Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaille kesäkuu on vireää aikaa jolloin tilanteet etenevät suuremmitta ihmettelyittä. Olet energinen ja aikaansaava eikä mikään tunnu rasittavan sinua. Kuun ensimmäinen viikko vauhdittaa toimiasi ja vvuorovaikutus suhteet ovat onnistuneita ja hedelmällisiä. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta ja sopuisaa aina juhannus viikonloppuun asti. Romanttista tunnelmointia on ilmassa kuun toisella viikolla, ole vastaanottavainen tällöin läheisesi ideoille niin voit nauttia yhteistyöstä ja -elosta. Juhannuksen kuviot kohdallasi saavat sinut vetäytymään mieluummin oman tuttavapiirin pariin kuin kovin julkisiin tilanteisiin

Harka, Kesäkuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkien kesäkuu tuntuu vaativan erityispanostusta saavutaaksesi vaaditut tehtävät ajantaslle. Energia tuntuu virtaavan vaihtelevasti merkiten heilahtelua työsi jäljissä. Vasta juhannuksen jälkeen huomaat saavasi tasaisempaa jälkeä aikaiseksi, joten heinäkuun lomaansa viettävät voivat kyllä hengähtää. Raha-asioiden hoito tuo muassaan helposti yllätyksiä kuun toisella viikolla. Selvität kuitenkin tilanteet rauhallisella otteellasi joka tuottaa tulosta ennen kuun loppua. Keskikesän juhlinta saattaa herkästi karata käsistäsi jos annat liiaksi tilaa hulluttelulle. Ole erityisen varovainen nautinto aineiden parissa sekä vesillä liikkuessasi. Tällöin ei ole riskinoton aika.

Kaksoset, Kesäkuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille kesäkuu tarjoaa merkin mukaan vuoden omimpana ajanjaksona vauhdikkuutta ja tapahtumia. Ihmissuhteissasi on nyt tapahtumassa edistystä ja voitkin liittää nyt yhteen kadonneita langanpäitä keskenään. Yhteistoiminta on tuottavaa ja hedelmällistä, eikä romantiikkakaan ole pois suljettu näistä tapahtumista. Kuun toinen viikko tuo mukanaan suunitelmien muutoksia, joko aiheuttaen niitä itse tai vastaanotat niita muiden taholta. Kolmannella viikolla jokin menneisyyteesi jäänyt asia tai ihminen muistuttaa vielä olemassa olollaan. Tilanne saa tunteesi pintaan ja haikailemaan mennyttä, mutta ainoastaan muistutuksena sille että mennyt on mennyttä ja on aika siirtyä eteen päin. Juhannuksesi onkin vilkas ja hereinen eivätkä muiden toilailut tunnu koskettavan sinua.

Rapu, Kesäkuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Rapujen osalta kesäkuu luontuu hieman taustakuvioissa aina 19 päivään asti. Alku kuukausi on sisäänpäin kääntymisen aikaa ja ulkoinen aktiviteetti antaa odotuttaa. Kuun toisella viikolla alitajuntasi tuottaa hedelmällistä informaatiota, joten aika korostaa hiljentymistä jotta hienovaraiset viestit tulevat kuulluksi. Loppukuukausi starttaa Ravulle vuoden omimman jakson ja koet herääväsi sosiaalisten suhteiden kautta uuteen eloon. Seuraelämäsi vilkastuu, sovittelu onnistuu ja yhteistoiminta tuottaa tulosta. Juhannuksen ihmissuhde kuviot saattavat ravut mietteliäälle kannalle ja muutoksia etukäteis suunitteluun on odotettavissa.

Leijona, Kesäkuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien kesäkuu on touhukas ja energinen. Tee, suorita ja vie loppuun hankkeitasi mutta alä unohda vauhdissai ottaa huomioon kanssaihmisten näkökantoja, sillä saatat olla helposti hieman itsekkäästi liikkeellä. Seuraelämäsi on vilkasta aina kuun 19. päivään asti. Alkukuukautesi onkin täynnä yhteyden ottoja jotka piristävät. Kuun kolmas viikonloppu lupaa romantiikkaa tai yhteistyötä muiden kanssa, mutta juhannusjuhlat haluaisit jo ohittaa puolestasi ja vietätkin loppukuun mieluummin omissa oloissasi. Juhannuksen aikaan voi sattua jotain hölmöilyä joko itse möhläten tai joudut seuraamaan toisten liian kosteaksi käyvää juhlintaa.

Neitsyt, Kesäkuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet taiteilevat kesäkuun alkupuolen erilaisten virtausten lomassa; energiatasosi on kääntynyt enemminkin sisäänpäin kuin ulkoiseen toimintaan. Yllättäviltä käänteiltä ihmissuhteissakaan ei vältyttäne, kuun puolivälissä joko itse kaipaat omaa tilaa tai kumppanisi tuntuu vetäytyneeltä. Ole joustava tilanteissa jossa joku muu ottaa vapauden toimia ominpäin, lisätila muiden ja itsesi välillä on nyt tarpeen. Kuun viimeisellä viikolla on aika tehdä sitovia ratkaisuja, niin ihmissuhteissa kuin asiapitoisten tilanteidenkin suhteen. Oletkin nyt järkevästi liikkeellä ja näet rakaisut selkeämmin kuin alkukuussa.

Vaaka, Kesäkuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kesäkuu henkii positiivista eteenpäin menoa - sivussa kanssaihmisten kokemista elämänkäänteistä. Olet sosiaalinen ja kykenet olemaan olkapäänä ja sovittelijana läheistesi ongelmissa. Energia tasosi on loistava, joten työstettävät asiat etenevät vauhdikkaasti. 12. - 18. päivä tuo eteesi selvitettäviä tilanteita ihmissuhdetasolla - yllättäviä käänteitä, suhteiden päättymisiä tai ristiriitojen esiinmarssia. Kokemukset liittynevät kuitenkin lähinnä muutoksiin ympärillä olevien ihmisten parissa kuin henkilökohtaisella tasolla. Keskikesän juhlat lipuavat helposti mauttomuuden rajoille ja aikasi tuhlaantuu jonkun toisen hyvin- tai pahoinvoinnista huolehtimiseen.

 

 

Skorpioni, Kesäkuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit puskevat elämäänsä eteenpäin epätasaisella vauhdilla kesäkuun ajan. Välillä olet asioiden vauhdittaja, toisena hetkenä vetäydyt tilanteesta sivuun. Kuun viimeinen viikko kääntää tilannettasi positiivisempaan suuntaan, kuvaten hyviä yhteydenottoja ja mukavaa aikaa läheistesi piirissä. Sitä ennen elämässäsi tapahtuu helposti hutilointeja, vääriä ajoituksia ja menetettyjä tilaisuuksia, jotka sekoittavat elämän kulkuasi. Tilanteet huipentuvat juhannuksen vieton aikoihin, jokin tilanne tuntuu riistäytyvän käsistäsi, joko itse aiheutettuna tai joutuen mukaan jonkin toisen epämääräiseen sekoiluun. Koeta tällöin pitää ainakin oma pääsi kylmänä - ja selvänä.

Jousimies, Kesäkuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet ovat kesäkuun tomerasti ja aikaansaavasti liikkeellä. Energiataso on hyvä eivätkä velvoitteet ja tehtävät tunnu rasittavan. Sen sijaan ihmissuhteissa esiintyy herkästi vastakkain asettelua ja vuorovaikutussuhteet vaativat erityis panostustasi. Saat kuulla toimistasi herkästi kritiikkiä jos asiat eivät kumppanisi mielestä luonnu hänen haluamallaan tavalla. Juhannusalus viikko on herkintä aikaa, jolloin on syytä paneutua tosissaan esille nouseviin ristiriitoihin. Kuun toisen viikon yllättävät käänteet vaativat tällöin jälkiselvittelyjä. Juhannukseen onkin syytä valmistautua järkevästi ja suunitelmallisesti, niin saat parhaan lopputuloksen keskikesän ajanvietteestä.

Kauris, Kesäkuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ovat sosiaalisessa ja ammatillisessa nosteessa kesäkuussa ja kohdallesi osuvia velvoitteita on riittämiin. Varsinkin 19. päivästä eteenpäin nousevat asiat saattavat olla mullistuksellisia ja vaativat kauriilta tehokasta asiain hoitoa. Ihmissuhteesi saattavat kokea muodonmuutoksia niin hyvässä kuin pahassakin. Joitain tilannetarkistusia noussee pintaan ja onkin syytä pohtia mitä karsintaa on syytä tehdä ja mitkä kuviosi pääsevät jatkoon.

Vesimies, Kesäkuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Vesimies on kesäkuun vielä herkästi vastavoimien pyörityksessä. Nyt saatkin herkästi kommentteja tekemisestäsi ja sanomisistasi, joten koeta olla diplomaattinen ja kyetä ottamaan toisen näkökanta huomioon. Jos aikain saatossa jollekulle on kertynyt hampaankoloon sanottavaa sinulle kuulet siitä varmaan nyt. Energia tasosi on vaihtelevaa; toisinaan olet innokkaasti puuhassa mukana, toisinaan haluttomuus saa vallan. Pura tiukkoja energioitasi ulkoiluun, liikkumiseen tai vaikka siivoamiseen että välttyisit pahimmilta päänsäryiltä. Aika juhannukseen asti on sosiaalisesti vilkasta ja tapahtumia on riittämiin. Yllättäviä käänteitä on näkyvissä lähipiirisi kautta, aikataulutukset saattavat mennä uusiksi eikä jussin päivän etukäteissuunitelmat pidä loppuun asti kutiansa. Varo pyhinä holtitonta käyttäytymistä tahi joku ympäristössäsi vaatii huomiota sekoilunsa myötä.

Kalat, Kesäkuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kaloille alkukuukausi - aina jussiin - asti on työntäyteinen ja asiat vaativatkin tarkistuksia ja tehokasta hoitoa. Aivan alkukuusta tiedon kulku voi olla tökkivää ja vaatii ylimääräisiä toimia. Ihmissuhteissa kuun toinen ja kolmas viikko voi tuoda muassaan yllättäviä ja odottamattomia käänteitä. Ole joustava ja avaramielinen niin selviät pahemmitta kolhuitta jatkoon. Juhannukseksi oletkin muodostanut itsellesi ja läheisillesi jo uudet suunitelmat ja saat ne täytäntöön suunitelmien mukaan. Olosuhteet kaiken kaikkiaan vaaivat nyt kaloilta säännönmukaista elämänrytmiä, järkevyyttä ja kärsivällisyyttä. Tässä tilanteessa karsiutuu aikansa elänyt elämän kuvio ja petaat tehokkaasti tilaa uudelle järjestykselle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.