Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Oinailla kesäkuun ensimmäinen viikonloppu on sosiaalisesti korostunut ja pidät yllä ahkerasti yhteyksiä ympäristöösi. Käymäsi keskustelut pistävätkin sinut käytännön tasolla toimimaan mutta vastuullisesti ja määrätietoisesti. Kuun toisen viikon sattumukset saavat sinut vielä tarkastamaan valittua suuntaa, sillä jotain yllättävää voi nyt ilmaantua suunnitelmien eteen. Joku tai jokin taho voi pistää mielestäsi liioitellun omaehtoisesti esteitä tielle. Ideoi tilanne uudestaan niin pääset taas jatkoon. Voit joutua odottamaan tilanteen selkiytymistä aina kuun loppuun asti jolloin saat uutta vauhtia ja onnistumisia tilanteisiin. Kaiken kaikkiaan kuun puoliväli tuo uutta positiivisempaa sävyä hankkeisiisi ja koet uutta intoa asioittesi suhteen. Juhannuksena koet olevasi hieman laiska ja otteeton ryhtyäksesi järjestämään mitään erityistä. Kannattaakin ottaa rento asenne ja olla vaatimatta itseltään liikaa ryhtymisiä.

Harka, Kesäkuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuu alkaa härkien kohdalla taloudellisten resurssien tarkentamisilla. Ole tarkka ja vältä hätiköintiä. Härkien on kuitenkin vielä kuun yhdenteentoista päivään asti mahdollista saada jotain suurisuuntaista aikaiseksi. Jokin hanke tai projekti voi nyt lähteä onnistuneesti käyntiin. Ole utelias ja mene mukaan uusiin kuvioihin. Energisyytesi on nyt kohonnut ja näin ollen et rasita itseäsi liiemmin. Kuun toinen viikonvaihde suosii luovaa ideointia. Anna flown kuljettaa mieltäsi ja voit löytää jotain uutta mielenkiintoista mielesi sopukoista. Juhannuksestasi muodostunee miellyttävän rauhallinen. Aika suosii paikan vaihtoa luonnon helmaan rauhoittumaan. Kuun viimeisenä perjantaina saamasi yhteydenotto tai viesti voi olla hämmentävä. Kannattaakin tarkistaa asioiden taustat ennenkuin luot mielikuvaa kuulemastasi. Jokin väärinkäsitys tai liioiteltu sanamuoto voi sekoittua todellisuuden kanssa.

Kaksoset, Kesäkuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksosmerkkisille on alkamassa kesäkuussa vuosikymmenen parhain jakso. Voitkin kokea puolestakuusta eteenpäin energiatasosi kasvavan. Positiivinen mieliala alkaa vallata tilaa ja voit kokea innoitusta aloittaa jotain uutta, mennä mukaan johonkin uuteen projektiin. Ole siis avoin ja vastaanottavainen uusille asioille sillä niitä elämä alkaa sinulle tarjoamaan. Kuukausi alkaa erittäin sosiaalisesti ja yhteyden pito eri tahoihin on vilkasta. Kuun ensimmäisen viikon yhteydenottoon onkin syytä suhtautua tosissaan ja panostaen. Kuun toinen viikko voi merkitä kohdallasi käytännön tason sitoutumista ja vaatii realistista asennetta. Kolmannella viikolla raha-asiat ovat etualalla ja edellyttävät äkkinäisiä toimia. Juhannuksesi sujuu suunnitelmien mukaisesti, joskin raha-asioissa tarkkuutta vaatien. Kuun viimeisen viikon kuulemasi asia saa sinut innostuneeksi ja tilanteesi vauhdittuvat onnekkaasti. Myös ihmissuhteissasi alkaa parempi kausi.

Rapu, Kesäkuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Rapujen kesäkuu alkaa jollain tasolla menneisyyteen liittyvin asioiden selvittelyllä. Kyseessä voi olla joku ihminen, jonka yhteydenotto saa sinut mietteliääksi.  Kuun toinen viikonloppu korostaa pehmeämpiä sävyjä ja jokin paikanvaihto tai retki muihin maisemiin olisi paikallaan. Kaipaat joka tapauksessa rauhaa ympärillesi ja ajatuksillesi ja esim. luonnon helmassa vietetty aika ruokkisi tätä vaadetta. Kuun toinen viikko vaatiikin syvällistä ja käytännöllistä otetta jotta selkeyttäisit tilannettasi. Jokin yllättävä viesti tai yhteydenotto voi olla kriittinen, koska joku tai jokin asia tuntuu kävelevän ylitsesi kovakorvaisesti. rehellisyys ja asian syihin pureutuminen auttaisi tilannetta eteenpäin.  Juhannusalun viikko on kiireinen ja voi vaatia ylitöitä. Pidä jalat maassa ja hoida asia kerrallaan.  Juhannus rauhoittaa hektisen liikehdinnän ja vietätkin sen mieluimmin rauhoittuen pienemmissä ympyröissä. Kuun viimeisen viikon positiivinen yhteydenotto saa sinut tekemään pitkäkantoisia päätöksiä ja ratkaisuja.

Leijona, Kesäkuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuun alku tuo leijonille mukanaan sosiaalista aktiviteettia ja vilkasta liikehdintää lähiympäristössä. Keskustelut ja tapaamiset ovat hauskoja ja piristäviä ja nautit ihmisten seurasta. Olet hyvin tietoinen kuitenkin myös velvollisuuksistasi ja hoidat toimesi mallikkaasti. Kuun toisen viikon yhteydenotot saavat sinut kuitenkin mietteliääksi ja edellyttävät tarkempaa pohtimista. Realismisi avulla saat kuitenkin oiken otteen asioista. Juhannusviikolla raha-asiasi ovat keskiössä ja voit kokea itsesi hieman sivulliseksi päivän tapahtumista ja seuranpidosta. Juhannuksena viihdyt parhaiten rauhallisimmissa olosuhteissa ja vetäytyminen esim. luonnon helmaan viihdyttäisi sinua mieluiten. Kuun viimeinen viikko suosii matkailua tai liikkumista uusissa ympyröissä. Utelias mielesi innostuu nyt uusista asioista herkästi laajemmista ympyröistä, joten älä vietä viikkoa kotona istuen. Tässä kuussa ennen heinäkuun 27. päivää syntyneet leijonat voivat kokea huimaakin edistystä pyrkimyksissään kesäkuun 12. päivästä eteenpäin.

 

Neitsyt, Kesäkuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Neitsyt ihmisille kesäkuu on hyvin aloitteellista ja toimeliasta aikaa. Voit puskea tehtäviäsi läpi voimasi äärimmilleen käyttäen ja olet valmis uusiin aloituksiin ja ryhtymisiin. Toisaalta voit herkästi unohtaa lähimmäistesi tarpeet ja nostattaa kipupisteitä suhteissasi pintaan liian itsekeskeisellä toiminnallasi. Kuun alku varsinkin voi tuoda tilanteita, joissa sovittelevampi sävy olisi kohdallaan vaikkakin joku tuntuisi aina olevan vastahankaan omien valintojesi myötä. Kuun toisella viikonlopulla kannattaa olla tarkka vuorovaikutustilanteissa. Kaikki kuulemasi ei välttämättä pidä koko totuutta sisällään, joten tarkista asioiden taustat, ennenkuin luot kuvaa todellisuudesta. Aika on hyvä luovaan ideointiin, joskin käytännössä sattuu herkästi unohduksia. Juhannusviikko antaa tilaisuuden ideoiden toteuttamiselle maanläheisesti ja tuotteliaasti. Juhlapyhänä voitkin sitten rentoutua ja suot itsellesi taukoa koko kuun jatkuneesta toimeliaisuudesta.

Vaaka, Kesäkuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaa´at saavat nauttia kesäkuun ensimmäisestä viikonlopusta hyvässä seurassa. Kommunikointi on hedelmällistä ja nautit sosiaalisesta elämästä. Seuraavan viikon teemat ovatkin sitten vastuullisempia ja tilanteisiin on hyvä varautua ajatuksella ja suunnitelmallisesti. Kuun toisen viikon viestit ja yhteydenotot pistävätkin sitten herkästi tenän suunnitelmillesi ja muutospaineita on ilmassa. Jonkun asian yllättävä käänne vaatii uutta asennetta ja pidä huoli että kantasi otetaan huomioon. Joku voi nyt sanomisissaan olla hyvinkin ehdoton ja sinusta voi tuntua että mielipiteitäsi jyrätään alle. Vastuu tilanteen etenemisestä tuntuu jäävän sinulle ja koet että joudut työstämään asioita yksin. Juhannuksena varaudu ottamaan uusia tekijöitä huomioon, kaikki ei ehkä suju suunnitelmien mukaisesti. Kuun viimeinen viikko vaatii jämäkkää asennetta mutta nyt voit kokea että keskustelut tuottavat tulosta ja sanomasi menee perille helpommin.

Skorpioni, Kesäkuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun alussa skorpioneille raha-asiat ovat etualalla. Olemalla itse aktiivinen saat niihin kyllä helposti vauhditusta.  Kuun toisella viikolla olisi hyvä ottaa uhrautuva asenne ja tehdä asioita toisten eteen. Hyvä mieli seuraa palkintona oman ajan antamisesta toisten hyväksi.  Eteesi voi tulla myös tilanne jolloin syvällinen keskustelu ja pohdinta avaavat uusia näkökulmia asioihin. Juhannusalun viikon aktiivisuus on asioitasi edistävää ja olet monessa mukana. Suunnitelmat viriävät tiheään ja pääset toimimaan tehokkaasti. Itse keskikesän juhla on rauhallisempi ja koet viihtyväsi hieman sivussa, nauttien hiljaisuudesta esim. luonnon helmassa mieluummin kuin juhlahumusta. Kuun viimeinen viikko edellyttää ylimääräistä tarkkuutta viestinnässä ja paperiasioiden hoidossa. Olet hieman hajamielinen ja unohtelet herkästi asioita.

Jousimies, Kesäkuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille on tiedossa ihmissuhteissa on vilkkautta ja tapahtumia aina kesäkuun kahdeksanteen päivään asti. Keskustelut  voivat välillä saada äänekästäkin tasoa, mutta parasta on puhua suunsa puhtaaksi ja puhdistaa ilmaa  keskustelemalla ja pohtimalla asioita yhdessä. Kaiken kaikkiaan kuukausi tuo nyt suhdetoimintoihisi uutta sävyä ja uusia tuttavuuksia. Kuun puolivälissä työt ja velvoitteet ovat etusijalla. Vastuuntuntoinen asenne ja kärsivällisyys tuottavat nyt kuitenkin tulosta ja saat jälkeä aikaiseksi. Voit kokea että puurrat asioita läpi nyt yksin mutta tuotteliaasti ja ahkerasti kylläkin. Juhannuksen riennot eivät ole kohdallasi nyt etualalla vaan ennemminkin olet hieman vetäytyvä ja voitkin pyhinä uhrata aikaasi jonkun toisen hyvinvoinnin eteen. Kuun viimeinen viikonloppu onkin sitten kohdallasi piristystä tuova ja saat yllykkeitä tehdä jotain hauskaa ja uutta. Ihmissuhteissasi on positiivinen sävy ja vietät aikaasi mielellään muiden seurassa.

Kauris, Kesäkuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kauriille kesäkuun alkupäivät tuovat vielä asioihin edistymistä, mutta kuun toinen viikonvaihde tuo yllättäviä käänteitä liittyen viestintään ja liiketaloudellisiin sopimuksiin. Kaikki ei tällöin suju ihan suunnitelmien mukaan ja tilanteet muuttuvat äkisti. Voit joutua selvittämään jotain toisen aiheuttamaa sotkua ja saatat kokea tilanteen hyvinkin vaativaksi. Koeta selvittää asioiden taustat ja valmistaudu suunnitelmien muutoksiin. Juhannusalun viikko on kiireinen ja pidät yhteyksiä yllä vilkkaasti. Kärsivällinen asenne auttaa, kuin myös asioista suoraan puhuminen, joka kylläkin saattaa jäädä sinun vastuullesi. Juhannuksena mielesi lepääkin rauhoittuneissa olosuhteissa pois vilkkaasta juhlinnasta. Loppukuu vaatiikin ihmissuhderintamalla muuttuvien tilanteiden huomioon ottamista. Koeta olla olematta liian ehdoton omissa asenteissasi, sillä avoin ja joustava asenne vie sinua kuitenkin parhaiten eteenpäin. Älä myöskään suostu kaikkeen ensi kuulemalta vaan mieti pintaa syvemmälle kohti tulevaisuutta.

Vesimies, Kesäkuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Kesäkuu alkaa vesimiehille erittäin sosiaalisissa merkeissä. Viihdyt hyvin kanssaihmisten seurassa ja keskustelut ovat inspiroivia ja mieltäsi piristäviä. Yhteydenpidot ja liikkuminen tyydyttävät uteliasta mieltäsi, joten ole itsekin aktiivinen osapuoli äläkä jää omaan sovaasi yksiksesi. Kuun toisen viikon velvoitteet saat tyydyttävästi suoritettua jos vain otat hieman vastuuta ja kärsivällisyyttä peliin. 21. - 25. tammikuuta syntyneet vesimiehet saavat erityisesti onnistumisen kokemuksia tekemisistään kuun 12. päivästä eteenpäin. Koet tasapainoa ja harmoniaa elämässäsi ja voit nauttia panostuksesi jäljistä. Juhannusjuhlat eivät saa sinua erityisesti syttymään ja koet itsesi hieman sivulliseksi. Kuun viimenen viikko sensijaan hereistää sinut ideoimaan jotain uutta ja innostunut mielesi herää. Jokin retki tai matka onnistuisi nyt odotustesi ylitse jos mahdollista.

Kalat, Kesäkuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille kesäkuun alku vaatii taiteilua ja diplomatiaa ihmissuhteissa. Yhteistyö edellyttää nyt ylimääräistä panostusta ja kykyä selvittää asioita eteenpäin kärsivällisesti. Jo kuun toinen viikonvaihde antaa tilaa keskusteluissa pehmeämmille sävyille ja edistää yhteisymmärrystä. Maaliskuun viidennen päivän jälkeen syntyneet kalat ovat koko kuukauden erittäin työllistettyjä ja  velvoitteiden keskellä eläminen vaatii keskittymistä. Olet tehokas ja aikaansaava juhannusviikolla ja juhlana voitkin jo nauttia leppoisissa tunnelmissa. Jokin rauhallinen, luonnonläheinen sävy sopii nyt mielialaasi ja rentoutuminen onnistuu hyvin. Kuun viimeisen viikon idea tai yhteydenotto voi olla hieman yliampuva joten tarkista asioiden taustat ja todenperäisyys. Katso myös sopimukselliset asiat tarkoin ja käytä asiantuntijaa tarvittaessa apuna. Loppukuun päätös tai ratkaisu on kuitenkin kannaltasi myönteinen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.