Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaille kesäkuu voi nyt antaa uusia luovia herätteitä ja ravistelevat kokemukset voivat antaa tilaa hahmottaa omia mahdollisuuksia uudestaan. Kuun ensimmäinen viikonloppu suosii retkeilyä tai muuten aisteja avaavia toimintaa. Anna itsellesi lupa vaihtaa maisemaa tai anna muuten tilaa luoville impulsseille. Toinen viikko on vilkas yhteydenottoineen ja tapaamisineen, olet monessa mukana ja uudet ideat ovat moninaisia. Romanttissävyiset tunnelmat ovat herkässä kuun keskivaiheilla ja sinkuille tämä on parahinta aikaa uusiin löytöihin. Varsinkin 21. - 23. päivinä syntyneet oinaat voivat tässä kuussa saada oivalluksen elämää uudistavista visioista ja innostuminen jostain uudesta voi nyt viedä mennessään. Tällä porukalla on myös edessään juhannuksen aikoihin kokemus ja toteamus, että uuden aloittaminen tarkoittaa myös jonkin vanhan taakse jättämistä.

Harka, Kesäkuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härkä merkkisille kesäkuun alku voi tuoda tullessaan hämmentäviä tilanteita, varsinkin jos olet toukokuun puolenvälin jälkeen syntynyt. Et ole nyt ehkä tehokkaimmillasi ja käytännön työt voivat tuottaa ongelmia. Vastassa voi olla jonkinasteinen pettymys jos olet liikaa luottanut onneesi. Kuun toinen viikko voi taas merkitä jonkin asiainlaidan selkiytymistä ja illuusioista luopumisia. Ole tarkkana tällöin sopimuksellisissa asioissa, sillä nyt ei hutilointiin ole varaa. Tarkista myös asioiden taustat tarkoin ennen kuin sitoudut mihinkään. Puolenkuun aikaan ihmissuhteesi ovat häilyväisiä ja varautuminen yllättäviin suunnitelmien muutoksiin voi olla nyt paikallaan. Myös juhannussuunitelmiisi voi viime metreillä tulla myös muutoksia, joten ole joustava ja valmistaudu yllättäviin käännöksiin. Keskikesän juhlasta muodostuu loppupeleissä kohdallasi kuitenkin miellyttävä ja viihdyttävä.

Kaksoset, Kesäkuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuu merkannee 22. - 23. päivä toukokuuta syntyneille kaksosille uusia lähtökohtia ja mahdollisuuksia. Uusi tilanne voi nyt tulla vastaan hyvinkin spontaanisti ja suunittelematta ja voitkin olla rohkein mielin liikkeellä. Myös ihmissuhteissasi on tarjolla positiivisella tavalla uudistumista, varsinkin kuun puolessa välissä. Sen sijaan jos olet kesäkuun lopulla syntynyt, niin tilanteesi poikkeaa edellä kuvatusta melkoisesti. Jakso saattaa merkitä jonkin aikakauden päättymistä elämässäsi ja uuden suunnan hahmottaminen vaatinee vielä asioiden kanssa pysähtymistä. Mieti mitkä asiat elämässäsi vaativat järkeistämistä ja päivittämistä. Varsinkin kuun kolmas viikonloppu ja neljäs viikko nostattavat näitä tunnelmia pintaan. Ole vastuullinen vallinnoissasi ja luovuta epärealistisista hankkeista ja suunnitelmista suosiolla. Ilmassa voi olla haikeita tunnelmia, mutta on aika karsia elämästä pois kaikki epäolennainen.

Rapu, Kesäkuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Ravuille kesäkuu on aina kuun puoleen väliin asti innostavaa aikaa niin sosiaalisissa piireissä kuin henkilökohtaisissa suhteissakin. Olet nyt eduksesi ja tuot parhaat puolesi esille. Ota yhteyksiä ja ole yhteistyössä muiden kanssa niin huomaat miten ajat päämäriäsi eteenpäin helpommin yhdessä kuin yksin. Ota kuun kolmannella viikolla huomioon realistisesti taloustilanteesi. Voit nyt mennä helposti yli siitä missä aita on matalin ja tuhlailun vaaraa on ilmassa. Juhannuksena syntymäpäiväänsä viettävät ravut kohdanneevat jotain merkittävää syntymäpäivänsä tienoilla. Ole tietoinen vallitsevista virtauksista elämässäsi nyt ja kohtaa tilanteet rehellisesti ja suoraan. Voit havaita ihmisten välisissä suhteissa pinnanalaisia viestejä ja tilanteet vaativat tarkkaa psykologista silmää. Jokin viesti tai yhteydenotto voi merkitä jonkin asteista käännettä asioihin.

Leijona, Kesäkuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuu aloittaa leijonien kesän ehkäpä hieman normaalista poikkeavin teemoin. Jos olet etsimässä kauneutta, hyvyyttä ja totuutta elämässä, niin ehkä nyt kykenet havannoimaan ja visioimaan tämän tyyppisiä teemoja. Jos taasen etsit elämän ulkokultaisia puolia, niin jakso voi nyt tuottaa jonkinasteisen pettymyksen. Jakso voi tarjota myös elämyksiä matkailun puitteissa tai aikaa viettäen ulkopuolella normaalien rutiinien. Kuun puoliväli aloittaa romanttisen jakson ja pystytkin solmimaan lämpimiä suhteita nyt kanssaihmisiisi. Jos olet sinkku niin aika voi nyt tarjota sinulle uusia näkymiä suhderintamalla. Kaiken kaikkiaan kuun puolessa välissä alkaa hereisempi ja helpompi jakso ja monet asiat saavat kevyempiä sävyjä. Juhannuksena varaudu olemaan tukena jollekin läheisellesi joten ota hänen tilanteensa huomioon, kaikilla elo ei nyt rullaa yhtä leppoisasti kuin itselläsi.

Neitsyt, Kesäkuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille kesäkuu kuluu ennemminkin työn touhussa kuin lomaillessa. Käytännönläheinen otteesi tuottaa nyt tehokasta jälkeä ja kykenet olemaan työssäsi sitkeä ja suunitelmallinen. Jakso voi nyt tuoda myös elämääsi uusia sitoumuksia, jotka vaativat pitkänpäälle suunnittelua. Uudistumistarpeesi voi nyt saada konkreettisia suuntaviivoja, toisaalta voi olla myös aika jättää jotain elämässäsi menneisyyteen. Alkukuu on suotuisa yhteistyöhön ja vuorovaikutus tilanteet tukevat asemaasi. Kuun puolesta välistä vetäydyt hieman omiin oloihisi ja koet että asioiden miettiminen vaatii yksin oloa. Pysähtyminen tärkeiden päätösten tekoon vaatii rauhaa ympärillesi. Juhannusjuhla tuo kuvaan mukaan taas aktiviteettia kanssaihmisten parissa ja koet yhteiset hetket virkistävinä.

Vaaka, Kesäkuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Vaaka tyypeille paras lomailu jakso tänä kesänä osuu kesäkuun toisesta viikosta heinäkuun kolmannen viikon yli. Pystyt hengähtämään ja ottamaan löysin rantein nyt pitkän ja rasittavan jakson jälkeen. Kerää keskikesän yli voimia, sillä loppukesästä eteenpäin olet tiukasti aikataulutettu aina vuodenvaihteen yli. Kesäkuun puolenvälin jälkeinen aika korostaa matkailua ja retkeilyä. Irroita itsesi jokapäiväisestä ympäristöstäsi ja vaihda maisemaa. Lyhytkin visiitti tai retki piristää nyt mieltäsi. Juhannuksena jokin tilanne tai läheinen voi mielestäsi olla kohtuuton tai joudut olemaan sillanrakentajana jossain ristiriita tilanteessa. Älä mene mukaan peleihin vaan koeta nähdä asioille taustat ja piilossa olevat motiivit. Diplomaatin taitosi tulevat nyt hyvään käyttöön ja kykenet olemaan puolueeton.

Skorpioni, Kesäkuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun alku on skorpioneille rauhallinen ja tasainen, mutta toisella viikolla voit huomata olevasi keskittymiskyvytön ja haaveileva ennemminkin kuin realistisesti tilanteita havannoiva. Jokin sotku tai epäselvyys voi nyt muodostaa elämääsi haparointia ja sopimuksellisissa asioissa voi ilmetä epäselvyyksiä. Ole tarkkaakin tarkempi paperiasioissasi ja pyydä ammatti ihmisen apua tarvittaessa. Kaiken kaikkiaan kanssaihmisistäsi on apua tilanteessa kuin tilanteessa. Olet kuitenkin kuun toisesta viikosta eteenpäin energinen ja vireä, joten asioihin saat vauhditusta ryhtymällä toimeen. Juhannusviikolla ympärilläsi voi olla monenmoista hälinää ja suunitelmaa kanssaihmisten pyörinnässä, mutta kykenet nyt olemaan kylmäpäinen ja auttamaan lähimmäisiäsi heidän sotkuissansa.

Jousimies, Kesäkuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten kesäkuukausi riippunee pitkälti siitä mihin aikaan olet syntynyt. Juuri ennen joulua maailmaan tulleet joutunevat hetkeksi pysähtymään asioidensa kanssa ja suunnan tarkistuksesta on nyt kysymys. Kuukausi voi tuntua tapahtumaköyhältä, mutta nyt on aika järkevästi miettiä mihin ryhtymyksiin lähdet seuraavaksi. Jos olet syntynyt 23. - 25. päivä marraskuuta, niin kuun sävy on kauttaaltaan toisen tyyppinen: uutta starttia asioihin on nyt luvassa ja hereinen elämänjakso alkamassa. Heille kuun toinen viikonloppu ja kolmas viikko ovat onnekkaita ja tilanteet kehittyvät ehkä yllättäenkin uusiin suuntiin. Ihmissuhteissa on vilkkautta ja viihdyttävyyttä, joten ole aktiivinen niin romanttisestikin kuin sosiaalisesti. Juhannuksen vietto onnistunee kohdallasi, jos olet valmis yllättäviin suunitelmien muutoksiin.

Kauris, Kesäkuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuu alkaa tammikuun puolenvälin jälkeen syntyneille kauriille auvoisena, joskin työntäyteisenä jaksona. Tekemisissäsi on realistisuutta ja aikaansaavuutta. Kuun toinen viikko merkannee vakavahenkistä keskustelua tai yhteydenottoa ja realistina havaitset heti, mitä tarvittavia toimenpiteitä tilanne vaatii. Energisyytesi on nyt plussan puolella joten ajat asioitasi tehokkaasti. Jos sen sijaan olet joulunajan kauris kuukaudesta muodostuu muutosvoimainen ja uusia tilanteita synnyttävä. Yllättäviä elementtejä mahtuu nyt kuvaan mukaan ja joudut hallitsemaan uuden tyyppistä tilannetta. Ole rohkea, mutta pidä huoli siitä ettei ihmistenvälisissä asioissa tapahdu nyt pelaamisia tai ylikävelyjä. Varsinkin juhannuksen aikaan voi nyt sattua ylilyöntejä, koeta olla diplomaattinen, mutta älä myöskään suostu kenellekään kynnysmatoksi.

Vesimies, Kesäkuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten kesäkuun kulku on pitkälti kiinni siitä milloin olet syntynyt. Jos olet tammikuun vesimies niin kuukaudestasi muodostuu leppoisa ja asioitasi vauhdittava ajanjakso. Innostuksesi uusiin hankkeisiin saa nyt vauhditusta ja moni asia loksahtelee yllättävälläkin onnekkuudella eteenpäin. Jos taas olet helmikuun 15. päivän jälkeen syntynyt niin kuun ensimmäiset kaksi viikkoa voivat tuottaa asioihisi takkuuntumisia. Jokin tai joku voi nyt tuottaa pettymyksen pyrkimyksiisi nähden. Jos olet antanut haaveidesi edustaa todellisuutta niin voit joutua tarkistamaan suunitelmiasi. Väärinkäsitysten vaara paperiasioiden hoidossa tai sopimuksellisissa asioissa voi koitua kohtalokkaaksi. Ole yhteydessä asiantuntijoihin välttyäksesi sekaannuksilta. Kolmas viikko vilkastuttaa kaikilla vesimiehillä suhdetoimintaa. Luot ripeästi uusia yhteyksiä ja yhteistyö on hedelmällistä. Juhannussuunitelmasi vaatinevat uudelleen järjestelyjä, mutta sopeutumiskykysi ansiosta hallitset tilanteen.

Kalat, Kesäkuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kalojen kesäkuu alkaa leppoisissa merkeissä ja ensimmäinen viikko olisikin hyvä levätä ja kerätä voimia loppukuuta varten. Ihmissuhteissasi on nyt helppoutta ja kontaktisi ympäristöösi ovat virkistäviä. Tästä eteenpäin kuukausi korostaakin tehokkuutta toimissasi ja taloudellisten asioiden merkittävyyttä. Resurssisi otetaan nyt tehokkaaseen käyttöön, josta seuraa myös aineellista etua. Jos olet maaliskuun 18. - 20. päivä syntynyt, niin jokin selvittämätön, keskeneräinen asia tai tilanne vaatii vielä ratkaisua. Päätökset joita nyt teet, viitoittavat tulevaisuuttasi, joten koeta olla järkevä ja suunnitelmallinen. Varsinkin kuun kaksi viimeistä viikkoa voivat tuntua tuskastuttavilta erillaisten ristipaineiden myllerryksessä. Juhannuksestasi tullee kuitenkin miellyttävä, joten järjestä aikaasi osallistuaksesi keskikesän rientoihin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.