Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Aivan joulukuun alkupäivinä oinaiden on syytä välttää riskien ottoa talouteen ja rahaan liittyvien asioiden suhteen. Yhteiseen omaisuuteen liittyvissä asioissa voi ilmetä ongelmia ja ristiriitoja. On hyvä olla mahdollisimman järkevä välttääksesi suurempia karikoita. Kuun neljännen viikonlopun tilanteet ovat suotuisia ja voit innostua matkailusta, vuorovaikutussuhteista ja uusien asioiden ideoinneista. Ole tällöin utelias kokeilemaan ja tekemään jotain arjesta poikkeavaa. Olet kekseliäs ja mielenkiintoasi herättäviä asioita ja tilanteita on tarjolla. Uuden vuoden riennot eivät senijaan ole kovassa kurssissa kohdallasi, vaan jotain velvoittavaa ja käytännönläheistä on olosuhteissa mukana.

Harka, Joulukuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Joulukuu on härille rauhoittavaa aikaa ja pystyt viemään tehtäväsi läpi suunitellusti ja halutusti. Kuun alku antaa tilaa luovuudelle ja voit tehdä jotain mielikuvitustasi innoittavaa. Myös hankkeet, jotka liittyvät yhteishyvällisyyteen tai toisten hyväksi toimimiseen onnistuvat hyvin. Olet myös koko kuukauden sosiaalisesti aktiivinen ja ja ihmissuhteissasi on runsautta ja onnistumisen kokemuksia. Kuun puolessa välissä on jotain velvoittavaa ja on hyvä kantaa tunnollisesti oma kortesi kekoon, jotta yhteiset asiat hoituisivat. Joulu sujuu mutkattomasti ja olet hyvillä mielin kanssaihmistesi myötä tekemisissä. Joulun jälkeen on huomioitava joitain velvoitteita liittyen yhteisten asioiden sujumisiin mutta mitään kovin mutkallista tilanteet eivät nyt eteesi tuo.

Kaksoset, Joulukuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Joulukuussa kaksosten elämässä on kiirettä ja velvoitteiden hoitamisia pitkin kuukautta. Kuun ensimmäinen viikko on riskialtis ja hyvää huolellisuutta ja tarkkuutta edellyttävää kaikissa toimissa ja ryhtymisissä. Terveyteen liittyvissä asioissa voi sattua lipsahduksia ja on hyvä kääntyä asiantuntijoiden puoleen epävarmoissa tilanteissa. Voit kokea aikaansaamattomuutta ja ryhdittömyyttä käytännön tehtävien parissa. Nyt ei ole hyvä hetki aloittaa mitään uutta hanketta tai ryhtymystä. Joulun aikoihin jokin sekaannus tai väärinkäsitys voi johtaa outoihin tilanteisiin ja tällöin varsinkin sopimus asiat tai kaupankäyntiin liittyvät asiat voivat mennä virhearvioinnin puolelle.  Älä ole toisten sanomisten suhteen myöskään sinisilmäinen ja huhupuheet kannattaa jättää sikseen.

Rapu, Joulukuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Joulukuussa rapujen ihmissuhteisiin tulee enemmän yhteistyökykyä ja helppoutta kuun 2. päivästä eteenpäin. Velvoitteet helpottuvat ja itsellesi jää myös enemmän aikaa panostaa sosiaaliseen elämääsi. Olet myös toimelias ja saat tosin vastuuta ottamalla, aikaiseksi asioita. Joulunalusviikolla on hyvä pitää puoliansa vaativassa tilanteessa. Pystyt kyllä toimimaan tasaisesti ja päämäärätietoisesti, sillä kaikkeen ei ole syytä suostua. Vaikka jouluviikko tuottaa paineita niin olet jo pyhinä rauhoittuneemmassa tilassa ja voit nauttia joulurauhasta. Uusivuosi tuo joitain velvoitteita jonkun läheisen taholta ja joudut toimimaan järkiperäisesti ja vastuuta tilanteesta ottaen.

Leijona, Joulukuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Joulukuu tuo leijonille tilaa rauhoittua ja asettautua joulun valmistukseen ja viettoon omaan tahtiin ja oman mielen mukaisesti. Kuun alku tuo selkeyden jonkin juoksevan asian hoitamisessa, joka on antanut odotuttaa itseään jo viikkokausia. Erityisiä velvoitteita ei ole syntymässä itsellesi, vaikkakin jokun läheisen ongelmat voivat edellyttää itseltäsi hieman ylimääräistä ymmärtämistä ja tuen antamista. Kolmannen viikon yhteydenpidot ovat mieluisia. Myös hankinnat ovat onnistuneita ja voit tehdä taloudellisesti edukkaita ostoksia. Oma mielialasi on positiivinen ja näinollen keskustelut ja vuorovaikutus suhteet ovat elämääsi rikastuttavia. Joulu on mieluisaa aikaa aina uuuta vuotta myöten.

Neitsyt, Joulukuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Neitsyden joulukuu tuo herkästi monenmoisia outoja tilanteita ja ongelmia selvitettäväksi. Jokin voi mennä pieleen itsestäsi riippumattomista syistä ja onkin syytä olla olematta turhan hyväuskoinen ja sinisilmäinen. On hyvä välttää uusia aloituksia tai ryhtymisiä suurempien siirtojen kohdalla ja koettaa sensijaan pitäytyä maltilla vanhoissa asetelmissa. Jonkun luotettavuus voi osoittautua kyseenalaiseksi ja riskinä on liiallinen hyväuskoisuus. Tarkista kaikki juoksevat asiat itse huolella ja ole tarkka siitä mitä sovit. Jos olet luova tai kiinnostunut hengellisyydestä, niin tämä aika voi avata itseäsi kokemaan jotain uutta ja mielikuvitustasi kiehtovaa. Uuden vuoden tulo tuo vihdoin seesteisemmän ajan mukanaan.

Vaaka, Joulukuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Joulukuun alku tuo mukavan yllätyksen vaaoille jonkun toisen toimesta ja taholta. Ole valmis äkkinäisiin tilanteisiin ja ole rohkea ja utelias. Saat tässä kuussa aioitasi edistettyä suunitelmallisemmin kuin aikoihin ja jotkin tärkeätkin asiat saavat positiivisen lopputuleman. Voit saada työolosuhteisiisi helpotusta ja parantuneita olosuhteita. Oma vaivannäkösi palkitaan jos vain olet panostanut parastasi velvoitteiden eteen aiemmin. Joulunalus viikonlopun tilanteet ovat suotuisia ja edistäviä. Jokin saamasi viesti tai yhteydenotto varsinkin tuo hyvää mieltä ja piristystä. Joulunvietto on onnistunut mutta uudenvuoden riennot ovat hieman väsähtäneen oloisia.

Skorpioni, Joulukuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille jokin odottamasi asia saa uutta järjestystä ja selkeytystä joulukuun ensimmäisellä viikolla. Tämä asia vapauttaa energioitasi uusiin kuvioihin ja joulun vieton suunitelmiin. Jokin luova toiminta saattaa alkaa kiinnostaa ja tuoda uusia virittyneitä sävyjä elämääsi. Ihmissuhteissasi on positiivisuutta ja hauskuutta tarjolla koko kuukaudeksi. Kuun puoliväli vaatii itseltäsi jonkun suhteen hieman enemmän vaivannäköä ja järkevää asennetta. Toisen ongelmat voivat tarvita nyt kuulijaa ja auttajaa. Jouluviikonloppu ja joulunaika ovat herkkätunnelmaisia ja miellyttäviä osaltasi. Jaa aikaasi läheistesi myötä niin saat hyvän siirtymän ensi vuotta kohti.

Jousimies, Joulukuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehilla riittää joulukuuksi puuhaa ja tekemistä on yllin kyllin. Sävynä ovat uudet hankkeet ja ryhtymykset ja oma innostuneisuutesi uusia asioita kohti. On hyvä olla aloitteikas moneen suuntaan, sillä nyt vesille laskemasi verkot tuottavat positiivisuutta elämääsi aina tulevaisuutta kohden. Joulualus viikolla kiireinen tahti kiristyy ja tässä hulinassa jotain tärkeää voi unohtua toimittamatta. Tarkista kaikki juoksevat asiat huolella ja varmistele että olet tullut oikein ymmärretyksi. Varsinkin joulunpyhinä jokin unohdus tai väärinkäsitys voi tuottaa päänvaivaa. Myös uudenvuoden suunitelmiin voi tulla äkkinäisiä muutoksia mutta ole joustava ja utelias.

Kauris, Joulukuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden ihmissuhteisiin ja kykyyn tehdä yhteistyötä tulee hienoista helpotusta joulukuussa. Aivan alkupäivinä voi vielä sattua jotain yllättävää ja suunnittelematonta ja omatkin mielijohteesi voivat yllättää itsesi. Suurimmat vaihtelut ja epävarmuudet kuitenkin jättävät sinut jo rauhaan loppukuun ajaksi. Olet suhteellisen energinen ja saat nyt helpommalla vaivannäöllä aikaiseksi asioita. Jotain painavampaa tehtävää on vielä joulunalusviikolla edessä mutta selvität tilanteita tehokkaasti. Joulun aika on luonnikas ja miellyttävä, joskin velvoitteita lisäävä. Uudenvuoden viettoon et oikein tunnu saavan puhtia ja nautit mieluiten rauhaisemmista olosuhteista.

Vesimies, Joulukuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Rahaan ja talouteen liittyvät asiat ovat esillä vesimiehillä joulukuun aikana ja joitain sekaannuksia on selvennettävä. Omat resurssisi voivat joutua tarkennusten alle ja joitain väärinkäsityksiä oiottava. Älä siis ole turhan sinisilmäinen tai luottavainen, vaan tarkista kaikki huolella, äläkä ryhdy mihinkään suurisuuntaiseen ryhtymykseen. Joulun aikana olet liikkeellä paljon ja moneen suuntaan tekemisissä. Uhraa siis aikaasi ja resurssejasi toisten eteen. Ennen uutta vuotta jokin suhteisiin liittyvä tilanne on vaativahko ja kumppanisi tai laheisesi vaativat syvällistä ymmärrystä. Uusi vuosi on kuitenkin onnistunut ja voit siirtyä seuraavaan vuoteen hyvillä mielin.

Kalat, Joulukuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Kalat voivat päästä joulukuun alkupuolella tekemään jotain omaa luovuutta korostavaa. Aika suosii uusia ryhtymisiä mutta ei niin aineellisessa tasossa. Onkin hyvä välttää tekemästä tässä kuussa mitään kovin konkreettista ja suurisuuntaista, joka vaikuttaisi omaan tulevaisuuteesi aineellisella tai rahallisella tasolla. Mutta hengellisyyteen liittyvät asiat, luovuuteen tai toisten ihmisten auttamiseen liittyvät teemat onnistuvat kyllä. Ole myös joulun aikaan tarkka aikatauluistasi, sopimuksistasi ja juoksevien asioiden hoitamisissa. Siirryt kuitenkin uuteen vuoteen viihdyttävissä ja miellyttävissä tunnelmissa ja täynnä energiaa ja tarmoa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.