Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Nyt on aika ottaa aikaisemmat suunnitelmat käyttöön ja ryhtyä työstämään asioita käytännön tasolla. Sinulla on tilaisuuksia kehittää tuottavasti jotain näkyvää ja konkreettista. Voit hankkia jotain mukavuuksia elämääsi lisää, mutta toivottavasti ei vatsan tasolla liioitellusti. Puoleen kuuhun asti idea varastostasi löytyy uutta ja tutkit ja otat selvää asioista onnistuneesti. Koet että sinua kuunnellaan ja saat hyviä neuvoja asioista tietäviltä. Kuun neljäs viikko sen sijaan on viestinvälityksessä hankalaa aikaa ja sinun täytyykin olla tarkkana että sanomasi ymmärretään oikein. Ihmissuhteissa kuun toinen viikonvaihde on onnistunut ja lupaa hauskuutta seuraelämässä. 21. päivästä lähtien pistät hihasi heilumaan ja ryhdyt työstämään asioita vaikka yksin jos et tunnu saavan muita innostettua mukaasi. Esitä tällöin selkeästi kantasi ja suunnitelmasi, jotta välttyisit käsitykseltä että toimit omavaltaisesti.

Harka, Kesäkuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Härkien on syytä ottaa ajanjaksosta kaikki irti, sillä saat onnistumisia monesta suunnasta. Olet positiivisella mielellä ja löydät helposti mahdollisuuksia viedä asioita elämässä eteen päin.  Kuun ensimmäiset kymmenen päivää suosivat romanttisia suhteita, joten ole aktiivinen ja ulos päin suuntautunut. Voit nyt viehätysvoimallasi saada toiset kiinnostumaan itsestäsi ja asioistasi. Aina juhannukseen asti energia määräsi on huikea ja saat velvoitteesi toimitettua vaivatta ja esteettä. Jussin pyhistä muodostuukin erittäin viihdyttävä ja koet ansaitsevasi hauskuutta ja lomailua osaksesi. Edessäsi on tukeva kuukausi, jolloin moni asia voi loksahtaa paikoilleen. Koputtele uusia ovia auki, mene mukaan uusiin hankkeisiin, sillä riskitekijät ovat nyt minimissään. Laajenna elämänpiiriäsi ja anna itsestäsi, niin huomaat miten myös palaute on nyt positiivista.

Kaksoset, Kesäkuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu on vauhdikas ja olet monessa mukana. Hauskuus syntyy suunnittelematta, joten ole valmis ja avoin uusille ideoille. Toisella viikonlopulla pystyt viehättymään ja viehättämään vastakkaista sukupuolta joten älä tuhlaa aikaasi yksin olemiseen. Hyväntuulisuutesi on tarttuvaa ja saat hyvää palautetta kanssaihmisiltäsi. Ennen juhannusta energian määräsi lisääntyy ja koet tarvetta ryhtyä työstämään asioita. Varo kuitenkin olemasta liian itsekeskeinen ja ota muut möys huomioon. Uusia tuulahduksia on taas näkyvillä ja aika suosii luovaa ideointia. Voit nyt mennä mukaan uusiin suunnitelmiin ja huomaat niiden piristävän mieltäsi. Anna tilaa luovuudelle ja hullutuksellekin, kunhan et vain unohda kumppanin mielipidettä tilanteissa. Vapaudentarpeesi voi toisesta tuntua itsekkäältä.

Rapu, Kesäkuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Ravuille on alkamassa helpompi kausi hankalahkon talven ja kevään jälkeen. Joskin päivitettäviä asioita on riittämiin - ainakin jussina syntyneille - niin joihinkin asioihin on jo tulossa keveämpiä sävyjä. Kuun ensimmäiset kymmenen päivää lupaavatkin sulavuutta ja tukevuutta ihmissuhteissasi ja näin ollen voit luottaa kanssaihmisten apuun. Toimitat myös velvoitteitasi vauhdikkaasti ja saat helpommin jälkeä aikaiseksi kuin kevät kuukausina. Kolmannen viikon yllättävä yhteydenotto saa sinut mietteliääksi ja pohtimaan suunnitelmien muutoksia. Onnekkuuttakin on hieman ilmassa, joten aivan mutkalle et asioitasi nyt saa. Jussikaan ei välttämättä suju ihan aikeittesi mukaisesti ja ilmassa on sävyä että toiveitasi ei oteta huomioon tai joku toimii omavaltaisesti. Mene pintaa syvemmälle asioissa ja pengo taustoja ja syntyjä syviä ja puhu asioista suoraan. Ei ole syytä uhrata omaa kantaasi vain siksi että empatisoit muita.

Leijona, Kesäkuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Leijonille kesäkuu ei tuo muassaan käänteentekeviä muutoksia tullessaan. Energiatasosi on hieman madaltunut aina juhannusviikon keskiviikkoon asti, joka kuitenkin merkannee vain lisääntynyttä levon tarvetta. Kuun toisena viikonloppuna joku läheisesi on avun tarpeessa ja uhraatkin aikaasi toisen ongelmien setvimiseen. Viikonvaihteeseen mahtuu myös hyvää mieltä ja positiivisia keskusteluja.  Seurallisuutesi on lisääntymässä tästä eteenpäin ja suhteissasi on hyvää tekevä kausi aina kuun lopulle asti. Juhannuksen jälkeen ryhdyt johonkin uuteen, menet mukaan yhteiseen hauskuuteen. Aika korostaa piristäviä tapahtumia, ehkä vaihdat maisemaa, mutta et kuitenkaan työn merkeissä. Jonkin verran riskinä tässä kuussa on tuhlata taloudellisesti tai hankinnat osoittautuvat jälkeen päin tarpeettomiksi. Ole siis tarkka raha-asioissasi ja vältä turhaa riskinottoa.

Neitsyt, Kesäkuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden on parasta toimittaa kaikki vaativammat tehtävät kesäkuun ensimmäisille 20:lle päivälle, jolloin energiaa on riittämiin ja tekemisistäsi syntyy jälkeä helpoimmin. Sen jälkeen voi sattua jotain, joka vaatii huomiosi muuanne ja joudut luopumaan omista suunnitelmistasi. Ihmissuhteissasi parasta aikaa on kuun ensimmäiset kymmenen päivää. Sen jälkeen yhteistyö takkuaa herkästi ja erimielisyydet nousevat herkästi pintaan. Suojelusenkelisi on palaamassa kylläkin takaisin hommiinsa kuun viidennestä päivästä eteen päin, joten suuremmilta kömmähdyksiltä välttynet. Kaiken kaikkiaan elokuun neitsyillä on eniten muutoksia olosuhteissa ja myöhemmin syntyneet etenevät tasaisempaa tahtia. Muutokset liittynevät suhdetoimintoihin ja sävynä voi olla epäluotettavuus toisten tahoilta. Empatian kykyäsi kyllä herätellään, mutta ei ole syytä myöskään olla liian sinisilmäinen ja uhrautuvainen.

Vaaka, Kesäkuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kesäkuu alkaa atrologisesti rauhallisin tunnelmin. Ensimmäisen viikonlopun yhteydenotto tai viesti on yllätyksellinen mutta positiivinen. Kommunikoit myös tällöin vilkkaasti ympäristösi kanssa. Samoin toinen viikonloppu lupaa sosiaalisuutta ja ihmissuhteissa ehkä uusia tuttavuuksia. Kolmas viikonvaihde korostaa suunnitelmien muutoksia aikatauluissa ja vaatii sinulta joustavuutta ja kykyä mennä mukaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Juhannus viikko ja viimeinen viikko lieneevät vaativampia ja pinnaasi kiristyy herkemmin. Lue asiakirjat, mitkä tulevat kohdallesi tarkkaakin tarkemmin. Joku voi nyt yrittää hyötyä kustannuksellasi jos olet liian sinisilmäinen. Älä myöskään mene mukaan peleihin, vaan hoida asiallisesti ne velvoitteet mitkä sinulle kuuluvat. Luota ystävien apuun, sillä heillä on nyt olkapää tarjottavana sinulle.

Skorpioni, Kesäkuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Juhannukseen asti skorpioneille riittää tekemistä ja asioiden hoitoa. Olet hieman sivussa suuremmista myllerryksiltä joten tekemällä ja maalaisjärjellä saat kyllä jälkeä aikaiseksi. Saatatkin olla nyt olosuhteessa jossa toisten asiat ovat elämässäsi nyt tapetilla ja pystyt nyt rauhallisin mielin olemaan muille avuksi. Kuun kolmas viikonvaihde lupaa maisemien vaihtumista tai muuten hauskuutta. Uudet suunnitelmat viriävät suunnittelematta ja vaativat nopeita ratkaisuja ja päätöksiä. Juhannuksena olet monessa mukana hereisesti ja tunnelma on loistava. Positiiviset muutokset ihmissuhteissasi ovat loppukuussa mahdollisia, joten satsaa aikaasi muille ja ole myös avoin uusille suhteille. Kaiken kaikkiaan elämän sävyn rauhoittuminen on tervetullutta ja voitkin luottavaisin mielin suunnitella asioitasi ja toteuttaa niitä myös käytännössä.

Jousimies, Kesäkuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille kesäkuussa ihmissuhderintamalla on edessä suurimmat vaateet selvitettävänä. Kuun alussa velvoitteet ja vastuu painavat mutta ensimmäisen viikonlopun käänteet sekoittavat herkästi normikuviot ja suunnitelmat. Kyseessä voi nyt olla väärinkäsitys tai informaatio katkos ja kannattaakin olla tarkka sopimuksissa ja siitä että tulet ymmärretyksi oikein. Myös jonkun toisen huolimattomuus voi vaikuttaa omiin olosuhteisiisi. Koeta pitää faktat faktoina ja jätä mielikuvitteluille ja luulotteluille mahdollisimman vähän tilaa. Myös tästä eteen päin ristiriidat suhdetilanteissasi nousevat herkästi pintaan ja joko oma epäluotettavuutesi ärhäköittää tilanteita tai jonkun toisen sekoilu voi olla ongelma. Koeta olla tietoinen negatiivisista projisoinneista; kanssaihmisethän peilaavat myös omimpia tuntojasi. Myös juhannus suunnitelmiisi on odotettavissa uusia, yllättäviäkin käänteitä, joten ole avoin ja suvaitsevainen.

Kauris, Kesäkuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Kauriille kesäkuu tuo pienoista helpotusta rankan talven ja kevään jälkeen. Suurimmat floppaukset ovat nyt jäämässä taakse, tai ainakin jossain määrin koet tilanteissa positiivisempaa sävyä tästä eteen päin. Puoleen kuuhun asti pystyt toimimaan tehokkaasti ja energisesti ilman suurempia vaateita. Käytä aika hyväksesi ja nauti tervetulleista lepohetkistä. Kuun kolmannen viikonlopun tapahtumat voivat pistää suunnitelmasi uusiksi ja juhannus viikko vaatii selvittelyä ja ylimääräistä panostusta. Koeta delegoida tehtäviä ettet polta kynttilääsi molemmista päistä. Tietyn asteinen joustavuus ja hyväksyntä voi olla helpoin tie edetä asioissa ja olosuhteissa, joihin et voi vaikuttaa omilla valinnoillasi. Jussina olisikin hyvä antaa itselle tilaa tehdä jotain täysin suunnittelematonta ja poikkeavaa, heittäytyä hetkeksi virran vietäväksi. Maiseman vaihto piristää aina mieltä ja antaa perspektiiviä asioihin.

Vesimies, Kesäkuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille kesäkuu tarjoaa suhteellisen rauhaisan jakson, ilman suurempia mutkia ja käännöksiä. Et ole ehkä kovin tehokkaasti liikenteessä mutta olosuhteissa ei ole vaateitakaan sen kummallisempiin suorituksiin. Kuun ensimmäisen viikonlopun suunnitelmiin ja aikatauluihin voi tulla muutoksia mutta ei häirittävästi. Ennemminkin mieltäsi piristäviä ja virkistäviä tapahtumia on tiedossa. Toisesta viikonvaihteesta eteenpäin romantiikka alkaa olla sävyissä mukana ja sosiaalisuutesi vähintäänkin on kasvussa. Kolmas viikonloppu tuo tilanteisiin vakavuutta ja vastuunottoa suhdetoimintoihisi. Ole tällöin järkevä ja realistinen. Juhannukseen ei ehkä ole syytä asennoitua kovin tiukoin aikataulutuksin. Oma impulsiivisuutesi voi läikähdellä, tuottaen suunitelmiin muutoksia. Mahdollista ovat myös yllättävät käänteet ympäristössäsi, jotne pidä mielesi avoimena ja ole valmis seikkailuun.

Kalat, Kesäkuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Kaloille kesäkuussa olosuhteissa voi olla vastassa rutkasti työstettäviä asioita. Kyseeseen nousevat ennemminkin epärealistiset odotukset ja suunnitelmat, joita ei olla mietitty etukäteen loppuun asti ja niiden esiin tuomat pettymykset. Nyt onkin syytä olla erityisen tarkka siitä että asiat pysyvät käytännön läheisinä, sillä idealismisi on nyt nousussa ja voi tuottaa liian hienovireisiä viritelmiä. Anna kuitenkin tilaa unelmiin ja haaveiluun, sillä sieltähän monet uudet asiat saavat alkunsa. Mutta vielä ehkä ei ole aika panna täytäntöön uusia suunnitelmia, vaan ajan myötä selviää, mitkä teemat saavat maata jalkojensa alle ja mitkä voi jättää hautumaan. Kyseeseen voi tulla myös tapahtumat, jotka saavat sinut luopumaan elätellyistä odotuksista ja ottamaan huomioon jonkun toisen tarpeet ja olosuhteet. Nyt olisikin aika ryhtyä johonkin yhteishyvälliseen toimintaan ja löytää elämästä epäitsekkäitä teemoja. Juhannuksestasi tulee sosiaalisesti vilkas ja tapahtumarikas, joskin yllätyksiäkin on odotettavissa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.