Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko on oinaille ihmissuhderintamalla tukevoittava ja romanttinen, varsinkin jos kuulut huhtikuun 13. päivän jälkeen syntyneisiin. Osaat nyt esittää itsestäsi parhaat puolet ja näin ollen palaute on positiivista. Ole aktiivinen itse jos tunnet vetoa johonkin tiettyyn henkilöön. Muutoin energiat näyttävät olevan taloudellisissa asioissa koko kuukauden ja kykenetkin ottamaan käytännöllisesti resurssisi haltuusi. Viimeinen viikko voi nostattaa esiin muutospaineita jos olet syntynyt heti maaliskuun 21. päivän jälkeen. Asioiden kriittinen tarkistus on tällöin paikallaan ja voit huomata vetäväsi turhaa rekeä perässäsi ainoastaan tottumukseen perustuen. Viikko korostaa kaikille oinaille myös tarkkuutta itseilmaisussa; voi olla aika ottaa vakaviakin asioita puheeksi, vaikka se tuntuisikin vaativan rohkeutta.

Harka, Kesäkuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härkäihmiset kokevat olevansa elämänsä vedossa ensimmäisen kesäkuukauden. Käytössäsi olevalla energia määrälläsi ei tunnu löytyvän rajoja ja nyt olisikin hyvä aika vauhdittaa suunitelmiasi. Ota kuitenkin muiden ihmisten tarpeet myös huomioon ettet toimita tilanteita liian itsekkäästi. Kuun toisesta viikosta eteenpäin kuvaan mahtuu myös romanttista tunnelmaa. Ihmissuhteissasi on nyt lupausta paremmasta tulevaisuudesta ja nyt voitkin rakentaa suhde-elämääsi realistisesti. Kuun toinen viikko tuonee tullessaan kuvaan mukaan jonkin yllättävän epäselvän sopimusasian. Saatat myös olla hajamielisesti liikkeellä ja asioidessasi toisten kanssa väärinkäsitykset ovat herkässä. Juhannuksestasi muodostunee lämminhenkinen rakkaittesi myötäavustuksella joten nyt ei ole aika lähteä seikkailemaan omin päin.

Kaksoset, Kesäkuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten ensimmäinen kesäkuukausi tuo tullessaan vaihtelua ja onnekkuutta uusien tuulien merkeissä. Mielessäsi on suuria suunitelmia jotka kyllä ottavat tuulta alleen jos vain osaat ottaa asioiden velvoittavat ja käytännöllisen puolen huomioon. Uusien asioiden ideoiminen on kyllä hyväksi mutta varaudu siihen että asioiden eteneminen voi viedeä enemmän aikaa kuin kärsivällisyytesi sallisi. Hyvä pohjatyö ja asioiden suunittelu on kuitenkin kullanarvoinen asia, joka aina säästää jälkipyykkiäsi. Juhannusjuhlat sujuvat hillityissä merkeissä suunitelmiesi mukaisesti. Varo liioittelua ja lentoonlähtöä viikolla ennen juhannusta; kesäiset tunnelmat saavat sinut herkästi tuntemaan itsesi vapaaksi ja kahleettomaksi. Kuun viimeisellä viikolla on aika pistää taas jalat takaisin maan pinnalle ja hyväksyä tosiasiat ja ottaa puurolusikka käteen. Tee tekemättömät työt valmiiksi ja ole velvollisuudentuntoinen.

Rapu, Kesäkuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Ravuille kesäkuu on energinen ja aikaansaapa. Olet hyvässä vireessä eivätkä työt tunnu rasittavan voimiasi. Sosiaalinen elämä on vilkasta ja yhteiset tilanteet ovat harmoonisia. Kuun toinen viikko vilkastuttaa kontakteja ja yllättävät yhteydenotot piristävät mieltäsi. Kuun viimeinen viikko on ehkä kriittisin ja jos olet heti juhannuksen jälkeen syntynyt niin syntymäpäivien viettokaan ei nyt tunnu innostavalta ajatukselta. Jokin tilanne tai tapahtuma tällöin pistää sinut miettimään olisitko ajautumassa jonkin tärkeän ratkaisun eteen. Tunnelmat ja tapahtumat nyt antavat viitteitä siitä mitkä asiat elämässäsi ovat aikansa eläneitä ja kulkeutuneet tiensä päähän. Katso rohkeasti itseäsi ja tilannettasi, vain sinä itse voit havaita tarpeelliset muutokset elämässäsi.

Leijona, Kesäkuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonien kesäkuu alkaa sosiaalisella runsaudella. Olet kontaktissa moneen suuntaan kuun ensimmäisellä viikolla ja rakkauselämäsi tuntuu lupaavalta. Varo kuitenkin sortumasta liioitteluun taloudellisissa kysymyksissä, nyt sopivalta tuntuva hankinta voi myöhemmin osoittautua turhaksi. Voit nyt liian herkästi uskoa jonkin tuotteen ylivoimaisuuteen jos joku näin sitä sinulle vakuuttaa. Kuun toinen viikko voi selkeyttää jonkin pitkään jatkuneen epäselvyyden tai väärinkäsityksen. Ole tarkka että ymmärrät asian todellisen laidan etkä anna toiveittesi edustaa todellisuutta. Tarkista sopimukselliset asiapaperit moneen kertaan ja mielellään asiantuntian avustuksella ennen kuin allekirjoitat mitään. Keskikesän juhla on rauhallinen ja etukäteissuunitelmat sujuvat jos ne ovat kyllin realistiset.

Neitsyt, Kesäkuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko vaatinee neitsyiltä kärsivällisyyttä ja harkitsevuutta. Karsi kaikki ylimääräinen ympäriltäsi ja keskity olennaiseen, jokin käytännönelämän ratkaisu vaatii nyt huolellista asennetta. Kuun kolmas viikko voi tuoda yllättävän tilanteen eteesi, ole valmis muuttamaan suunitelmiasi avoimesti ja joustovaraasi käyttäen. Enerisyytesi ansiosta selvität kyllä asioita ja saat jälkeä aikaiseksi. Juhannusjuhla onnistunee tutussa ja turvallisessa ympäristössä läheistesi seurassa. Kuun viimeinen viikko panee sinut miettimään vakavasti miten asetat sanasi ilmaistaksesi kantaasi. Tilanne voi tuntua turhauttavalta ja junnaavalta, mutta vastuuntuntoinen ote ja järkevä asenne edesauttaa tilannetta.

Vaaka, Kesäkuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko vilkastuttaa sosiaalista elämääsi ja yhteydenotot ovat runsaita. Jaa tällöin aikaasi kanssaihmisillesi ja huomaat miten saat hyvää palautetta. Kuun kolmas viikko korostaa luovuuttasi ja kykenetkin nyt näkemään tilanteisiin ratkaisuja. Luota intuitioosi; saatat tehdä löydöksiä jotka eivät puurtamisella etene vaan visioimalla ja idearikkaudella saat tuloksia. Juhannuksen jälkeinen viikko saattaa tiputtaa sinut takaisin maan pinnalle ja varsinkin jos olet syyskuun 24. päivän tienoilla syntynyt saatat havaita muutospaineita jonkin asiaintilan suhteen. Alkupään vaa�at ovat koko vuoden tärkeiden muutosten hyörinässä ja kesäkuun neljäs viikko antaa viitteitä tulevista suunnan muutoksista. Mieti mikä elämässäsi on aikansa elänyttä eikä palvele enää kehitystäsi, ajattele itsesi irroittautuneena näistä asioista, kierrätä ja luovu turhasta, sillä nyt olisi tyhjennettävä pöytää jotta uusiutuminen kävisi mahdolliseksi.

Skorpioni, Kesäkuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille kesäkuun toinen viikko voi tuoda tilanteen joka herättää ymmärtämään asiain tilan oikean laidan. Jos olet rakentanut elämässäsi jotain kuvitelmien tahi liiallisen idealismin varaan, niin tämä ajankohta voi tipauttaa takaisin realiteetteihin. Kannattaa olla myös tarkkana että vastapuolesi on ymmärtänyt tilanteen ja vuorovaikutustilanteissa ilmaiset itsesi selkeästi ja suoraan sillä toisen on mahdotonta ymmärtää sinua jollet esitä asiaasi suorin sanoin. Väärinkäsitykset ovat nyt herkässä. Olisit ehkä toivonut juhannuksen vietosta enemmän mutta olosuhteet tuntuvat pitävän sinut kiinni velvoitteissa. Vastuullinen ja järkevä ote on nyt paikallaan. Kuukauteen mahtuu paljon kohtaamisia kanssaihmisten myötä mutta tahtovoimat kalahtavat myös herkästi vastakkain. Katso ettet kävele kenenkään ylitse ja pidä myös varasi ettet joudu itse ylikävellyksi. Diplomatian taitosi ovat nyt tarpeen.

Jousimies, Kesäkuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehen alkupäivät kesäkuussa korostavat hyviä ihmissuhteita ja kykyäsi toimia yhteistyössä läheistesi kanssa hyvää jälkeä tuottaen. Kuun ensimmäisenä viikonloppuna tuskin pääset vapaalle vaan olet kiinni jossain käytännön asioissa. Koko kuun sävy vaatii asioiden hoitoa ja terveydestä huolepitoa. Älä siis jätä tilanteita seisomaan vaan hoida velvoitteesi ja sovitut tehtävät. Kuun kolmas viikko on inspiroiva ja pääset nauttimaan tehdyn työ tuloksista. Saat läheistesi huomion ja yhteiset tilaisuudet ovat nautittavia. Voit ideoida uutta jonkun toisen kanssa yhteistyössä tulosta tuottaen. Kuun viimeinen viikko voi vaatia ylimääräistä panostusta vuorovaikutus tilanteissa. Koeta olla diplomaattinen mutta älä myöskään anna toisten liikaa määräillä tekemisiäsi. Korrekti ja kohtelias asenne edesauttaa tällä viikolla. Juhannuksesi sisältää paljon yhteydenottoja ja kutsujakin mutta mielesi haikailee luonnorauhaan ja omiin nimiin ajanviettoa.

Kauris, Kesäkuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauris aloittaa kesäkauden toimeliaasti ja energiaa puhkuen. Jos olet joulunajan kauris niin kuun ensimmäisten päivien toimesi ja tekosi voivat olla pitkänpäälle ratkaisevia. Ole siis harkitseva ja suuntaa tulevaisuuteen. Kuun toisesta viikosta lähtien ihmissuhteesi harmonisoituvat ja tuovat tervetullutta iloa elämääsi. Juhannus on kohdallasi romanttinen ja saat nauttia aikaa läheistesi parissa ilman mitään yllättäviä käänteitä. Kuun viimeinen viikko voi olla merkittävä ja suuntaa antava ja pistää sinut mietteliääksi. On ehkä aika tarkistaa tilanteesi toimivuus ja panostaa tarpeellisiin parannus keinoihin. Ota asiat tosissasi, jokin pitkään vallinnut epäoikeudenmukaisuus voi nyt vaatia kannanottoasi. Varo manipulaatio tai hyväksikäyttö tilanteita ja vedä asioille oikeudenmukaiset raamit rohkeasti.

 

Vesimies, Kesäkuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko on vesimiehille romanttissävytteinen, varsinkin jos olet syntynyt helmikuun 13. päivän jälkeen. Ole mukana yhteistyössä kanssaihmisten myötä niin saat asiasi mutkattomasti toimimaan. Kuun toinen viikko korostaa luovuutta ja mielikuvituksen lentoa. Paikan vaihto ja uudet maisemat ympärilläsi ovat nyt tervetullutta vaihtelua. Irroita itsesi jos mahdollista arkisista kuvioistasi tai tyydytä muutoin sielunnälkääsi kauneudella, hyvyydellä ja totuudellisuudella. Asiapapereiden kanssa on tällöin syytä kylläkin olla tarkkaakin tarkempi jotta virhearvioinneilta välttyisit. Jokin epäselvyys tahi väärinkäsitys voi nyt saada selkeyttä ja asiat saavat uuden käänteen. Kolmas viikko on taas miellyttävä ja luovat voimvarasi ovat käytettävissäsi.

Kalat, Kesäkuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kaloille kesäkuu näyttäytyy työntäyteisenä, varsinkin jos olet maaliskuun 16.-17. päivinä syntynyt. Kuun ensimmäinen viikko vaatii kurinalaista otetta ja pitkäjänteisyyttä. Tunnelmat ovat hieman kireänlaiset, joten ota edes joitain hetkiä rentoutumiseen jotta et veisi itseäsi stressin partaalle. Asioille on hyvä tehdä nyt tunnollisesti perustaa jotta tulevaisuutesi olisi varmalla pohjalla. Ihmissuhteissai on tukevuutta aina kuun toisesta viikosta eteenpäin. Jonkin asteinen yhteistyö on jo helpompaa vaikkakin sinusta saattaa tuntua että itseltäsi vaaditaan liikaa. Viikko ennen keskikesän juhlaa tuo yllättävän muutoksen; käytä luovuuttasi ja ole joustava niin löydät uuden näkökannan asioihin. Juhannus onnistunee parhaiten aikaa viettäessä pienen, tutun lähipiirin seurassa ilman yliampuvia suunitelmia. Kuun viimeinen viikko vaatii vielä realistista otetta velvoittesiin, älä työnnä tehtäviä tuonnemmaksi vaikka ne vaatisivat hieman ylityötäkin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.