Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

gäg

Oinas, Kesäkuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Oinaille kesäkuu merkitsee energistä ja aikaansaavaa kuukautta. Saat nyt helposti vauhtia asioillesi, joten oma aktiivisuus tuottaa tulosta. Pystyt puurtamaan ympäripyöreitä päiviä väsymättä ja asiat tuntuvat luistavan. Erityisesti kesäkuun 11. ja 12. päivä nousevat merkittäviksi sopimuksellisissa asioissa jolloin Sinua tyydyttävä ratkaisu on käsillä. Ihmissuhteissasi saat helposti yhteistyön toimimaan varsinkin 5. päivästä eteenpäin. Seurapiiri elämä on vilkastumaan päin ja tapaamiset onnistuvat hyvin. Romantiikkaa kuukausi myös lupaa, kunhan vain katsot ettet käytä kaikkea aikaasi työn tekoon. Parisuhteessa saattaa tulla kohdallesi ratkaisu juhannuksen jälkeen ja silloin syntynyt tilanne kertoo pitkään tulevaisuuteen vaikuttavasta valinnasta.

Harka, Kesäkuu 2007

(20.4. - 20.5.)

Härälle kesäkuu on vielä hieman uneliasta aikaa ja tapahtumat näyttävät antaa odotuttaa itseään. Nyt on aika pysytellä hieman taka-alalla ja kehitellä suunitelmia hiljaa mielessään. Juhannuksen jälkeinen viikko starttaa kohdallasi uuden vaihteen päälle, jonka huomaat heti energia tason nousuna. Vaarana on vain että toimit liian itsekkäästi ottamatta tarpeeksi muita huomioon. Mutta kaikki työt jotka edellyttävät fyysistä suoritusta saavat nyt vauhtia. Tartu käytännön toimiin, pura energiaasi liikkumalla ja koeta välttää ristiriitaisia tilanteita ihmisten kanssa, sillä olet nyt hieman suorasukaisella asenteella liikkeellä ja kaikki eivät välttämättä niele suorilta käsin aikeitasi. Kesäkuun viimeinen viikko nostaa pintaan kytevät ongelmat parisuhteessasi. Käytä kärsivällisyyttäsi tilanteessa jolloin voit joutua kohtaamaan suoranaista vastustusta lähimmäisiltäsi. 

Kaksoset, Kesäkuu 2007

(21.5. - 20.6.)

Toukokuun puolella syntyneet Kaksoset viettävät rauhallisen ja seesteisen kesäkuun. Olet energisesti liikkeellä ja kykenet helposti toimittamaan arkiset tehtäväsi. Suurempia suunnanmuutoksia on tuskin näkyvillä. Ihmissuhteissa alkaa romanttinen jakso aina 5. päivästä alkaen. Tällöin on helppoa solmia katkenneita langan päitä yhteen ja sopusointu on helposti saavutettavissa. Kesäkuun alkupuolella syntyneet voivat joutua yllättävän käänteen eteen kesäkuun toisena viikonloppuna. Käytä avarakatseisuuttasi ja uteliaisuuttasi; uudet tuulet puhaltavat nyt hyvinkin inspiroivalta suunnalta. Kesäkuun lopulla syntyneet joutuvat kohtaamaan muutospaineita juhannusalun viikolla. Tilanteet ja asiat jotka ovat muhineet pinnan alla purskahtelevat tällöin esiin ja vaatinevat syvempää ja tutkivaa mieltä saadaksesi selvyyttä asioihin.

Rapu, Kesäkuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuussa Ravut saavat rauhassa nauttia alkukesän tunnelmista. Tilanteet eivät vaadi nyt Sinulta suuria suunnan muutoksia vaan saat jatkaa entiseen malliin. Jonkin verran voi olla tiedossa kommunikoinnin varmistamisia puolesta kuusta eteenpäin. Tiedonvälitys hankaloituu ja väärinkäsitykset ihmisten välillä voi aiheuttaa sekaannuksia. Jokin rahallinen tilanne tai ratkaisu vaatii huomiotasi kuun viimeisellä viikolla. Pysähtynyt tilanne taloudellisissa asioissa voi tällöin päättyä ja aueta uuteen suuntaan.

Leijona, Kesäkuu 2007

(23.7. - 22.8.)

Leijonille riittää vauhtia kesäkuussa. Olet hyvin energinen ja aikaansaava ja keskeneräiset hankkeet saat helposti suoritettua päätökseen. Romanttisissa kuvioissa kesäkuu on vuoden parhaimpia. Kumppanisi näkee Sinut nyt positiivisessa valossa ja kykenetkin tuomaan itsestäsi parhaat puolet esille. Sinkkueläjille kuukausi tuo uusia suhteita, joten tässä kuussa ei kannata käyttää kaikkea aikaa työn tekoon, vaan aktiivinen liikkuminen seurapiireissä on nyt kannattavaa. Etsi kauneutta ympäriltäsi, nyt pystyt havannoimaan nautittavia asioita helpommin kuin yleensä. Juhannuksen jälkeinen viikko asettaa Sinut tilanteeseen jossa joudut vakavasti suhtautumaan johonkin läheiseen ihmiseen lähipiirissäsi. Ota aikuismainen ote ja koeta kantaa vastuusi. Nyt ei kannata antaa liialliselle mielikuvitukselle tilaa.

Neitsyt, Kesäkuu 2007

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeen elämä kulkee kesäkuussa hieman tausta-alalla. Kuukauden ensimmäiset sekä kuun lopun viimeiset päivät ovat ihmissuhteissa parasta aikaa. Liioitteluun ja ylilyönteihin ei nyt kuitenkaan ole varaa, vaan järkevä keskitiellä kulkeminen edistää tilanteita helpommin. Jos olet syyskuun loppupuolen neitsyt niin jokin pitkään pinnan alla muhinut ristiriita voi muistuttaa olemassa olostaan juhannusta edeltävällä viikolla. Joku jolla on valtaa Sinun elämääsi voi yrittää sanella ehtoja jolloin joudut helposti puolustus asemiin. Ilmoita tällöin selkeästi oikeutesi ettet joudu ylikävellyksi.

Vaaka, Kesäkuu 2007

(23.9. - 23.10.)

Ihmissuhteissasi on ollut ilmassa vastakkain asetteluja ja saatkin olla vielä hieman puolustuskannalla aina juhannukseen asti. Tosin jo kuun 5. päivästä lähtien Venuksen siirtyminen harmooniseen kulmaan merkkiisi nähden voi tuoda mahdollisuuksia sovitteluun. Mutta kaiken kaikkiaan huomaat että ihmiset ovat itsekkäästi liikenteessä tai vähintään asennoituvat asioihin eri tavalla kuin itse teet. Kuukausi ei lupaa suuria elämän muutoksia vaan ennemminkin realistista eteenpäin menoa, jolloin Sinulle annetaan mahdollisuuksia rakentaa elämääsi eteenpäin tasaisen varmasti.

Skorpioni, Kesäkuu 2007

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuu tuo skorpionille ratkaisun paikkoja. Tilanteet eivät ole yksinkertaisimmasta päästä, vaan ulkomaailman tapahtumat aiheuttavat muutoksia jotka helposti tuntuvat mukavuuksista luopumiselta. Muiden ihmisten vaateet tuntuvat ehkä kohtuuttomilta ja koet pakenemisen tarvetta ongelmien keskellä. Nyt tarvitaankin itsekuria ja kykyä havaita epärealistiset hankkeet ja suunitelmat. Hoida käytännön asioita loppuun, ole realistisesti liikkeellä äläkä turvaudu liialliseen toiveikkuuteen siitä että joku muu tekeisi asiat puolestasi. Varsinkin marraskuun puolivälissä syntyneillä kuun viimeinen viikko on akuuttia asioiden selvittelyjen aikaa.

Jousimies, Kesäkuu 2007

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehelle kesäkuu on aina juhannukseen asti varsin vauhdikasta ja sujuvaa aikaa. Ainoana vaarana on toimia liian itsekkäästi huomioimatta kanssaihmisten toiveita. Energia tasosi on huipussaan ja aktiiviisuudella on mahdollista saada paljon aikaiseksi. Tämä kuukausi osoittaa myös viimeisen puolen vuoden aikana tehtyjen ratkaisujen tulokset - tarvitaanko suunnan muutosta vai jatkatko eteenpäin vanhaan malliin. Varsinkin joulukuun loppupuolella syntyneet jousimiehet saattavat joutua tärkeän valinnan eteen ennen juhannusta. Nyt on syytä paneutua tarkoin asioihin mihin mennä mukaan, koska nyt tehdyt ratkaisut viitoittavat tietäsi pitkälle tulevaisuuteen.

Kauris, Kesäkuu 2007

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuukausi korostaa kauriille puhumisen selkeyden tärkeyttä ihmissuhteissasi. Jokin tärkeä kommunikoimalla selvitettävä asia velloo helposti nyt pinnan alla ja oikean hetken löytyminen asioiden selvittelyyn tahtoo viivästyä. Ole tarkkana miten asetat sanasi sillä nyt julkituoduilla asioilla on taipumusta herättää voimakkaita reaktioita kumppanissasi - on taho sitten virallinen tai läheinen ihmissuhde. Juhannuksesta eteen päin fyysinen energia tasosi on kohoamassa ja asiat alkavat edetä vauhdikkaammin. Siihen asti joudut helposti mukaan tahtojen taisteluihin ihmisten välillä tai asioiden toimittaminen tuottaa ylimääräistä vaivaa.

Vesimies, Kesäkuu 2007

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehelle kesäkuu vilkastuttaa kanssakäymistä ihmissuhteissa. Nyt onkin sopiva hetki antaa aikaa läheisille, koska yhteistyön merkitys on korostunut. Parisuhde, avioliitto ja romantiikka ovat elämässäsi nyt etusijalla. Myös energisyytesi tuottaa helposti tulosta ja pystyt tuomaan oman näkökantasi esille ilman että se häiritsisi muita. Jokin ihmissuhde tilanne vaatii huomiotasi aivan kuun lopulla. Sinun tehtäväksesi jää erottaa liian suuret kuvitelmat realiteeteista. Jos olet rakentanut pilvilinnoja aikaisemmin, niiden kyky toimia käytännön tasolla voi nousta esiin nyt.

Kalat, Kesäkuu 2007

(20.2. - 20.3.)

Kaloille riittää ailahtelevuutta kesäkuuksi ja asiat antavat odotuttaa ratkaisujaan. Olet helposti levoton ja myllerrät eri suuntaan vievien vaihtoehtojen viidakossa. Touko-kesäkuun vaihteinen seesteinen jakso ihmissuhteissa auttaa yhteistyön merkeissä viemään hetken asioita sopuisasti eteenpäin, mutta puolenkuun tilanteet kärjistävät taas asioita. Pinnalle nousee tukahdutettuja tarpeita ja piilossa pidettyjä motiiveja. Räjähdysmäiset tunnelmat pitävät kaloja otteessaan ja helppoa tietä edetä on työlästä löytää. Kalojen elämässä on tapahtumassa suunnan muutoksia, jotka vaativat syvää psykologista elämän ymmärrystä ja tällöin asiat vaativat hidasta kypsyttelyä ettei lapsi huutoutuisi pesuveden mukana. 

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.