muodostuukin lämminhenkinen ja yhteisyyttä tukeva. Vierailut ja tapaamiset ovat piristäviä ja tulevaisuuteen kannustavia. Saat mieluisaa huomiota osaksesi ja kiitosta vaivannäöstäsi. Vietä pyhät saattaen ihmisiä yhteen ja jakamalla asioitasi muiden kanssa. Vuoden vaihtuminen on aktiivista aikaa ja olet monien tahojen kanssa tekemisissä.

Kaksoset, Joulukuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten joulukuu starttaa vauhdikkaasti. Ehdotus tai yhteydenotto pistää suunitelmiasi uusiksi mutta piristävällä ja hauskalla tavalla monin tavoin raskaan syksyn jälkeen. On aika taas katsoa elämässä eteenpäin ja viritellä uusia suunitelmia kohti tulevaisuutta. Tosin jos jokin ryhtymys tai mahdollisuus kuulostaa vähänkään yliampuvalta, niin sitä se todennäköisesti on. Koeta siis pitää vielä pää kylmänä ja olla realistinen. Kuun ensimmäinen viikonloppu tarjoaa joka tapauksessa mielekästä tekemistä yhdessä muiden myötä. Koet olevasi jo pirteämpi kuin aikoihin ja alat olla valmis työstämääm asioitasi vauhdikkaammin. Tämän vuoden loppupuolisko on voinut viedä voimavarojasi stressin puolelle mutta nyt voit jo rauhoittaa mielesi joulun odotukseen. Joulun kuviot ovat odotustesi mukaisia ja asiat ovat asettautuneet aloilleen antaen tilaa levätä ja viettää aikaa suunitellusti. Uusivuosi tuo kuvaan mukaan sosiaalisuutta ja yhdessä olemista muiden kanssa.

Rapu, Joulukuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Rapujen kiireinen ja velvoitteinen joulukuu vaatii hyvää suunnittelua ja tehokasta aikatauluttamista. Kuun alku varsinkin tuo eteen tilanteita, jotka vaativat jämäkkiä päätöksiä ja kykyä vastustaa epäoikeudenmukaisuutta ja jopa epärehellisyyttä. Jokin tilanne uhkaa karata käsistä ja voit joutua yllättäen puolustuskannalle. Katso kaikissa tilanteissa että ainakin itse toimit rehdisti ja avoimuutta korostaen. Vielä kolmannen viikon neuvottelut ja yhteydenpidot voivat olla vaativia ja onkin hyvä varustautua ottamaan vastaan kritiikkiä ja arvostelua. Pidä kuitenkin kiinni oikeudenmukaisuudesta, äläkä suostu ylikäveltäväksi. Jouluviikko palauttaa kuitenkin rauhan elämääsi ja voit odottaa sopuisaa ja sosiaalisesti aktiivista joulunaikaa. Olet monien tahojen kanssa tekemisissä ja neuvottelut tuottavat tulosta. Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja voit asettua joulun viettoon hyvässä seurassa. Uudenvuoden vaihtuminen liikuttaa sinua paikasta toiseen nopeaan tahtiin ja kiirettä on kuvassa mukana.

Leijona, Joulukuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Joulukuun ensimmäisellä viikolla leijonat pystyvät luomaan uusia kontakteja ja vuorovaikutus tilanteet ovat uteliaisuuttasi herättäviä. Voit saada tilaisuuden osallistua johonkin hauskaan retkeen tai tilaisuuteen, joten mene rohkeasti mukaan. Ole myös aktiivinen ja aloitteikas, sillä oma ryhtymyksesi tuo myös hyvää mieltä. Kuun toisella viikolla joku tarvitsee empatiaasi ja apuasi. Pystytkin nyt järkevällä tavalla olemaan apuna toisen ahdingossa ja tukemaan läheistäsi realistisesti. Kuun puoliväli antaa mahdollisuuden tehdä jokin kannattava hankinta tai sijoitus. Tosin joku läheisesi voi ilmaista tähän eriävän mielipiteensä ja ristiriitoja voi nousta esiiin. Joulun aika sujuu suunitelmien mukaisesti. Kaikenkaikkiaan olet tässä kuussa energinen ja jaksava ja vaikka ympärilläsi on muutoksia ja sattumuksia, niin ne eivät varsinaisesti muuta omia olosuhteitasi. Kaiken kaikkiaan voit siirtyä uuteen vuoteen rauhoittavin mielin ja olla tyytyväinen olosuhteisiisi.

Neitsyt, Joulukuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Joulukuun tulo tuo rauhaisammat olosuhteet neitsyille hektisen ja vaativan syksyn jälkeen. Suurimmat läpikäynnit ja korjausliikkeet on takana ja voit taas keskittyä arjen normalisoimiseen. Voit tosin tarvita ylimääräistä lepoa ja palautumista kaiken sekasotkun jälkeen mutta myös aikaa tuntuu löytyvän nyt sellaiseen helpommin. Vältä kuitenkin liioiteltuja hankintoja ja ole tarkka sopimusten kanssa ensimmäisellä ja toisella viikolla. Jonkun tahon yllättävät käänteet ja mielenliikkeet voivat tosin vaatia joustavuutta ja avoimuutta kannaltasi mutta pystyt silti ratkomaan asioita eduksesi ja pitämään faktat ja realiteetit hanskassa. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin ihmissuhteisiisi on tulossa enemmän yhteisyyttä ja harmoniaa. Pystyt sopimaan asioista jykevämmin ja omaa asemaasi tukevoittaen. Jouluviikon yhteydenotot ja yleensä suhdetoiminta on piristävää ja olet erittäin sosiaalisesti liikkeellä. Vuodenvaihteen kuviot ovat onnistuneita ja voit siirtyä uuteenvuoteen mallikkaasti.

Vaaka, Joulukuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämään joulukuu tuo muutoksia olosuhteisiin lähinnä toimintatapojen ja omien ryhtymisten suhteen. Jonkin asian esilletulo tuo vääjäämättömiä suunnan muutoksia ja joudut nopealla reagoinnilla asennoitumaan uudelleen. Sävynä on lopulliset taaksejättämiset. Et pysty nyt kovin hyvin pitäytymään toimintasuunitelmissasi jonkin yllättävän käänteen takia ja avaramielisyyttä sekä joustavuutta tarvitaan. Älä kuitenkaan suostu manipuloitavaksi, vaan pidä huoli omista oikeuksistasi. Toisaalta jos olet ollut itse turhan kovakorvainen toisen asioden suhteen, niin voit saada sen suuntaista palautetta nyt osaksesi. Koeta pitää puoliasi ja katso että kaikki on rehtiä, suoraa ja rehellistä. Puolenkuun aikana käytävät keskustelut ja neuvonpidot edellyttävät syvien, pinnanalaisten motiivien ja virtausten tajua, joten tutkaile asioita pintaa syvemmälle. Joulun suunitelmiin voi myös tulla muutoksia ja joudut nopealla tempolla miettimään tilannetta uusiksi. Samoin uudenvuoden suunitelmat elävät ja voit viimetingassa tehdä jotain muuta kuin alunperin ajattelit.

Skorpioni, Joulukuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille ihmissuhteet nousevat merkittävästi esiin joulukuussa. Kuun puoleen väliin asti sävy on ennemminkin velvoitteinen ja omaa aikaasi on uhrattava toisten hyvinvoinnin eteen. Kuun toinen viikonloppu on varsinkin vaativa ja voitkin nyt olla avainasemassa toisen ihmisen apuna hänen ongelmissaan. Kolmannen viikon neuvottelut ja sopimukset ovat painavia mutta lopultakin asioitasi edistäviä. Osallistu ja ota kantaa asioihin, sillä sinulla on nyt kykyä diplomatiaan ja pystyt tuomaan asiasi edukkaasti esiin. Joulun ajasta muodostuu tänä vuonna erittäin seurallinen ja hauska. Monet kontaktit pitävät mielesi pirteänä ja olet monien tahojen myötä liikkeellä. Jotain mieltäsi lämmittävää on tarjolla joten ole myös itse aktiivinen kontaktien ylläpitämisissä. Kovin yritteliäs tai aikaansaava et tässä kuussa ole vaan energia tasosi on hieman madaltunutta. Kannattaakin käyttää aika nyt suhdetoimintoihin koska aikaa sinulla tuntuu nyt olevan riittämiin tämän suuntaisiin asioihin.

Jousimies, Joulukuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Kuun alku edellyttää jousimiehiltä realismintajua ja vastuunottoa elämästään. Jos jokin aiemmin valitsemasi tie on osoittautunut liian heppoiseksi tai epärealistiseksi, niin nyt on aika tehdä uudelleenvalintoja ja päivityksiä. Jotain voi tulla ilmi ja avata silmäsi näkemään asioiden todellisen laidan. Kuun alun viestinnät ja keskustelut ovat houkuttavia ja uteliaisuuttasi herättäviä mutta koeta olla menemättä mukaan mihinkään liian riskialttiiseen hankkeeseen.Omaa hyväuskoisuuttasi voidaan nyt käyttää hyväksi, joten ole tarkkana ja vältä liioittelua. Kuun toinen viikko on auvoisempi ja tuo tilaa tehdä jotain piristävää ja hauskaa. Energiatasosi on herkästi madaltunutta ja tuo väsymyksen tunnetta päiviisi mutta nyt olisi hyvä lähteä toimimaan ja tekemään jotain vaihtelua elämääsi tuovaa. Joulun aika sujuu odotetusti ja mielekkäästi. Kovin sosiaalisella tuulella et tosin ole mutta pidä kuitenkin yhteyksiä yllä. Uuden vuoden tulo sensijaan saa sinut kiinostumaan taas toisten ihmisten seurasta.

Kauris, Joulukuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Joulukuun ensimmäinen viikko on kauriiden kohdalla merkittävä tuoden tilanteeseesi jonkin pakottavan ratkaisun. Jokin vastavoima saa sinut herkästi jaloilleen ja tilanne voi muodostua ehdottomaksi sävyltään. Koetä välltyä olemasta kuitenkin liian ehdoton ja katso että olet ainakin itse oikeudenmukainen. Toisaalta voi olla aika siirtyä elämässä eteenpäin ja jättää taakse jokin toimintamalli. Kuvassa on mukana yllättäviä elementtejä, jotka sotkevat omia suunitelmiasi ja vaatii sinulta kykyä toimia muuttuvassa tilanteessa. Kuun toinen viikonloppu antaa jo pehmeämpiä sävyjä ja voit jakaa asioitasi ja ongelmiasi jonkun sinua ymmärtävän ihmisen kanssa. Kolmas viikonloppu tuo eteesi tilanteen, jossa joudut miettimään sanojasi. Koeta olla huolellinen ilmaisussasi ja mieti pinnanalaisia motiiveja tilanteeseen liittyen. Joulun aika rauhoittaa mielesi ja sosiaaliset tilanteet ovat onnistuneita. Pystyt kaikesta huolimatta loihtimaan esiin oikeanlaisen tunnelman ja rauhaisa sävy on vallalla. Uudenvuoden taite on vauhdikas ja haluat olla liikenteessä aktiivisesti.

Vesimies, Joulukuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku on vesimiehille vireää aikaa ja olet yhteyksissä moniin tahoihin. Voit laajentaa menestksekkäästi verkostojasi ja uusia yhteyksiä mielenkiintoisiin tahoihin voi syntyä. Olet myös itse erittäin idearikas ja pystyt hahmottamaan ongelmia uusilta näkökannoilta. Oma ryhtymisesi ja toimeliaisuutesi on myös tuottavaa ja saat tekemisistäsi jälkeä aikaiseksi. Kuun toinen viikonloppu vaatii hieman uhrautumista toisen lähimmäisesi eteen ja voitkin nyt selkiyttää hänen asioitaan menestyksekkäästi. Realistina löydät oikeat keinot ja sanat toiselle avuksi. Kolmas viikonvaihde on rauhaisampi ja voit kokea tarvetta miettiä asioitasi yksin ja omalta kantiltasi. Joulun aika ei tuottane yllätyksiä suuntaan tai toiseen vaan olosuhteet menevät omalla painollaan eteenpäin.  Uutena vuotena aika kuluu menneitä muistellen ja voitkin huomata vuoden lopun tuoneen elämääsi rauhaisammat olosuhteet sitten vuosikausiin.

Kalat, Joulukuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kalat voivat ottaa hitusen rennommin joulukuussa vaativan syksyn jälkeen. On kuitenkin hyvä vielä pysyä kohtuudessa ja pitää realiteeteista kiinni. Kuun ensimmäisellä viikolla varsinkin hyvä olla olematta turhan hyväuskoinen ja välttää hankintoja hetken mielijohteesta. Toinen viikko voi tuoda yllätäviä muutoksia taloudellisesti ja joudut nopeasti soputumaan muuttviin tilanteisiin. Toinen viikonloppu on sosiaalisesti ja yleensä ihmissuhteiden kannalta miellyttävä ja herkkiä sävyjä on ilmassa. Kuun puolessa välissä mielikuvituksesi tuottaa luovalla tavalla uusia ideoita, joten käytä tällöin luovuuttasi hyväksesi ongelmien ratkomisissa. Kolmas viikonloppu selkiyttää jotain tilannetta vakavasäsyisen keskustelun myötä. Vaikka totuus voi tehdä kipeää, niin sen esiintuloa avartaa tiedostamaan olosuhteitasi laajemmin. Ole siis suora keskuteluissasi ja kannanotoissasi, niin voit saada tasapainoa asioihisi. Joulun aika on vilkasta sosiaalisesti ja lämminhenkisyys läheistesi parissa on nautittavaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.