Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden kohdalla joulukuu tuo käänteen elämänolosuhteisiin ja jokin jo koko vuoden miettimäsi ryhtymys voi nyt saada uuden käänteen. Asiat alkavat etenemään jouluviikosta eteenpäin uudella tavalla mutta joudut ehkä tekemään suunitelmiisi suunnan muutoksia ja luopumaan jostain aiemmasta. Voit kuitenkin jo pitkään kestäneen jumituksen jälkeen saada aikaan edistystä ja vauhditusta olosuhteisiisi ja onnistumisen kokeminen alkaa olla käsillä. Joulun sävy on varsin sosiaalinen ja viihdyttävä. Tämä viikko voi muutenkin tuoda elämääsi uudenlaisen ja kevyemmän sävyn. Voitkin siirtyä uuteen vuoteen helpottunein ja kevein tunnelmin.

Harka, Joulukuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Joulukuun alku on härille varsin ihmissuhde keskeinen ja jokin yhteinen hanke vaatii toki panostusta ja työtä mutta ennen jouluviikkoa on näkyvillä myös saavutuksia ja onnistumisia. Jouluviikko voi  aloittaa uuden ryhtymyksen ja uudenlaista vastuuta tarvitaan nyt asioiden edistämisiin. Jokin työ tai velvoite edellyttää uudenlaista käytäntöä ja harkintaa. Suunitteluun on nyt syytä paneutua huolella, sillä jotain uusia suunnan muutoksia ja tarkistuksia asiain tilaan alkuvuosi vielä tuo herkästi kuvaan mukaan. Älä tee siis nyt mitään hätiköityä tai suunnittelematonta, vaan anna asioille aikaa kehkeytyä ja kypsyä ennen lopullisten ratkaisujen tekoa. Ole realisti ja pidä pää kylmänä. Jouluviikkoon mahtuu myös mukavia hetkiä ja mielenkiintoisia kontakteja ja yhteydenpitoja. 

Kaksoset, Joulukuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten on joulukuussa syytä olla huolellinen kaikessa, varsinkin sopimusasiat sekä juoksevien asioiden hoitaminen edellyttää nyt ylimääräistä tarkkuutta  ja tarkistuksia. Älä luota tässä kuussa herkästi muiden arviointeihin tai sanomisiin, vaan tarkista itse huolella kaikki faktat ja tosiasiat. Aika suosii ennemminkin luovuutta ja hengellisyyttä, kuin konkreettisten asioiden hoitamisia. Joku voi myös loppukuussa tarvita apuasi ja tukeasi omissa ongelmissaan. Katso kuitenkin ettet tee karhunpalveluksia aivan sinisilmäisesti. Joulunaika ei suurempia yllätyksiä eteesi saata mutta uutenavuotena kannattaa valita seuransa tarkoin.

Rapu, Joulukuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Kiireinen kuukausi vaatii ravuilta keskittymistä velvoitteiden hoitamisiin ja käytännön ryhtymyksiä. Aikatauluta tekemisesi tehokkaasti ja karsi turhat pois nyt tehtävälistastasi. Ennen joulua jokin velvoite tai hanke voi saada onnellisen lopun ja voit olla tyytyväinen saavutuksiisi. Tosin jouluviikolla voi vielä tulla suunitelmiisi joitain muutoksia ja joudut miettimään ehkä jonkun toisen tekemisiä kriittisesti. Viikonloppu kuitenkin jo tuo hauskuutta ja iloa kuvaan mukaan ja jotain yllättävää käännettä voi mahtua kuvaan mukaan. Ole siis tänä vuonna joustava joulusuunitelmien suhteen, sillä kaikki ei nyt välttämättä suju vanhan kaavan mukaan. Joulukuu kuitenkin myös päättää kohdallasi pari vuotta kestäneen vaativan ajanjakson ja voitkin aloittaa uuden vuoden uusissa tunnelmissa.

Leijona, Joulukuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Joulukuu tuo leijonien elämään muuttuvia tekijöitä ja jotain keskeistä asiaa on ryhdyttävä suunnittelemaan uudella tavalla ja toimilla. Kolmas viikonloppu aloittaa uuden jakson kohdallasi ja tilanteisiin on suhtauduttava käytännöllisesti, harkiten ja suunitellusti. Vastuu jonkin tilanteen saattamisessa tasapainoon on itselläsi mutta nyt kuvassa on mukana myös uusia mahdollisuuksia ja uusia lähtöjä. Vastuu on kasvamassa uusien valintojen myötä mutta myös mahdollisuuksia lähteä rakentamaan ja tekemään jotain uutta ja itseäsi kiinnostavaa on kuvassa mukana. Ole valmis jättämään elämässäsi jotain vanhaa taakse ja tee tilaa uusille tuulille, mutta harkiten ja jalat maassa pitäen.

Neitsyt, Joulukuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Joulukuun toinen viikko muistuttaa neitsyitä realismin tarpeesta tilanteissa. Voit kuulla jotain, jonka todenperäisyyttä on nyt syytä epäillä. Tarkista itse kaikki faktat huolella, ennenkuin luot lopullista kuvaa tilanteesta. Jonkun sanomisiin ei nyt välttämättä ole luottamista. Koeta itse myös välttää ryhtymästä kovin suurisuuntaisiin ratkaisuihin nyt, sillä saatat myös itse ohittaa jotain oleellista ja tärkeää. Kolmas viikko painottaa ihmissuhteiden tärkeyttä ja merkityksellisyyttä. Avaa asioita itse niin koet että sinua ymmärretään. Hyvä hetki on nyt myös hakea asioihin apuja ja neuvoja, sillä tulet nyt ymmärretyksi. Jouluviikonloppu lupaa hauskaa ja rentoa tunnelmaa ja jotain yllätyksellistä hauskuutta aikaan mahtuu mukaan.

Vaaka, Joulukuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elämässä on nyt joulukuussa päättymässä kolme vuotta kestänyt vaativa ja energioitasi verottanut ajanjakso. Käänne voi tuoda vielä jonkin lopullisen päätöksen tai ratkaisun tullessaan, joka loppujen lopuksi vapauttaa sinua uuteen aikakauteen. Jouluviikko nostaa pintaan vielä jännitteitä ja kiireet uhkaavat kiristää hermojasi. Samaan aikaan kuitenkin voi avautua jokin uusi mahdollisuus, joka siivittää sinua jatkossakin hyvään malliin eteenpäin. Joulun ajaksi saat kuitenkin jo rauhoittua ja siirtyminen uuteen vuoteen tuntuu helpommalta kuin vuosikausiin. 

Skorpioni, Joulukuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Joulukuun kaksi ensimmäistä viikkoa korostavat skorpioneille ihmissuhteiden kannalta runsautta ja ihmisläheisyyttä. Olet sosiaalisesti aktiivinen ja suhdetoiminta tuo hyvää mieltä. Kuun puolessa välissä voi syntyä jokin ratkaisu suuntaan jos toiseenkin ja jokin yhteinen hanke voi alkaa. On hyvä olla itse aktiivinen erilaisten kanssakäymisten suhteen. Jouluviikonloppu tuo herkästi muuttuvia tekijöitä tilanteisiin ja suunitelmissa voi ilmetä suunnanmuutoksia. Ne tuovat kuitenkin piristystä ja hyvää mieltä, joten ole valmis joustavuuteen ja yllätyksellisyyteen. 

Jousimies, Joulukuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Joulukuu suosii jousimiesten kohdalla luovaa tekemistä ja asioita, jotka nostattavat visionäärisyyttä ja esteettisiä kokemuksia. Vaikka olet suhteellisen energinen, niin suuria ratkaisuja nyt ei kannata tehdä. On myös hyvä tarkistaa juoksevien asioiden etenemiset itse huolella, jotta et unohtaisi mitään tärkeää. Kuun toisella viikolla ei ole myöskään syytä luottaa sinisilmäisesti siihen, miten asioita itsellesi esitetään, sillä väärinkäsitykset ja jonkun toisen unohdukset voivat sotkea omia asioitasi. Joulun aika korostaa ihmisläheisyyttä ja sosiaaliset kontaktit ovat keskiössä. Jaa elämääsi ja asioitasi muiden kanssa, niin koet tulleesi kuulluksi.

Kauris, Joulukuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Joulukuu on on edelleen kiireistä aikaa kauriiden elämässä mutta myös onnistumisia ja asioden loppuun saattamisia on luvassa. 17. päivään asti asiat vaativat tiukkaa aikatauluttamista mutta nyt on myös mahdollista saada paljon aikaiseksi. Jokin onnistuminen ja sitä kautta tilanteen helpottuminen saattaa päätökseen pitkään vaatinen työstämisen ja loppukuun tunnelmat ovat jo stressitekijöitä helpottavia. Jouluviikkoon mahtuu vielä jokin vaativa asian käsittely mutta joulun viettoon pääset jo helpottunein tunnelmin. Joulun aika onkin varsin virkistävä ja antaa tilaa oman näköiselle tekemiselle. Voit saada kimmokkeita tehdä tällöin jotain aivan uutta ja kokeilevaa.

Vesimies, Joulukuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Joulukuun puolenvälin jälkeinen aika tuo vesimiesten elämän tilanteeseen aivan uudenlaisia asetelmia ja jokin uusi ratkaisu velvoitteineen voi nyt alkaa. Tilanteessa on kuitenkin mukana positiivisia näkymiä ja jokin asia järjestyy haluamallasi tavalla. Vastuuta on kuitenkin nyt syytä kantaa itse, sillä jokin uusi ryhtyminen edellyttää valintoja ja sitoutumista uuteen hankkeeseen. Mieti tilannetta järkevästi mutta ole myös itse aktiivinen aloittamaan elämässäsi jotain uutta. Valinnat mitä nyt teet aloittavat uuden jakson elämässäsi, millä on kauas kantoiset seuraukset pitkälle tulevaisuuteen. Olet kuitenkin energinen ja ihmissuhteesi tukevat sinua tekemisissäsi.

Kalat, Joulukuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Kalat voivat kokea hieman puhdittomuutta joulukuun ajan ja aika suosiikin nyt ei-materiaalisia asioita ja olotiloja ennemminkin kuin ryhtymisiä ja käytännön tekemisiä. Tee jotain luovuuttasi nostattavaa ja esteettistä. On syytä olla erityisen huolellinen jonkin sopimusasian kanssa, jotta et unohtaisi itse mitään oleellista ja tärkeää. Tarkista kaikki kuulemasi asiat, äläkä ole turhan hyväuskoinen siihen mitä kuulet tai mitä viestintää kohtaat. Varsinkin kuun toinen viikko tuo tämän tyyppisiä energioita esiin. Kuun puoleenväliin osuu toki jotain helpottavaa ja onnistumisia korosrtavaa oman työstämisesi myötä. Joulu on jo piristävää aikaa ja jotain hauskanpitoa on luvassa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.